Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1224
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 05, 2025 8:29 pm

GK_23 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 7:53 pm
Conan1982 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 7:19 pm
Η κυβέρνηση μετά τον ΟΠΕΚΕΠΕ θα είναι παλι σε δύσκολη θέση να δικαιολογήσει ότι θα δώσει και χρήματα για την παραχώρηση, όπως και να έχει
Για να δικαιολογηθεί η αυξημένη κρατική συμμετοχή στο έργο της ανακατασκευής, θα χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα το γεγονός πως το δημόσιο δεν είχε κάνει την απαιτούμενη συντήρηση των υποδομών στο παρελθόν.

Γενικότερα, η κυβέρνηση θα ξεκινήσει μπαράζ παροχών και επιδομάτων το επόμενο διάστημα, για να μπορέσει να αλλάξει το εις βάρος της κλίμα. Στη ΔΕΘ ειδικά θα αρχίζει να μοιράζει πάλι passes o Μητσοτάκης.

Όσον αφορά τον Μώραλη, ο Μώραλης είναι και Δήμαρχος Πειραιά εκτός των άλλων. Το να θέλει λοιπόν να διαφυλάξει το δημόσιο χαρακτήρα του πάρκου, δεν σημαίνει ότι βάζει "τρικλοποδιές" στους Αφούς. Κάθε άλλο, η στάση του σε αυτό είναι απόλυτα λογική. Μέσα στο πάρκο υπάρχουν χώροι που χρησιμοποιούνται από τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό αλλά και από άλλα ερασιτεχνικά σωματεία και την ΕΠΣ Πειραιά. Αυτοί ψηφίζουν στην εκλογική περιφέρεια του Μώραλη, όχι οι Αφοί.

Σας είπα την άποψή μου, για να υπάρξει συμβιβασμός, αφενός το πάρκο θα διατηρήσει το δημόσιο χαρακτήρα του, αφετέρου το κράτος θα έχει αυξημένη συνεισφορά στο κόστος της ανακατασκευής. Κάπου εκεί θα βρεθεί τελικά η "χρυσή τομή".
@όλοι Το εθνικό μας συμφέρον και η πίστη μας δεν έχει pass! Όλοι εκλογές να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν. #Tempi #opekepe #fakelwma #pyrkagies Θέλετε και άλλα hashtags; Δόξα στη Ρουμάνα δικαστή και στην κυρία Καρυστιανού!

#syntagmatikh anathewrisi

Επιστρέφοντας στο θέμα μας, θεωρώ ότι δεν μας έκανε ποτέ καλό ο τίτλος του φαβορί. Να είστε σίγουροι ότι αν δω έξυπνες και ψαγμένες επιλογές, εκεί δηλαδή που το χρειάζεται η ομάδα, δε θα ασκήσω αρνητική κριτική.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2666
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Σάβ Ιούλ 05, 2025 8:35 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 7:37 pm
Χωρίς να πω πάρα πολλά….άλλωστε πλησιάζει η Τετάρτη:
1) Έχεις απόλυτο δίκιο για τον τακτικό θαμώνα του Σεφ τα τελευταία 2 χρόνια που έχει εξοργίσει τον Ευάγγελο! Και ναι είναι όντως ο βασικός λόγος ψύχρανσης των σχέσεων….οπως και η μή σύμπραξη της ΚΑΕ στην επικοινωνιακή πολιτική ΠΑΕ και Ερασιτέχνη στην ατυχή υπόθεση του θανόντα αστυνομικού !!!
2) Δήμαρχος και Ερασιτέχνης μπαίνουν μπροστά , με χίλιες και δυο όλο νέες απαιτήσεις (και ας μην γελιόμαστε ποιος το υποκινεί)……και ο λόγος δεν είναι μόνο οι υποτιθέμενοι ξενώνες ( ξενοδοχείο είναι βασικά , αλλά τέλος πάντων)
3) Να περιμένουμε τα της Τετάρτης και σταματάω εδώ……..η χρηματοδότηση πάντως δεν θα αφορά (τουλάχιστον μέχρι και τα χθεσινοβραδινά δεδομένα) σε άμεση συμμετοχή του δημοσίου στην ανακατασκευή του γηπέδου!! ……και προφανώς ο λόγος είναι ότι δεν θα γίνει τόσο απροκάλυπτα λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ!! Να αλλάξει κάτι δεν το αποκλείω, αλλά δεν το βλέπω επι του παρόντος εφικτό!!!
4) Πολλές φήμες από τον Γενάρη του 25, μιλούν ανοιχτά για επερχόμενη συνεργασία δύο γνωστών μεγαλομετόχων αντιπάλων ομάδων , επι διαφορετικών αθλητικών ενδιαφερόντων στον χώρο των media………επειδή σε θεωρώ απόλυτα ενημερωμένο σε αρκετά θέματα, είμαι βέβαιος ότι κάτι έχεις ακούσει……σωστά??.?
ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ……..Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα η άποψη σου!!!
Με εκτίμηση…..
1) Συμφωνώ, αλλά με αρκετές υποσημειώσεις. Οι Αφοί δεν πήγαν στον τελικό του conference, στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του συλλόγου. Αυτό συνέβη αρκετά πριν το περιστατικό της δολοφονίας του αστυνομικού. Αντίθετα, ο Μαρινάκης ήταν πέρυσι στον 4ο τελικό του ΣΕΦ, όπου με νίκη θα παίρναμε το πρωτάθλημα. Ο γιος του πήγε ξανά φέτος στο ΣΕΦ στους τελικούς. Οι ποδοσφαιρικοί (πχ ο Καραπαπάς και οι παράτρεχάμενοι του) είναι φόλα Μπαρτζωκικοί. Ο Μπαρτζώκας πάει στο Καραϊσκάκη και τον έχουν στα ώπα-ώπα. Επομένως η υπαιτιότητα στη ψύχρανση των σχέσεων κακώς αναζητείται μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
2) Διαφωνώ. Ο Μώραλης εκλέγεται από τους Πειραιώτες, όχι από αυτούς που μένουν στο Ψυχικό. Δες τι έγραψα παραπάνω για τη στάση του.
3) Νομίζω ότι θα μιλήσουν αποκλειστικά για το θέμα της χορηγίας του Τσάκου.
4) Ο Μαρινάκης πάντα είχε καλές σχέσεις με την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Όσο ο ένας δεν ανακατεύεται στα χωράφια του άλλου, οι σχέσεις παραμένουν καλές. Μέχρι εκεί. Και με τον Πατέρα κάποτε ήταν "κολλητοί". Και με τον Κούλη επίσης, και δες τι γίνεται τώρα.

Συμφωνώ 100% με τον φίλτατο fotis vlachopoulos. Οι Αφοί στο τέλος θα φανεί πως πήραν λιγότερα από αυτά που ζήτησαν αλλά στην πραγματικότητα θα είναι οι κερδισμένοι του deal.

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

euroleague
Reactions: 917
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 05, 2025 8:52 pm

GK_23 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 8:35 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 7:37 pm
Χωρίς να πω πάρα πολλά….άλλωστε πλησιάζει η Τετάρτη:
1) Έχεις απόλυτο δίκιο για τον τακτικό θαμώνα του Σεφ τα τελευταία 2 χρόνια που έχει εξοργίσει τον Ευάγγελο! Και ναι είναι όντως ο βασικός λόγος ψύχρανσης των σχέσεων….οπως και η μή σύμπραξη της ΚΑΕ στην επικοινωνιακή πολιτική ΠΑΕ και Ερασιτέχνη στην ατυχή υπόθεση του θανόντα αστυνομικού !!!
2) Δήμαρχος και Ερασιτέχνης μπαίνουν μπροστά , με χίλιες και δυο όλο νέες απαιτήσεις (και ας μην γελιόμαστε ποιος το υποκινεί)……και ο λόγος δεν είναι μόνο οι υποτιθέμενοι ξενώνες ( ξενοδοχείο είναι βασικά , αλλά τέλος πάντων)
3) Να περιμένουμε τα της Τετάρτης και σταματάω εδώ……..η χρηματοδότηση πάντως δεν θα αφορά (τουλάχιστον μέχρι και τα χθεσινοβραδινά δεδομένα) σε άμεση συμμετοχή του δημοσίου στην ανακατασκευή του γηπέδου!! ……και προφανώς ο λόγος είναι ότι δεν θα γίνει τόσο απροκάλυπτα λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ!! Να αλλάξει κάτι δεν το αποκλείω, αλλά δεν το βλέπω επι του παρόντος εφικτό!!!
4) Πολλές φήμες από τον Γενάρη του 25, μιλούν ανοιχτά για επερχόμενη συνεργασία δύο γνωστών μεγαλομετόχων αντιπάλων ομάδων , επι διαφορετικών αθλητικών ενδιαφερόντων στον χώρο των media………επειδή σε θεωρώ απόλυτα ενημερωμένο σε αρκετά θέματα, είμαι βέβαιος ότι κάτι έχεις ακούσει……σωστά??.?
ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ……..Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα η άποψη σου!!!
Με εκτίμηση…..
1) Συμφωνώ, αλλά με αρκετές υποσημειώσεις. Οι Αφοί δεν πήγαν στον τελικό του conference, στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του συλλόγου. Αυτό συνέβη αρκετά πριν το περιστατικό της δολοφονίας του αστυνομικού. Αντίθετα, ο Μαρινάκης ήταν πέρυσι στον 4ο τελικό του ΣΕΦ, όπου με νίκη θα παίρναμε το πρωτάθλημα. Ο γιος του πήγε ξανά φέτος στο ΣΕΦ στους τελικούς. Οι ποδοσφαιρικοί (πχ ο Καραπαπάς και οι παράτρεχάμενοι του) είναι φόλα Μπαρτζωκικοί. Ο Μπαρτζώκας πάει στο Καραϊσκάκη και τον έχουν στα ώπα-ώπα. Επομένως η υπαιτιότητα στη ψύχρανση των σχέσεων κακώς αναζητείται μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
2) Διαφωνώ. Ο Μώραλης εκλέγεται από τους Πειραιώτες, όχι από αυτούς που μένουν στο Ψυχικό. Δες τι έγραψα παραπάνω για τη στάση του.
3) Νομίζω ότι θα μιλήσουν αποκλειστικά για το θέμα της χορηγίας του Τσάκου.
4) Ο Μαρινάκης πάντα είχε καλές σχέσεις με την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Όσο ο ένας δεν ανακατεύεται στα χωράφια του άλλου, οι σχέσεις παραμένουν καλές. Μέχρι εκεί. Και με τον Πατέρα κάποτε ήταν "κολλητοί". Και με τον Κούλη επίσης, και δες τι γίνεται τώρα.

Συμφωνώ 100% με τον φίλτατο fotis vlachopoulos. Οι Αφοί στο τέλος θα φανεί πως πήραν λιγότερα από αυτά που ζήτησαν αλλά στην πραγματικότητα θα είναι οι κερδισμένοι του deal.
Επειδή πάντα μα πάντα είμαστε πρώτα από όλα Ολυμπιακοί για το (2) θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ξέρω πολύ παρασκήνιο…..και δεν είναι παρασκήνιο καφενείου , να είσαι σίγουρος ….
1) Έχεις απόλυτο δίκιο στο (1) και ήταν μέγα φάουλ ότι ο ένας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν παραβρέθηκε……ο άλλος ήταν εξωτερικό και ήταν μη εφικτό!!! Όπως και να έχει όμως έχεις απόλυτο δίκιο ότι ήταν ΦΑΟΥΛ σε αυτό!
2) ο Μπαρτζώκας έχει κάνει πολύ μεγαλύτερο καλό στον οργανισμό που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , που θα το κατανοήσουμε δυστυχώς όταν φύγει……και ξέρεις ότι μόνο ΜΠΑΡΤΖΩΚΙΚΟ δεν μπορεί να με χαρακτηρίσει κάποιος! Αλλά η αλήθεια και η τιμιότητα δεν πρέπει να κρύβονται!!
3) Για το (4) διαφωνώ ……..και δεν θέλω να επεκταθώ, συγχώρεσε με για αυτό! Εξελλίσεται όμως πλέον δυστυχώς σε σιωπηρή συμμαχία και προσωπικά δεν το αποδέχομαι ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ!!!
Με πολύ Εκτίμηση……

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3446
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Σάβ Ιούλ 05, 2025 9:03 pm

Γιατί δε μπορούμε να μάθουμε και εμείς αυτό το παρασκήνιο; :roll:

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4823
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 05, 2025 9:06 pm

SteveNashidis έγραψε:
μυστικα των ινσαιντερς

Εικόνα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar

Σάβ Ιούλ 05, 2025 9:15 pm

Slow horses 7 έγραψε:
2) ο Μπαρτζώκας έχει κάνει πολύ μεγαλύτερο καλό στον οργανισμό που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , που θα το κατανοήσουμε δυστυχώς όταν φύγει……και ξέρεις ότι μόνο ΜΠΑΡΤΖΩΚΙΚΟ δεν μπορεί να με χαρακτηρίσει κάποιος! Αλλά η αλήθεια και η τιμιότητα δεν πρέπει να κρύβονται!!
Αυτό το σχόλιο δεν το καταλαβαίνω :roll:

Δεν έγραψα κάτι υπέρ ή κατά του Μπαρτζώκα. Αυτό που έγραψα είναι πως αν οι ποδοσφαιρικοί ήθελαν να κάνουν πόλεμο στο μπάσκετ, τότε δεν θα στήριζαν τον προπονητή με τον τρόπο που το κάνουν. Πέρυσι ο Καραπαπάς σηκώνει αυτό:

https://www.in.gr/2024/01/13/sports/kar ... ilios-pic/

Φέτος, πριν από 3 μήνες, πάει ο Μπαρτζώκας στο βόλλευ και κάθεται και βλέπει το ματς δίπλα-δίπλα με τον Κουντούρη και όλοι οι στενοί συνεργάτες του (παλαίμαχοι συνδεσμίτες οι περισσότεροι) τον αποθεώνουν.

Και θα σου πω και κάτι άλλο, που δεν θα αρέσει σε πολλούς. Ωραία τα συνθήματα για το "μέχρι τέλους" που φωνάζουν οι Αφοί αλλά αν δεν είχε ψηφίσει τον νέο αθλητικό νόμο ο Αυγενάκης (περιττό να αναφέρω ποιος ολιγάρχης βρίσκεται πίσω από τον Αυγενάκη), ακόμα στην Α2 θα παίζαμε :peace:

Μεταξύ λοιπόν του "κάνω πόλεμο" και "της ψύχρανσης των σχέσεων" υπάρχει νομίζω μια απόσταση.
SteveNashidis έγραψε:
Steve, αναφέρεσαι σε κάτι που έγραψα εγώ; Εγώ αναφέρθηκα σε πράγματα που έγιναν και γίνονται στο προσκήνιο.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin

Σάβ Ιούλ 05, 2025 9:53 pm

[/quote]
Steve, αναφέρεσαι σε κάτι που έγραψα εγώ; Εγώ αναφέρθηκα σε πράγματα που έγιναν και γίνονται στο προσκήνιο.
[/quote]

Όχι φυσικά :)
Θα μας πει ο Slow έχω περιέργεια

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 681
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Σάβ Ιούλ 05, 2025 9:56 pm

Μια διόρθωση πρώτα έγινε η δολοφονία του αστυνομικού και 5 μήνες μετά ο τελικός του conference.

Το ότι η εκάστοτε διοίκηση αφήνει οργανωμένους να αποθεώνουν στο γήπεδο δολοφόνους και νταβατζηδες με ένα σωρό πανό είναι πολύ άρρωστο...

Από κει και πέρα ο Βαγγελας από όσο έχω μάθει από άτομα που συναναστρέφονται μαζί του γενικά δεν είναι ο τύπος που τιμάει το λόγο του...Θα στη φέρει για πλάκα αν χρειαστεί.

Όσον αφορά την ΚΑΕ αν κάποιος θέλει την ομάδα ή το γήπεδο βγαίνει δημοσίως δηλώνει ενδιαφέρον και λέει και δημόσια πόσα λεφτά δίνει για την αγορά κλπ
Όλα τα άλλα είναι να χαμέ να λέγαμε....

Υ.Γ.Οι Αγγελοπουλοι αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι οι μακροβιότεροι πρόεδροι εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι και μάλιστα χωρίς να έχουν άμεσα εκμεταλλευτεί τη δύναμη που τους δίνει η κατοχή ομάδας για δικούς τους σκοπούς όπως έχει συμβεί με άλλους πολλούς και της ομάδας μας και αντίπαλων

2
2 Εικόνα
Slow horses 7

euroleague

Σάβ Ιούλ 05, 2025 10:08 pm

SteveNashidis έγραψε:
Γιατί έχω βαρεθεί την πολύ ειρωνεία φίλε Steve…..κακό είναι αυτό? Προσωπική μου επιλογή είναι άλλωστε και τι θα πω και που θα το πω.

0
Slow horses 7

euroleague

Σάβ Ιούλ 05, 2025 10:14 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 9:06 pm
SteveNashidis έγραψε:
μυστικα των ινσαιντερς

Εικόνα
Το έχεις παρατραβήξει…….λίγο χαλινάρι σε παρακαλώ ,εντάξει???

4
1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
manhac

senior
Reactions: 237

Σάβ Ιούλ 05, 2025 10:16 pm

GK_23 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 9:15 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Αυτό το σχόλιο δεν το καταλαβαίνω :roll:

Δεν έγραψα κάτι υπέρ ή κατά του Μπαρτζώκα. Αυτό που έγραψα είναι πως αν οι ποδοσφαιρικοί ήθελαν να κάνουν πόλεμο στο μπάσκετ, τότε δεν θα στήριζαν τον προπονητή με τον τρόπο που το κάνουν. Πέρυσι ο Καραπαπάς σηκώνει αυτό:

https://www.in.gr/2024/01/13/sports/kar ... ilios-pic/

Φέτος, πριν από 3 μήνες, πάει ο Μπαρτζώκας στο βόλλευ και κάθεται και βλέπει το ματς δίπλα-δίπλα με τον Κουντούρη και όλοι οι στενοί συνεργάτες του (παλαίμαχοι συνδεσμίτες οι περισσότεροι) τον αποθεώνουν.

Και θα σου πω και κάτι άλλο, που δεν θα αρέσει σε πολλούς. Ωραία τα συνθήματα για το "μέχρι τέλους" που φωνάζουν οι Αφοί αλλά αν δεν είχε ψηφίσει τον νέο αθλητικό νόμο ο Αυγενάκης (περιττό να αναφέρω ποιος ολιγάρχης βρίσκεται πίσω από τον Αυγενάκη), ακόμα στην Α2 θα παίζαμε :peace:

Μεταξύ λοιπόν του "κάνω πόλεμο" και "της ψύχρανσης των σχέσεων" υπάρχει νομίζω μια απόσταση.
SteveNashidis έγραψε:
Τι σχέση έχει η στήριξη στον Μπαρτζώκα με το αν υπάρχει κόντρα με Αφούς ? Επίσης περιμένεις ο Μαρινάκης να χρησιμοποιήσει τα μέσα του για να χτυπήσει ανοιχτά τους Αφούς ? Ανοιχτά ο Μαρινάκης μόνο αντιπολίτευση στη ΝΔ κάνει και γράφει για τη Νατάσα, όλα τα άλλα υπογείως. Αν το ότι ο Μαρινάκης κάνει πόλεμο είναι επιστημονική φαντασία, το ότι ο Μώραλης λειτουργεί για το καλό του Δήμου Πειραιά τι είναι ? Δηλαδή τα ίδια θα έκανε ο Μώραλης αν στη θέση των Αφών ήταν ο Μαρινάκης ? Τη γραμμή στην 7 ποιος τη δίνει ? Έχεις δει ανακοινώσεις ? Έχεις δει τι θέση παίρνουν ? Ότι ψηφίστηκε ο νέος αθλητικός νόμος ήταν έργο Μαρινάκη και ότι δεν παίζουμε ακόμα Α2 λόγω Μαρινάκη ασχολίαστο. Ο Μαρινάκης ότι χειρότερο έχει περάσει στον ελληνικό αθλητισμό, ικανός για τα πάντα.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3654
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Ιούλ 05, 2025 10:23 pm

Slow horses 7 έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:
Γιατί έχω βαρεθεί την πολύ ειρωνεία φίλε Steve…..κακό είναι αυτό? Προσωπική μου επιλογή είναι άλλωστε και τι θα πω και που θα το πω.
Απλώς σε παρακαλώ αν είναι να πεις κάτι πες το, αν είναι να μην πεις μην το κάνεις θέμα ότι δεν το λες γιατί έχουν κουράσει συνεχώς παρόμοιοι υπαινιγμοί. Αν ξέρεις παρασκήνιο και θέλεις να το πεις κάντο αν όχι απλώς όχι, απλό είναι.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin

Σάβ Ιούλ 05, 2025 10:33 pm

Slow horses 7 έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:
Έχεις δικαίωμα να λες και να γράφεις ότι θέλεις.
Να φτιάξεις ή όχι την περσόνα που θέλεις στο φόρουμ.
Απόλυτα θεμιτό ότι κανείς .

Μια διευκρίνιση. Δεν είναι ειρωνεία φιλε slow.

Είναι αμφισβήτηση. Και επέτρεψε μου να το κάνω. Εφόσον γράφεις ότι ξέρεις μου δίνεις την ευκαιρία να θέλω να μάθω ή να το αμφισβητήσω εφόσον δεν το μαθαίνω.

3
3 Εικόνα
Εικόνα
Slow horses 7

euroleague

Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:01 pm

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 10:23 pm
Slow horses 7 έγραψε:

Απλώς σε παρακαλώ αν είναι να πεις κάτι πες το, αν είναι να μην πεις μην το κάνεις θέμα ότι δεν το λες γιατί έχουν κουράσει συνεχώς παρόμοιοι υπαινιγμοί. Αν ξέρεις παρασκήνιο και θέλεις να το πεις κάντο αν όχι απλώς όχι, απλό είναι.
Εντάξει δεκτό, αφού έχουνε κουράσει οι παρόμοιοι υπαινιγμοί δεν ξαναλέω τίποτα!!! Δηλαδή σύμφωνα με εσένα σαν mod που είσαι και σύμφωνα και με τον προηγούμενο mod να υποθέσω, σας κούρασαν οι υπαινιγμοί μου , καθώς λες κιόλας «αν θέλεις να πεις καν το, αν όχι απλώς όχι» !!! Μα αυτό δεν απάντησα??? Μου γράφεις δηλαδή κάτι διαφορετικό τώρα? Αυτό ακριβώς θα κάνω και αυτό απάντησα. Λες και άλλη δουλειά δεν έχω Σαββατόβραδο, να πετάω υπαινιγμούς και να πλάθω ιστορίες για να τα ακούω κιόλας, πιθανόν και από άτομα που δεν έχουνε ούτε την μισή μου ηλικία……για να μην πω τίποτα βαρύτερο!!! Anyway, επειδή ανθρώπινο είναι, δεν γίνεται να αρέσουμε όλοι σε όλους και το καταλαβαίνω απόλυτα, αν σας χαλάω την μαγιά, κάντε μου ένα οριστικό μπαν και να τελειώνουμε…….. διότι προφανώς υπάρχει στο σάιτ πολύ υψηλότερο επίπεδο από το δικό μου, οπότε κάποιοι σαν εμένα μάλλον σας το χαλάνε!
Υγ: Και κάτι τελευταίο, φυσικά και αισθάνομαι θιγμένος από την αντιμετώπιση που έχω και από εσένα , ειδικά μετά την πρωινή σου ανάρτηση, με τα περί Σεφ ( άσχετα αν δεν σχολίασα) αλλά και με τις μπηχτές που αφήνει κατά καιρούς ο άλλος ο mod!! Εγώ δεν έχω μάθει να κρύβομαι και ούτε να είμαι yes sir…….και από εδώ και στο εξής θα περιοριστώ πολύ στην παρουσία μου στο φόρουμ, για να βρείτε επιτέλους και εσείς και εγώ την ησυχία μου!!!!
Ευχαριστώ πολύ που διέθεσες τον χρόνο σου να το διαβάσεις!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar

Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:04 pm

manhac έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 10:16 pm
Τι σχέση έχει η στήριξη στον Μπαρτζώκα με το αν υπάρχει κόντρα με Αφούς ? Επίσης περιμένεις ο Μαρινάκης να χρησιμοποιήσει τα μέσα του για να χτυπήσει ανοιχτά τους Αφούς ? Ανοιχτά ο Μαρινάκης μόνο αντιπολίτευση στη ΝΔ κάνει και γράφει για τη Νατάσα, όλα τα άλλα υπογείως. Αν το ότι ο Μαρινάκης κάνει πόλεμο είναι επιστημονική φαντασία, το ότι ο Μώραλης λειτουργεί για το καλό του Δήμου Πειραιά τι είναι ? Δηλαδή τα ίδια θα έκανε ο Μώραλης αν στη θέση των Αφών ήταν ο Μαρινάκης ? Τη γραμμή στην 7 ποιος τη δίνει ? Έχεις δει ανακοινώσεις ? Έχεις δει τι θέση παίρνουν ? Ότι ψηφίστηκε ο νέος αθλητικός νόμος ήταν έργο Μαρινάκη και ότι δεν παίζουμε ακόμα Α2 λόγω Μαρινάκη ασχολίαστο. Ο Μαρινάκης ότι χειρότερο έχει περάσει στον ελληνικό αθλητισμό, ικανός για τα πάντα.
Έχει γραφτεί από αρκετούς εδώ μέσα πως ο Μαρινάκης, η Θύρα 7 και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός πολεμούν τον Μπαρτζώκα, με σκοπό την αποτυχία του τμήματος μπάσκετ. Στην πραγματικότητα βέβαια οι ποδοσφαιρικοί και οι οργανωμένοι είναι οι πλέον μπαρτζωκικοί από τους μπαρτζωκικούς. Αν όλοι αυτοί ήθελαν λοιπόν να αποτύχει το τμήμα μπάσκετ και να σκάψουν τον λάκκο των Αφών, θα ήταν εύκολο να ξεκινούσαν πριονίζοντας την καρέκλα του προπονητή. Έλα ντε όμως, που κάνουν ακριβώς το αντίθετο.

Έγραψα παραπάνω ότι στο πάρκο του ΣΕΦ, φιλοξενούνται αρκετά ερασιτεχνικά σωματεία αλλά και η ΕΠΣ Πειραιά. Όλοι αυτοί είναι τοπικοί δημότες, επομένως είναι ψήφοι στις δημοτικές εκλογές του Πειραιά. Ο Μώραλης μπορεί να μην σκέφτεται το καλό του Πειραιά αλλά σίγουρα δεν θέλει να έχει πολιτικό κόστος από την παραχώρηση του ΣΕΦ.

Η ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου ήταν έργο Αυγενάκη. Αν ο Μαρινάκης ήθελε να βλάψει τους Αφούς, θα μπορούσε κάλλιστα να πιέσει τον Αυγενάκη να μην αλλάξει τον αθλητικό νόμο. Δικό του παιδί είναι ο Αυγενάκης.

Πάμε στο κομμάτι της Θύρας 7 τώρα...

Περιμένω να μου βάλεις μία ανακοίνωση της Θύρας 7 που στρέφεται εναντίον των Αγγελόπουλων. Μία.

Μέχρι τότε μπορείς να παρακολουθήσεις το παρακάτω βίντεο:

Το βίντεο είναι από τον Ιανουάριο του 2023. Αυτοί που βραβεύουν τους Αφούς εδώ είναι μάλλον ηθοποιοί...

Να πούμε λοιπόν πως οι Αφοί δεν είχαν κανένα πρόβλημα να βραβευτούν από αυτούς που, σύμφωνα με εσένα, ακολουθούν τη γραμμή Μαρινάκη. Επίσης, αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο τύπος με το μούσι που δίνει την πλακέτα στους Αφούς και οι υπόλοιποι που στέκονταν μαζί του στη σκηνή εκείνο το βράδυ, μπορείς να πας μια βόλτα από τον Κορυδαλλό να μάθεις. Όλα τα μεγάλα κεφάλια της Θύρας 7 που είναι σήμερα στη φυλακή, δεν κυκλοφορούσαν με διαπιστεύσεις μόνο στα ματς της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη. Είχαν διαπιστεύσεις και στα παιχνίδια του ΣΕΦ. Οι Αφοί ουδέποτε κοντραρίστηκαν με τη Θύρα 7. Μπορεί να μην δίνουν χαρτζιλίκια και να μην βάζουν κόσμο σε δουλειές, όπως έκαναν και κάνουν άλλοι, αλλά ποτέ δεν πήγαν κόντρα στους οργανωμένους. Ο Τσουκαλάς στα court seats του ΣΕΦ αράζει, το ίδιο και ο Κουντούρης. Ο υποβιβασμός στην Α2 έγινε κατόπιν συμφωνίας με τη Θύρα 7. Οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι λένε στο παραπάνω βίντεο ότι η Θύρα 7 ήταν μαζί τους από την αρχή του "μέχρι τέλους".

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GK_23 την Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”