Μπασκετικοί Δημοσιογράφοι - Αθλητική Δημοσιογραφία

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 768
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 09, 2025 9:31 pm

kein έγραψε:
Τετ Ιούλ 09, 2025 9:24 pm
yawn.brigade έγραψε:
Τετ Ιούλ 09, 2025 9:19 pm
έχει και εκπομπή το σδνα τώρα, τα ίδια λένε με αυτά που διαβάζετε, ότι ο Ολυμπιακός θέλει να φτάσει μέχρι το Νιάρχος.

μπείτε να μορφωθείτε, μέχρι και οι "αντικειμενικοί" Κοτζιάς και Τσίμπος σοκαρισμένοι είναι. :welcome:
Βρε φίλοι ολυμπιακοί μην είστε ανώμαλοι, ούτε εμείς δεν βλέπουμε SDNA σήμερα με τέτοια ζέστη !

:mrgreen:
χαχαχ είναι guilty pleasure μου να παρακολουθώ κ. Παπαθεοδώρου και κ. Κουβόπουλο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως νίκη του Ολυμπιακού σε ντέρμπι ή ξεσκέπασμα σκανδάλων που δε θα ακούσουμε πουθενά αλλού γιατί κανείς άλλος δε τολμά :D

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Delpo1987

senior
Reactions: 372

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 09, 2025 9:30 pm
Delpo1987 έγραψε:
Τετ Ιούλ 09, 2025 9:26 pm

Εγώ το παραδέχομαι είναι η ένοχη απόλαυση μου να τους βλέπω όταν υπάρχει κάποιο νέο που δεν είναι αρεστό στον ΠΑΟ :D
Αν και σήμερα δεν το έχω βάλει !
χανεις..σημερα εχουν ξεπερασει τον εαυτο τους τετοιο γελιο καιρο ειχα να ριξω.
Ε θα το βάλω πιο μετά αν είναι έτσι

0
Άβαταρ μέλους
steph.larry

senior
Reactions: 393
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Τετ Ιούλ 09, 2025 9:34 pm

Πως αντέχετε να τους ακούτε ρε μάγκες; Προσωπικά ούτε 2 λεπτά δε μπορώ.

0
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague
Reactions: 836
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιούλ 09, 2025 9:35 pm

yawn.brigade έγραψε:
kein έγραψε:
Τετ Ιούλ 09, 2025 9:24 pm

Βρε φίλοι ολυμπιακοί μην είστε ανώμαλοι, ούτε εμείς δεν βλέπουμε SDNA σήμερα με τέτοια ζέστη !

:mrgreen:
χαχαχ είναι guilty pleasure μου να παρακολουθώ κ. Παπαθεοδώρου και κ. Κουβόπουλο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως νίκη του Ολυμπιακού σε ντέρμπι ή ξεσκέπασμα σκανδάλων που δε θα ακούσουμε πουθενά αλλού γιατί κανείς άλλος δε τολμά :D
Κοίτα, βίτσια είναι αυτά ! άλλοι πάνε και βλέπουν τον Τσουκαλά .... άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου :mrgreen:

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
steph.larry

senior

Τετ Ιούλ 09, 2025 10:07 pm

kein έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

Κοίτα, βίτσια είναι αυτά ! άλλοι πάνε και βλέπουν τον Τσουκαλά .... άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου :mrgreen:
Τουλάχιστον αυτός δίνει content για τα memes. Παίρνουν εκεί τηλέφωνο και κάτι περιστατικά, κάτι Μενέλαοι από την Τροία και αγγούρηδες κτλ, τον κάνουν τούρμπο και δίνει ψωμάκι στο λούμπεν. Εγώ η αλήθεια είναι με κάτι τέτοια highlights που τα έχουν παίξει και άλλες εκπομπές έχω γελάσει αρκετά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3355
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

forest79 έγραψε:
Τετ Ιούλ 09, 2025 10:00 pm
Αν κάνεις μια βόλτα στα τελευταία δέκα ποστ, όλοι κράζουν το SDNA , άρα αυτό θεωρείται πλέον θεμιτό;
To SDNA δεν είναι πρόσωπο και είναι ένα απίστευτα προπαγανδιστικό σάιτ από όποια μεριά και να το δεις. Αξίζει ίσως να το διαβάζεις αν θέλεις να μάθεις τίποτα ενδοπαναθηναικά αλλά όλα τα op-eds είναι κυριολεκτικά σκουπίδια που κανονικά θα έπρεπε να σε προσβάλουν σαν αναγνώστη. Μπούκουρας, Κουβόπουλος, Ζάκκας αδυνατούν να παρουσιάσουν κάτι έστω ψευτο-αντικειμενικό. Δεν λέω να μην είναι υποκειμενικοί, αυτό είναι πολύ δύσκολο, αλλά δεν γίνεται να γράφουν πάντα με το πιο πράσινο στυλό που έχουν στη διάθεση τους.

5
3 Εικόνα 2 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece

Τετ Ιούλ 09, 2025 10:09 pm

forest79 έγραψε:
Αν κάνεις μια βόλτα στα τελευταία δέκα ποστ, όλοι κράζουν το SDNA , άρα αυτό θεωρείται πλέον θεμιτό; Αν γράψω αντίστοιχα σχόλια για τις δηλώσεις του νομικού συμβούλου του ΟΣΦΠ, του κ. Λεπενιώτη, αυτό θα θεωρηθεί “κακοήθεια” ή λόγος για προειδοποίηση ή ban;
Αυτό είναι το ερώτημα. Όχι για να πεισμώσω, αλλά για να υπάρξει μια στοιχειώδης ισορροπία και συνέπεια στην αντιμετώπιση των μελών.
φυσικά και θεωρείται θεμιτό να κράζουμε πληροφορίες που δεν ισχύουν, γιατί όχι;

κι εσύ φυσικά να γράψεις ό,τι θες για τις δηλώσεις του (GM και όχι νομικού συμβούλου) Λεπενιώτη, αν και από αυτά που γράφεις για "παραλιακά μέτωπα και πιο κάτω" δε παίζει να τις άκουσες.

0
Delpo1987

senior
Reactions: 372

Τετ Ιούλ 09, 2025 10:13 pm

forest79 έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:
Τετ Ιούλ 09, 2025 9:43 pm

Όταν θα απαντήσεις στην πρώτη πρόταση μου γιατί το έκανες αυτό, γιατί τεχνηέντως την αποφεύγεις θα απαντήσω και στα υπόλοιπα.
Επίσης επιμένεις να μην καταλαβαίνεις γιατί μπήκε η έγκριση σχολίων και να λες πράγματα που δεν ισχύουν κατ' εξακολούθηση
Δεν αποφεύγω τεχνηέντως να απαντήσω σε τίποτα. Απλώς ειλικρινά δεν θυμάμαι με ακρίβεια τον λόγο για τον οποίο τιμωρήθηκα. Εκείνο που ξέρω με σιγουριά είναι ότι δεν έβρισα κανέναν , απλώς χαρακτήρισα τους αδερφούς Αγγελόπουλους με έναν τρόπο που, ειλικρινά, δεν ήταν ομως πιο αιχμηρός από πολλά σχόλια που κατά καιρούς διαβάζουμε για τον Γιαννακόπουλο. Άρα, να υποθέσω ότι αυτό ,το δεύτερο είναι “αποδεκτό”; Ότι δηλαδή κάποιοι αξίζουν τη διαπόμπευση, ενώ κάποιοι άλλοι όχι;
Δεν έχω απορία γιατί τιμωρήθηκα· για να σου απαντήσω ευθέως στο ερώτημά σου, το έκανα επίτηδες, για να δω πώς το φόρουμ (δηλαδή η διαχείριση) αντιμετωπίζει παρόμοιες περιπτώσεις, όταν αλλάζουν τα πρόσωπα και οι “στόχοι”.
Αν κάνεις μια βόλτα στα τελευταία δέκα ποστ, όλοι κράζουν το SDNA , άρα αυτό θεωρείται πλέον θεμιτό; Αν γράψω αντίστοιχα σχόλια για τις δηλώσεις του νομικού συμβούλου του ΟΣΦΠ, του κ. Λεπενιώτη, αυτό θα θεωρηθεί “κακοήθεια” ή λόγος για προειδοποίηση ή ban;
Αυτό είναι το ερώτημα. Όχι για να πεισμώσω, αλλά για να υπάρξει μια στοιχειώδης ισορροπία και συνέπεια στην αντιμετώπιση των μελών.
Τώρα είναι προσωπική η απορία και είναι πραγματική οπότε αν θες να μου τη λύσεις . Ποιο είναι το πρόβλημα σου με το σχολιασμό του sdna και γιατί αυτό το ποστ δεν το έκανες σε σχόλια κάτω από τα οποία διαπομπεύεται ο Ζεβας πχ ή το sport24 . Αν μπεις το τοπικ των μεταγραφών μας θα δεις πολύ χειρότερα σχόλια και πολύ πιο μαζικά για τους ρεπορτερς του Ολυμπιακού πόσο άσχετοι είναι ότι κοροϊδεύουν και μιλάνε χωρίς να λένε τίποτα κτλ .
Εδώ είμαστε φίλαθλοι του μπάσκετ όλοι και οπαδοί κάποιας ομάδας οι περισσότεροι , δεν νομίζω (ελπιζω) ότι υπάρχουν οπαδοί των ΜΜΕ .
Οπότε αν ήθελες να την πεις στο mods είχες την ευκαιρία πολύ νωρίτερα και με μαζικά πόστς για να είναι και καλύτερο το επιχείρημα !

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece

Τετ Ιούλ 09, 2025 10:14 pm

nikolas_asteri έγραψε:
forest79 έγραψε:
Αν κάνεις μια βόλτα στα τελευταία δέκα ποστ, όλοι κράζουν το SDNA , άρα αυτό θεωρείται πλέον θεμιτό;
Δεν λέω να μην είναι υποκειμενικοί, αυτό είναι πολύ δύσκολο, αλλά δεν γίνεται να γράφουν πάντα με το πιο πράσινο στυλό που έχουν στη διάθεση τους.
δεν είναι πράσινα τα στυλό τους, είναι γιαννακοπουλικά, έχει διαφορά.

κριτική στον Παναθηναϊκό έχουν κάνει, στον Γιαννακόπουλο ποτέ. ακόμη και την εποχή του παρκαρίσματος το πρόβλημα ήταν ο Ράντονιτς και οι ξεχασμένες βαλίτσες του, ο Πρίφτης, αρκετοί παίκτες, ποτέ όμως ο ντιπιτζί.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague
Reactions: 836
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιούλ 09, 2025 10:24 pm

steph.larry έγραψε:
kein έγραψε:

Τουλάχιστον αυτός δίνει content για τα memes. Παίρνουν εκεί τηλέφωνο και κάτι περιστατικά, κάτι Μενέλαοι από την Τροία και αγγούρηδες κτλ, τον κάνουν τούρμπο και δίνει ψωμάκι στο λούμπεν. Εγώ η αλήθεια είναι με κάτι τέτοια highlights που τα έχουν παίξει και άλλες εκπομπές έχω γελάσει αρκετά.
Πες με ξενέρωτο αλλά εμένα μου προκαλεί θλίψη η κλινική κατάσταση του, δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω ούτε να γελάσω. Θλίβομαι.

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
steph.larry

senior

Τετ Ιούλ 09, 2025 11:05 pm

kein έγραψε:
Τετ Ιούλ 09, 2025 10:24 pm
steph.larry έγραψε:

Πες με ξενέρωτο αλλά εμένα μου προκαλεί θλίψη η κλινική κατάσταση του, δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω ούτε να γελάσω. Θλίβομαι.
Καλά κι εγώ δεν βλέπω την εκπομπή, αλλά έχει τύχει να δω κομμάτια που αναπαράγονται από άλλα σατυρικά μέσα. Τώρα βέβαια αν ήταν να το πάρουμε σοβαρά, η κατάσταση με τον οπαδισμό είναι για θλίψη γενικότερα, όπως και άλλα σημαντικότερα πράγματα στη χώρα. Ο Τσουκαλάς είναι ίσως πιο καλτ μορφή για αυτό και τον αναγνωρίζουν ίσως λίγο παραπάνω. Αλλά υπάρχουν εκεί έξω διαφόρων αποχρώσεων τέτοια, όπως πψ στη μαρμίτα που είχε ξεκινήσει ο Ραπτόπουλος και συνεχίζουν άλλοι περίεργοι κατα καιρούς. Πλέον δε λυπάμαι κανέναν τους

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τips 'N Tricks”