forest79 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 10:00 pm
SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 9:43 pm
Όταν θα απαντήσεις στην πρώτη πρόταση μου γιατί το έκανες αυτό, γιατί τεχνηέντως την αποφεύγεις θα απαντήσω και στα υπόλοιπα.
Επίσης επιμένεις να μην καταλαβαίνεις γιατί μπήκε η έγκριση σχολίων και να λες πράγματα που δεν ισχύουν
κατ' εξακολούθηση
Δεν αποφεύγω τεχνηέντως να απαντήσω σε τίποτα. Απλώς ειλικρινά δεν θυμάμαι με ακρίβεια τον λόγο για τον οποίο τιμωρήθηκα. Εκείνο που ξέρω με σιγουριά είναι ότι δεν έβρισα κανέναν , απλώς χαρακτήρισα τους αδερφούς Αγγελόπουλους με έναν τρόπο που, ειλικρινά, δεν ήταν ομως πιο αιχμηρός από πολλά σχόλια που κατά καιρούς διαβάζουμε για τον Γιαννακόπουλο. Άρα, να υποθέσω ότι αυτό ,το δεύτερο είναι “αποδεκτό”; Ότι δηλαδή κάποιοι αξίζουν τη διαπόμπευση, ενώ κάποιοι άλλοι όχι;
Δεν έχω απορία γιατί τιμωρήθηκα· για να σου απαντήσω ευθέως στο ερώτημά σου, το έκανα επίτηδες, για να δω πώς το φόρουμ (δηλαδή η διαχείριση) αντιμετωπίζει παρόμοιες περιπτώσεις, όταν αλλάζουν τα πρόσωπα και οι “στόχοι”.
Αν κάνεις μια βόλτα στα τελευταία δέκα ποστ, όλοι κράζουν το SDNA , άρα αυτό θεωρείται πλέον θεμιτό; Αν γράψω αντίστοιχα σχόλια για τις δηλώσεις του νομικού συμβούλου του ΟΣΦΠ, του κ. Λεπενιώτη, αυτό θα θεωρηθεί “κακοήθεια” ή λόγος για προειδοποίηση ή ban;
Αυτό είναι το ερώτημα. Όχι για να πεισμώσω, αλλά για να υπάρξει μια στοιχειώδης ισορροπία και συνέπεια στην αντιμετώπιση των μελών.