2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3352
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Νοέμ 14, 2020 7:34 pm

Καλώς μας ήρθες!
Για τον Γκρειντζερ εμένα δεν μου φάνηκε πάντως να έχει επανέλθει και αυτό φάνηκε στις άμυνες που έπαιζε. Μόνο σ αυτό το παιχνίδι βέβαια τον είδα αλλά η αίσθηση μου ήταν αυτή, ότι δεν είναι όπως τον θυμόμουν

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Σάβ Νοέμ 14, 2020 7:47 pm

Ειδικά στην άμυνα μου φάνηκε εξαιρετικός πάντως. Πιεζε οποιον κατεβαζε και έβαζε χέρια παντου. Εβγαλε και τρία κλεψίματα. Χωρίς μάλιστα να κάνει συνεχεια φάουλ οπως φαίνεται να είναι κακο συνήθειο του Jenkins.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Σάβ Νοέμ 14, 2020 8:52 pm

Οπως ειπα και πριν για μενα ο τζενκινς ειναι καλη μεταγραφη.Αλλα ομως ειναι ο μονος ξενος που στο τελος της χρονιας θα αλλαζα για καποιον καλυτερο, πραγματικα ομως καλυτερο και οχι για να παω οτι απλα τον αλλαξα.Κατα τ'αλλα ολα αυτα ειναι θεωρητικα γιατι δεν ξερεις πως θα εξελιχθει η χρονια που θα καταληξουμε στο τελος :D ολα αυτα ειναι εικασιες.

0
Agio96

senior
Reactions: 45
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Νοέμ 24, 2020 9:40 pm

Νομίζω ότι όλες οι μεταγραφές έχουν πιάσει μέχρι στιγμής.. Βέβαια είναι πολυ μικρό το δείγμα γραφής

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Τετ Νοέμ 25, 2020 7:06 am

Agio96 έγραψε:
Νομίζω ότι όλες οι μεταγραφές έχουν πιάσει μέχρι στιγμής.. Βέβαια είναι πολυ μικρό το δείγμα γραφής
Δε διαφωνώ μαζί σου σε αυτό που λες. Νομίζω ότι ολοι οι ξενοι φέτος έχουν σοβαρό ρόλο στο ροστερ και θα προσφέρουν. Νομίζω ότι αν λαβουμε υπ όψιν και το κόστος, δε βρίσκεις εύκολα αλλους παίκτες για τον ίδιο ρολο. Η συζήτηση έχει νόημα για τον αν ο ρόλος του κάθε ξένου είναι αυτός που έχει αναγκη η ομάδα και αν με αυτον τον σχεδιασμό έχεις υψηλές βλέψεις. Με αυτή τη λογική θα ήθελα αλλον στη θεση του τζεκινς, εναν combo που να μπορεί να σταθεί καλά στο 1 και μαλλον διαφορετικό σχεδιασμό στο 5. Θα φανεί στο τελος της σεζον που μπορεί να παει η ομαδα. Στη τελική ο Μπαρτζω αποφασίζει και σαφώς έχει κάθε δικαίωμα να αναθεωρήσει τον σχεδιασμό του.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2002

Τετ Νοέμ 25, 2020 4:18 pm

Redfly έγραψε:
Τετ Νοέμ 25, 2020 7:06 am
Agio96 έγραψε:
Δε διαφωνώ μαζί σου σε αυτό που λες. Νομίζω ότι ολοι οι ξενοι φέτος έχουν σοβαρό ρόλο στο ροστερ και θα προσφέρουν. Νομίζω ότι αν λαβουμε υπ όψιν και το κόστος, δε βρίσκεις εύκολα αλλους παίκτες για τον ίδιο ρολο. Η συζήτηση έχει νόημα για τον αν ο ρόλος του κάθε ξένου είναι αυτός που έχει αναγκη η ομάδα και αν με αυτον τον σχεδιασμό έχεις υψηλές βλέψεις. Με αυτή τη λογική θα ήθελα αλλον στη θεση του τζεκινς, εναν combo που να μπορεί να σταθεί καλά στο 1 και μαλλον διαφορετικό σχεδιασμό στο 5. Θα φανεί στο τελος της σεζον που μπορεί να παει η ομαδα. Στη τελική ο Μπαρτζω αποφασίζει και σαφώς έχει κάθε δικαίωμα να αναθεωρήσει τον σχεδιασμό του.
Για τον 5ο γκάρντ δεν μπορείς να δώσεις πολλά χρήματα , προσωπικά προτιμώ το λοιντ αντι του χάρισον, ήταν δοκιμασμένος στην ευρωλίγκα . Για τη θέση του σεντερ θέλαμε και έναν ψηλό σέντερ που να μπορεί να παίζει με πλάτη. Σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν έναν τέτοιο παίκτη. Στην 8αδα θα είμαστε πιστεύω για παραπάνω δεν ξέρω. στο τέλος θα δούμε

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 533

Τρί Δεκ 01, 2020 5:22 pm

https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... isteri-vid

Μετα και αυτο το νεο, πρεπει να το παρουμε αποφαση. Η Ερωλιγκα ειναι ονειρο απατηλο για τους 2 αιωνιους... Ακομη και το Περιστερι εδωσε περισσοτερα για Μπουρουση? Η απλα δεν ενδιαφερεται κανενανς απο τους 2 μεγαλους? Δηλαδη αν ειχε τον Μπουρουση, εστω 37 ετων στο προηγουμενο ματς ο Ολυμπιακος ετσι θα επαιζε? Η ο Ογκαστ ειναι καλυτερος? Μηπως ουτε ο Παπαγιαννης ειναι καλυτερος?
Λεω τωρα εγω

0
Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 851
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Τρί Δεκ 01, 2020 5:54 pm

qspock έγραψε:

Μετα και αυτο το νεο, πρεπει να το παρουμε αποφαση. Η Ερωλιγκα ειναι ονειρο απατηλο για τους 2 αιωνιους... Ακομη και το Περιστερι εδωσε περισσοτερα για Μπουρουση? Η απλα δεν ενδιαφερεται κανενανς απο τους 2 μεγαλους? Δηλαδη αν ειχε τον Μπουρουση, εστω 37 ετων στο προηγουμενο ματς ο Ολυμπιακος ετσι θα επαιζε? Η ο Ογκαστ ειναι καλυτερος? Μηπως ουτε ο Παπαγιαννης ειναι καλυτερος?
Λεω τωρα εγω
E καλά δεν ξέρουμε ακριβώς το μισθό, αλλά όσος και να είναι, δε θεωρώ πως ταίριαζε στους αιωνίους, ούτε οι αιώνιοι χρειάζονται τον 37χρονο Μπουρούση για να χτυπήσουν Ευρωλίγκα. Ο μεν Ολυμπιακός έχει ένα τεράστιο prospect με τον Martin, έχει τον αξιόπιστο Ellis και ανεβαίνει και ο Jean Charles για ευέλικτα σχήματα. Ούτε στο μπάσκετ του Μπαρτζώκα ταιριάζει, ούτε έχουμε Α1 να θέλουμε έναν έμπειρο να πάρει χρόνο. Ο δε Παναθηναϊκός έχει τον Παπαγιάννη που πρέπει να πάρει πολύ χρόνο να ψηθεί στο υψηλό επίπεδο, να αποδείξει ότι έχασε κιλά αλλά θα δουλέψει και το παιχνίδι του και μετά χρειαζόταν έναν καλό ΜΑΠ, πράγμα που δεν είναι ο Auguste αλλά εκείνον πίστευαν. Γενικά στο 5 ο Ολυμπιακός είναι υπερπλήρης, ο Παναθηναϊκός θέλει αθλητικότητα και σκληράδα. Πάντως καλή κίνηση για το Περιστέρι ο Μπουρούσης.

1
1 Εικόνα
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Δεκ 01, 2020 6:36 pm

qspock έγραψε:

Λεω τωρα εγω
Δηλαδή προτείνεις να κοπέι χρόνος από Παπαγιάννη, Μήτογλου, Όγκαστ για να κολλήσει ένσημα ο 37χρονος Μπουρούσης; Τι θα κερδίζαμε από αυτό ακριβώς;

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
angel9

sophomore
Reactions: 11
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Γιώργος Πρίντεζης

Παρ Δεκ 04, 2020 3:43 pm

Νομίζω ότι πλέον είναι φανερό ότι η ομάδα χρειάζεται ένα 5αρι το οποίο όμως θα κάνει τη διαφορά στη ρακέτα, κυρίως παίζοντας με πλάτη. Ο Ellis θεωρώ ότι είναι πολύ λίγος αυτή τη στιγμή, είναι πολύ σοφτ δεν μπορεί να ποσταρει και μόνο κάνει κανένα κάρφωμα. Χθες φάνηκε ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Η ομάδα υστερεί πάρα πολύ στο ποστ παιχνίδι, καθώς και ο πρίντεζης πλέον δεν παίζει τόσο όσο έπαιζε. Άραγε πόσο ακριβοί ήταν ο Reynolds ή ο jekiri για να μην ασχοληθεί ο Ολυμπιακός μαζί τους; Για να μη ρωτήσω και για τον Fall της Βιλερμπαν τον οποιο πηραν απο την τουρκ τελεκομ, και δεν νομιζω να ήταν και με κανένα τρομερό ποσό.

0
RipCity

champion

Παρ Δεκ 04, 2020 4:04 pm

yorgos έγραψε:
Τρί Δεκ 01, 2020 6:36 pm
qspock έγραψε:

Λεω τωρα εγω
Δηλαδή προτείνεις να κοπέι χρόνος από Παπαγιάννη, Μήτογλου, Όγκαστ για να κολλήσει ένσημα ο 37χρονος Μπουρούσης; Τι θα κερδίζαμε από αυτό ακριβώς;
Λογικά θα τερματίζατε μια θέση παραπάνω. Εκτός αν πιστεύει ο φίλος ότι ο Μπουρούσης είναι αυτός που θα μεταμορφώσει σε ομάδα οκτάδας τον Παναθηναικό. Ένας Μπουρούσης που έχει να παίξει 6 μήνες και που στην τελευταία του χρονιά στη Euroleague πριν 3 χρόνια ήταν κακός. Το ότι μάλιστα αναφέρθηκε και στο τόπικ του Ολυμπιακού είναι τρομερό. Αν αδειάσει θέση GM να προτείνουμε και τον Μάνο Παπαδόπουλο.

1
1 Εικόνα
RipCity

champion

Παρ Δεκ 04, 2020 4:09 pm

angel9 έγραψε:
Παρ Δεκ 04, 2020 3:43 pm
Νομίζω ότι πλέον είναι φανερό ότι η ομάδα χρειάζεται ένα 5αρι το οποίο όμως θα κάνει τη διαφορά στη ρακέτα, κυρίως παίζοντας με πλάτη. Ο Ellis θεωρώ ότι είναι πολύ λίγος αυτή τη στιγμή, είναι πολύ σοφτ δεν μπορεί να ποσταρει και μόνο κάνει κανένα κάρφωμα. Χθες φάνηκε ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Η ομάδα υστερεί πάρα πολύ στο ποστ παιχνίδι, καθώς και ο πρίντεζης πλέον δεν παίζει τόσο όσο έπαιζε. Άραγε πόσο ακριβοί ήταν ο Reynolds ή ο jekiri για να μην ασχοληθεί ο Ολυμπιακός μαζί τους; Για να μη ρωτήσω και για τον Fall της Βιλερμπαν τον οποιο πηραν απο την τουρκ τελεκομ, και δεν νομιζω να ήταν και με κανένα τρομερό ποσό.
Δυστυχώς ο Ellis είναι πολύ κακός φέτος, καμία σχέση με πέρυσι που μάλλον ήταν απλά κάτι άγνωστο και φάνηκε κάπως στη μετριότατη ομάδα που είχαμε. Κατ' αρχήν παθαίνει πάρα πολλά black out, δε δείχνει να έχει ιδιαίτερα υψηλό μπασκετικό IQ. Πρέπει να ψαχτούμε για κάτι καλύτερο, αλλά για εμένα προτεραιότητα είναι ο guard, αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο Σλούκας δεν μπορεί να αποδώσει με το υπάρχον ρόστερ.

0
angel9

sophomore
Reactions: 11
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Γιώργος Πρίντεζης

Παρ Δεκ 04, 2020 4:22 pm

Δυστυχώς ο Ellis είναι πολύ κακός φέτος, καμία σχέση με πέρυσι που μάλλον ήταν απλά κάτι άγνωστο και φάνηκε κάπως στη μετριότατη ομάδα που είχαμε. Κατ' αρχήν παθαίνει πάρα πολλά black out, δε δείχνει να έχει ιδιαίτερα υψηλό μπασκετικό IQ. Πρέπει να ψαχτούμε για κάτι καλύτερο, αλλά για εμένα προτεραιότητα είναι ο guard, αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο Σλούκας δεν μπορεί να αποδώσει με το υπάρχον ρόστερ.

Η ομάδα χρειάζεται έναν σουτερ που θα ξέρουν οι αντιπαλες ομαδες οτι αν τον αφησουν θα τους σκοτώσει. Όπως είχαμε τον στρελνιεκς ας πουμε ήξεραν ότι αν μείνει μόνος σίγουρα θα ευστοχήσει. Και ο Χαρισσον ειναι καλος σουτερ αλλα περισσοτερο σκορερ παρά σουτερ γιατι μου φαινεται οτι δεν ειναι σταθερός, όπως και ο Πολ περυσι που στο ένα ματς εβαζε 5 τριποντα και στο άλλο 0 στα 10. Ένας παίχτης στυλ Μιλακνις μας χρειάζεται, αλλιώς όλες οι ομάδες θα μας αντιμετωπίζουν τόσο κλειστά, ώστε να μας χαλάει όλο το παιχνίδι.( Επίσης να μου πει καποιος πως κάνω παραθεση γιατί μου βγαινει έτσι :banghead: )

0
odisseas7

Reactions: 0
Αγαπημένος παίκτης: spanoulis

Παρ Δεκ 04, 2020 5:34 pm

Ένα pg-sg και έναν σέντερ που να είναι φόβητρο στην ρακέτα

Θα ήθελα πολυ να δω στην Ευρώπη τον Jordan mclaughlin
*είναι ελευθερος ,το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει Ευρωπαϊκή εμπειρία..

Norvell pelle για το 5 τρομερός στα block ο συγκεκριμένος έχει Ευρωπαϊκή εμπειρία
*επίσης ελευθερος

0
odisseas7

Reactions: 0
Αγαπημένος παίκτης: spanoulis

Παρ Δεκ 04, 2020 5:37 pm

odisseas7 έγραψε:
Παρ Δεκ 04, 2020 5:34 pm
Ένα pg-sg και έναν σέντερ που να είναι φόβητρο στην ρακέτα

Θα ήθελα πολυ να δω στην Ευρώπη τον Jordan mclaughlin
*είναι ελευθερος ,το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει Ευρωπαϊκή εμπειρία..

Norvell pelle για το 5 τρομερός στα block ο συγκεκριμένος έχει Ευρωπαϊκή εμπειρία
*επίσης ελευθερος
Πάντως δεν βλέπω να πηγαίνουμε συντομα σε κάποια αλλαγή

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”