2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
- Conan1982
- Reactions: 3352
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η λογική μου λέει ότι θα δωθεί χρόνος στον Έλις να δείξει αν μπορεί να σταθεί η όχι σ' αυτό το επίπεδο ως δεύτερος ψηλός. Το ανησυχητικό όμως είναι ότι ο χρόνος του μειώνεται και πάει στα 4 τελευταία ματς, ο Κόουτς αυτήν την στιγμή τον εμπιστεύεται όλο και λιγότερο. Είναι βέβαια η άνοδος του Μάρτιν σε πολλούς τομείς, και στα ριμπάουντ παίρνει καλύτερες θέσεις, και στην άμυνα, μοιράζει το παιχνίδι, είναι ο Ζαν Σάρλ που βοηθάει και αμυντικά αλλά και κινείται ωραία στην επίθεση που απαλύνουν το πρόβλημα.kojito έγραψε: ↑Τετ Δεκ 09, 2020 12:07 amΓια τον Έλις επιφυλάσσομαι λίγο ακόμα. Σίγουρα είναι πεσμένος σε σχέση με πέρσι. Δεν ξέρω αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα που δεν φαίνεται (π.χ. ψυχολογικό), αλλά ενώ παίρνει καλές θέσεις, μάχεται κτλ., κάνει εύκολα φάουλ και στις δύο άκρες του παρκέ ή χάνει φαινομενικά εύκολα καλάθια. Πάντως και ο Ζαν-Σαρλς φαίνεται ότι εν μέρει μπορεί να καλύψει το 5 όταν χρειαστεί σε ικανοποιητικό βαθμό.
Αν βρισκόταν τώρα κάποια εξαιρετική περίπτωση ίσως αλλά ο Τάρικ Μπλακ προέρχεται από τραυματισμό, δεν θα έχει και πολύ χαμηλό κασέ και αν δεν κάνω λάθος είχει δημιουργήσει προβλήματα στην Μακάμπι με την συμπεριφορά του και ο Μπαρτζώκας κοιτάζει τον χαρακτήρα των παικτών αρκετά.
Για τα γκαρντ θεωρώ επίσης δεδομένο ότι δεν θα κάνουμε κίνηση υπάρχει δεν υπάρχει θέμα με το μπακαπ του Σλούκα,
Υπάρχει ο Σλούκας-Χάρισον, υπάρχει ο Τζέγκινς-Σπανούλης από πίσω τους, υπάρχει Λαρεντζάκης-Κόνιαρης από ...πιο πίσω και έρχεται και σαν μπαλαντέρ ο Μακκίσικ. Δεν πρόκειται να διώξει κάποιον από αυτούς για να πάρει κάποιο στοίχημα, εκτός πια και αν ο Σπανούλης μετακινηθεί ως πέμπτος γκαρντ που επίσης δεν υπάρχει περίπτωση.
1
1

-
- Reactions: 439
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 952
- Προειδοποιήσεις:
1
Ωραια τα λες αλλα παικτη με τα προσοντα του χαμιλτον δυσκολα τον παραγκωνιζεις (εκτος και αν προκειται για κατι εξωαγωνιστικο) θα ηταν σιγουρα ενα upgrade σε σχεση με τον ellis που φετος μου μοιαζει σαν αλλος παικτης σε σχεση με αυτα που μας εδειξε περσυ...Weekendman έγραψε: ↑Τετ Δεκ 09, 2020 11:16 amΑν ο Κοκόσκοφ συνεχίσει να παραγκωνίζει τον Χάμιλτον στην Φενέρ, θα τον έβλεπα σαν τον Τζόι Ντόρσεϊ του 2021 αν ο Έλις δεν πείσει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.
0
Λόγω της περιεργότητας της σαιζόν και της έλλειψης εσόδων πιστεύω ότι δε θα κάνουμε διορθωτικές κινήσεις, τουλάχιστον άμεσα. Αν μπει ο Γενάρης και είμαστε ακόμα στο κυνήγι της οκτάδας ίσως και να γίνει κάτι.
Ο Έλις ήρθε πέρυσι σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες και έδειξε πράγματα, σίγουρα και ο κόουτς το ξέρει αυτό οπότε πιστεύω θα του δοθεί χρόνος. Αν δεν υπήρχε το περσινό δείγμα θα ήταν πιο εύκολο να πούμε ότι δεν κάνει γι' αυτό το επίπεδο, τώρα νομίζω ότι καλό θα είναι να είμαστε πιο ανεκτικοί. Φαίνεται σφιγμένος και χωρίς καθόλου αυτοπεποίθηση, ίσως αυτό αλλάξει με καναδυό καλές εμφανίσεις.
Ο Έλις ήρθε πέρυσι σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες και έδειξε πράγματα, σίγουρα και ο κόουτς το ξέρει αυτό οπότε πιστεύω θα του δοθεί χρόνος. Αν δεν υπήρχε το περσινό δείγμα θα ήταν πιο εύκολο να πούμε ότι δεν κάνει γι' αυτό το επίπεδο, τώρα νομίζω ότι καλό θα είναι να είμαστε πιο ανεκτικοί. Φαίνεται σφιγμένος και χωρίς καθόλου αυτοπεποίθηση, ίσως αυτό αλλάξει με καναδυό καλές εμφανίσεις.
και εγώ συμφωνώ δεν χρειάζετε γκάρντ η ομάδα. ο σλούκας άνετα παίζει 30λεπτα αρκεί να παίζει καλά δεν έχουμε και πρωτάθλημα για να επιβαρύνεταιConan1982 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 09, 2020 9:47 amΗ λογική μου λέει ότι θα δωθεί χρόνος στον Έλις να δείξει αν μπορεί να σταθεί η όχι σ' αυτό το επίπεδο ως δεύτερος ψηλός. Το ανησυχητικό όμως είναι ότι ο χρόνος του μειώνεται και πάει στα 4 τελευταία ματς, ο Κόουτς αυτήν την στιγμή τον εμπιστεύεται όλο και λιγότερο. Είναι βέβαια η άνοδος του Μάρτιν σε πολλούς τομείς, και στα ριμπάουντ παίρνει καλύτερες θέσεις, και στην άμυνα, μοιράζει το παιχνίδι, είναι ο Ζαν Σάρλ που βοηθάει και αμυντικά αλλά και κινείται ωραία στην επίθεση που απαλύνουν το πρόβλημα.kojito έγραψε: ↑Τετ Δεκ 09, 2020 12:07 amΓια τον Έλις επιφυλάσσομαι λίγο ακόμα. Σίγουρα είναι πεσμένος σε σχέση με πέρσι. Δεν ξέρω αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα που δεν φαίνεται (π.χ. ψυχολογικό), αλλά ενώ παίρνει καλές θέσεις, μάχεται κτλ., κάνει εύκολα φάουλ και στις δύο άκρες του παρκέ ή χάνει φαινομενικά εύκολα καλάθια. Πάντως και ο Ζαν-Σαρλς φαίνεται ότι εν μέρει μπορεί να καλύψει το 5 όταν χρειαστεί σε ικανοποιητικό βαθμό.
Αν βρισκόταν τώρα κάποια εξαιρετική περίπτωση ίσως αλλά ο Τάρικ Μπλακ προέρχεται από τραυματισμό, δεν θα έχει και πολύ χαμηλό κασέ και αν δεν κάνω λάθος είχει δημιουργήσει προβλήματα στην Μακάμπι με την συμπεριφορά του και ο Μπαρτζώκας κοιτάζει τον χαρακτήρα των παικτών αρκετά.
Για τα γκαρντ θεωρώ επίσης δεδομένο ότι δεν θα κάνουμε κίνηση υπάρχει δεν υπάρχει θέμα με το μπακαπ του Σλούκα,
Υπάρχει ο Σλούκας-Χάρισον, υπάρχει ο Τζέγκινς-Σπανούλης από πίσω τους, υπάρχει Λαρεντζάκης-Κόνιαρης από ...πιο πίσω και έρχεται και σαν μπαλαντέρ ο Μακκίσικ. Δεν πρόκειται να διώξει κάποιον από αυτούς για να πάρει κάποιο στοίχημα, εκτός πια και αν ο Σπανούλης μετακινηθεί ως πέμπτος γκαρντ που επίσης δεν υπάρχει περίπτωση.
0
-
- Reactions: 644
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μου φαίνεται ότι το βασικό πρόβλημα του Έλλις είναι οτι δεν μπορεί σωματικά να ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο. Είναι 5άρι σε σώμα guard. Τον παρατηρούσα στα screen που κάνει. Είτε είναι fake screens θελημένα , είτε προσπαθεί να μετακινηθεί τελευταία στιγμή για να κρατήσει τον αμυντικό με αποτέλεσμα να χρεώνεται επιθετικά. Ο Ζαν σαρλ μπορεί να δώσει πράγματα για κάποια λεπτά σε χαμηλά σχήματα. Αλλά αν δεν ανέβει ο Έλλις μου φαίνεται δύσκολο να βγει η χρονιά μόνο με Μάρτιν. Ενδεχομένως να ταίριαζε ένας διαφορετικός τύπου ψηλός στυλ Ταρζέφσκι ?
Στα guard το πρόβλημα φάνηκε στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ όπου με την απουσία Χάρισον και με Μακ Κίσικ , Παπ , Σπαν άστοχους υπήρχε μεγάλο θέμα στην επίθεση , παρότι στην άμυνα παίξαμε αξιοπρεπώς δεδομένου του αντιπάλου. Εκεί θα χρειαζόνταν ένας scoring combo να ξεκολλήσει την ομάδα τύπου Εric Green , McColum.
Στα guard το πρόβλημα φάνηκε στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ όπου με την απουσία Χάρισον και με Μακ Κίσικ , Παπ , Σπαν άστοχους υπήρχε μεγάλο θέμα στην επίθεση , παρότι στην άμυνα παίξαμε αξιοπρεπώς δεδομένου του αντιπάλου. Εκεί θα χρειαζόνταν ένας scoring combo να ξεκολλήσει την ομάδα τύπου Εric Green , McColum.
0
- Neondreamer
- Reactions: 51
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Neondreamer
- Reactions: 51
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η όποια αμφιβολία περί Ελλις -που, φαντάζομαι, εύλογα θα έχει και το σταφ- δε νομίζω να είναι τεραστίων διαστάσεων, από τη στιγμή που ο Μάρτιν δείχνει να εξελίσσεται σε οδοστρωτήρα, και υπάρχει κι ο Ζαν-Σαρλ.
Μπαλώματα πάντως μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή, λ.χ. η Φορτιτουντο απέκτησε Dario Hunt από την υποβιβασθείσα Ρόμα
Μπαλώματα πάντως μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή, λ.χ. η Φορτιτουντο απέκτησε Dario Hunt από την υποβιβασθείσα Ρόμα
0