Euroleague 2025-26 Round 9, Olympiacos Piraeus vs Partizan Belgrade

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Νοέμ 09, 2025 11:36 am

Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Νοέμ 08, 2025 10:48 pm
Dimmitz έγραψε:
Σάβ Νοέμ 08, 2025 10:40 am

Ή εμφάνιση του Ουόκαπ σήμερα ήταν μέτρια, για να μην πω κακή. Είχε μια ασίστ αν δεν κάνω λάθος; Από το συγκεκριμένο παίκτη στο σύστημα του Ολυμπιακού θες δημιουργία και όχι σκοράρισμα. Καλό βράδυ του Θωμά είναι τα παιχνίδια με 0 πόντους και δέκα ασίστ. Όταν ο Θωμάς παίρνει περισσότερες προσπάθειες από τον Σάσα, σημαίνει ότι οι αντίπαλοι μας έχουν διαβάσει τέλεια και ότι κάτι έχει πάει πολύ λάθος.

Όταν βλέπεις τον Θωμά να σκάει στην μπάλα στο τρίποντο για δέκα συναπτά δευτερόλεπτα χωρίς να ξέρει τι να την κάνει ή όπως έκανε ο Σλούκας παλαιότερα σημαίνει ότι η επιθετική λειτουργία της ομάδας είναι αποσυνδεδεμένη. Η διαφορά προφανώς είναι ότι ο Σλούκας ξέρει τι να την κάνει και μπορεί να επιτεθεί στα 5-10 δευτερόλεπτα, ο Θωμάς δεν μπορεί.

Κάπου έχετε μπερδευτεί μερικοί και κρίνετε μια εμφάνιση ανάλογα με το σκοράρισμα και τις στατιστικές ενός παίκτη, αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Ο Γουοκαπ είχε 15π. 4 ασσιστ 5 ριμπ. 1 κλέψιμο σε 24΄ λεπτά αγώνα με 6/10 fg . Μελανό σημείο μόνο τα 4 λάθη

τα υπόλοιπα οκ σωστά είναι δεν λέει κανείς το αντίθετο....υπάρχουν ματς που συμβαίνουν όσα περιγράφεις και ο Γουοκαπ δεν βάζει 15π ...Εφόσον έβαλε με αυτές τις συνθήκες η εμφάνιση του ήταν πολύ καλή .... σου κοβουν δημιουργία πρέπει να συνεισφέρεις στο σκορ για να μην είσαι αρνητικός
Dimmitz έγραψε:
Σάβ Νοέμ 08, 2025 10:52 am

Πως ακριβώς κάναμε την ομάδα χειρότερη; Θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω ειλικρινά.

Λίγο ώπα με την κριτική που ασκείτε οι προπονητές του κάναμε και πάνω από όλα υπομονή…
γενικά πολύ επιθετικός, μάλλον άλλος δεν έχει υπομονή

Την άποψη μου λέω κι αν σε τρελαίνει, so be it. Για να μην πω .....even better

η ομάδα είναι χειρότερη από πέρυσι γιατί έχει χειρότερο αναπληρωματικό άσσο, τον Ντιλικινα, ενώ πέρυσι είχε Γκος και χειρότερο σεντερ αμυντικά από Φαλ ακόμα κι αν τον θεωρώ αξιοπρεπέστατο και ότι αξίζει την ευκαιρία ( προς το παρόν έχουν γίνει πολλά πάρτυ στη ρακέτα μας )

κάτι έχετε καταλάβει λάθος κάποιοι για το τι είναι φόρουμ και νομίζετε ότι γράφετε σε σεμινάρια προπονητών ευρωλίγκας και κάθε άποψη πρέπει να είναι επιστημονική

αν εχω εγω το λάθος να βγει ένας μοντ να με διορθώσει ώστε να επανέλθω αφού δω τα σεμινάρια στα οποία διδάσκεται το bartzokasball
Αφού θες να μιλήσουμε για στατιστικά ας μιλήσουμε για στατιστικά. 4 ασίστ για 4 λάθη. Δεν χρειάζεται να πάμε παρακάτω. By the way, με τις προσπάθειες που πήρε θα έπρεπε να έχει 25 πόντους όχι 15. Όπως και να έχει αν παίζει έτσι ο Ουόκαπ όλη την σεζόν φ4 δεν πάμε.

Για το αν η ομάδα είναι καλύτερη ή χειρότερη απέχω γράψει αναλυτικά παραπάνω, αλλά μάλλον δεν θες να σχολιάσεις ότι παίζουμε χωρίς Φουρνιέ ή ότι ο Ward ακόμα προσαρμόζεται.

Υπομονή με την ομάδα έχω μεγάλη, με σένα και μερικούς άλλους που γράφετε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια δεν έχω.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Νοέμ 09, 2025 11:40 am

Christofis έγραψε:
Σάβ Νοέμ 08, 2025 11:24 pm
Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Νοέμ 08, 2025 10:48 pm

Ο Γουοκαπ είχε 15π. 4 ασσιστ 5 ριμπ. 1 κλέψιμο σε 24΄ λεπτά αγώνα με 6/10 fg . Μελανό σημείο μόνο τα 4 λάθη

τα υπόλοιπα οκ σωστά είναι δεν λέει κανείς το αντίθετο....υπάρχουν ματς που συμβαίνουν όσα περιγράφεις και ο Γουοκαπ δεν βάζει 15π ...Εφόσον έβαλε με αυτές τις συνθήκες η εμφάνιση του ήταν πολύ καλή .... σου κοβουν δημιουργία πρέπει να συνεισφέρεις στο σκορ για να μην είσαι αρνητικός

γενικά πολύ επιθετικός, μάλλον άλλος δεν έχει υπομονή

Την άποψη μου λέω κι αν σε τρελαίνει, so be it. Για να μην πω .....even better

η ομάδα είναι χειρότερη από πέρυσι γιατί έχει χειρότερο αναπληρωματικό άσσο, τον Ντιλικινα, ενώ πέρυσι είχε Γκος και χειρότερο σεντερ αμυντικά από Φαλ ακόμα κι αν τον θεωρώ αξιοπρεπέστατο και ότι αξίζει την ευκαιρία ( προς το παρόν έχουν γίνει πολλά πάρτυ στη ρακέτα μας )

κάτι έχετε καταλάβει λάθος κάποιοι για το τι είναι φόρουμ και νομίζετε ότι γράφετε σε σεμινάρια προπονητών ευρωλίγκας και κάθε άποψη πρέπει να είναι επιστημονική

αν εχω εγω το λάθος να βγει ένας μοντ να με διορθώσει ώστε να επανέλθω αφού δω τα σεμινάρια στα οποία διδάσκεται το bartzokasball
Η ομαδα εχει καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα ειναι οντως χειροτερη απο περυσι προς το παρον.

Στον ασσο Ο γκος επουδενι δεν εχει αναπληρωθει απο τον Νιλικινια ενω ο Λι σεν χρησιμοποιειται σε συγκριση με τον βιλντοζα που παντα ρπαιρνε χρονο.

Στο δυο ο Ντορσει ναι μεν κανει οργια αλλα ο Φουρνιε ειναι ο περσινος Ντορσει.

Στο 3 Ο γουορντ ναι μεν ειναι αναβαθμιση σε συγκριση με τον Παπ αλλα ο Μακκισικ μολις χθες εκανε το πρωτο καλο παιχνιδι ενω περσι ηταν ο δευτερος καλυτερος μας παικτης συην αρχη της σεζον σε συγκριση με φετος

Στο 4 ο Πιτερς δεν δινει λυσεις σε συγκριση με περυσι ενω ο Σασα τον χτυπανε αλυπητα ελλειψη οργανωτη και κακου Φουρνιε αλλα και ελλειψη Φαλ δεν παιρνει τις μπαλες που επαιρνε ενω καποιες που δεν θα τελειωνε ο Φαλ τις τελειωνει ο Μιλουτινοφ.

Στο 5 Μιλουτινοφ ναι με ντυθηκε Φαλ πολλες φορες στο να σκεπαζει την ρακετα αλλα δεν μπορει να εχει την αναλογη αποδοση αμυντικα σε συγκριση με τον καλο Φαλ, ενω ο Χολ ειναι ακομη τρυπα στην αμυνα αν και δειχνει δειγματα βελτιωσης.

Γενικα με εναν καλο οργανωτη ή αν αναστηθει ο Εβανς( ας παμε μαζικα να αναψουμε κανα κερακι) και την βελτιωση του Χολ και την αποκτηση ακομη ενος σκληρου κορμιου στο 4-5 ξ βελτιωση στην ειμονα να ειμαι θεαματικη απλα τωρα βαλαμε ωραια στοιχεια οπως ταχυτητα, σκληραδα σε καποιες θεσεις ,μεγεθος, ογκος και αθλητικοτητα και χασαμε σε καποιες αλλες και ειδικα στην θεση 1 που ειναι η πλεον κομβικη
Σωστά το έθεσες, η ομάδα είναι χειρότερη προς το παρόν. Το θέμα είναι ότι κατά την άποψη μου η ομάδα έχει μεγαλύτερο ταβάνι από την περσινή ακόμα και έτσι όπως είναι.

Παίζουμε χωρίς Φουρνιέ, οι χειριστές μας δεν δημιουργούν, ο Ward ακόμα προσαρμόζεται, Σάσα - Πίτερς είναι εκτός ρυθμού για διαφορετικούς λόγους ο καθένας και παρόλαυτα έχουμε καταφέρει να πάρουμε παιχνίδια που δεν μας ταιριαζανε και οι αντίπαλοι έπαιξαν καλύτερα.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Κυρ Νοέμ 09, 2025 4:33 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Νοέμ 09, 2025 11:36 am

Υπομονή με την ομάδα έχω μεγάλη, με σένα και μερικούς άλλους που γράφετε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια δεν έχω.
Καιρός να αποκτήσεις, λέγεται σεβασμός και δυστυχώς δεν έχεις

Το ότι έγραψα ότι έκανε καλό παιχνίδι ο Θωμάς είναι τα ίδια και τα ίδια :mrgreen:

Ο Φουρνιε είναι αυτός που είναι και δεν χρειάζεται συστάσεις, θα επανέλθει

Ο Γουόρντ είναι πολύ καλός παίκτης

Ευχόμαστε στον Έβανς να συνεχίσει να παίζει και να παίρνει λεπτά να του φύγει το ψυχολογικό

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”