steph.larry έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 1:07 pm
karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 11:35 am
Τον Jones τον έχεις δει?? Ενας βελτιωμένος Χολ είναι και έχει και αυτός θέματα σοβαρότατα στην άμυνα όπου χάνεται, ενώ και στην επίθεση αν δεν του σερβίρεις την μπάλα κάτω από το καλάθι δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνος του...έχει βασικά τις ίδιες αδυναμίες και θετικά με τον Χολ, απλά είναι λίγο καλύτερος σαν σύνολο και βλέπει και λίγο γήπεδο. Σε σουτ από μέση απόσταση και σε βολές δε, είναι χειρότερος από τον Χολ..
Τα γράφω αυτά γιατί διαβάζω ήδη κάποιες υπερβολές και στις πρώτες στραβές και όταν ο Jones θα χάνεται στην άμυνα θα αρχίσουμε να ακούμε πάλι γκρίνιες....
Δεν μειώνω την μεταγραφή του παίκτη και σίγουρα θα μας βοηθήσει/αναβαθμίσει....άλλα άλλο αυτό άλλα να πάμε στο άλλο άκρο και να θεωρούμε ότι πήραμε ξέρω εγώ τον Χακίμ στα prime του.
Μα μόνος σου τα λες ρε αδερφέ, είναι βελτιωμένος Χολ και
βλέπει γήπεδο, το οποίο δεν πρέπει να περνάμε στο ντουκου. Για prime Χακιμ δεν έχει γραψεί κανείς εν τω μεταξύ
Εγώ μια χαρά τον έχω δει τον παίχτη, τον ήθελα να πλαισιώνει τον Μιλού από το καλοκαίρι. Το πελάγωμα του Χολ σε κινήσεις off-ball δεν το έχω δει τόσο έντονα σε κανένα άλλο πεντάρι που θεωρείται καλό στην ευρωλίγκα (γιατί εκεί συγκαταλέγεται και ο Χολ).
Δεν διαφωνώ άλλα και ο Jones είναι παίκτης που πελαγώνει στο off-ball, ασταθής στην απόδοσή του και χάνεται στις περιστροφές και στην άμυνα (ενώ είναι και εντελώς άσουτος και κακός στις βολές), όχι στον βαθμό του Χολ φυσικά, άλλα το κάνει και έντονα μάλιστα......μα το έγραψα είναι αναβάθμιση ξεκάθαρα, άλλα δεν νομίζω κατά την γνώμη μου πάντα ότι απέχει και τόσο πολύ από τον Χολ...στην τελική όλα θα κριθούν στο παρκέ, το θετικό είναι ότι έχουμε 2 παίκτες πίσω από τον Μίλου τώρα, που θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους για τα λεπτά που θα παίξουν και μόνο καλό κάνει αυτό.
Υ.Γ. Από το πρωί έχω διαβάσει ότι πήραμε τον καλύτερο σέντερ της λίγκας, ότι πήραμε έναν από τους 2-3 καλύτερους ψηλούς, και διάφορα άλλα τέτοια ωραία...
Υ.Γ. Και την στατιστική τους να δεις συνολικά στην πορεία τους στην Ευρωλίγκα μοιάζει πάρα πολύ, ο Jones παίζει και σχεδόν 3 λεπτά παραπάνω, αν το αναγάγεις έχουν σχεδόν παρόμοια νούμερα σε όλους τους τομείς, ελαφρά καλύτερα του Jones, άλλα μέχρι εκει.