Υπόθεση Γουόκαπ

Συντονιστής: Captains

glenrice90

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 21, 2026 7:00 pm

brandon_roy έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 2:19 pm
glenrice90 έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 1:57 pm
Κάτι μου λέει ότι στους φίλους του ΠΑΟ θα λείψει παραπάνω ο Θωμάς φέτος :roll:
Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό? Δεδομένου ότι συνήθως κάνει πολύ καλά παιχνίδια με εμάς και ότι ο αντίπαλος έπαιζε με ένα πολύ καλό ξένο παραπάνω για 2+ χρόνια προσωπικά δε θα μου λείψει καθόλου.
Ότι συνηθίσατε κι εσείς τόσα χρονια στο να μην υπάρχει ουσιαστική απειλή από τα πόιντ μας. Όταν αρχίσει ο Προμπλεμα να κερνάει σερβις σε αστραγάλους ε θα λέτε γουερ Αρ γιου Τόμας. Καθαρά μπασκετικά δηλαδή

Για να μη ισοπεδώνω, ηταν σίγουρα κομβικό μέρος του συστήματος μας ο Θωμάς αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το rebuild θα ερχόταν. Παλιά λέγανε το μισό Μπαρτζώκας σιστεμ ήταν ο Φαλ, ώσπου τραυματίστηκε και νομίζω μια χαρά πήγε αυτό. Αντίο και στο άλλο μισό και πάμε για αλλα, απαλλαγμένοι και από το υπερστρεσσ πλέον.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος glenrice90 την Παρ Αύγ 21, 2026 7:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Αύγ 21, 2026 7:07 pm

glenrice90 έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 7:00 pm
brandon_roy έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 2:19 pm

Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό? Δεδομένου ότι συνήθως κάνει πολύ καλά παιχνίδια με εμάς και ότι ο αντίπαλος έπαιζε με ένα πολύ καλό ξένο παραπάνω για 2+ χρόνια προσωπικά δε θα μου λείψει καθόλου.
Ότι συνηθίσατε κι εσείς τόσα χρονια στο να μην υπάρχει ουσιαστική απειλή από τα πόιντ μας. Όταν αρχίσει ο Προμπλεμα να κερνάει σερβις σε αστραγάλους ε θα λέτε γουερ Αρ γιου Τόμας. Καθαρά μπασκετικά δηλαδή

Για να μη ισοπεδώνω, ηταν σίγουρα κομβικό μέρος του συστήματος μας ο Θωμάς αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το rebuild θα ερχόταν. Παλιά λέγανε το μισό Μπαρτζώκας σιστεμ ήταν ο Φαλ, ώσπου τραυματίστηκε και νομίζω μια χαρά πήγε αυτό. Αντίο και στο άλλο μισό και πάμε για αλλα, απαλλαγμένοι και από το υπερστρεσσ πλέον.
Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις από την απουσία του ουόκαπ, πχ με μοντέρο θα έχεις καλύτερη επιθετική απόδοση αλλά θα χάνεις στην άμυνα.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Αύγ 21, 2026 7:08 pm

O Μακινταιρ πάντως είναι ακριβώς στο ίδιο καλούπι με τον Τεξανο :shot:

Kwstantino

senior
Reactions:

Παρ Αύγ 21, 2026 7:09 pm

prime7 έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 6:58 pm
Το Topic έχει ξεφύγει τελείως. Γνώμη μου προς διαχειριστές να το κλείσετε μέχρι να υπάρχει οριστική εξέλιξη.
Γιατι;Περναμε καλα.Δεν υπαρχει κατι αλλο στην επικαιροτητα.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Αύγ 21, 2026 7:10 pm

kite26 έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 7:04 pm
BillyPao έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 6:57 pm

Ναι.
Τότε να δούμε πώς θα αντιδράσεις εσύ, όταν ο Ναν για παράδειγμα έρθει και σου πει έχω μια συμφέρουσα πρόταση από Ντουμπάι, δε με νοιάζει αν έχω ενεργό συμβόλαιο, φεύγω και σας αφήσει στα κρύα του λουτρού μήνα Αύγουστο!!! Γιατί αυτό θα συμβεί αν δικαιωθεί ο Ουόκαπ.
Καμία σχέση, αν ήταν ο Φουρνιέ ή ο Βεζένκοφ στη θέση του Ουόκαπ θα είχε βάση το επιχείρημα σου.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Αύγ 21, 2026 7:11 pm

Erether έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 7:08 pm
O Μακινταιρ πάντως είναι ακριβώς στο ίδιο καλούπι με τον Τεξανο :shot:
Μοιάζουν αλλά δεν είναι.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 21, 2026 7:12 pm

BillyPao έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 7:10 pm
kite26 έγραψε:

Τότε να δούμε πώς θα αντιδράσεις εσύ, όταν ο Ναν για παράδειγμα έρθει και σου πει έχω μια συμφέρουσα πρόταση από Ντουμπάι, δε με νοιάζει αν έχω ενεργό συμβόλαιο, φεύγω και σας αφήσει στα κρύα του λουτρού μήνα Αύγουστο!!! Γιατί αυτό θα συμβεί αν δικαιωθεί ο Ουόκαπ.
Καμία σχέση, αν ήταν ο Φουρνιέ ή ο Βεζένκοφ στη θέση του Ουόκαπ θα είχε βάση το επιχείρημα σου.
Έχει ή δεν έχει ενεργό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που δεν ήταν στο τελευταίο εξάμηνο;

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
Rolf

sophomore
Reactions:
Mood:

Παρ Αύγ 21, 2026 7:14 pm

kite26 έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 6:57 pm

Ναι.
Τότε να δούμε πώς θα αντιδράσεις εσύ, όταν ο Ναν για παράδειγμα έρθει και σου πει έχω μια συμφέρουσα πρόταση από Ντουμπάι, δε με νοιάζει αν έχω ενεργό συμβόλαιο, φεύγω και σας αφήσει στα κρύα του λουτρού μήνα Αύγουστο!!!
Η ιστορία του Γουόκαπ και η προσφορά του στον Ολυμπιακό δεν διαγράφονται για μένα, ό,τι κι αν λέει ο καθένας. Στο συγκεκριμένο ζήτημα έχω τη δική μου γνώμη και άποψη και δεν πρόκειται να τη μηδενίσω επειδή τώρα βολεύει κάποιους να ξεχάσουν όσα έχει προσφέρει.

Για μένα, οι Αγγελόπουλοι του φέρθηκαν σαν το παιδί που στηρίζεται στους γονείς του μια ζωή και, όταν εκείνοι γεράσουν και δεν του είναι πια τόσο χρήσιμοι, τους πετάει στο γηροκομείο.

Ο Γουόκαπ άξιζε μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό του Μίλερ και, το σημαντικότερο, έπρεπε να το έχει πάρει ΠΡΙΝ έρθει ο Μίλερ στον Ολυμπιακό. Εκεί είναι για μένα όλη η ουσία.

*Για τον Ναν που λες:
Αν του φέρουν έναν παίκτη κατώτερό του και του δώσουν τα διπλά λεφτά, δικαιολογημένα θα φύγει. Αλλά προσωπικά δεν το βλέπω να γίνεται.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Παρ Αύγ 21, 2026 7:15 pm

Knoxville έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 5:42 pm
yawn.brigade έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 1:52 pm

δε κάνει λάθος, αυτό που λέει ο GM δεν είναι ποινικά κολάσιμο. δε μπορείς να πάρεις αυτή τη δήλωση και να αποδείξεις σε δικαστήριο ότι είχαν συμφωνήσει από πριν.

ουσιαστικά λέει ότι θα ασχοληθούμε με τον Γουόκαπ αν δεχτεί ο Ολυμπιακός την προσφορά μας (όποια κι αν είναι αυτή) ή αν μείνει ελεύθερος ο παίκτης, δε λέει κάπου ότι έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη.
Έστω πως πρώτα μίλησαν με τον Ολυμπιακό. Ναι?

Έκαναν πρόταση 600 χιλιάρικα με 420 δόσεις, ο Ολυμπιακός είπε όχι. Έκαναν και με 850 χιλιάρικα σε 840 δόσεις και ο Ολυμπιακός είπε ξανά όχι.
Απο που πήραν, μετά απο 2 αρνήσεις, το ΟΚ ώστε να μιλήσουν με τον παίκτη? Πως ο παίκτης αποφάσισε ότι ξαφνικά θέλει να φύγει απο τον Ολυμπιακό και να πάει στην Ντουμπάι? Πως είχε τέτοια σιγουριά πως ότι και να γίνει απο εκεί θα πάρει καλύτερα λεφτά και απο την επέκταση-αναπροσαρμογή που θα του έκανε ο Ολυμπιακός?
μπαίνεις κι εσύ στην ουσία της υπόθεσης αλλά δεν ήταν αυτό το ζητούμενο της συζήτησης. τα έγραψε καλύτερα και ο Ρίβερς, η όλη κουβέντα έγινε για το αν μπορεί η δήλωση του GM να θεωρηθεί απόδειξη (και όχι ένδειξη) ότι η Ντουμπάι είχε μιλήσει/συμφωνήσει με τον παίκτη.

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Αύγ 21, 2026 7:16 pm

Rolf έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 7:14 pm
kite26 έγραψε:

Τότε να δούμε πώς θα αντιδράσεις εσύ, όταν ο Ναν για παράδειγμα έρθει και σου πει έχω μια συμφέρουσα πρόταση από Ντουμπάι, δε με νοιάζει αν έχω ενεργό συμβόλαιο, φεύγω και σας αφήσει στα κρύα του λουτρού μήνα Αύγουστο!!!
Η ιστορία του Γουόκαπ και η προσφορά του στον Ολυμπιακό δεν διαγράφονται για μένα, ό,τι κι αν λέει ο καθένας. Στο συγκεκριμένο ζήτημα έχω τη δική μου γνώμη και άποψη και δεν πρόκειται να τη μηδενίσω επειδή τώρα βολεύει κάποιους να ξεχάσουν όσα έχει προσφέρει.

Για μένα, οι Αγγελόπουλοι του φέρθηκαν σαν το παιδί που στηρίζεται στους γονείς του μια ζωή και, όταν εκείνοι γεράσουν και δεν του είναι πια τόσο χρήσιμοι, τους πετάει στο γηροκομείο.

Ο Γουόκαπ άξιζε μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό του Μίλερ και, το σημαντικότερο, έπρεπε να το έχει πάρει ΠΡΙΝ έρθει ο Μίλερ στον Ολυμπιακό. Εκεί είναι για μένα όλη η ουσία.

*Για τον Ναν που λες:
Αν του φέρουν έναν παίκτη κατώτερό του και του δώσουν τα διπλά λεφτά, δικαιολογημένα θα φύγει. Αλλά προσωπικά δεν το βλέπω να γίνεται.
Μα εδώ δεν συζητάμε αν θα φύγει ή όχι. Συζητάμε το ΠΩΣ φεύγει! Αν θες να φύγεις, με γεια σου με χαρά ρε, άσε να τα βρουν οι ομάδες κι αν είναι, κάλυψε τη διαφορά και δρόμο! Όχι έτσι όμως φίλε! Όχι έτσι!!!

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Παρ Αύγ 21, 2026 8:33 pm

Σβηστηκαν μυνηματα με οπαδικη αντιπαράθεση

2 υπενθυμίσεις

-Το φορουμ είναι ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΌ...ΔΕ μας ενδιαφέρει τι γράφει η θ7 η θ13 η οποιοσδήποτε σύνδεσμος οργανωμένων. Δε μας ενδιαφέρουν τα οπαδικα ,ο οπαδισμος και τέτοιου είδους αντιπαραθεσεις. Αν συνεχιστεί μετά το παρόν ποστ θα έχει φαουλ και οφ
-Καθε ένας γράφει ΠΑΝΤΟΥ εάν τηρεί τους κανόνες του φόρουμ.

Ανοίγουμε κι ο Θεός βοηθός :P

Άβαταρ μέλους
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Παρ Αύγ 21, 2026 8:34 pm

H Ντουμπαι απαντησε οτι ο Γουοκαπ τους πλησιασε και ζητησε προσφορα. αυτο λεει πολλα.

Ο τυπος το πηρε πολυ εγωιστικα επειδη πηραμε 2 στην θεση του και με παραπανω χρηματα. δεν μπορω να βρω καποιο αλλο λογο.

και πολυ το αναλυουμε...

"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Αύγ 21, 2026 8:37 pm

Η απάντηση της Ντουμπάι ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του betarades.gr κινείται σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Η ομάδα από το Εμιράτο υποστηρίζει ότι πληροφορήθηκε πως ο Γουόκαπ αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα από το ποιες ομάδες ενδιαφέρονται και τι προσφορές μπορεί να έχει, και έτσι επικοινώνησε τρεις φορές με τους Ερυθρόλευκους για να καταθέσει ισάριθμες προσφορές προκειμένου να εξαγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη. Σε αντίθεση, όπως επισημαίνουν από τον οργανισμό της Ντουμπάι, με άλλες (3-4) ομάδες που φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Γουόκαπ και επέλεξαν να επικοινωνήσουν απευθείας με τον παίκτη και την πλευρά του, χωρίς να έρθουν σε επαφή με τον Ολυμπιακό.

Το μήνυμα της Ντουμπάι είναι, ουσιαστικά, πως δεν δέχεται να θεωρείται υπεύθυνη επειδή απευθύνθηκε στον Ολυμπιακό και, όπως υποστηρίζει, ενημέρωσε με καλή πίστη για το ενδιαφέρον της. Και θεωρεί ότι δεν πρέπει να χρεωθεί την καταγγελία του Γουόκαπ, καθώς, σύμφωνα με τη δική της θέση, αυτή θα γινόταν ανεξάρτητα από την Ντουμπάι κι οποιαδήποτε άλλη ομάδα. «Δικό σας το πρόβλημα, εμείς δεν έχουμε σχέση» είναι λοιπόν αυτό που ουσιαστικά απαντά η Ντουμπάι στις αιτιάσεις του Ολυμπιακού.
η ντουμπαι καρφωνει αλλους 3-4 οτι μιλανε με τον γουοκαπ..εντωμεταξυ πως το ξερει αν δεν ειναι σε ανοιχτη επικοινωνια με τον θωμα? :lol:

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Παρ Αύγ 21, 2026 8:37 pm

Κι επίσης ότι υπάρχουν 2-3 ενδιαφερόμενοι ακόμα....

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Αύγ 21, 2026 8:38 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 6:39 pm
ε αντε να του δινουν 20 φυσιοθεραπειες με τον εοπυυ με 75% συμμετοχη :D
Εικόνα