Ανακαίνιση ΣΕΦ: Εξελίξεις, έργα και επόμενη μέρα
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 2205
- Εγγραφή: Παρ Ιουν 20, 2008 10:51 am
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
RedEmperor

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 1245
- Εγγραφή: Παρ Ιούλ 04, 2025 4:01 pm
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 17518
- Εγγραφή: Δευ Ιουν 18, 2018 7:07 pm
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
βαζω ενα σχολιο που ειδα εκει κατω απ το αθρο του στεφανου και μου φαινεται θα χει δικιο..αν το πανω διαζωμα μεινει οπως ειναι αυτοι που θα καθονται εκει στον ΄΄περιστερονα΄΄ στην ουσια θα ναι στην ιδια αποσταση που ηταν παντα..επισης θα ναι πολυ περιεργο το πως θα φτασουν απο εκει μεχρι κοντα στο παρκε οι πτυσσομενες.Για όσους δεν το έχουν δει, πάνω διάζωμα ακριβώς ίδιο. Το τωρινό κάτω διάζωμα θα χωρίζει περίπου στις 8 σειρές καθισμάτων, όπου θα μπαίνουν οι σουίτες. Θα συνεχίζουν μετά καμιά δεκαριά σειρές καθισμάτων ακόμα. Το τωρινό κάτω διάζωμα δηλαδή ίδιο απλά με σουίτες ενδιάμεσα να το σπάνε. Το υπόλοιπο κενό μέχρι το παρκέ καλύπτεται με πτυσσόμενες εξέδρες όπως ήταν στο αρχικό ΣΕΦ. Με κλήση παράλληλη προς το παρκέ, άρα και αυτές απομακρυσμένες. Καθόλου μπασκετικό γήπεδο και οι εξέδρες δυστυχως όχι συνεχόμενες, οι πτυσσόμενες αφήνουν παντού κενά αφού θα είναι σε κομμάτια. Απαράδεκτο για τον κόσμο που δε θα βλέπει τίποτα και κυρίως απαράδεκτη ακουστική. Ο ήχος θα διαχέεται προς τα πάνω και στις γωνίες και στο παρκέ δεν θα το νιώθουν καθολου. Πυρήνας οπαδών θα μπορεί να μαζεύεται μόνο στο πάνω διάζωμα όπου βέβαια ούτε θα βλέπουν ούτε θα ακούγονται καθόλου. Κάκιστη λύση, η χειρότερη δυνατή.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 10320
- Εγγραφή: Τρί Σεπ 21, 2010 2:36 am
- Τοποθεσία: Arizona
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
- Conan1982

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 9768
- Εγγραφή: Πέμ Ιουν 12, 2014 1:43 pm
- Τοποθεσία: Κρήτη
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είχα ανεβάσει παλαιότερα μια συνέντευξη του Στασινού στο ΦΩΣ:
Αυτό που με ανησυχεί δεν είναι ότι είπε ότι μάλλον δεν θα χρειαστεί σκάψιμο, είναι που έδινε εκτιμώμενο χρόνο κατασκευής 2 χρόνια και ξαφνικά πέφτουμε στους μερικούς μήνες. Θα είναι απογοήτευση το μπασκετικό γήπεδο που ονειρευόμασταν με τις κερκίδες δίπλα στο παρκέ να μην γίνει τελικά πραγματικότητα. Πλησιάζει τουλάχιστον η ΔΕΘ.
Που μιλούσε για τις υπάρχουσες κερκίδες ότι δεν θα γκρεμιστούν αλλά θα γινότνα μια μεταλική κατασκευή που θα ακουμπούσαν οι παραπάνω.Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 17, 2025 2:21 pmΌλα αυτά όντως ισχύουν στο μεγαλύτερο μέρος τους…….και έχουνε καταλήξει ότι σχεδόν κάπως έτσι θα είναι το πλάνο με προαπαιτούμενο βέβαια την αντιστροφή φοράς του παρκέ για να είναι πραγματοποιήσιμο! Τα 40 εκ€ που ανέφερε βέβαια, δεν υπάρχουν πουθενά σαν τιμή, καθώς η κοινοπραξία που όλα δείχνουν ότι θα το αναλάβει το έχει κοστολογήσει από 24-28 εκ, από ότι γνωρίζω!! Πάντως θα γίνουν ( σκοπεύουν δηλαδή) όλα αυτά που παράθεσες , με συνολική χωρητικότητα 15800 θεατές.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 17, 2025 1:10 pmΑπό την συνέντευξη που είχε δώσει ο Στασινός (Μηχανικός και πρόεδρος του ΤΕΕ) τον Ιούλιου του 2024 φαίνεται ότι έχει εμπλακεί στο θέμα της ανακατασκευής είπε συγκεντρωτικά τα παρακάτω:
Ότι στατικά το ΣΕΦ είχε χτιστεί με εξαιρετικές προδιαγραφές και αν και επιπλέον έλεγχοι θα γίνουν δεν υπάρχει θέμα στατικότητας.
Ότι πάνε ή για 14.000 ή για 16.000 θέσεις.
Ότι πιθανότατα δεν χρειάζεται σκάψιμο για να έρθει χαμηλότερα.
Ότι δεν θα γκρεμιστούν οι υπάρχουσες κερκίδες αλλά θα γίνει μια μεταλλική κατασκευή πάνω στην οποία θα ακουμπήσουν οι καινούριες.
Ότι υπάρχουν 2-3 τεχνικές λύσει από τις οποίες αυτός προτιμά μια που οι εξέδρες θα είναι πολύ κάθετες και κοντά στο παρκέ.
Και ότι εκτιμά το κόστος στα 40 Μ!!
![]()
Αυτό που με ανησυχεί δεν είναι ότι είπε ότι μάλλον δεν θα χρειαστεί σκάψιμο, είναι που έδινε εκτιμώμενο χρόνο κατασκευής 2 χρόνια και ξαφνικά πέφτουμε στους μερικούς μήνες. Θα είναι απογοήτευση το μπασκετικό γήπεδο που ονειρευόμασταν με τις κερκίδες δίπλα στο παρκέ να μην γίνει τελικά πραγματικότητα. Πλησιάζει τουλάχιστον η ΔΕΘ.





BasketForum – Ιστορικό Αρχείο