Εγώ είπα πρωτος οτι και αυτοκαλαθι να βαλουν τωρα, θα κανω υπομονη. Αλλοι ειναι πιο αιχμηροί. Αλλά γι αυτό είδαμε τον αγώνα, για να σχολιάσουμε τους παίκτες.
Η νίκη σε φιλικό πού κολλαει όμως;
Συντονιστής: Captains

Εγώ είπα πρωτος οτι και αυτοκαλαθι να βαλουν τωρα, θα κανω υπομονη. Αλλοι ειναι πιο αιχμηροί. Αλλά γι αυτό είδαμε τον αγώνα, για να σχολιάσουμε τους παίκτες.

Νταξ, spacing aside, σκεφτείτε 5αδα με Μοντερο Φουρνιε Γουορντ Ντζαι Ταιρικ. Θα ήθελα να το δω γιατι εχεις τον μικρό που την κανει κομπολοι και δεν θα έχει νόημα να του στέλνεις δυο και τρεις, το κάρφωμα θα παει σύννεφο.

Γιατί τέτοιο hate ρε φίλε; Δεν θα μπορούσαμε να πούμε τα ίδια και χειρότερα για τον CMM με την εμφάνιση που έκανε; Ο Saben Lee φαινόταν μπροστά του ο Τζόρνταν.Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 11:02 amθα εχουμε παρει 2 παικτες μεχρι νοεμβριο.
πολυ αστοχη επιλογη ο Εντιαγιε.
αδιανοητη επιλογη. μποζικισμός αυτη η ασθενεια;
ποιoς τον διάλεξε; τι σαχλαμαρες ειναι αυτες ρε; οποιος εγγυηθηκε γι αυτοn να πει 50 φορες "συγνωμη Ολυμπιακέ μου δεν θα το ξανακανω" και να βρει λυση να αποδεσμευτει.
Σοβαρευτειτε οι πρωταθλητες Ευρωπης ειμαστε οχι νεοφωτιστοι!
θα μπουμε στο νεο Σεφ σε μερικους μηνες.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!
εγω θα τον εδιωχνα αμεσα. χιλιες φορες ενας 30φευγας απο NBA.
τι εχει τωρα διαθεσιμο;
Μπουσέλ; Κλεμπερ; οτιδηποτε που να ειναι κανονικος μπασκετμπολιστας και να σου δινει 15 ποιοτικα λεπτα.

Εννοείται πρεπει να περιμενουμε να τον δουμε και με πληρη την ομαδα και σε περισσοτερα ματς. Απλα χθες ηταν φανερο το προβλημα με το σουτ του. Εφτανε η μπαλα σε αυτον ηταν ελευθερος και την εδινε διπλα σε μαρκαρισμενο παικτη και βαραγε σκοτωμενο σουτ ο φουρνιε. Δεν ξερω αν αυτο μπορουμε να το διορθωσουμε. Και μετα ειχες και τον κοντι να χανει 3 σερι βολες. Ο θωμας θα γελαει (η και θα κλαιει) που δωσαμε 2+ εκ σε pg που δεν βαζει βολες.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 11:45 amΓιατί τέτοιο hate ρε φίλε; Δεν θα μπορούσαμε να πούμε τα ίδια και χειρότερα για τον CMM με την εμφάνιση που έκανε; Ο Saben Lee φαινόταν μπροστά του ο Τζόρνταν.Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 11:02 amθα εχουμε παρει 2 παικτες μεχρι νοεμβριο.
πολυ αστοχη επιλογη ο Εντιαγιε.
αδιανοητη επιλογη. μποζικισμός αυτη η ασθενεια;
ποιoς τον διάλεξε; τι σαχλαμαρες ειναι αυτες ρε; οποιος εγγυηθηκε γι αυτοn να πει 50 φορες "συγνωμη Ολυμπιακέ μου δεν θα το ξανακανω" και να βρει λυση να αποδεσμευτει.
Σοβαρευτειτε οι πρωταθλητες Ευρωπης ειμαστε οχι νεοφωτιστοι!
θα μπουμε στο νεο Σεφ σε μερικους μηνες.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!
εγω θα τον εδιωχνα αμεσα. χιλιες φορες ενας 30φευγας απο NBA.
τι εχει τωρα διαθεσιμο;
Μπουσέλ; Κλεμπερ; οτιδηποτε που να ειναι κανονικος μπασκετμπολιστας και να σου δινει 15 ποιοτικα λεπτα.
Ξεκολλάτε λίγο με το hate και την κριτική, να είστε λίγο αντικειμενικοί. Όταν οι παίκτες έχουν κάνει μισή προπόνηση και πριν μερικές μέρες έπαιζαν με τις εθνικές τους, η ομάδα κατέβηκε μισή και οι συγκεκριμένοι παίκτες έπαιζαν σε πολύ μικρότερες ομάδες χωρίς την πίεση του Ολυμπιακού τι περιμένουμε να δούμε δηλαδή;
Δεν καταλαβαίνω τι θέλατε ή περιμένατε για έναν ρολίστα των 12 λεπτών. Τις ίδιες μαλακίες γράφατε για τον Χολ πέρυσι και είδαμε τελικά ότι ο παίκτης έχει ρόλο στην ομάδα και χτες με την Φενέρ που έπεφτε το ξύλο της αρκούδας έβαλε σβηστά 14 ποντάκια.
Λίγο cool, να δούμε τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους όταν η ομάδα κατέβει πλήρης και μετά να κρίνουμε το φιτ και την επιλογή.

το τελευταιο το λεμε καιρο τωρα. απλα για την ωρα φαινεται πως θα παμε οπως ειμαστε και θα ειναι ενα προβλημα που θα βρουμε μπροστα μας διοτι εχουμε και δυσκολο προγραμμα. οι υπευθυνοι το γνωριζουν φυσικα και λογικα εχουν καποια πλανα για το μελλον που εμεις δεν γνωριζουμε.SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2026 1:32 pmYπερβολικά θα χαρακτήριζα τα σχόλια για τον Εντζάι. Ένα παιδί χωρίς απαιτήσεις ήρθε να καλύψει ελάχιστα λεπτά που περισσεύουν πίσω από Σάσα. Είναι αδύνατο να βρούμε 4άρι καλύτερο του Πίτερς που θα είναι μόνιμα εκτός ρυθμού και όταν θα μπαίνει θα κάνει παπάδες όπως ο Πίτερς.
Ένας παίκτης που ακουμπάει στο 3 ως βασικός και μπορεί να παίξει και λίγο στο 4 όταν θα χρειαστεί είναι αυτός που χρειάζεται στην ομάδα .
-Χεζόνια, Ντιαλό και άλλους από την λίστα @berry![]()