The contract : Υπόθεση Thomas Walkup

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Σεπ 09, 2026 12:12 pm

yawn.brigade έγραψε:
Τετ Σεπ 09, 2026 12:05 pm
@kein ο ντιπιτζί ζει για τέτοιες αρπαγές αλλά δε τις καταφέρνει :P

δεδομένο δεν είναι τίποτα, αν ο Ντόρσεϊ κάνει σούπερ χρονιά δεν είναι απίθανο να βρεθεί κάποιος "τρελός" που θα του δώσει και 5 εκατ. ειδικά από του χρόνου που θα αυξηθούν οι ομάδες. αυτό όμως ισχύει για όλους τους παίκτες και όλες τις ομάδες, αποκλείεις π.χ. να συμβεί το ίδιο με τον Ναν όταν τελειώσει το συμβόλαιο του;

θέλω να πω ότι αυτό το αφήγημα ότι ο Ολυμπιακός χάνει τους παίκτες του γιατί δε μπορεί να ακολουθήσει οικονομικά παραμένει αφήγημα γιατί δεν επιβεβαιώνεται ούτε από το μπάτζετ που έχει ούτε από τις ανανεώσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. μπορεί να αλλάξει στο μέλλον; φυσικά αλλά μέχρι τότε δε χρειάζεται να το θεωρούμε προκαταβολικά δεδομένο.
Εγώ άλλο έγραψα (συγκεκριμένα : "Νομίζω ότι αν δεν του δώσετε άμεσα 3.5+ συμβόλαιο, στο τέλος θα μπείτε σε πλειστηριασμό και εκεί δεν θα είναι δεδομένο τίποτα) , τώρα εσύ όπως κάνεις πάντα βρίσκεις ευκαιρία να τα χώσεις στον ΔΠΓ κάνοντας λογικά άλματα, είναι άλλο θέμα, και δεν έχει σχέση με αυτά που γράφω. Αν θες μπορείς να διαβάζεις πιο προσεκτικά τι γράφω και να μην εκτίθεσαι, έτσι. Εγώ ΔΕΝ έγραψα πουθενά και ΠΟΤΕ ότι ο ΔΠΓ καταφέρνει ή όχι να παρει όλους ή κάποιους παίχτες, έγραψα ότι ζει για κάτι τέτοιες "αρπαγες", μέσα σε εισαγωγικά ακριβώς για να μην πεταχτεί κάποιος σαν εσένα να αρχίσει τα αφηγήματα. Χαλαρώστε λίγο και διαβάστε πρώτα τι γράφει ο άλλος και μετά γράψτε ήρεμα αυτά που ΛΕΕΙ όχι αυτά που ΘΕΛΕΤΕ να πιστεύετε. Όλα γραμμένα είναι.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

nba
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 09, 2026 12:18 pm

@kein στο έχω ξαναπεί ότι δε μου αρέσουν ούτε οι υποδείξεις συμπεριφοράς που μου κάνεις συνεχώς (υπάρχουν οι μοντς για αυτό) ούτε τα σχόλια τύπου "διάβασε καλύτερα, ελληνικά μιλάω" κτλ που κάνεις συνέχεια σε όλους λες και είναι χαζοί αυτοί που σε διαβάζουν.

έγραψες "ο ντιπιτζί ζει για αυτές τις αρπαγές" και συμπλήρωσα ότι δε τις καταφέρνει. γεγονός είναι, δεν υπάρχει κανένα λογικό άλμα και ούτε τα έχωσα σε κανέναν.

το έχεις ρίξει στο ragebait τον τελευταίο καιρό και βαριέμαι να ασχοληθώ άλλο, μπορεί με το επόμενο account σου να τα πάμε καλύτερα.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Τετ Σεπ 09, 2026 12:23 pm

yawn.brigade έγραψε:
@kein στο έχω ξαναπεί ότι δε μου αρέσουν ούτε οι υποδείξεις συμπεριφοράς που μου κάνεις συνεχώς (υπάρχουν οι μοντς για αυτό) ούτε τα σχόλια τύπου "διάβασε καλύτερα, ελληνικά μιλάω" κτλ που κάνεις συνέχεια σε όλους λες και είναι χαζοί αυτοί που σε διαβάζουν.

έγραψες "ο ντιπιτζί ζει για αυτές τις αρπαγές" και συμπλήρωσα ότι δε τις καταφέρνει. γεγονός είναι, δεν υπάρχει κανένα λογικό άλμα και ούτε τα έχωσα σε κανέναν.

το έχεις ρίξει στο ragebait τον τελευταίο καιρό και βαριέμαι να ασχοληθώ άλλο, μπορεί με το επόμενο account σου να τα πάμε καλύτερα.
τότε σταμάτα να παραφράζεις αυτά που γράφω και να με "ερμηνεύεις" όπως σε βολεύει, να σχολιάζει αυτά που γράφω, ΟΧΙ αυτά που ΘΕΣ να λες ότι γράφω. Απλό είναι. Η διατυπώσεις μου πάντα με απόλυτη σαφήνεια. Ας επιστρέψουμε οντόπικ. Αν θες κάτι άλλο στειλε πμ.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

nba
Reactions:

Τετ Σεπ 09, 2026 12:24 pm

kein έγραψε:
Τετ Σεπ 09, 2026 12:23 pm
yawn.brigade έγραψε:

τότε σταμάτα να παραφράζεις αυτά που γράφω και να με "ερμηνεύεις" όπως σε βολεύει, να σχολιάζει αυτά που γράφω, ΟΧΙ αυτά που ΘΕΣ να λες ότι γράφω. Απλό είναι. Η διατυπώσεις μου πάντα με απόλυτη σαφήνεια. Ας επιστρέψουμε οντόπικ. Αν θες κάτι άλλο στειλε πμ.
δεν έκανα ερμηνεία αλλά συμπλήρωση και σίγουρα δε θέλω κάτι άλλο :)

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Σεπ 09, 2026 12:25 pm

kein έγραψε:
Τετ Σεπ 09, 2026 11:41 am
Jeight έγραψε:
Τετ Σεπ 09, 2026 11:32 am

Και του Μισιτς βρεθηκε καποιος να του δωσει τα 4.5-5.0 ποσα πηρε? Αυτο σταματαει να το κανει παραλογο?
Όχι δεν είναι παράλογο, εκεί είναι πλέον η αγορά, Τώρα αν δεν συμφέρει κάποιους αυτό είναι άλλο πράγμα. Αν κάποιος δώσει αυτά τα λεφτά, τότε είναι γεγονός-πραγματικότητα. Τους όρους τους βάζουν οι οικονομικά ισχυροί. Η Χαποελ, η Ντουμπάι, η ΤΣΣΚΑ προσεχώς και όποιος άλλος μπορεί να ακολουθήσει (ΠΑΟ - ΟΣΦΠ ίσως) δείχνουν το δρόμο. Τα "my way" και τα "γιουγκομπλάστικα γουέι" έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί ... last year που λενε και στα χωριά :mrgreen:
Εχεις μπερδευτει. Δεν εχεις καμια σημασια ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ. Μπορει να παω εγω σε ενα εστιατοριο και να ζητησω να μην πληρωσω. Μπορει εκεινη την μερα ο ιδιοκτητης να εχει τρελαθει και να με κερασει το φαγητο. Παυει η απαιτηση μου να ειναι παραλογη???

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ηταν και ειναι παραλογο το συμβολαιο του Μισιτς.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Τετ Σεπ 09, 2026 12:32 pm

Jeight έγραψε:
Τετ Σεπ 09, 2026 12:25 pm
kein έγραψε:
Τετ Σεπ 09, 2026 11:41 am

Όχι δεν είναι παράλογο, εκεί είναι πλέον η αγορά, Τώρα αν δεν συμφέρει κάποιους αυτό είναι άλλο πράγμα. Αν κάποιος δώσει αυτά τα λεφτά, τότε είναι γεγονός-πραγματικότητα. Τους όρους τους βάζουν οι οικονομικά ισχυροί. Η Χαποελ, η Ντουμπάι, η ΤΣΣΚΑ προσεχώς και όποιος άλλος μπορεί να ακολουθήσει (ΠΑΟ - ΟΣΦΠ ίσως) δείχνουν το δρόμο. Τα "my way" και τα "γιουγκομπλάστικα γουέι" έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί ... last year που λενε και στα χωριά :mrgreen:
Εχεις μπερδευτει. Δεν εχεις καμια σημασια ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ. Μπορει να παω εγω σε ενα εστιατοριο και να ζητησω να μην πληρωσω. Μπορει εκεινη την μερα ο ιδιοκτητης να εχει τρελαθει και να με κερασει το φαγητο. Παυει η απαιτηση μου να ειναι παραλογη???

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ηταν και ειναι παραλογο το συμβολαιο του Μισιτς.
Δεν είναι παράλογο το συμβόλαιο, κι εφόσον το πληρώνει κάποιος, είναι γεγονός. Η αγορά έχει ανεβάσει τιμές, έτσι λειτουργεί πλέον. Πριν λίγη ώρα ο connan ανέβασε αυτό το θέμα : viewtopic.php?f=308&t=3318&p=341652#p341652 που έχει ολα τα νεά δεδομένα στα συμβόλαια. Πχ η ομάδα μου στην λίστα που έχει (την πάνω λίστα) έχει 5 συμβόλαια στην πρώτη δεκάδα και σύνολο 8 πάνω απο 2 εκ. Αν βάλεις και την κάτω λίστα, είναι σχεδόν 10 συμβόλαια πάω απο 3 εκ στην λίγκα. Κάθε χρόνο υπάρχει σοβαρή αύξηση. Ο Οσμαν πήρε 2 εκ για να παει στο γιουροκαπ, ο Φρασινσκο παραλίγο να πάρει 4.5 στην Βιλερμπαν, ο Ουόκαπ στα 34 ανάγκασε ομάδα να δώσει μπαι άουτ 1.5-2.3 εκ ! Αυτά είναι τα δεδομένα πλέον. Παράλογα θα ήταν πριν 2 χρόνια, τώρα είναι κανονικότητα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kein την Τετ Σεπ 09, 2026 12:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
RedEmperor

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 09, 2026 12:42 pm

Μέχρι 3.500.000 τα έδινα στον Ντόρσεϊ και λόγω διαβατηρίου και γιατί το συμβόλαιο του θα μετράει μισό για το salary cap. Κάπου εκεί πιστεύω θα παίξει η προσφορά μας για 3+1 χρόνια

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Τετ Σεπ 09, 2026 12:46 pm

RedEmperor έγραψε:
Τετ Σεπ 09, 2026 12:42 pm
Μέχρι 3.500.000 τα έδινα στον Ντόρσεϊ και λόγω διαβατηρίου και γιατί το συμβόλαιο του θα μετράει μισό για το salary cap. Κάπου εκεί πιστεύω θα παίξει η προσφορά μας για 3+1 χρόνια
Αν τα δώσετε, άμεσα, λογικά θα δεχτεί - κρατάω μια επιφύλαξη να τον έχουν πλησιάσει ήδη κάποιοι και να έχει διαβεβαίωση για αρκετά μεγαλύτερο συμβόλαιο, εκεί και να θες να δώσεις περισσότερα, δημιουργείται το εξής πρόβλημα : διαταράσσονται οι ισορροπίες αν πάρει μεγαλύτερο συμβόλαιο από του Σάσα. Γνώμη μου είναι να του γίνει άμεσα πρόταση στα 3.5 γιατί αν μπει σε πλειστηριασμό δεν θα είναι καλή εξέλιξη για εσάς. Επίσης τα 3.5 είναι σουπερ τιμή, αν αρνηθεί θα δείεξι τις διαθέσεις του.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Σεπ 09, 2026 12:52 pm

γιατι ρε παλιοπαιδα συνεχισατε να γραφετε και πηγε 101 σελιδες . τι θα κανουμε τωρα εμεις οι ψυχαναγκαστικοι? εεεε"?

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τετ Σεπ 09, 2026 12:54 pm

kein έγραψε:
Τετ Σεπ 09, 2026 11:29 am
Jeight έγραψε:
Τετ Σεπ 09, 2026 11:16 am

Και Ντορσει ζηταει συμβολαιο με τους ορους της αγορας αλλα δεν σημαινει οτι δεν ειναι και παραλογο αν ζηταει 3.6-4.0 μυρια.
Αν βρεθεί κάποιος να του τα δώσει, θα είναι πραγματικότητα, όχι παράλογο. Αυτοί είναι οι κανόνες της αγοράς, ο ισχυρότερος πάντα καθορίζει τις τιμές. Ο Ντορσει όχι μόνο τα ζητάει άλλα θα τα βρει και άνετα μάλιστα. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δεν θα διστάσουν να κάνουν προτάσεις 4 εκ. - το ξέρει άλλωστε και για αυτό δεν υπογράφει, και καλά κάνει για να λέμε την αλήθεια. Την πίεση πλέον την έχει ο ολυμπιακός όχι ο παίχτης.
Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω αγαπητέ. Ο Οσφπ είναι μεγάλη ομάδα, υπήρχε πριν τον Ντορσει και θα υπάρχει και μετά απ αυτόν. Αν δεν ανανεώσει αυτός θα βρούμε έναν άλλον, παίχτες υπάρχουν και θα υπάρχουν. Δεν τελειώνει ο κόσμος στον Ντόρσει.

Ο Ντόρσει όμως είναι στο κρίσιμο σημείο της καρριέρας του που θα πάρει μάλλον το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του. Αν υποθέσουμε ότι φέτος δεν αποδώσει όπως πέρυσι, χάσει τη θέση του από τον Μοντέρο πχ ή (χτύπα ξύλο) τραυματιστει, θα πάει ο Παοκ ή ο Παο του χρόνου να του δώσουν 4 εκ?

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Σεπ 09, 2026 1:01 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Σεπ 09, 2026 12:54 pm
kein έγραψε:
Τετ Σεπ 09, 2026 11:29 am

Αν βρεθεί κάποιος να του τα δώσει, θα είναι πραγματικότητα, όχι παράλογο. Αυτοί είναι οι κανόνες της αγοράς, ο ισχυρότερος πάντα καθορίζει τις τιμές. Ο Ντορσει όχι μόνο τα ζητάει άλλα θα τα βρει και άνετα μάλιστα. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δεν θα διστάσουν να κάνουν προτάσεις 4 εκ. - το ξέρει άλλωστε και για αυτό δεν υπογράφει, και καλά κάνει για να λέμε την αλήθεια. Την πίεση πλέον την έχει ο ολυμπιακός όχι ο παίχτης.
Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω αγαπητέ. Ο Οσφπ είναι μεγάλη ομάδα, υπήρχε πριν τον Ντορσει και θα υπάρχει και μετά απ αυτόν. Αν δεν ανανεώσει αυτός θα βρούμε έναν άλλον, παίχτες υπάρχουν και θα υπάρχουν. Δεν τελειώνει ο κόσμος στον Ντόρσει.

Ο Ντόρσει όμως είναι στο κρίσιμο σημείο της καρριέρας του που θα πάρει μάλλον το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του. Αν υποθέσουμε ότι φέτος δεν αποδώσει όπως πέρυσι, χάσει τη θέση του από τον Μοντέρο πχ ή (χτύπα ξύλο) τραυματιστει, θα πάει ο Παοκ ή ο Παο του χρόνου να του δώσουν 4 εκ?
Kάτσε, γιατί έχει κλείσει τα 30 πάει στα 31 του χρόνου στα 32-33, αν στρογγυλοποιήσεις στα 34, ποιος θα δώσει του χρόνου τόσα χρήματα για έναν 35-36άρη;

Ο Ντόρσεϊ έχει μια δεδομένη αξία, στο λινκ που ανέβασα πλην περιπτώσεων βλέπουμ ότι καλά γκαρντ αμοίβονται από 1,8 μέχρι 2,6-2,8 στην πλειοψηφία τους με μερικές εξαιρέσεις όπως ο Μίσιτς, οι 2 γκαρντ του Παναθηναϊκού και ο Καμπάτσο.
Ακόμα και με τις νέες ομάδες η μοναδική περίπτωση να βρει τόσο υψηλό συμβόλαιο αλλού ο Ντόρσεϊ είναι να μπει σε πλειστηριασμό ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, αλλά ο ΠΑΟ έχει και ως κύριο 2άρι τον Ναν και έχει και τον Φρανσίσκο.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 2

Λοιπόν, τώρα που το θέμα Γουόκαπ έκλεισε με ξεκάθαρα κερδισμένο τον Ολυμπιακό (και από οικονομική άποψη, αλλά και επειδή αποδείχθηκε πως τα συμβόλαια δεν είναι κουρελόχαρτα και πως όποιος θέλει να πάρει παίκτη με συμβόλαιο πρέπει να πληρώσει χοντρά την ομάδα), τώρα ξεκίνησε από κάποιους φίλους Παναθηναϊκούς καινούργιο θέμα συζήτησης/πόλωσης/αντιπαράθεσης: η ανανέωση του Ντόρσεϊ και πόσο θα πιάσει του χρόνου, αν μείνει ελεύθερος.
Ας το κλείσουμε το τόπικ Γουόκαπ εδώ, και όποιος έχει όρεξη ας ανοίξει καινούργιο.
Επίσης, προτείνω να ανοίξει κι ένα άλλο τόπικ: πόσο θα πιάσει ο Ναν του χρόνου που τελειώνει το συμβόλαιό του και πώς θα τον κρατήσει ο Παναθηναϊκός.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Σεπ 09, 2026 1:03 pm

Σύμφωνα με ρεπόρτερ πάντως 3.3 θέλει ο ντορσει .. 2.5 του δίνουμε εμείς … άρα δεν υπάρχει το πρπει να του δώσουμε 3.5+.. τον παίρνεις ενα
Τηλέφωνο του λες 3.2-3.1 και τελείωσε

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Σεπ 09, 2026 1:05 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Λοιπόν, τώρα που το θέμα Γουόκαπ έκλεισε με ξεκάθαρα κερδισμένο τον Ολυμπιακό (και από οικονομική άποψη, αλλά και επειδή αποδείχθηκε πως τα συμβόλαια δεν είναι κουρελόχαρτα και πως όποιος θέλει να πάρει παίκτη με συμβόλαιο πρέπει να πληρώσει χοντρά την ομάδα), τώρα ξεκίνησε από κάποιους φίλους Παναθηναϊκούς καινούργιο θέμα συζήτησης/πόλωσης/αντιπαράθεσης: η ανανέωση του Ντόρσεϊ και πόσο θα πιάσει του χρόνου, αν μείνει ελεύθερος.
Ας το κλείσουμε το τόπικ Γουόκαπ εδώ, και όποιος έχει όρεξη ας ανοίξει καινούργιο.
Επίσης, προτείνω να ανοίξει κι ένα άλλο τόπικ: πόσο θα πιάσει ο Ναν του χρόνου που τελειώνει το συμβόλαιό του και πώς θα τον κρατήσει ο Παναθηναϊκός.
Είσαι ελεύθερος να λες την άποψη σου αλλά θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις τους διαχωρισμούς και τις κριτικές προς άλλους για το τι μπορούν ή όχι να γράφουν.

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Τετ Σεπ 09, 2026 1:25 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τετ Σεπ 09, 2026 12:52 pm
γιατι ρε παλιοπαιδα συνεχισατε να γραφετε και πηγε 101 σελιδες . τι θα κανουμε τωρα εμεις οι ψυχαναγκαστικοι? εεεε"?
Να κανετε αναφορα μερικα μυνηματα για να σβηστουν και να κλειδωθει στις 100 :wink:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”