The contract : Υπόθεση Thomas Walkup
Συντονιστής: Captains
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να σου πω εγω που δεν ειμαι ρεπορτερ. Και αν θες με πιστευεις. Ο Ντορσει ζηταει λεφτα Φουρνιε δηλαδη 3,2-3,3 απο φετος.Jeight έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 2:43 pmΘα ηθελα παντως εναν αξιοπιστο ρεπορτερ που να ξερει τι λεει να μας παει ποσα ζηταει ο Ντορσει. Γιατι εχω δει απο 3.2 μεχρι 3.6. Και οτι ο ΠΑΟΚ θα του δωσει 4. Τον ΠΑΟ δεν τον βαζω καν στην εξισωση, δεν πιστευω οτι ψηνεται να παει ο Ντορσει να κανει τα ρεπο του Ναν.
Εμεις φτασαμε να του δινουμε κοντα σε αυτα τα λεφτα 3-3,1. Για αυτο σε καποιο σημειο σημειωσα οτι σχεδον τα βρηκαμε στα λεφτα του Φουρνιε. Το προβλημα ειναι το φετινο συμβολαιο καθω ζητα αυτο να ξεκιναει απο φετος ενω εμεις απο του χρονου. Για φετος Ξεκινησαμε απο 2,2 και ανεβηκαμε στα 2,5. Εκει εχει κολλησει το θεμα. Αν του δωσουμε 3 απο φετος ο παικτης θα υπογραψει. Αλλιως λεει οκ φετος θα τα παρω αυτα πουνπαιρνω και το συζηταμε μετα καθως τα εξτρα λεφτα θα τα παρω στα υπολοιπα χρονια
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Λες το δώδεκα στο τραγούδι να σήμαινε για κλειστό τριετές;Coach Periklis έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 4:07 pmΝαι αλλά δεν χτυπάει αυτό το ρημαδι το τηλέφωνο και η ελπίδα μου κρεμάστηκε![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο