Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τα δεδομένα για τον Χεζόνια είναι τα εξής:
1) Είχε ένα πολύ χαμηλό συμβόλαιο για την αξία του. Πιστεύω είναι παίκτης ανάλογης αξίας με NHD, οπότε 4εκατ. είναι η αξία του.
2) Ο μόνος τρόπος να βγει από αυτό το συμβόλαιο ήταν το NBA.
3) Δεν τρελάθηκε ξαφνικά στα 31 του να πάει στο αμέρικα να παίρνει τα μισά από όσα έπαιρνε. Δεν είναι 25, να πεις ότι θα κάτσει για 2-3 χρόνια στο μινιμουμ ώστε στα 28-35 να πάρει καλά συμβόλαια.
Τα παραπάνω συνηγορούν στο ότι όλο αυτό στήθηκε για το θεαθήναι ώστε να γυρίσει σύντομα Ευρώπη με 4 εκατ. Ωστόσο:
1) Παίκτης σαν τον Χεζόνια (καλός παίκτης με ελάχιστο μισθό) είναι πολύ χρήσιμος στο Κλεβελαντ αυτή τη στιγμή. Άρα το Κλεβελαντ δε θέλει να τον αφήσει να φύγει.
2) Δε νομίζω ότι ο ΟΣΦΠ θέλει να δώσει 4 εκατ σε παίκτη.
Συμπερασματικά, θεωρώ ότι έχει λογική να επιστρέψει Ευρώπη ο Χεζόνια (αν τον αφήσουν) αλλά δεν έχει λογική να έρθει στον Ολυμπιακό γιατί ο ΟΣΦΠ δε θα του δώσει πάνω από 3 εκατ.
je suis jazz thrillos 
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Επίσης ο Χεζόνια έχει βγάλει σχετικά καλά χρήματα στην καριέρα του, οπότε ίσως για αυτό να πήγε στο NBA με λιγότερα χρήματα από όσα έπαιρνε στη Ρεάλ ή μπορούσε να βρει σε κάποια άλλη ομάδα Ευρωλίγκας. Θεωρώ δηλαδή ότι το οικονομικό ίσως να μην είναι η προτεραιότητα του σε αυτό το σημείο της καριέρας του.plo koon έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 9:24 pmΤα δεδομένα για τον Χεζόνια είναι τα εξής:
1) Είχε ένα πολύ χαμηλό συμβόλαιο για την αξία του. Πιστεύω είναι παίκτης ανάλογης αξίας με NHD, οπότε 4εκατ. είναι η αξία του.
3) Δεν τρελάθηκε ξαφνικά στα 31 του να πάει στο αμέρικα να παίρνει τα μισά από όσα έπαιρνε. Δεν είναι 25, να πεις ότι θα κάτσει για 2-3 χρόνια στο μινιμουμ ώστε στα 28-35 να πάρει καλά συμβόλαια.
Τα παραπάνω συνηγορούν στο ότι όλο αυτό στήθηκε για το θεαθήναι ώστε να γυρίσει σύντομα Ευρώπη με 4 εκατ. Ωστόσο:
1) Παίκτης σαν τον Χεζόνια (καλός παίκτης με ελάχιστο μισθό) είναι πολύ χρήσιμος στο Κλεβελαντ αυτή τη στιγμή. Άρα το Κλεβελαντ δε θέλει να τον αφήσει να φύγει.
Συμπερασματικά, θεωρώ ότι έχει λογική να επιστρέψει Ευρώπη ο Χεζόνια (αν τον αφήσουν) αλλά δεν έχει λογική να έρθει στον Ολυμπιακό γιατί ο ΟΣΦΠ δε θα του δώσει πάνω από 3 εκατ.
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ντααααξ, το google μου δίνει ότι έχει πάρει μέχρι τώρα 30εκατ USD. Δε λέω ότι είναι λίγα, αλλά θα μπορούσε ΕΥΚΟΛΑ να βγάλει αλλα 15 μέχρι το τέλος της καριέρας του. δλδ μιλάμε για +50%. Εγώ δε θα έλεγα όχι.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 9:29 pmΕπίσης ο Χεζόνια έχει βγάλει σχετικά καλά χρήματα στην καριέρα του, οπότε ίσως για αυτό να πήγε στο NBA με λιγότερα χρήματα από όσα έπαιρνε στη Ρεάλ ή μπορούσε να βρει σε κάποια άλλη ομάδα Ευρωλίγκας. Θεωρώ δηλαδή ότι το οικονομικό ίσως να μην είναι η προτεραιότητα του σε αυτό το σημείο της καριέρας του.plo koon έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 9:24 pm
je suis jazz thrillos 
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τα δεδομένα αλλάζουν, δεν παραμένουν σταθερά, σαν πόκερμαν θα έπρεπε να το ξέρεις Ντιμ.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 8:18 pmΔεν νομίζω να υπήρχε Ολυμπιακός που να έλεγε να κάνουμε υπομονή με τον Ντιλικινά, μάλλον σε απατά η μνήμη σου. Τι σου φαίνεται περίεργο που αναπολούμε τον Ουόκαπ που σέταρε την επίθεση, όταν ο CMM ή ακόμα και ο Μοντερο θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις μήνες να φτάσουν το επίπεδο του;Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 7:48 pmΕίναι πολύ εντυπωσιακό ότι πέρυσι κράζαμε τους Ντιλικινες και μας λέγανε με στομφο υπομονή και στήριξη και φέτος ακριβώς τα ίδια άτομα λέμε πλέον υπομονή και οι άλλοι λένε που σαι ρε θωμά με τον Κοντι δεν την παλέυουμε![]()
αβυσσος η ψυχή των Ολυμπιακών
Εχεις ξεχάσει μου φαίνεται το κράξιμο που έχεις πέσει σε Ντιλικινά ή ακόμα και φέτος σε Εντζάι χωρίς καλά καλά να τον δούμε..τελικά τον είδαμε και έχουν ήδη ξεκινήσει οι μισοί τις κωλοτούμπες.
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω δεν εχω νιωσει σε κανενα σημειο ολης αυτης της ιστοριας οτι ο Χεζονια ηθελε να κυνηγησει καποιο ονειρο και μαλιστα να θυσιασει και λεφτα γι΄αυτο. Το "φευγω απο Ρεαλ και παω ΝΒΑ" νομιζω πως εχει ξεκαθαρα την εμφαση στο πρωτο σκελος, το ΝΒΑ ηταν ο τροπος και οχι ο στοχος. Επισης μου βγαζει φουλ κυνισμο η προσωπικοτητα του, δε μου φαινεται ο τυπος που θα θυσιαζε χρηματα ετσι ευκολα. Αυτο που εκανε ο Μοντερο π.χ. φετος, εδω δε παιζει.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 9:29 pmΕπίσης ο Χεζόνια έχει βγάλει σχετικά καλά χρήματα στην καριέρα του, οπότε ίσως για αυτό να πήγε στο NBA με λιγότερα χρήματα από όσα έπαιρνε στη Ρεάλ ή μπορούσε να βρει σε κάποια άλλη ομάδα Ευρωλίγκας. Θεωρώ δηλαδή ότι το οικονομικό ίσως να μην είναι η προτεραιότητα του σε αυτό το σημείο της καριέρας του.plo koon έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 9:24 pm
Τωρα αυτο δε σημαινει οτι θα ερθει στον Ολυμπιακο, οπως ειπα πριν μου κανει τερμα κυνικος και παντα μπορει να βρεθει η ομαδα που θα δωσει περισσοτερα.
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Αν ο Χεζόνια ενδιαφερόταν περισσότερο για τα χρήματα, δε θα έμενε στη Ρεάλ με μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό που πήρε στο NBA; Εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι.redcard έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 10:13 pmΕγω δεν εχω νιωσει σε κανενα σημειο ολης αυτης της ιστοριας οτι ο Χεζονια ηθελε να κυνηγησει καποιο ονειρο και μαλιστα να θυσιασει και λεφτα γι΄αυτο. Το "φευγω απο Ρεαλ και παω ΝΒΑ" νομιζω πως εχει ξεκαθαρα την εμφαση στο πρωτο σκελος, το ΝΒΑ ηταν ο τροπος και οχι ο στοχος. Επισης μου βγαζει φουλ κυνισμο η προσωπικοτητα του, δε μου φαινεται ο τυπος που θα θυσιαζε χρηματα ετσι ευκολα. Αυτο που εκανε ο Μοντερο π.χ. φετος, εδω δε παιζει.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 9:29 pm
Επίσης ο Χεζόνια έχει βγάλει σχετικά καλά χρήματα στην καριέρα του, οπότε ίσως για αυτό να πήγε στο NBA με λιγότερα χρήματα από όσα έπαιρνε στη Ρεάλ ή μπορούσε να βρει σε κάποια άλλη ομάδα Ευρωλίγκας. Θεωρώ δηλαδή ότι το οικονομικό ίσως να μην είναι η προτεραιότητα του σε αυτό το σημείο της καριέρας του.
Τωρα αυτο δε σημαινει οτι θα ερθει στον Ολυμπιακο, οπως ειπα πριν μου κανει τερμα κυνικος και παντα μπορει να βρεθει η ομαδα που θα δωσει περισσοτερα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο