Euroleague 2026-27, Round 1 : Kosner Baskonia vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 25, 2026 8:56 pm

Καλά είναι τελείως ανούσιο να κρίνουμε τον παίκτη από ένα επίσημο παιχνίδι, αλλά έτσι γιαντην ιστορία και ο Γουόκαπ το πρώτο του παιχνίδι το είχε παίξει με την. Μπασκόνια και ειχε 2 πόντους, 2 ριμπάουν και 3 ασσίστ.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Σεπ 25, 2026 8:59 pm

O Μακιντάιρ είναι μια χαρά παίχτης, νομίζω τον αδικείτε λίγο. Θέλει το χρόνο του. Επίσης αμυντικά του ζητήθηκε να κάνει πράγματα που δεν τα έχει στο ρεπερτόριο και τα "φρενάρει" η σωματοδομή του. Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια, αυτή η σωματοδομή, μπορεί να δώσει άλλα πράγματα, που δεν έδινε πχ ο Ουόκαπ. Ο Μπαρτζώκας θα το έχει δει λογικά και θα την βρει την άκρη. Απλώς είναι δεδομένο ότι η άμυνα στα πρώτα 8", δεν θα είναι ίδια με την περσινή.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos

Παρ Σεπ 25, 2026 9:04 pm

shaq7 έγραψε: ↑
Γκος έξω με θλάση .. πρώτη φορά ξανά συμβαίνει ..καλός χρυσός ο μπαρτζω αλλά στα Γκαρντ μας έχει πεθάνει τόσα χρόνια .. ήταν βέβαια και γκαντέμης με τον Έβανς
τραυματισμενο τον πηρε...δεν λεγεται ατυχια αυτο

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Mood:

Παρ Σεπ 25, 2026 9:05 pm

kein έγραψε: ↑
O Μακιντάιρ είναι μια χαρά παίχτης, νομίζω τον αδικείτε λίγο. Θέλει το χρόνο του. Επίσης αμυντικά του ζητήθηκε να κάνει πράγματα που δεν τα έχει στο ρεπερτόριο και τα "φρενάρει" η σωματοδομή του. Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια, αυτή η σωματοδομή, μπορεί να δώσει άλλα πράγματα, που δεν έδινε πχ ο Ουόκαπ. Ο Μπαρτζώκας θα το έχει δει λογικά και θα την βρει την άκρη. Απλώς είναι δεδομένο ότι η άμυνα στα πρώτα 8", δεν θα είναι ίδια με την περσινή.
Το θέμα είναι αυτά που θα πάρουμε και αυτά που θα χάσουμε στη σούμα να μας βγάλουν στ' ανοιχτά. Το αποτέλεσμα δεν μετράει στο τέλος τέλος;

Όσο για τον Μάκιντάιρ, θα συμφωνήσω, θέλει το χρόνο του. Αλλά τελικά, ξέρεις τι έχω καταλάβει; Είναι κρίσιμο, μέχρι ένας παίκτης "να το βρει", παράλληλα "να κάνει τη δουλειά", γιατί αυτό του δίνει πολύτιμο χρόνο. Και νομίζω ότι ο Μάκιντάιρ έχει βρει τρόπο να είναι χρήσιμος για την ομάδα. Αυτό του δίνει μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί έτσι όπως είπα αγοράζει χρόνο και όσο κυλάει η χρονιά λύνεται και βρίσκει χημεία με τους άλλους. Τα συστήματα του Μπαρτζώκα ξέρουμε όλοι μας ότι είναι δύσκολο να τα κάνει δεύτερη φύση του ένας παίκτης.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Παρ Σεπ 25, 2026 9:23 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Mood:

Παρ Σεπ 25, 2026 9:06 pm

basilis_.kts έγραψε: ↑
Παρ Σεπ 25, 2026 9:04 pm
shaq7 έγραψε: ↑
Γκος έξω με θλάση .. πρώτη φορά ξανά συμβαίνει ..καλός χρυσός ο μπαρτζω αλλά στα Γκαρντ μας έχει πεθάνει τόσα χρόνια .. ήταν βέβαια και γκαντέμης με τον Έβανς
τραυματισμενο τον πηρε...δεν λεγεται ατυχια αυτο
Ε, αυτός έχει μόνιμο θέμα με τέτοιους τραυματισμούς.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:

Παρ Σεπ 25, 2026 9:11 pm

kite26 έγραψε: ↑
Παρ Σεπ 25, 2026 9:05 pm
kein έγραψε: ↑
Το θέμα είναι αυτά που θα πάρουμε και αυτά που θα χάσουμε στη σούμα να μας βγάλουν στ' ανοιχτά. Το αποτέλεσμα δεν μετράει στο τέλος τέλος;

Όσο για τον Μάκιντάιρ, θα συμφωνήσω, θέλει το χρόνο του. Αλλά τελικά, ξέρεις τι έχω καταλάβει; Είναι κρίσιμο, μέχρι ένας παίκτης "να το βρει", παράλληλα "να κάνει του δουλειά", γιατί αυτό του δίνει πολύτιμο χρόνο. Και νομίζω ότι ο Μάκιντάιρ έχει βρει τρόπο να είναι χρήσιμος για την ομάδα. Αυτό του δίνει μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί έτσι όπως είπα αγοράζει χρόνο και όσο κυλάει η χρονιά λύνεται και βρίσκει χημεία με τους άλλους. Τα συστήματα του Μπαρτζώκα ξέρουμε όλοι μας ότι είναι δύσκολο να τα κάνει δεύτερη φύση του ένας παίκτης.
Ναι δίκιο έχεις αετέ μου, αλλά αυτό αν το ήξερα θα ήμουν προπονητής, όχι σχολιαστής σε φόρουμ :mrgreen: ! Εντούτοις, αυτό που πρέπει να ξέρει, ξέρει. Ο Κοουτς.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Σεπ 25, 2026 9:14 pm

tarp7 έγραψε: ↑
Παρ Σεπ 25, 2026 8:24 pm
Rivers15 έγραψε: ↑
Παρ Σεπ 25, 2026 7:58 pm

Και ο Μακινταιρ αυτη τη στιγμη πρωην παικτη θυμιζει οπως παιζει αλλα ναι ο Μακινταιρ ειναι νεος στην ομαδα και θα προσαρμοστει, ο Θωμας ειναι χρονια στη Ντουμπαι κ ειναι για λυπηση.
Οσον αφορα τους χρονους στα γκαρντ μια χαρα βγαινουν οι χρονοι εκτος αν βγαλουμε 80 αγωνες στο 1-2 μονο με Μακινταιρ-Μοντερο-Ντορσει-Τζοζεφ ή εκτος αν ο Πλωτας σε 2 μηνες εχει μεταμορφωθει και παιζει κανα 15λεπτο στην ευρωλιγκα.
Είσαι υπερβολικός με μακινταιρ, νομίζω δεν σου αρέσει ( ούτε κι εγώ τον πολύ ήθελα), αλλά όχι και πρώην παίκτης. Περισσότερο χρειαζόμαστε τριάρι ( που θα πάρουμε όταν βρεθεί ο κατάλληλος) και να παίζει στο 2 ο φουρνιε μαζί με Ντόρσεϊ . Ο Γουόρντ δυστυχώς δεν φαίνεται και φέτος να μπορεί να παίξει βασικός στο 3
Εγω τον γουσταρω πολυ τον Μακινταιρ κ τον ηθελα πιο πολυ κ απο τον Μοντερο. Απλα για την ωρα ειναι αλλου γι αλλου. :)
Πιστευω (και ελπιζω) θα ανεβει ομως.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Σεπ 25, 2026 9:35 pm

Είσαι υπερβολικός με μακινταιρ, νομίζω δεν σου αρέσει ( ούτε κι εγώ τον πολύ ήθελα), αλλά όχι και πρώην παίκτης. Περισσότερο χρειαζόμαστε τριάρι ( που θα πάρουμε όταν βρεθεί ο κατάλληλος) και να παίζει στο 2 ο φουρνιε μαζί με Ντόρσεϊ . Ο Γουόρντ δυστυχώς δεν φαίνεται και φέτος να μπορεί να παίξει βασικός στο 3
Εγω τον γουσταρω πολυ τον Μακινταιρ κ τον ηθελα πιο πολυ κ απο τον Μοντερο. Απλα για την ωρα ειναι αλλου γι αλλου. :)
Εικόνα

tarp7

champion
Reactions:

Παρ Σεπ 25, 2026 10:07 pm

Δεν συμφωνω οτι ειναι αλλου γι αλλου
Καλα κι εμενα για δευτερο γκαρντ δεν με πειραζει. Ο μοντερο ειναι αλλη κλαση

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Σεπ 25, 2026 11:54 pm

Εγω τον γουσταρω πολυ τον Μακινταιρ κ τον ηθελα πιο πολυ κ απο τον Μοντερο
IMG_20260915_011125.jpg

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Knoxville

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Σεπ 26, 2026 12:44 am

tokalytero3d έγραψε: ↑
Παρ Σεπ 25, 2026 11:54 pm