Euroleague 2026-27, Round 3 : Virtus Bologna vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Οκτ 04, 2026 12:03 pm

@kein παραθέτω στοιχεία και νούμερα, αν έχεις παρατηρήσει κάποια ανακρίβεια ευχαρίστως να την ακούσω,αν δεν θέλεις να κάνεις διάλογο με νούμερα εγώ δεν έχω θέμα.
Η ερώτηση που πρεπει να απαντηθεί είναι με αυτό το πρόγραμμα πόσο νωρίς θα πρέπει να μπει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ για να έχει όφελος βάσει της αναλογίας εντός εκτος. Η απάντηση είναι πριν το τέλος του Οκτώβριου!!

Η Ρεάλ είχε και αυτή αντίστοιχο αίτημα με τα 3 εκτός; Δεν γνωρίζω, ρωτάω.
Η Φενέρ με 5 εντός και 1 εκτός στην αρχή;

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Οκτ 04, 2026 12:13 pm

Conan1982 έγραψε: ↑
@kein παραθέτω στοιχεία και νούμερα, αν έχεις παρατηρήσει κάποια ανακρίβεια ευχαρίστως να την ακούσω,αν δεν θέλεις να κάνεις διάλογο με νούμερα εγώ δεν έχω θέμα.
Η ερώτηση που πρεπει να απαντηθεί είναι με αυτό το πρόγραμμα πόσο νωρίς θα πρέπει να μπει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ για να έχει όφελος βάσει της αναλογίας εντός εκτος. Η απάντηση είναι πριν το τέλος του Οκτώβριου!!

Τα στοιχεία που παραθέτεις είναι ότι από όλες τις ομάδες έχεις τα περισσότερα εκτός παιχνίδια στην λίγκα και ο Παναθηναικός τα περισσότερα εντός, γιατί προφανώς ο αλγόριθμος έπαιξε το ρόλο του. Τωρα το τι υποθέτεις είναι καθαρά υποκειμενικό και δεν μπορώ να στο στερήσω αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ και σαν αληθές. Εν ολίγοις παραθέτεις την υποκειμενική άποψη ενός απλού μοντερέιτορ ενος μπασκετικού φόρουμ και ξεκάθαρα οπαδού του Ολυμπιακού, απέναντι σε δεκάδες άρθρα αθλητικών συντακτών και site. Ε όπως και να το κάνουμε έχει άλλη βαρύτητα το δεύτερο επιχείρημα. Ειδικά όταν το έχει γράψει και φιλικό προς τον ολυμπιακό και ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ αντικειμενικό gazzeta ... :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Κυρ Οκτ 04, 2026 12:23 pm

Ομάδες με τα περισσότερα εντός και εκτός τις πρώτες 5 και 6 αγωνιστικές
Ομάδα / ομάδες                             Πρώτες 5  Πρώτες 6
Παναθηναϊκός, Φενέρμπαχτσε                     4–1       5–1
Μπασκόνια, Παρί                               4–1       4–2
Ζαλγκίρις, Ρεάλ, Βίρτους                       1–4       2–4
Ολυμπιακός                                    1–4       1–5
Τα νούμερα δηλώνουν εντός–εκτός παιχνίδια.

Συνδυαστε το όσοι μπορείτε με τα υπόλοιπα στοιχεία και για το επόμενο διαστημα, Οκτωβριο, Νοεμβριο, Δεκέμβριο που έχω παραθεσει, η για να το κάνω πιο ξεκάθαρο, μέχρι ποιο χρονικό διαστημα έχουμε περισσότερα εκτος; απαντήστε στο ερώτημα βάσει αυτού πότε θα έχει όφελος ο Ολυμπιακός να μπεις στο ΣΕΦ και σχηματίστε ο καθένας την δική του υποκειμενική άποψη.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Οκτ 04, 2026 2:13 pm

kein έγραψε: ↑
Κυρ Οκτ 04, 2026 12:13 pm
Conan1982 έγραψε: ↑

Τα στοιχεία που παραθέτεις είναι ότι από όλες τις ομάδες έχεις τα περισσότερα εκτός παιχνίδια στην λίγκα και ο Παναθηναικός τα περισσότερα εντός, γιατί προφανώς ο αλγόριθμος έπαιξε το ρόλο του. Τωρα το τι υποθέτεις είναι καθαρά υποκειμενικό και δεν μπορώ να στο στερήσω αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ και σαν αληθές. Εν ολίγοις παραθέτεις την υποκειμενική άποψη ενός απλού μοντερέιτορ ενος μπασκετικού φόρουμ και ξεκάθαρα οπαδού του Ολυμπιακού, απέναντι σε δεκάδες άρθρα αθλητικών συντακτών και site. Ε όπως και να το κάνουμε έχει άλλη βαρύτητα το δεύτερο επιχείρημα. Ειδικά όταν το έχει γράψει και φιλικό προς τον ολυμπιακό και ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ αντικειμενικό gazzeta ... :mrgreen:

Συγγνώμη, αλλά όσα λες ή υπονοείς είναι τελείως άκυρα. Κανένας αλγόριθμος δεν λειτούργησε, ώστε να ευνοήσει/βοηθήσει τον Ολυμπιακό, παρόλο που ο Ολυμπιακός είχε υποβάλει τέτοιο αίτημα, ώστε μέχρι τον Γενάρη (που υποτίθεται ότι αναμενόταν η επιστροφή στο ΣΕΦ) να έχει περισσότερα παιχνίδια εκτός έδρας. Τελικά, μέχρι τα Χριστούγεννα, δηλαδή για όλον τον πρώτο γύρο, περίοδο που ο Ολυμπιακός θα παίζει εκτός ΣΕΦ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν ακριβώς τον ίδιο αριθμό εντός και εκτός έδρας.

1. Πρώτες 6 αγωνιστικές
Ομάδα
Ολυμπιακός 1 εντός 5 εκτός
Παναθηναϊκός 5 εντός 1 εκτός

Ολυμπιακός:
1 Μπασκόνια — εκτός
2 Ζάλγκιρις — εκτός
3 Βίρτους — εκτός
4 Εφές — εντός
5 Βαλένθια — εκτός
6 Μπαρτσελόνα — εκτός
➡️ 1 εντός / 5 εκτός

Παναθηναϊκός:
1 Παρί — εντός
2 Βιλερμπάν — εντός
3 Μακάμπι — εντός
4 Φενέρμπαχτσε — εντός
5 Παρτίζαν — εκτός
6 Χάποελ Τελ Αβίβ — εντός
➡️ 5 εντός / 1 εκτός

2. Αγωνιστικές 7–19 — μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου
Ομάδα
Ολυμπιακός 9 εντός 4 εκτός
Παναθηναϊκός 5 εντός 8 εκτός

Ολυμπιακός — αγωνιστικές 7–19
Εντός:
7 Φενέρμπαχτσε
8 Μπεσίκτας
9 Αρμάνι
10 Ερυθρός Αστέρας
11 Ντουμπάι
13 Ρεάλ Μαδρίτης
14 Χάποελ Τελ Αβίβ
15 Βιλερμπάν
18 Παρτίζαν
Εκτός:
12 Μακάμπι
16 Παναθηναϊκός
17 Παρί
19 Μπάγερν
➡️ 9 εντός / 4 εκτός

Παναθηναϊκός — αγωνιστικές 7–19
Εντός:
7 Μπασκόνια
8 Αρμάνι
11 Μπαρτσελόνα
16 Ολυμπιακός
17 Ερυθρός Αστέρας
Εκτός:
9 Εφές
10 Ρεάλ
12 Βίρτους
13 Ζάλγκιρις
14 Βαλένθια
15 Μπεσίκτας
18 Μπάγερν
19 Ντουμπάι
➡️ 5 εντός / 8 εκτός

Συνολικά στον πρώτο γύρο (1–19)

Ολυμπιακός 10 εντός 9 εκτός
Παναθηναϊκός 10 εντός 9 εκτός

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Κυρ Οκτ 04, 2026 2:27 pm

Το έψαξα να βρω κάποια δημοσίευση ότι έγινε αποδεκτό ή απορρίφθηκε το αίτημα. Τελικά υπάρχει ένα δημοσίευμα του Sportal

https://www.sportal.gr/basket/article/i ... -olybiakos

Το οποίο πράγματι γράφει ότι έγινε εν μέρει όπως φαίνεται αποδεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού. Ζήτησε 2 πράγματα να γίνουν τα πρώτα παιχνίδια εκτός έδρας για να μπορεσουν να γίνουν οι παρεμβάσεις στην Sunel Arena για να μπορέσει να παίξει εκει, το οποίο δέχτηκαν.
Και ότι ζήτησαν να γίνουν περισσότερα εκτος στον πρώτο γύρο για να έχουν περισσότερα εντός στο ΣΕΦ το οποίο προφανώς δεν έγινε δεκτό οπως φαίνεται από τα εντός εκτός ανά γύρο.

tarp7

champion
Reactions:

Κυρ Οκτ 04, 2026 3:27 pm

kein έγραψε: ↑
Κυρ Οκτ 04, 2026 11:17 am
tarp7 έγραψε: ↑
Κυρ Οκτ 04, 2026 9:52 am

Πραγματικά ότι να ναι το πρόγραμμα
Δική σας επιλογή είναι ρε συ , κάνατε επίσημο αίτημα για αυτό στην ευρωλίγκα, και πιθανολογώ και στην Α1. Για να έχετε περισσότερα εντός στον δεύτερο γύρο, αν επιστρέψετε στο ΣΕΦ, και προφανώς για τα εισιτήρια είναι όλη η δουλειά. Τι γκρινιάζετε από πάνω ; Δεν σας στο επέβαλε κανείς :mrgreen:
Το σχολιο μου δεν ειναι οπαδικο. Ουτε γρινιαζω γιατι παιξαμε 3 παιχνιδια εκτος εδρας εμεις και η ρεαλ 3 συνεχομενα εκτος εδρας παιχνιδια παιζει, κι αυτη τοζητησε; και περυσι παλι χαλια ηταν το προγραμμα, το ειχε πει κι ο σπανουλης. Το προγραμμα πρεπει να β γαινει οπως εβγαινε,τα προηγουμενα χρονια .

Pani7.0

senior
Reactions:

Κυρ Οκτ 04, 2026 3:42 pm

Προφανώς και το πρόγραμμα έιναι άδικο με τόσα σερί εκτός έδρας τον πρώτο μήνα που οι ομάδες ακόμα ψάχνονται.

Σίγουρα πρέπει ν αλλάξει αυτό το φορμάτ. Όμως εντάξει, τον τωρινό Ολυμπιακό λίγο τον απασχολεί. Έχει το επίπεδο να κανει σερι νικες στον 2ο γυρο και να πάρει πλεονέκτημα.

Ομως σε κάποια άλλη ομάδα, μπορεί να στοιχίσει.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Οκτ 04, 2026 3:45 pm

Tο οτι ο Ολυμπιακός ζήτησε πολλά συνεχόμενα εκτος στην αρχή της σεζόν λόγω των εργασιών στο γήπεδο είναι κάτι που έχει γραφτεί πολλάκις (εγώ το έχω διαβάσει σε 4-5 πηγες),το έχω ακούσει και στη νόβα σε κάποια μετάδοση της προηγούμενης εβδομάδας

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”