Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3556
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 01, 2021 8:30 pm

lefpan έγραψε:
Πέμ Ιούλ 01, 2021 7:30 pm

Πω-πω, φοβερός συλλογισμός! Πώς δεν το είχαμε σκεφτεί τόσο καιρό να φεύγαμε πέντε-έξι χρόνια νωρίτερα. Μπορεί να είχαμε και καμιά-δυό κούπες παραπάνω τώρα!
lefpan έγραψε:
Σάβ Ιουν 26, 2021 11:40 pm

Διδακτορικό στην ψυχολογία, να υποθέσω;
lefpan έγραψε:
Κυρ Ιουν 27, 2021 2:45 pm

ΥΓ: Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να επιχειρήσω να αλλάξω τη γνώμη σε κάποιον που το nickname του καταλήγει σε 13. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω!
Ένα φάουλ στον lefpan για συνεχείς προσβολές προς τα μέλη που διαφωνεί.
Δεν είναι απαραίτητη η ίδια άποψη όλων με όλους, όμως η συζήτηση θα γίνεται με επιχειρήματα, όχι προσβολές.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1630
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Πέμ Ιούλ 15, 2021 7:52 pm

Ο Πρίντεζης συμφώνησε να ανανεώσει για ένα χρόνο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
staisdimitris

Reactions: 11

Παρ Ιούλ 16, 2021 5:18 pm

Καλησπέρα σας, παλιός στο forum αλλά έχω καιρό να μπω. Γνωρίζει κάποιος τι θα γίνουν όλα τα παιδιά που έπαιζαν στον Ολυμπιακό Β τώρα που στην Α1 θα παίζει η κανονική ομάδα?

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Παρ Ιούλ 16, 2021 7:15 pm

staisdimitris έγραψε:
Καλησπέρα σας, παλιός στο forum αλλά έχω καιρό να μπω. Γνωρίζει κάποιος τι θα γίνουν όλα τα παιδιά που έπαιζαν στον Ολυμπιακό Β τώρα που στην Α1 θα παίζει η κανονική ομάδα?
Δεν έχω κάποια πληροφορία αλλά λογικά οι άνω των 20 θα ψάξουν για άλλη ομάδα, δεν ξέρω αν ισχύει και για την περίπτωση του Χριστίδη, αλλά από την στιγμή που δεν μπορεί να ξεχωρίσει στην Α2 δεν βλέπω να έχει και κάποιο μέλλον στον Ολυμπιακό.
Οι μικρότεροι θα συνεχίσουν λογικά στην εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού με την εξαίρεση του Νικολαϊδη ο οποίος θα πάει δανεικός στο Λαύριο, μακάρι να βρει χρόνο στην Α1, θα είναι άλλωστε μόνο 19 χρονών.
Ο Κολοβέρος που φαίνεται να έχει κάποια προοπτική περιορίζεται από το σώμα του, πιστεύω ότι θα μείνει και αυτός στο εφηβικό.

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιούλ 16, 2021 8:32 pm

Επιστροφή στην Α1. Σημαντικούλι. :roll:

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Παρ Ιούλ 16, 2021 8:50 pm

Conan1982 έγραψε:
staisdimitris έγραψε:
Δεν έχω κάποια πληροφορία αλλά λογικά οι άνω των 20 θα ψάξουν για άλλη ομάδα, δεν ξέρω αν ισχύει και για την περίπτωση του Χριστίδη, αλλά από την στιγμή που δεν μπορεί να ξεχωρίσει στην Α2 δεν βλέπω να έχει και κάποιο μέλλον στον Ολυμπιακό.
Οι μικρότεροι θα συνεχίσουν λογικά στην εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού με την εξαίρεση του Νικολαϊδη ο οποίος θα πάει δανεικός στο Λαύριο, μακάρι να βρει χρόνο στην Α1, θα είναι άλλωστε μόνο 19 χρονών.
Ο Κολοβέρος που φαίνεται να έχει κάποια προοπτική περιορίζεται από το σώμα του, πιστεύω ότι θα μείνει και αυτός στο εφηβικό.
Δεν υπαρχει κανενας παιχτης που επαιξε φετος στην Α2 και μπορει να παιξει εφηβικο του χρονου. Στο φετινο εφηβικο υπηρξαν μονο 2 που πηραν γκαρμπετζ ταιμ, οι Οικονομοπουλος και Δριτσας. Τελειωνουν φετος το εφηβικο στο Πανελληνιο Πρωταθλημα.
Απο τους μικρους του Ολυμπιακου προσωπικα "πιστευω" 2 παιχτες. Τον Οικονομοπουλο και τον Κυπριο-Συριο ή Λιβανεζο ή κατι τετοιο τελος παντων Σαιντ Μουζα. Οχι βεβαια αμεσα.
Καλο θα ηταν να βρισκοταν ενας τροπος οπως το ποδοσφαιρο οι ομαδες της Α1 να ειχαν την δυνατοτητα να εχουν μια δευτερη αναπτυξιακη ομαδα σε καποια εθνικη κατηγορια, Αν οχι Α2 στην Β ή στην Γ. Αλλα οχι οπως ο Ολυμπιακος Β που ειχε στην πραγματικοτητα στοχο απο την αρχη την ανοδο, αλλα καποια που να μπορουσαν ας πουμε να συνεχισουν παιδια που τελειωνουν το εφηβικο μεχρι και 20-21 χρονων. Τεραστια τρυπα σ αυτες τις ηλικες λογο της αδυναμια να υπαρξει ενα πρωταθλημα νεων.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Παρ Ιούλ 16, 2021 8:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2699
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Ιούλ 16, 2021 8:53 pm

Conan1982 έγραψε:
staisdimitris έγραψε:
Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο εφηβικό. Αν δεν κάνω λάθος του χρόνου θα μπορούν να παίξουν στα εφηβικά οι γεννηθέντες του 2003 και έπειτα.
Λογικά αν συμμετάσχουμε κανονικά Α1, θα φύγουν οι περισσότεροι σαν ελεύθεροι. Εκτός από τον Νικολαϊδη που θα πάει δανεικός, άντε να μείνουν και 1-2 παιδιά ακόμα δανεικοί κάπου ώστε να τους παρακολουθήσουν (π.χ. ο Κολοβέρος ή ο Τσουμάνης που έκανε καλή χρονιά με την Ελευθερούπολη).

Θα μπορούσε πάντως ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΟΚ αν ενδιαφέρονται για το καλό του αθλήματος και την ανάπτυξη του, να έχουν ένα πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών για τις ομάδες της Α1, ώστε τα παιδιά που τελειώνουν το εφηβικό ή δεν έχουν χρόνο στο αντρικό, να μην φεύγουν από αυτές τις ομάδες. Η ΕΣΚΑ έχει under-22 αλλά χωρίς να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των ομάδων εκεί, και το επίπεδο δεν είναι πολύ υψηλό (αφού αγωνίζονται λίγες επαγγελματικές ομάδες σε αυτό).

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Παρ Ιούλ 16, 2021 9:00 pm

kojito έγραψε:
Παρ Ιούλ 16, 2021 8:53 pm
Conan1982 έγραψε:

Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο εφηβικό. Αν δεν κάνω λάθος του χρόνου θα μπορούν να παίξουν στα εφηβικά οι γεννηθέντες του 2003 και έπειτα.
Λογικά αν συμμετάσχουμε κανονικά Α1, θα φύγουν οι περισσότεροι σαν ελεύθεροι. Εκτός από τον Νικολαϊδη που θα πάει δανεικός, άντε να μείνουν και 1-2 παιδιά ακόμα δανεικοί κάπου ώστε να τους παρακολουθήσουν (π.χ. ο Κολοβέρος ή ο Τσουμάνης που έκανε καλή χρονιά με την Ελευθερούπολη).

Θα μπορούσε πάντως ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΟΚ αν ενδιαφέρονται για το καλό του αθλήματος και την ανάπτυξη του, να έχουν ένα πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών για τις ομάδες της Α1, ώστε τα παιδιά που τελειώνουν το εφηβικό ή δεν έχουν χρόνο στο αντρικό, να μην φεύγουν από αυτές τις ομάδες. Η ΕΣΚΑ έχει under-22 αλλά χωρίς να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των ομάδων εκεί, και το επίπεδο δεν είναι πολύ υψηλό (αφού αγωνίζονται λίγες επαγγελματικές ομάδες σε αυτό).
2004 και μετα εκτος αν υπαρξει καποια εξαιρεση λογο πανδημιας.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Σάβ Ιούλ 17, 2021 9:19 am

Hipster έγραψε:
Παρ Ιούλ 16, 2021 9:00 pm

2004 και μετα εκτος αν υπαρξει καποια εξαιρεση λογο πανδημιας.
Τόσο μετά; Υπολόγιζα ότι θα μπορούσαν να παίζουν οι Οικονομόπουλος, Δρίτσας που είχαν και μερικές συμμετοχές φέτος μαζί με τον Μόουσα και τον Τσολάκη. Είναι ένα κενό στην μετάβαση είναι αλήθεια των παιδιών αν από τα 18 και μετά οι επιλογές είναι μόνο ανδρικές ομάδες.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3286
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Δευ Αύγ 23, 2021 11:13 am

Πεφτουμε απο τα συννεφα που παίκτης μας δεν εμπιστεύεται το ιατρικό επιτελείο και φροντίζει μόνος του τραυματισμό; :mutombo:

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Δευ Αύγ 23, 2021 11:20 am

SteveNashidis έγραψε:
Δευ Αύγ 23, 2021 11:13 am
Πεφτουμε απο τα συννεφα που παίκτης μας δεν εμπιστεύεται το ιατρικό επιτελείο και φροντίζει μόνος του τραυματισμό; :mutombo:
Κανονικά θα έπρεπε να πέφτουμε από τα σύννεφα με αυτούς που....τους εμπιστεύονται. :twisted:

0
Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 883
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Δευ Αύγ 23, 2021 11:57 am

Απ' όσο λέγεται ο Hassan υπεβλήθη σε χειρουργείο και δεν ενημέρωσε καν την ομάδα. Ασχέτως όμως του πειθαρχικού, είναι τρομερό ότι έπρεπε να πάει σε δικούς του γιατρούς, να βρουν άλλο πρόβλημα και δη ένα πρόβλημα που ήθελε οπωσδήποτε χειρουργείο.

0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Δευ Αύγ 23, 2021 12:06 pm

nikolas12 έγραψε:
Δευ Αύγ 23, 2021 11:57 am
Ασχέτως όμως του πειθαρχικού, είναι τρομερό ότι έπρεπε να πάει σε δικούς του γιατρούς, να βρουν άλλο πρόβλημα και δη ένα πρόβλημα που ήθελε οπωσδήποτε χειρουργείο.
Γιατί είναι τρομερό; Οι λάθος διαγνώσεις ακολουθούν την ομάδα δεν ξέρω πόσα χρόνια, τα είπε και ο Πετγουέι στην συνέντευξη που έδωσε (κάποιος εδώ είχε ανεβάσει το λινκ). Το έχω πάρει λίγο χιουμοριστικά βέβαια αλλά αδυνατώ να καταλάβω πως σε ένα περιβάλλον που η επιστήμη προχωράει συνεχώς, υπάρχουν τεχνολογίες παρακολούθησης των παικτών και μείωσης του ρίσκου για τραυματισμούς να μην έχουν επενδύσει οι "Αφοί" σε ένα ιατρικό τιμ που αν μη τι άλλο θα εμπιστεύονται οι ίδιοι οι παίκτες.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 883
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Δευ Αύγ 23, 2021 12:09 pm

Conan1982 έγραψε:
Δευ Αύγ 23, 2021 12:06 pm
Γιατί είναι τρομερό; Οι λάθος διαγνώσεις ακολουθούν την ομάδα δεν ξέρω πόσα χρόνια, τα είπε και ο Πετγουέι στην συνέντευξη που έδωσε (κάποιος εδώ είχε ανεβάσει το λινκ). Το έχω πάρει λίγο χιουμοριστικά βέβαια αλλά αδυνατώ να καταλάβω πως σε ένα περιβάλλον που η επιστήμη προχωράει συνεχώς, υπάρχουν τεχνολογίες παρακολούθησης των παικτών και μείωσης του ρίσκου για τραυματισμούς να μην έχουν επενδύσει οι "Αφοί" σε ένα ιατρικό τιμ που αν μη τι άλλο θα εμπιστεύονται οι ίδιοι οι παίκτες.
Καλά εγώ δεν το λέω σαν σπάνια περίπτωση, το λέω στη φάση που το λες και εσύ, ότι οι λάθος ιατρικές διαγνώσεις μας ακολουθούν χρόνια τώρα ως ομάδα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω και δεν είναι και καλό για τους ξένους παίκτες που μιλούν μεταξύ τους να μαθαίνουν τέτοια νέα.

0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6635
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Αύγ 23, 2021 12:18 pm

Το μονο που δεν εχουν κανει οι γιατροι μας ακομα ειναι να χειρουργησουν λαθος ποδι...ακραιο να ανοιξαν ενα ποδι και μην εξετασαν αν ειναι ολα καλα..

Απο την αλλη τον παπ τον φτιαξαν λεει αλλα δεν ξερουμε αν πηγε στους ιδιους η απλα μερικοι απο αυτους που συνεργαζομαστε το χουν παρει νυχτα το πτυχιο..Μπορει να χουμε καλο νευρολογο κακο ορθοπεδικο..

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”