2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές
Συντονιστής: Captains
Αν υπαρχει θεση ξενου ελευθερη λογω Ντορσευ, ο 6ος ξενος θα ειναι λογικα ο φτηνοτερος και αν δεν πιασει, θα ειναι ο πιο ευκολος να αλλαξει στο μελλον. Μπορει να ρισκαρει σε αυτη τη θεση με καποιο λαχειο ή να περιμενει μεχρι τελους να πεσουν τα κασε γνωστων παικτων, με το δελεαρ της Ευρωλιγκας.
Απο την στιγμη που μπορεις να δωσει κανονικο ρολο 2ου SF (που ανετα θα ειναι 1ο SF στην Α1 και θα ξεκουραζεται ο Παπ), ειδικα για ανερχομενους παικτες ή που θελουν να κανουν μια νεα αρχη, θα ειναι πολυ ελκυστικος προορισμος για να ανεβασουν το κασε τους και να κανουν μια καλη σεζον.
Υπαρχουν ελαχιστες θεσεις πλεον σε ΝΒΑ/Ευρωλιγκα για SF και για πολλους παικτες/μανατζερ το οικονομικο δεν ειναι η μονη παραμετρος.
Ρολος, χωρα, προπονητης, συμπαικτες, διοργανωση που θα παιζει, επισης μετρανε πολυ και μπορει να γειρουν την πλαστιγγα σε καποιες περιπτωσεις, που υπο κανονικες συνθηκες δεν θα εφτανε το μπατζετ.
Απο την στιγμη που μπορεις να δωσει κανονικο ρολο 2ου SF (που ανετα θα ειναι 1ο SF στην Α1 και θα ξεκουραζεται ο Παπ), ειδικα για ανερχομενους παικτες ή που θελουν να κανουν μια νεα αρχη, θα ειναι πολυ ελκυστικος προορισμος για να ανεβασουν το κασε τους και να κανουν μια καλη σεζον.
Υπαρχουν ελαχιστες θεσεις πλεον σε ΝΒΑ/Ευρωλιγκα για SF και για πολλους παικτες/μανατζερ το οικονομικο δεν ειναι η μονη παραμετρος.
Ρολος, χωρα, προπονητης, συμπαικτες, διοργανωση που θα παιζει, επισης μετρανε πολυ και μπορει να γειρουν την πλαστιγγα σε καποιες περιπτωσεις, που υπο κανονικες συνθηκες δεν θα εφτανε το μπατζετ.
0
Ο Ντόρσεϊ ακούγεται εδώ και μερικούς μήνες για Ρεάλ και Μπασκόνια. Το ζήτημα είναι ότι η μεν Ρεάλ είναι υπερφορτωμένη (και κακοφορτωμένη θα έλεγα) στο 2 με Γιουλ, Κάρολ, Κοζέρ όπου κανείς τους δεν είναι επιπέδου Ρεάλ (πια).
Η δε Μπασκόνια μπήκε σε οικονομικές περιπέτειες με την ανατροπή στην υπόθεση Γκεντράιτις. Από κει που θα γλίτωναν τα 700χιλ του συμβολαίου του και θα τσεπώναν και 1κ για τη ρήτρα του.
Την Άλμπα δεν την ¨βλέπει" καν ο Ντόρσεϊ. Ενώ για να πάει στην Ούνικς θα ζητήσει περίπου 1.2-1.3,
Ενω κι η Βαλένσια θα μπορούσε να μπει γερά (κι ας μην παίζει Ευρωλίγκα, έχει τρελά χρήματα να ξοδέψει) γιατί τη βολεύει πολύ ένα 2ρι σαν Ντόρσεϊ με εμπειρία στην Ευρωλίγκα και που δεν πιάνει θέση Αμερικάνου.
Γενικά στην Ισπανία χαίρει μεγάλης εκτίμησης ο Ντόρσεϊ. Θεωρείται μες τα κορυφαία sg.
Η δε Μπασκόνια μπήκε σε οικονομικές περιπέτειες με την ανατροπή στην υπόθεση Γκεντράιτις. Από κει που θα γλίτωναν τα 700χιλ του συμβολαίου του και θα τσεπώναν και 1κ για τη ρήτρα του.
Την Άλμπα δεν την ¨βλέπει" καν ο Ντόρσεϊ. Ενώ για να πάει στην Ούνικς θα ζητήσει περίπου 1.2-1.3,
Ενω κι η Βαλένσια θα μπορούσε να μπει γερά (κι ας μην παίζει Ευρωλίγκα, έχει τρελά χρήματα να ξοδέψει) γιατί τη βολεύει πολύ ένα 2ρι σαν Ντόρσεϊ με εμπειρία στην Ευρωλίγκα και που δεν πιάνει θέση Αμερικάνου.
Γενικά στην Ισπανία χαίρει μεγάλης εκτίμησης ο Ντόρσεϊ. Θεωρείται μες τα κορυφαία sg.
ισχυει, η Ρεαλ και η Βασκονια πολυ θα τον ηθελαν. Οπως λες ομως δεν χωραει και πολυ δυσκολα θα παει αλλου (Καζαν, Αλμπα, Μονακο, Μακαμπι) αν ερθει Ευρωλιγκα. Μεχρι να ανακοινωθει βεβαια ποτε δεν ξερεις. Ο Χειζ ηταν αναμεσα σε Σελτικς, Μονακο, Παναθηναικο και ξαχνικα τον αρπαζει ο Σαρας, που μολις ειχε δηλωσει οτι ειχε κλεισει το ροστερ του!
Παντως Ντορσευ-Τομας ειναι αντιστοιχου επιπεδου επιλογες και με παρομοιο μαλλον κασε. Την διαφορα την κανει το διαβατηριο του Ταιλερ που ανοιξει θεση ξενου. Εγω και μονο με Τομας πολυ ευχαριστημενος θα ημουν.
Παντως Ντορσευ-Τομας ειναι αντιστοιχου επιπεδου επιλογες και με παρομοιο μαλλον κασε. Την διαφορα την κανει το διαβατηριο του Ταιλερ που ανοιξει θεση ξενου. Εγω και μονο με Τομας πολυ ευχαριστημενος θα ημουν.
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Όπως τα βλέπω τα πράγματα, ο Ντόρσεϋ (αν δεν κλείσει ΝΒΑ) έρχεται σίγουρα στον Ολυμπιακό.
Αλλιώς, δεν θα περιμέναμε τόσο καιρό.
Και μετά μένει μιά ακόμα μεταγραφή για 3άρι, που βλέπω με μεγάλες πιθανότητες να παίρνουμε τον Τζαμάλ Τζόουνς.
Τα είπα σήμερα, 18/8/2021 (για να ευλογάω τα γένια μου μετά!!!)
Και μετά μένει μιά ακόμα μεταγραφή για 3άρι, που βλέπω με μεγάλες πιθανότητες να παίρνουμε τον Τζαμάλ Τζόουνς.
1
1

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
- shaq7
- Reactions: 6635
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αν ισχυουν αυτα που λενε εχουμε κανει και στους 2 προταση (ντορσει-τομας)..Αν εχουμε λεφτα μονο για εναν παικτη ο τομας ειναι καλυτερος παικτης,αν εχουμε λεφτα να ερθει και 3ρι τοτε ο ντορσει ειναι μονοδρομος..Εγω θα παιρνα τον ντορσει και θα περιμενα να δω σε τι κατασταση θα βγαλει την προετοιμασια ο παπ,αν ειναι ντουρος φερνεις καποιον σαν τον τζοουνς,αν ξεκινησει και εχει θεματα (μακαρι να ναι καλα το παιδι) τοτε θα εψαχνα τι καλο ξεμεινε απο ΝΒΑ.Βεβαια δυσκολο να εχουμε τοσο υψηλο μπατζετ.
0
Κι εγώ τον Ντόρσεϊ προτιμώ παίδες. Θα έχουμε τους 2 καλύτερους επιθετικούς που κυκλοφορούν με ελληνικό διαβατήριο και σε καλή ηλικία ( Βεζένκοφ- Ντόρσεϊ).
Άσε που χρειαζόμαστε οπωσδήποτε 3ρι. Για να μπορούμε να κλέψουμε και κάτι που παίζει να μας "προσφερθεί" στην πορεία. Δεν μιλάω για θέσεις κλπ. Δεν ξέρει κανείς που μπορεί να πάει όπως κανείς μα κανείς δεν περίμενε την Μπάγερν να φτάσει 2 επιθέσεις μακριά από φάιναλ φορ. Μπορεί να κάνουμε ροστεράρα που έχουμε να δούμε από την εποχή των Γκριν, Λότζο, Χάκετ, Μπερτς, Γιανγκ, Μιλουτίνοβ, Πρίντεζη και Σπανούλη σε καλή ηλικία αλλά και Παπανικολάου και Μάντζαρη και στο τέλος να βγούμε 10οι και να δούμε καμιά Μπάγερν να επαναλαμβάνει τη φετινή πορεία, καμιά ΜΑκάμπι να σκίζει κλπ.
Άσε που χρειαζόμαστε οπωσδήποτε 3ρι. Για να μπορούμε να κλέψουμε και κάτι που παίζει να μας "προσφερθεί" στην πορεία. Δεν μιλάω για θέσεις κλπ. Δεν ξέρει κανείς που μπορεί να πάει όπως κανείς μα κανείς δεν περίμενε την Μπάγερν να φτάσει 2 επιθέσεις μακριά από φάιναλ φορ. Μπορεί να κάνουμε ροστεράρα που έχουμε να δούμε από την εποχή των Γκριν, Λότζο, Χάκετ, Μπερτς, Γιανγκ, Μιλουτίνοβ, Πρίντεζη και Σπανούλη σε καλή ηλικία αλλά και Παπανικολάου και Μάντζαρη και στο τέλος να βγούμε 10οι και να δούμε καμιά Μπάγερν να επαναλαμβάνει τη φετινή πορεία, καμιά ΜΑκάμπι να σκίζει κλπ.
Με Ντορσευ και ξενο στο 3, δεν παμε να κλεψουμε κατι. Στο γηπεδο φαινονται ολα φυσικα, αλλα σαν 8ο φαβορι ξεκιναμε στην αφετηρια της σεζον.
Αν δεν θερισουν την ομαδα οι τραυματισμοι, θα ειναι μαλλον αποτυχια να μην περασει στην επομενη φαση, κατι που δεν ισχυε τα τελευταια χρονια, που οντως πηγαινε να κλεψει την προκριση.
Αν δεν θερισουν την ομαδα οι τραυματισμοι, θα ειναι μαλλον αποτυχια να μην περασει στην επομενη φαση, κατι που δεν ισχυε τα τελευταια χρονια, που οντως πηγαινε να κλεψει την προκριση.
0
-
- Reactions: 208
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα είναι πολύ καλή ομάδα όντωςPointgod έγραψε: ↑Τετ Αύγ 18, 2021 8:52 pmΜε Ντορσευ και ξενο στο 3, δεν παμε να κλεψουμε κατι. Στο γηπεδο φαινονται ολα φυσικα, αλλα σαν 8ο φαβορι ξεκιναμε στην αφετηρια της σεζον.
Μόνο να μην υπάρχουν μεγάλες φιλοδοξίες
Άσε τους άλλους να φαίνονται
Όσο δεν υπάρχει μεγάλη πίεση τόσο καλύτερα γίνονται τα πράγματα
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο οποιος δε ειναι μια χαρα παληκαρι για δευτερο 3αρι , τεταρτο τεσσαρι και πεμπτο δυαρι μην σου πω. Δεν ξερω οι τουρκοι τι λενε βεβαια, γιατι δεν ειναι λεφτερο το παιδι.lefpan έγραψε: ↑Τετ Αύγ 18, 2021 7:56 pmΌπως τα βλέπω τα πράγματα, ο Ντόρσεϋ (αν δεν κλείσει ΝΒΑ) έρχεται σίγουρα στον Ολυμπιακό.
0
Θα έδινε πολλές λύσεις ο Τζοόυνς, αλλά αν δεν έχει φτηνή ρήτρα για ομάδα Ευρωλιγκας(από ότι κατάλαβα οχι) θα είναι δύσκολο και περίπλοκο.
Ο Α.Μπραουν και ο Μαιλς θα ήταν ισως πιο βατές περίπτωςεις σε παρόμοιο στυλ.
Ίσως και οι Χολλαντ-Κορντινιε αν ο Μπαρτζωκας συνεχίζει να θέλει κάποιον σε στυλ Λαιτι.
Εγώ θα προτιμούσα ακόμα καλύτερα τον Έντι της Φενερ που έχει και εμπειρία Ευρωλιγκας.
Μαλλον απιθανο ομως να περισσέψουν 300-400 που θα χρειαστούν για τέτοιους παίκτες αν κλείσουμε Ντορσευ.
Ντιαλό ή κάτι αντίστοιχο από σαμερ λιγκ.
Ο Α.Μπραουν και ο Μαιλς θα ήταν ισως πιο βατές περίπτωςεις σε παρόμοιο στυλ.
Ίσως και οι Χολλαντ-Κορντινιε αν ο Μπαρτζωκας συνεχίζει να θέλει κάποιον σε στυλ Λαιτι.
Εγώ θα προτιμούσα ακόμα καλύτερα τον Έντι της Φενερ που έχει και εμπειρία Ευρωλιγκας.
Μαλλον απιθανο ομως να περισσέψουν 300-400 που θα χρειαστούν για τέτοιους παίκτες αν κλείσουμε Ντορσευ.
Ντιαλό ή κάτι αντίστοιχο από σαμερ λιγκ.
0
Ο Κορντινιέ είναι ο πιο ακριβός απ' όλους αυτούς που μόλις διάβασα. Με διαφορά. Έχει αθλητικότητα σπάνια για Ευρώπη, έχει βελτιώσει το σουτ, κι έχει ηγετικά στοιχεία.
Ο Μεσίνα τον ήθελε πριν καν αφήσει τον Πάντερ κι έφαγε πόρτα. Ο Γάλλος swingman περιμένει το ΝΒΑ. Και τον Γάλλο θέλει καιρό η Μπασκόνια.
Αν τον παίρναμε θα ήταν μεταγραφάρα. Αλλά έχουμε τον "μικρό" Κορντινιέ, τον Σακίλ κι ας μην έχει την αντίληψη του Γάλλου ούτε το καλούτσικο σουτ του.
Μια πεντάδα όμως με Σλούκα, Ντόρσεϊ ή Μ. Τόμας, Μακίσικ, Βεζένκοφ, Φαλ είναι εξαιρετικά ισορροπημένη, έχει μέγεθος, αθλητικότητα, μπούκα, έκρηξη, και σουτ.
Έχει την πλάκα του, πάντως το πως άλλαξε η θεματολογία.
Από τον Χόλινς και τον Πουθενά ή τον Ανυπόληπτο
περάσαμε σε Ντόρσεϊ και SF.
Εγώ που είμαι απ' αυτούς που λέω από την αρχή ότι θα πάμε για καλό ρόστερ (κι επιχειρηματολογώ) λέω επίσης να το πάμε λάου- λάου κι όπου μας βγει. Ας ξαναγίνουμε ανταγωνιστική και σοβαρή ομάδα γιατί πέρασε πολύς καιρός από τότε που τερματίζαμε 4οι στην Κ.Π πριν γίνουμε βορά στη Ζαλγκίρις του Σάρας. Με τους κλάσικ τραυματισμούς μας τότε και την αλήστου μνήμης διαχείριση του Σφαιρόπουλου σε τραυματιές παίκτες, οφείλω να σημειώσω.
Τους 3 πρώτους μήνες του Μπλάτ ή τους 3 πρώτους μήνες τους περσινούς (μέχρι 10 Γενάρη είμασταν 8οι ) δεν τους υπολογίζω καν. Δεν το πάμε με φεγγάρια κλπ.
Γυρνώντας στο SF αν και δεν τον ξέρω καθόλου τον Τζ. Τζόουνς απ' αυτά που διαβάζω κι από όσα είδα στ φτερό φαίνεται ενδιαφέρων.
Εμένα κι ο ΄Άντονι ο Μπράουν μου αρέσει όμως. Έχει πιο πλήρες πακέτο από τον Έντι.
* Κάπου πήρε το μάτι σήμερα εδώ, ότι ο Κάρτερ είναι για να την κάνει για άλλες πολιτείες ( μετά την ιστορία με τη Ζαλγκίρις).
Εγώ την περίπτωσή του τη συνδέω άμεσα με αυτήν του Ντόρσεϊ. Αν πάρουμε τον Τάιλερ (τελικά) μας μένει μια θέση ξένου για το 3 αλλά θα χώραγε κι ο ΚΑρτεράκος ως 7ος ξένος.
Ενώ αν δεν πάρουμε τον Τάιλερ και πάμε για Μ.Τόμας, αναγκαστικά ο 7ος ξένος θα είναι 3ρι.
Δεν βλέπω πως δεν θα πάρουμε 2μίση ή 3.
Η ιστορία με τον Λάιτι αυτό δείχνει.
Ο Μεσίνα τον ήθελε πριν καν αφήσει τον Πάντερ κι έφαγε πόρτα. Ο Γάλλος swingman περιμένει το ΝΒΑ. Και τον Γάλλο θέλει καιρό η Μπασκόνια.
Αν τον παίρναμε θα ήταν μεταγραφάρα. Αλλά έχουμε τον "μικρό" Κορντινιέ, τον Σακίλ κι ας μην έχει την αντίληψη του Γάλλου ούτε το καλούτσικο σουτ του.
Μια πεντάδα όμως με Σλούκα, Ντόρσεϊ ή Μ. Τόμας, Μακίσικ, Βεζένκοφ, Φαλ είναι εξαιρετικά ισορροπημένη, έχει μέγεθος, αθλητικότητα, μπούκα, έκρηξη, και σουτ.
Έχει την πλάκα του, πάντως το πως άλλαξε η θεματολογία.

Εγώ που είμαι απ' αυτούς που λέω από την αρχή ότι θα πάμε για καλό ρόστερ (κι επιχειρηματολογώ) λέω επίσης να το πάμε λάου- λάου κι όπου μας βγει. Ας ξαναγίνουμε ανταγωνιστική και σοβαρή ομάδα γιατί πέρασε πολύς καιρός από τότε που τερματίζαμε 4οι στην Κ.Π πριν γίνουμε βορά στη Ζαλγκίρις του Σάρας. Με τους κλάσικ τραυματισμούς μας τότε και την αλήστου μνήμης διαχείριση του Σφαιρόπουλου σε τραυματιές παίκτες, οφείλω να σημειώσω.
Τους 3 πρώτους μήνες του Μπλάτ ή τους 3 πρώτους μήνες τους περσινούς (μέχρι 10 Γενάρη είμασταν 8οι ) δεν τους υπολογίζω καν. Δεν το πάμε με φεγγάρια κλπ.
Γυρνώντας στο SF αν και δεν τον ξέρω καθόλου τον Τζ. Τζόουνς απ' αυτά που διαβάζω κι από όσα είδα στ φτερό φαίνεται ενδιαφέρων.
Εμένα κι ο ΄Άντονι ο Μπράουν μου αρέσει όμως. Έχει πιο πλήρες πακέτο από τον Έντι.
* Κάπου πήρε το μάτι σήμερα εδώ, ότι ο Κάρτερ είναι για να την κάνει για άλλες πολιτείες ( μετά την ιστορία με τη Ζαλγκίρις).
Εγώ την περίπτωσή του τη συνδέω άμεσα με αυτήν του Ντόρσεϊ. Αν πάρουμε τον Τάιλερ (τελικά) μας μένει μια θέση ξένου για το 3 αλλά θα χώραγε κι ο ΚΑρτεράκος ως 7ος ξένος.
Ενώ αν δεν πάρουμε τον Τάιλερ και πάμε για Μ.Τόμας, αναγκαστικά ο 7ος ξένος θα είναι 3ρι.
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον ειχα δει λιγο με ΠΑΟΚ και αρκετα σε Ιωνικο και μαλιστα απο εξεδρα, εχει διαφοραbasket72 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 19, 2021 12:51 amΟ Κορντινιέ είναι ο πιο ακριβός απ' όλους αυτούς που μόλις διάβασα. Με διαφορά. Έχει αθλητικότητα σπάνια για Ευρώπη, έχει βελτιώσει το σουτ, κι έχει ηγετικά στοιχεία.
Έχει την πλάκα του, πάντως το πως άλλαξε η θεματολογία.Από τον Χόλινς και τον Πουθενά ή τον Ανυπόληπτο
περάσαμε σε Ντόρσεϊ και SF.

Δυαρι σε σωμα , με υψος τριαριου (2,03 κοντα 90 κιλα).
Αθλητικος, καλος σουτερ, το παλευει στην αμυνα αν και δεν ειναι πολυ της επαφης, αλλα εχει ποδια να ακολουθησει κοντους, εκρηκτικοτητα για κλεψιμο και ντιφλεξιονς, εχει υψος και αλματακι για αμυνα ψηλα (στην ομαδικη τα χαλαει λιγο), βασικα ομως ειναι επιθετικογεννης παιχτης.
Δεν θα ελεγα πως ειναι παιχτης για ομαδα γιουρολιγκας για πρωταγωνιστικο ρολο σε καμια περιπτωση, αλλα για φαση σαν του Ολυμπιακου ειναι οτι πρεπει. Μαζι με Μακισικ και υγειη Παπανικολαου στο 3 μπορει να δωσει μια εξτρα λυση σαν πιο ψηλος Μακισικ και πιο γρηγορος Παπανικολαου ενα πραμα.
Εκανε πολυ καλη σεζον περσυ σε Μπαχτσεσεχιρ. Επαιζε κοντα στα 25 λεπτα με περιπου 13 ποντους 4 ριμπαουντ και 1.5 στα 4 τριποντα στο πρωταθλημα και 2 στα 4 στο γιουροκαπ.
Θα μου πεις και ο Χαρισον με την Γαλατα καλα νουμερα ειχε, αλλα τον Χαρισον τον πηρατε σαν Ντορσευ, οχι σαν μπακ απ του Παπανικολαου και Μακισικ.

0
Πολύ καλή παρουσιάση και μάλιστα από κοντά που έχει την αξία του.Hipster έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 19, 2021 1:28 am
Τον ειχα δει λιγο με ΠΑΟΚ και αρκετα σε Ιωνικο και μαλιστα απο εξεδρα, εχει διαφορα![]()
Δυαρι σε σωμα , με υψος τριαριου (2,03 κοντα 90 κιλα).
Αθλητικος, καλος σουτερ, το παλευει στην αμυνα αν και δεν ειναι πολυ της επαφης, αλλα εχει ποδια να ακολουθησει κοντους, εκρηκτικοτητα για κλεψιμο και ντιφλεξιονς, εχει υψος και αλματακι για αμυνα ψηλα (στην ομαδικη τα χαλαει λιγο), βασικα ομως ειναι επιθετικογεννης παιχτης.
Δεν θα ελεγα πως ειναι παιχτης για ομαδα γιουρολιγκας για πρωταγωνιστικο ρολο σε καμια περιπτωση, αλλα για φαση σαν του Ολυμπιακου ειναι οτι πρεπει. Μαζι με Μακισικ και υγειη Παπανικολαου στο 3 μπορει να δωσει μια εξτρα λυση σαν πιο ψηλος Μακισικ και πιο γρηγορος Παπανικολαου ενα πραμα.
Εκανε πολυ καλη σεζον περσυ σε Μπαχτσεσεχιρ. Επαιζε κοντα στα 25 λεπτα με περιπου 13 ποντους 4 ριμπαουντ και 1.5 στα 4 τριποντα στο πρωταθλημα και 2 στα 4 στο γιουροκαπ.
Θα μου πεις και ο Χαρισον με την Γαλατα καλα νουμερα ειχε, αλλα τον Χαρισον τον πηρατε σαν Ντορσευ, οχι σαν μπακ απ του Παπανικολαου και Μακισικ.![]()
Μια χαρά μας κάνει όντως. Κι ο Pointigod τον είχε παρουσιάσει καλά (αυτός από το γυαλί, αλλά μας κατατόπισε) και τα στατιστικά του δείχνουν ενδιαφέροντα.
Το όλο ζουμί είναι η φράση με την οποία κλείνεις το σχόλιο σου.
Αν τον πάρουμε για αλλαγή έχει πολλές πιθανότητες να βγει.
Με μια υποσημείωση για τον Χάρισσον. ΣΑφώς κι ισχύει αυτό που λες, για ένα κοστούμι που τελικά δεν του έκανε, αλλά επειδή τον έχω τσεκάρι κι από τα πανεπιστημιακά του, έχουμε να κάνουμε με παίκτη που δεν θέλει να ζορίζεται για να πω κομψά. ΜΠορεί να πάει Κίνα και να γράφει 25 πόντους μ.ο.