Εγώ τον έβλεπα κι ως 6ο ξένο ακόμη και στην ίδια πεντάδα με Σακ- Γουόκαπ. Προτιμάω 3ρι εννοείται, αλλά δεν μου πάει να αφήσουμε τέτοιο παίκτη. Μου θύμισε τους αμερικάνους ξένους σκόρερς που βλέπαμε τη δεκαετία του 90 στην Α1.
2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές
Συντονιστής: Captains
Τον Κάρτερ τον αποκλείουμε; Ρωτάω γιατί δεν έχω διαβάσει καθόλου ρεπορτάζζζζ.
Εγώ τον έβλεπα κι ως 6ο ξένο ακόμη και στην ίδια πεντάδα με Σακ- Γουόκαπ. Προτιμάω 3ρι εννοείται, αλλά δεν μου πάει να αφήσουμε τέτοιο παίκτη. Μου θύμισε τους αμερικάνους ξένους σκόρερς που βλέπαμε τη δεκαετία του 90 στην Α1.
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Τα τελευταία ρεπορτάζ λένε πως δεν τον περιμένουμε άλλο (η συμφωνία για 4ετές ήταν απλώς προφορική) και πως τον θέλει η Ζαλγκίρις, αλλά και άλλοι.basket72 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 19, 2021 10:36 pmΤον Κάρτερ τον αποκλείουμε; Ρωτάω γιατί δεν έχω διαβάσει καθόλου ρεπορτάζζζζ.
Κρίμα, αν δεν τον πάρουμε τελικά.
0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
επιστρεφει Λαυριο λεει ο Καρτερ! Μπορει να τον εχουμε και δανεικο εκει τελικα, ποιος ξερει.
Θα ερθει πολυ καλος παικτης στο 3, το δυσκολο ηταν ο Ντορσευ.
Τζοουνς-Μπραουν ειναι καλες επιλογες, αν και πιστευω οτι ακομα ψαχνουμε ισως για καποιον που να ειναι καλος και στην αμυνα και οχι μονο στο τριποντο.
Θα ερθει πολυ καλος παικτης στο 3, το δυσκολο ηταν ο Ντορσευ.
Τζοουνς-Μπραουν ειναι καλες επιλογες, αν και πιστευω οτι ακομα ψαχνουμε ισως για καποιον που να ειναι καλος και στην αμυνα και οχι μονο στο τριποντο.
0
Ο Akoon-Purcell ειναι παρα πολυ καλος παικτης, πιο πολυ 3αρι που παει προς το 2 και οχι προς το 4 οπως ο Τζοουνς. Ειναι ομως εξισου χαρισματικος επιθετικα, αλλα παιζει και καλη αμυνα. Μεγαλη υποθεση να ειναι ο παικτης two way στην σημερινη Ευρωλιγκα.
Εκανε πολυ καλη σεζον με την Τοφας, πολυ καλο σαμερ λιγκ, δεν θα ειναι φτηνος και εχει καλο ονομα στο νβα, μπορει να περιμενει μεχρι τελους μηπως βρει κατι, αλλιως Τουρκια για τα λεφτα, ο Ιταλος λεει οτι εχει ενδιαφερον απο ομαδα Eurocup κτλ. Πριν μερικα χρονια τον ηθελε η Μπαρσελονα, αλλα πηγε gleague και ηταν το καλυτερο 3αρι της σεζον εκει, βρισκοντας συμβολαιο στο Ντενβερ. Δεν ειναι απιθανο να τον κοιταει η Βαλενθια.
Ολοι παντως οι παικτες που ηρθαν φετος και αυτοι που ακουγονται ειναι σε ανοδικη πορεια στην καριερα τους και ερχονται απο καλες σεζον. Ουτε απο τραυματισμους, ουτε για να κανουν μια νεα αρχη. Το ειπε και ο κοουτς σημερα, οτι η φετινη ομαδα θα ειναι πολυ φιλοδοξη.
Εκανε πολυ καλη σεζον με την Τοφας, πολυ καλο σαμερ λιγκ, δεν θα ειναι φτηνος και εχει καλο ονομα στο νβα, μπορει να περιμενει μεχρι τελους μηπως βρει κατι, αλλιως Τουρκια για τα λεφτα, ο Ιταλος λεει οτι εχει ενδιαφερον απο ομαδα Eurocup κτλ. Πριν μερικα χρονια τον ηθελε η Μπαρσελονα, αλλα πηγε gleague και ηταν το καλυτερο 3αρι της σεζον εκει, βρισκοντας συμβολαιο στο Ντενβερ. Δεν ειναι απιθανο να τον κοιταει η Βαλενθια.
Ολοι παντως οι παικτες που ηρθαν φετος και αυτοι που ακουγονται ειναι σε ανοδικη πορεια στην καριερα τους και ερχονται απο καλες σεζον. Ουτε απο τραυματισμους, ουτε για να κανουν μια νεα αρχη. Το ειπε και ο κοουτς σημερα, οτι η φετινη ομαδα θα ειναι πολυ φιλοδοξη.
0
- shaq7
- Reactions: 6635
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Στο γιουροχουπς λενε οτι κλεινουμε με καρτερ!Αυτον τον πουρσελ τον ειδα λιγο τωρα στα σαμερ του ΝΒΑ που τα πηγε καλα,δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη καλος φανηκε,το θεμα ειναι οτι δεν ειναι κανα νταμαρι..αθλητικος ναι αλλα ο μακισικ ειναι πιο 3αρι απο αυτον νομιζω..
Προσωπικα δεν με πειραζει πλεον ποιος αλλος θα ρθει εκτος του ντορσει,ο καρτερ δειχνει αυτος με το μεγαλυτερο ποτενσιαλ αλλα δεν παιζει 3 στην ευρωλιγκα με τιποτα,λογικα ο μπαρτζω η ξερει οτι ειναι καλα ο Παπ η δεν τον νοιαζει το μεγεθος στο 3..
Η λογικη λεει οτι θελουμε ενα 3-4 τωρα να μπορει να ξεκουραζει και τον πριντεζη στην Α1..
Ωραιο ροστερακι καναμε οποιος και να ρθει ακομα,ανυπομονω να δω την ομαδα!
Προσωπικα δεν με πειραζει πλεον ποιος αλλος θα ρθει εκτος του ντορσει,ο καρτερ δειχνει αυτος με το μεγαλυτερο ποτενσιαλ αλλα δεν παιζει 3 στην ευρωλιγκα με τιποτα,λογικα ο μπαρτζω η ξερει οτι ειναι καλα ο Παπ η δεν τον νοιαζει το μεγεθος στο 3..
Η λογικη λεει οτι θελουμε ενα 3-4 τωρα να μπορει να ξεκουραζει και τον πριντεζη στην Α1..
Ωραιο ροστερακι καναμε οποιος και να ρθει ακομα,ανυπομονω να δω την ομαδα!
0
Δηλαδή αντί για Αντρεανι....είναι Ανδριανοπουλος?

0
Ποιός Παντέλας; Αυτός που έλεγε για την βόμβα Μήτογλου;
Με τον μπασκετικό Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια νομίζω οτι κανένας, μα κανένας έλληνας δημοσιογράφος (ή μη) που αραδιάζει αποκλειστικές εξελίξεις, πληροφορίες και inside stories δεν κάνει τίποτα παραπάνω απο το να εκφράζει ευχές, εκτιμήσεις και ίσως μια συρραφή δημοσιεύσεων απο το αχανές διαδίκτυο.
Τελοσπάντων, αυτούς έχουμε, με αυτούς θα πορευτούμε. Αυτό που μετρά είναι η τελική εικόνα που θα σχηματιστεί απο την διοίκηση και τον κόουτς.
- Conan1982
- Reactions: 3556
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο Eurohoops λέει ότι η ομάδα προτείνει 1+1 και μάλιστα με opt out για το NBA αλλά ο Ντόρσεϋ θέλει μονοετές τελείως. Δεν βλέπω να μας λύνει μακροχρόνια το θέμα με τους Έλληνες. Αν πάρουμε και Κάρτερ σημαίνει ότι ο Παπ είναι καλά και το 3 θα καλυφθεί από Μακκίσικ και Παπ. Με τους 3 βασικούς μας γκαρντ με εμπειρία στην Ευρωλίγκα και τον Μακκίσικ να είναι ουσιαστικά γκαρντ μας παίρνει και για έναν παίκτη-στοίχημα (και όχι όπως πέρυσι π.χ. που ήταν οι περισσότερες μεταγραφές ρίσκο.
Αέρινος παίκτης αλλά για μένα θα δυσκολευτεί πολύ στην Ευρωλίγκα. Δεν έχει το σώμα για να αντέξει τις επαφές μέσα στο καλάθι και δεν είμαι σίγουρος πόσο θα πέσει η αποτελεσματικότητα του στο τρίποντο, το 52% που σούταρε στην Α1 δεν είναι σίγουρα αντιπροσωπευτικό, έχει και λίγο παράξενη τεχνική. Αν όμως μιλάμε για 4ετές συμβόλαιο σημαίνει ότι η ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να σταθεί σ' αυτό το επίπεδο. Δεν θα έχει το άγχος να σπρώξει αυτός την ομάδα, και θα έχει τον χρόνο να προσαρμοστεί στο νέο επίπεδο ομαλά.
Αέρινος παίκτης αλλά για μένα θα δυσκολευτεί πολύ στην Ευρωλίγκα. Δεν έχει το σώμα για να αντέξει τις επαφές μέσα στο καλάθι και δεν είμαι σίγουρος πόσο θα πέσει η αποτελεσματικότητα του στο τρίποντο, το 52% που σούταρε στην Α1 δεν είναι σίγουρα αντιπροσωπευτικό, έχει και λίγο παράξενη τεχνική. Αν όμως μιλάμε για 4ετές συμβόλαιο σημαίνει ότι η ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να σταθεί σ' αυτό το επίπεδο. Δεν θα έχει το άγχος να σπρώξει αυτός την ομάδα, και θα έχει τον χρόνο να προσαρμοστεί στο νέο επίπεδο ομαλά.
0
Λογικά θα χαριτολογείς, αλλά είναι Ιταλός δημοσιογράφος. Εσύ που ξέρεις και τη γλώσσα, θα το τσεκάρεις άνετα.
Μου φαίνεται ότι στην περίπτωση του Διαμαντόπουλου είσαι κομματάκι μεροληπτικός.jazz thrilos έγραψε: ↑Παρ Αύγ 20, 2021 9:05 am
Ποιός Παντέλας; Αυτός που έλεγε για την βόμβα Μήτογλου;
Με τον μπασκετικό Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια νομίζω οτι κανένας, μα κανένας έλληνας δημοσιογράφος (ή μη) που αραδιάζει αποκλειστικές εξελίξεις, πληροφορίες και inside stories δεν κάνει τίποτα παραπάνω απο το να εκφράζει ευχές, εκτιμήσεις και ίσως μια συρραφή δημοσιεύσεων απο το αχανές διαδίκτυο.
Τελοσπάντων, αυτούς έχουμε, με αυτούς θα πορευτούμε. Αυτό που μετρά είναι η τελική εικόνα που θα σχηματιστεί απο την διοίκηση και τον κόουτς.
Αφού αφήσω στην άκρη πρόσφατες επιτυχίες του (Γουόκαπ, νομίζω και Φαλ και κυρίως Σλούκα χωρίς καμιά συζήτηση επί του τελευταίου) ας περάσω στο θέμα Μήτογλου.
Σου διαφεύγει ότι μίλαγε και φωτογράφιζε την περίπτωση Μήτογλου καιρό ενώ την είπε και με το όνομά της μαζί με τις λεπτομέρειες της μεγάλης πρότασης που τού έγινε από μεριάς του Ολυμπιακού. Αυτό τι δείχνει; ¨Οτι ήταν απολύτως ενημερωμένος από την πλευρά του Ολυμπιακού. Το ότι μπήκε η Αρμάνι στη μέση δεν ήταν κάτι που μπορούσε να το περιμένει (να σου πω ότι ούτε στην Ιταλία δεν την περιμέναν τέτοια κίνηση για τον Μήτογλου).
Επιπλέον όταν έβγαλε το θέμα Μήτογλου είχε πει ότι ο Ολυμπιακός τον θέλει πολύ και θα τον διεκδικήσει. Δεν είχε πει ότι έχουμε συμφωνία όπως λέει κάθετα και σε όλους τους τόνους από τον Μάη για τον Ντόρσεϊ και δέχεται το δούλεμα του αιώνα.
Όπως κριτικάρουμε τους δημοσιογράφους, τους προπονητές, τους παίκτες κλπ μπορούμε να κριτικάρουμε και τους εαυτούς μας εδώ. Το ότι γράφουμε ανώνυμα δεν μας δίνει το ελεύθερο από τη μία να παίρνουμε στο ψιλό έναν δημοσιογράφο για μήνες κι όταν αυτός επιβεβαιώνεται να κάνουμε ότι δεν τρέχει τίποτε και να ψάχνουμε τυχόν αστοχίες του στο παρελθόν (εγγύς ή μακρινό).
Με εκτίμηση στα λέω αυτά για τη γραφίδα σου εν γένει στο φόρουμ, όμως στο κομμάτι αυτό είσαι λάθος βρε συ.
*Η αλήθεια είναι ότι ο Διαμαντόπουλος (και κατόπιν ο Αντρεάνι αλλά Ισπανοί δημοσιογράφοι επίσης έγκυροι όπως ο Χ. Μαέστρο) έπεσαν μέσα από τον Μάη σε αντίθεση με μεγάλο κομμάτι του φόρουμ που όχι μόνο έπεσε έξω αλλά έριχνε και τέρμα δούλεμα.