Για τον Ολυμπιακό διαβάζω συνεχείς ανησυχίες για τους χρόνους και τον 13ο παίχτη. Ο ρόλος του προπονητή είναι να αξιοποιεί το υλικό του με στόχο το άριστο αποτέλεσμα και όχι να φροντίζει όλοι οι παίχτες να είναι ευχαριστημένοι με τον αναλογούντα χρόνο συμμετοχής. Η άποψη μου με βάση το παρελθόν είναι ότι η ομάδα πρέπει να έχει 15 αξιόμαχους παίχτες.
Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- staisdimitris
- Reactions: 11
- Προειδοποιήσεις:
0
Σήμερα το eurohoops, παρουσίασε την ομάδα της FC BAYERN, η οποία στην επόμενη σαιζόν έχει 17 παίχτες!
Για τον Ολυμπιακό διαβάζω συνεχείς ανησυχίες για τους χρόνους και τον 13ο παίχτη. Ο ρόλος του προπονητή είναι να αξιοποιεί το υλικό του με στόχο το άριστο αποτέλεσμα και όχι να φροντίζει όλοι οι παίχτες να είναι ευχαριστημένοι με τον αναλογούντα χρόνο συμμετοχής. Η άποψη μου με βάση το παρελθόν είναι ότι η ομάδα πρέπει να έχει 15 αξιόμαχους παίχτες.
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απαντω γιατι ειμαι απ αυτους που εχουν την αντιθετη αποψη.staisdimitris έγραψε: ↑Τετ Αύγ 25, 2021 4:26 pmΣήμερα το eurohoops, παρουσίασε την ομάδα της FC BAYERN, η οποία στην επόμενη σαιζόν έχει 17 παίχτες!
Α) Στην Bayern την χρονια που μας περασε επαιξαν συνολικα 17 παιχτες.
Β) 11 απο αυτους επαιξαν απο 22 παιχνιδια και πανω στην EL σε συνολο 39 μαζι με τα πλει οφ.Τρεις απο 10-15 και τρεις απο 2-9
Γ) 12 παιχτες επαιξαν απο 13 λεπτα και πανω και πεντε απο 1-6 λεπτα (Μαζι με τις προσθηκες ολα αυτα, ο Γκιστ πηγε τον Δεκεμβρη.)
Δ) Χωρις να μετραω τις διπλες υπηκοοτητες η Bayern ειχε συνολικα 7 αμερικανους, εναν Σερβο, εναν Κροατη, δυο Ιταλους, ενα Βοσνιο. Συνολικα 12 ξενους αφαιροντας τον Ντεντοβιτς που εχει παρει και την Γερμανικη αλλα παιζει στην Βοσνια.
Παμε στον Ολυμπιακο περσυ τωρα.
Α) 16
Β) 11 σε 21 και πανω, 5 απο 1 εως 14 (Ο Παπανικολαου 14)
Γ)13 απο 10 λεπτα και πανω τρεις απο 2 εως 8 λεπτα (με την προσθηκη του Κουφου ολα αυτα)
Δ) 5αμερικανοι, ενας Γαλλος και ο Βεζενκοφ πουδεν πιανεται βεβαια για ξενος.
Αυτη την στιγμη στην πρετοιμασια του Ολυμπιακου βρισκονται χωρις Ντορσευ και εναν ξενο που μπορει να προστεθει 11 + Χριστιδης, Τσαμης, Κολοβερος και το εφηβικο του παιζει στο πανελληνιο πρωταθλημα την ιδια στιγμη. Απο το οποιοι υπαρχουν οι διεθνης Οικονομοπουλος,Τζολακης που δεν θα ειναι εφηβοι την επομενη χρονια και ο ταλαντουχος Ιρακινο-Κυπριος Μοουσα. Συνολο 12 + ενας πιθανος ξενος+ 3 νεαροι ελληνες+ 3 που μπορουν να περασουν απο το εφηβικο σε ανδρικομπασκετ (σου πιανω τους διεθνεις, οχι οποιον να ειναι) μας κανουν 19 ατομα.
Περσυ στο ροστερ του ο Παναθηναικος ειχε δηλωσει και 5-6 παιδο εφηβους που δεν πατησαν ποτε παρκε.
Συμπερασμα , μπορεις να εχεις οσους παιχτες θελεις, αλλα προπονηση ομαδικη με οβερ 15 δεν μπορει να κανεις αν εισαι φυσιολογικος προπονητης και οχι παραλιας. Τρεις πενταδες τοπ.
Και στο φιναλε αυτοι που θα παρουν χρονο στο τελος ειναι 12-13 πανω απο 10 λεπτα και αλλοι 3-5 σκουπιδοχρονο. Η ομαδα σου εχει ηδη θεωρητικα 12 για οβερ 10 λεπτα με τον εκτο ξενο 13 και οσους θελει για σκουπιδοχρονο.
1
1

- staisdimitris
- Προειδοποιήσεις:
0
Hipster σε ευχαριστώ για την εμπεριστατομένη απάντηση, με δεδομένη την συμμετοχή σε εθνικά πρωταθλήματα οι μεγάλες ομάδες πρέπει να έχουν συγκεκριμένη στρατηγική στη ανάδειξη ταλέντων. Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια (5-6), κανένας παίχτης των αιωνίων δεν έχει αναδειχθεί σε ηλικία πριν τα 22. Ομάδες της Eurolegue με μεγαλύτερα budget, καταφέρνουν και βγάζουν αστέρια που παίζουν σε πολύ νεαρώτερη ηλικία. Μήπως κάτι γίνεται λάθος στην Ελλάδα; Με κάποιο τρόπο χρειάζεται να αρχίσουμε να δημιουργούμε "Μικρούς Ήρωες", όπως είχαμε στο παρελθόν.
0
- Conan1982
- Reactions: 3554
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά η Ευρωλίγκα δεν είναι ο τόπος που ξεχειλίζουν τα νεαρά ταλέντα. Είμαι κατά 90% σίγουρος ότι ο μ.ο ηλικίας των παικτών στην Ευρωλίγκα είναι μεγαλύτερος από τον μ.ο παικτών στην δική μας Α2.
Ελάχιστες ομάδες δίνουν ουσιαστικό χρόνο στους νεαρούς τους.
Πέρυσι ας πούμε ποιοι ήταν οι νεαροί που βρήκαν σχετικά πολύ χρόνο και παιχνίδια; από τις ισπανικές μερικοί:
Ρεάλ (Αλόθεν, Γκαρούμπα)
Μπάρτσα (Μπολμπάρο, Μαρτίνεζ)
Μπασκόνια (Σεντεκερσκι)
Ζαλγκίρις (JOKUBAITIS)
Άλμπα (Ολιντέ)
άντε να βάλω και τον Ουσκόκοβιτς του Ερυθρού. Έχω ξεχάσει άραγε κανέναν;
Πέρυσι ας πούμε ποιοι ήταν οι νεαροί που βρήκαν σχετικά πολύ χρόνο και παιχνίδια; από τις ισπανικές μερικοί:
Ρεάλ (Αλόθεν, Γκαρούμπα)
Μπασκόνια (Σεντεκερσκι)
Ζαλγκίρις (JOKUBAITIS)
Άλμπα (Ολιντέ)
0
Στην ευρωλίγκα παίζουν περισσότερο έτοιμοι παίκτες, λογικό είναι, με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό. Βέβαια πολλές ομάδες δίνουν χρόνο σε νέους παίκτες στα εθνικά τους πρωταθλήματα και στο κύπελο. Στην Ελλάδα οι νέοι παίκτες δεν παίρνουν χρόνο ούτε στην Α1. Πάντως τα τελευταία χρόνια και οι παίκτες που είναι πάνω από 35 είναι πολύ λίγοι στην ευρωλίγκα. Στη φετινή ευρωλίγκα ζήτημα να φτάνουν τους 10-15 παίκτες όσοι είναι πάνω από 35Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 25, 2021 6:35 pmΚαλά η Ευρωλίγκα δεν είναι ο τόπος που ξεχειλίζουν τα νεαρά ταλέντα. Είμαι κατά 90% σίγουρος ότι ο μ.ο ηλικίας των παικτών στην Ευρωλίγκα είναι μεγαλύτερος από τον μ.ο παικτών στην δική μας Α2.
Ρεάλ (Αλόθεν, Γκαρούμπα)
Μπασκόνια (Σεντεκερσκι)
Ζαλγκίρις (JOKUBAITIS)
Άλμπα (Ολιντέ)
0
Οκ φέτος/πέρσι ήταν και περίεργη χρονιά μετά από λουκετό-χρονιά. ΠΑρόλα αυτά ήταν κι άλλοι οι νέοι παίκτες.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 25, 2021 6:35 pmΚαλά η Ευρωλίγκα δεν είναι ο τόπος που ξεχειλίζουν τα νεαρά ταλέντα. Είμαι κατά 90% σίγουρος ότι ο μ.ο ηλικίας των παικτών στην Ευρωλίγκα είναι μεγαλύτερος από τον μ.ο παικτών στην δική μας Α2.
Ρεάλ (Αλόθεν, Γκαρούμπα)
Μπασκόνια (Σεντεκερσκι)
Ζαλγκίρις (JOKUBAITIS)
Άλμπα (Ολιντέ)
Πέρα από τον Ουσκόκοβιτς που πήρε 13-14΄( άνετα τον βάζεις μέσα) είναι κι ο Σίμανιτς. Κι αν φέτος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο πολύ ταλαντούχος Σίμανιτς, λόγω προβλημάτων, το είχε κάνει πέρσι. Και πολύ περισσότερο το είχε κάνει το 2015 όταν ήταν 17χρονών!!!
Στη Ρεάλ πήρε χρόνο λίγο κάτω από το δεκάλεπτο σε κρίσιμα πλέι όφ ο Βούκσεβιτς ( α, ρε Ολυμπιακέ τι βγάζεις

Στη Ζαλγκίρις ξέχασες τον Μπλάζεβιτς 19χρονών.4-5΄πήρε αλλά εγώ αυτά τα θεωρώ ιδανικό χρόνο. Εκτός κι αν μιλάμε για καταστάσεις ΝΤόνσιτς και Ρούμπιο και περιμένουμε στα 18-19 να παίζουν 20 λεπτά και βάλε.
Στη γεμάτη ΤΣΣΚΑ πήρε χρόνο 6 μ.ο ο 21χρόνος Κομένκο.
Στη Βιλερμπάν ήταν ο Στραζέλ, o 18 χρόνoς με 13΄μ.ο.
Αν πάμε πιο πίσω θα βρούμε πολλούς.
Ένα βάπτισμα πυρός, μετά λίγο παραπάνω κι ούτω καθεξής.
Mακάρι οι δικοί μας να μπαίναν 18 χρονών σε πλέι οφ κι ας ήταν 3 παιχνίδια. Ή έστω τα 18 μαζεμένα που πήρε το 19χρόνος Μπλάζεβιτς σε ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 25, 2021 8:00 pmΓια Στραζελ, Κομενκο έχεις δίκιο.
Ο Μπλαζεβιτς 28 λεπτά έπαιξε συνολικά, τα 18 στο τελευταίο αδιάφορο παιχνίδι.
Ο Βουσεβιτς μόνο στα πλευ οφ, 3 παιχνίδια, ο Σιμανιτς οκ.
Θέλω να πω ότι ελάχιστοι είναι στο επίπεδο της Ευρωλίγκα, θέλει λίγο ψάξιμο τι χρόνο βρίσκουν στα εθνικά πρωταθλήματα
Αν πάμε πιο πίσω θα βρούμε αρκετές περιπτώσεις, ιδίως σε Ερυθρό Αστέρα ή Παρτίζαν. Κι οι ισπανικέςομάδες βάζουν τους παίκτες τους από μικρούς μέσα.
Αμπρίνες, Σάστρε, Λόπες Αρόστεγκι, Μπριθουέλα, Αμπάλδε, αδέλφια Ερνάγκομεθ. Κάποιοι από αυτούς που λέω παίξαν ACB ή άλλες διοργανώσεις αλλά σε ανταγωνιστικό επίπεδο- αυτό κυρίως μετράει.
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλα στον Ολυμπιακο 2 χρονια εμεινε, στα παμπαιδικα. Αρη Γλυφαδα αρχισε και μετα Πρωτεα Βουλας. Ετοιμο τον πηρε ο Ολυμπιακος εδω που τα λεμε απο την Βουλα και 2 μετρα υψος στα 13 του.basket72 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 25, 2021 7:15 pmΣτη Ρεάλ πήρε χρόνο λίγο κάτω από το δεκάλεπτο σε κρίσιμα πλέι όφ ο Βούκσεβιτς ( α, ρε Ολυμπιακέ τι βγάζειςConan1982 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 25, 2021 6:35 pmΚαλά η Ευρωλίγκα δεν είναι ο τόπος που ξεχειλίζουν τα νεαρά ταλέντα. Είμαι κατά 90% σίγουρος ότι ο μ.ο ηλικίας των παικτών στην Ευρωλίγκα είναι μεγαλύτερος από τον μ.ο παικτών στην δική μας Α2.
Ρεάλ (Αλόθεν, Γκαρούμπα)
Μπασκόνια (Σεντεκερσκι)
Ζαλγκίρις (JOKUBAITIS)
Άλμπα (Ολιντέ)
άντε να βάλω και τον Ουσκόκοβιτς του Ερυθρού. Έχω ξεχάσει άραγε κανέναν;).

0
Πλάκα έκανα βρε συ, γι΄' αυτό έβαλα και τη χαρακτηριστική φάτσα. Άσε που για μένα τη μεγάλη δουλειά την κάνει η Ρεάλ. ΠΟλλά παιδιά/έφηβοι μπορεί να κεντάνε στα 15-18 και να μη μπορέσουν ποτέ να παίξουν ανδρικό και δη τοπ επίπεδο όπως η Ευρωλίγκα. Εκεί είναι πολύ μπροστά οι Ισπανοί (γενικά στα ομαδικά) και κυρίως η Ρεαλ που έχει το καλύτερο δίκτυο ανίχνευσης στον κόσμο και το καλύτερο πρόγραμμα. Κι έχει και τον Λάσο που έχει την απαραίτητη προσωπικότητα αλλά και το κατάλληλο παιδαγωγικό τρόπο ώστε να κερδίσει τους μικρούς την ώρα που θα τους ρίχνει στα βαθιά.Hipster έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 26, 2021 1:24 am
Καλα στον Ολυμπιακο 2 χρονια εμεινε, στα παμπαιδικα. Αρη Γλυφαδα αρχισε και μετα Πρωτεα Βουλας. Ετοιμο τον πηρε ο Ολυμπιακος εδω που τα λεμε απο την Βουλα και 2 μετρα υψος στα 13 του.Μην ακουσει κανενας τι βγαζεις Ολυμπιακε και νομιζει πως δουλευουν στις ακαδημιες του δηλαδη
![]()
Ως τώρα μόνο οι Γιούγκοι το είχαν αυτό. Ο τύπος έχει ρίξει τρεις 17 χρόνους στα βαθιά. Ντόνσιτς, Γκαρούμπα και Βούκσεβιτς. Κι οκ θα μου πει κανείς ότι ο Γκαρούμπα στα 17 του ήταν σαν 23ρης άντρας, ενώ ο Ντόνσιτς είναι περίπου απ΄άλλον πλανήτη. Και πάλι θα πω εγώ, θέλει τόλμη, θάρρος και να ξέρεις όσο ελάχιστοι το παιχνίδι, για να πάρεις τέτοιο ρίσκο σε ομάδα σαν τη Ρεάλ που κάθε χρόνο ξεκινάει σχεδόν υποχρεωμένη να πάρει ότι τίτλο βρεθεί στο διάβα της.
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλα δεν ηταν για να στην πω ο σκοπος μου ετσι κι αλλιως. Απλα να ξερουν καποιοι που παραπονιουνται πως δεν βγαινουν ελληνες παιχτες, πως οι δυο μεγαλοι δεν μαθαινουν μπασκετ στα παιδια, αλλα πως θα κανουν μεταγραφες. Γι αυτο και στα φορουμ τις περιοδους των μεταγραφων γινεται το μαλε βρασε καθε χρονο. Ειμαστε η χωρα της μεταγραφης!!!basket72 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 26, 2021 1:47 amΠλάκα έκανα βρε συ, γι΄' αυτό έβαλα και τη χαρακτηριστική φάτσα. Άσε που για μένα τη μεγάλη δουλειά την κάνει η Ρεάλ. ΠΟλλά παιδιά/έφηβοι μπορεί να κεντάνε στα 15-18 και να μη μπορέσουν ποτέ να παίξουν ανδρικό και δη τοπ επίπεδο όπως η Ευρωλίγκα. Εκεί είναι πολύ μπροστά οι Ισπανοί (γενικά στα ομαδικά) και κυρίως η Ρεαλ που έχει το καλύτερο δίκτυο ανίχνευσης στον κόσμο και το καλύτερο πρόγραμμα. Κι έχει και τον Λάσο που έχει την απαραίτητη προσωπικότητα αλλά και το κατάλληλο παιδαγωγικό τρόπο ώστε να κερδίσει τους μικρούς την ώρα που θα τους ρίχνει στα βαθιά.Hipster έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 26, 2021 1:24 am
Καλα στον Ολυμπιακο 2 χρονια εμεινε, στα παμπαιδικα. Αρη Γλυφαδα αρχισε και μετα Πρωτεα Βουλας. Ετοιμο τον πηρε ο Ολυμπιακος εδω που τα λεμε απο την Βουλα και 2 μετρα υψος στα 13 του.Μην ακουσει κανενας τι βγαζεις Ολυμπιακε και νομιζει πως δουλευουν στις ακαδημιες του δηλαδη
![]()
Ως τώρα μόνο οι Γιούγκοι το είχαν αυτό. Ο τύπος έχει ρίξει τρεις 17 χρόνους στα βαθιά. Ντόνσιτς, Γκαρούμπα και Βούκσεβιτς. Κι οκ θα μου πει κανείς ότι ο Γκαρούμπα στα 17 του ήταν σαν 23ρης άντρας, ενώ ο Ντόνσιτς είναι περίπου απ΄άλλον πλανήτη. Και πάλι θα πω εγώ, θέλει τόλμη, θάρρος και να ξέρεις όσο ελάχιστοι το παιχνίδι, για να πάρεις τέτοιο ρίσκο σε ομάδα σαν τη Ρεάλ που κάθε χρόνο ξεκινάει σχεδόν υποχρεωμένη να πάρει ότι τίτλο βρεθεί στο διάβα της.

Σημερα εβλεπα τον Ολυμπιακο στο πανελληνιο πρωταθλημα εφηβων. Δεν εχει ουτε ενα 1 και αριθμητικα παιχτη που να ειναι στην ομαδα πριν το παμπαιδικο. Ολοι ειναι μεταγραφαρες απο αλλες ομαδες. Εναν ρε παιδι μου, ετσι για το γαμωτο.
1
1

- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αληθεια ειναι πως ο Γκαρουμπα πραγματι ηταν 23 αρης στα 16 του και ο Ντονσιτς ειναι ενας στο εκατομμυριο. Ο Τριστανος δεν ειναι τετοια περιπτωση. Του κατσε λογο τραυματισμων. Αν τον βαλει και φετος ο Λασο, θα ειναι μεγαλος μαγκας. Για να δουμε.basket72 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 26, 2021 1:47 amΠλάκα έκανα βρε συ, γι΄' αυτό έβαλα και τη χαρακτηριστική φάτσα. Άσε που για μένα τη μεγάλη δουλειά την κάνει η Ρεάλ. ΠΟλλά παιδιά/έφηβοι μπορεί να κεντάνε στα 15-18 και να μη μπορέσουν ποτέ να παίξουν ανδρικό και δη τοπ επίπεδο όπως η Ευρωλίγκα. Εκεί είναι πολύ μπροστά οι Ισπανοί (γενικά στα ομαδικά) και κυρίως η Ρεαλ που έχει το καλύτερο δίκτυο ανίχνευσης στον κόσμο και το καλύτερο πρόγραμμα. Κι έχει και τον Λάσο που έχει την απαραίτητη προσωπικότητα αλλά και το κατάλληλο παιδαγωγικό τρόπο ώστε να κερδίσει τους μικρούς την ώρα που θα τους ρίχνει στα βαθιά.Hipster έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 26, 2021 1:24 am
![]()
Παντως ο Βουκσεβιτς ειναι στην ηλικια του Μαντζουκα και μαλλον οχι καλυτερος του, αν και ψηλοτερος και με καλυτερο τριποντο πρεπει να πω.

0
- staisdimitris
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα, αν και στα 62 μου παίζω ακόμα μπάσκετ, δεν έχω βαθύτερη γνώση όπως πολλοί από εσάς. Από το 2000 στις πολυεθνικές εταιρείες που εργάστηκα υπήρχε το "talent management" και το "talent development". Τελευταίος παίχτης που ανέπτυξε ο Ολυμπιακός είναι ο Μιλουντίνοφ (διορθώστε με αν κάνω λάθος), Στο παρελθόν το έκανε συστηματικά (Τόμιτς, Τάρλατς). Από την σημερινή ομάδα, οι Σλούκας, Παπανικολάου, Πρίντεζης, χρειάστηκε να φύγουν εκτός Ελλάδας για να αναδειχθούν. Αν τον Giannis τον είχε πάρει κάποιος από τους αιώνιους πως θα ήταν σήμερα; Πόσο καλύτερος θα ήταν ο Μιλουντίνοφ αν στα 17 του πήγαινε στην Ρεαλ; Έχουμε ανάγκη από νέους Έλληνες σταρ και ηγέτες και χρειάζεται υποδομή, τεχνογνωσία και επένδυση για να αναπτυχθούν
1
1

- shaq7
- Reactions: 6627
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο παπ ηταν mvp του τελικου και γενικα απο το 12-13 ειχε δειξει αρα εμεις τον βγαλαμε,στην μπαρτσα δεν εκανε τιποτα καλυτερο ενω στο ΝΒΑ δεν επιασε γιατι ΄΄ξεχασε΄΄ το τριποντο και τραυματιστηκε.
Ο πριντεζης παλι σε μας αναδειχτηκε,στην μαλαγα μονο ντοματες δεν του πεταγαν..βασικα του χε κανει πολυ καλο μια χρονια με τον μπαρτζω στο μαρουσι νομιζω.
Ο σλουκας παλι στον Αρη εδειξε οτι το εχει,μετα σε μας ηταν game changer..προφανως στην φενερ εγινε αλλο επιπεδο αλλα εμεις τον αναδειξαμε.
Ο παπαπετρου επισης σε μας εγινε παικτης ασχετως αν ειναι ακομα καλυτερος τωρα στον παο.
ο αγραβανης αν δεν ειχε αχυρα θα μπορουσε να χε κανει καριερα.
Ο ποκου παλι μπορει να μην επαιξε στην πρωτη ομαδα αλλα απο μας πηγε ΝΒΑ.
Μπορει να μην ειμαστε ρεαλ αλλα πριν πεσει τοσο το ταλεντο στους Ελληνες μια χαρα τα πηγαιναμε,το μεγαλυτερο προβλημα ειναι της εοκ που μας εφτασε σε τετοιο σημειο..
Ο πριντεζης παλι σε μας αναδειχτηκε,στην μαλαγα μονο ντοματες δεν του πεταγαν..βασικα του χε κανει πολυ καλο μια χρονια με τον μπαρτζω στο μαρουσι νομιζω.
Ο σλουκας παλι στον Αρη εδειξε οτι το εχει,μετα σε μας ηταν game changer..προφανως στην φενερ εγινε αλλο επιπεδο αλλα εμεις τον αναδειξαμε.
Ο παπαπετρου επισης σε μας εγινε παικτης ασχετως αν ειναι ακομα καλυτερος τωρα στον παο.
ο αγραβανης αν δεν ειχε αχυρα θα μπορουσε να χε κανει καριερα.
Ο ποκου παλι μπορει να μην επαιξε στην πρωτη ομαδα αλλα απο μας πηγε ΝΒΑ.
Μπορει να μην ειμαστε ρεαλ αλλα πριν πεσει τοσο το ταλεντο στους Ελληνες μια χαρα τα πηγαιναμε,το μεγαλυτερο προβλημα ειναι της εοκ που μας εφτασε σε τετοιο σημειο..
0
- eddiedimitris
- Reactions: 669
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Προσωπικα μπασκετ εχω παιξει μονο εκει γυρω στα 10-14 στον Πήγασο Κορυδαλλού
Με λιγα λογια δεν εχω σχεδον καμμια εμπειρια απο ομαδες απλα μου αρεσει πολυ να βλεπω και να παιζω αν βρω κανα φιλο...
Η απορια μου ειναι πχ ο Ολυμπιακός συντηρεί ομαδα παίδων-εφήβων κλπ για ολα αυτα σκάνε καποια χρηματα τι στο καλο τοσο δυσκολο ειναι ψάχνοντας ανα την Ελλάδα ολοι αυτοι που πληρώνονται να βγαινει εστω ενας Πριντεζης την 5 ετια και 2-3 Περπέρογλου?
Δηλαδη και μαθηματικα να το δεις αν ολοι αυτοι που πληρώνονται σαρώνανε τη χωρα για ταλεντα και μετα απλα τα αξιοποιούσαν προπονητικά αξιοκρατικά κατι θα έβγαζαν....Τωρα δε βγαινει σχεδον κανενας...
Στην τελικη ας κλείσουν το μαγαζι το δηθεν αναπτυξιακό και ας δινουν τα φραγκα αυτα σε καμμια ομαδα Β κατηγορίας με ρήτρα να τους βγαζει ενα ταλεντο την 5 ετια μια χαρα θα τα καταφερει....
Στην εποχη αυτη που ακομα και μέτριοι παιχτες πανε NBA η παραγωγή ταλέντων ειναι μονοδρομος
Υ.Γ.Καποια στιγμη στην Ευρωλιγκα θα πρεπει να βρουν τρόπους να χτυπήσουν στα ίσια το NBA σε βαθος χρονου.Δε γινεται σε μόνιμη βαση να ειναι η αποθήκη παιχτων του NBA...Ξερω ειναι πολυ δυσκολο αλλα αν το προσπαθήσουν μπορουν σε ενα σημείο ισοσκελιστεί λιγο το πραμα...Υπαρχουν τρόποι να κλείσεις τη ψαλίδα θέληση δε ξερω...αλλα αυτο το να ειμαστε οι κακομοίρηδες που ο καθε παιχτης βλεπει την Ευρώπη ως σκαλοπάτι δεν ειναι ωραιο

Με λιγα λογια δεν εχω σχεδον καμμια εμπειρια απο ομαδες απλα μου αρεσει πολυ να βλεπω και να παιζω αν βρω κανα φιλο...
Η απορια μου ειναι πχ ο Ολυμπιακός συντηρεί ομαδα παίδων-εφήβων κλπ για ολα αυτα σκάνε καποια χρηματα τι στο καλο τοσο δυσκολο ειναι ψάχνοντας ανα την Ελλάδα ολοι αυτοι που πληρώνονται να βγαινει εστω ενας Πριντεζης την 5 ετια και 2-3 Περπέρογλου?
Δηλαδη και μαθηματικα να το δεις αν ολοι αυτοι που πληρώνονται σαρώνανε τη χωρα για ταλεντα και μετα απλα τα αξιοποιούσαν προπονητικά αξιοκρατικά κατι θα έβγαζαν....Τωρα δε βγαινει σχεδον κανενας...
Στην τελικη ας κλείσουν το μαγαζι το δηθεν αναπτυξιακό και ας δινουν τα φραγκα αυτα σε καμμια ομαδα Β κατηγορίας με ρήτρα να τους βγαζει ενα ταλεντο την 5 ετια μια χαρα θα τα καταφερει....
Στην εποχη αυτη που ακομα και μέτριοι παιχτες πανε NBA η παραγωγή ταλέντων ειναι μονοδρομος
Υ.Γ.Καποια στιγμη στην Ευρωλιγκα θα πρεπει να βρουν τρόπους να χτυπήσουν στα ίσια το NBA σε βαθος χρονου.Δε γινεται σε μόνιμη βαση να ειναι η αποθήκη παιχτων του NBA...Ξερω ειναι πολυ δυσκολο αλλα αν το προσπαθήσουν μπορουν σε ενα σημείο ισοσκελιστεί λιγο το πραμα...Υπαρχουν τρόποι να κλείσεις τη ψαλίδα θέληση δε ξερω...αλλα αυτο το να ειμαστε οι κακομοίρηδες που ο καθε παιχτης βλεπει την Ευρώπη ως σκαλοπάτι δεν ειναι ωραιο
0