papp7 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 22, 2020 1:47 am
Εγω ειπα απο την στιγμη που ο μιλου παει να χασει 1 μηνα καλο θα ηταν να ερθει παικτης για βοηθεια στο 5, απο οτι φαινεται ομως ο σερβος θα χασει ενα ματς το πολυ οποτε παιρνω και πισω την προταση για 5αρι.
Για την 8αδα θα διαφωνησω καθετα, εκτος οτι δινει αλλο πρεστιζ στην ομαδα και θα μετρησει αρνητικοτατα η δευτερη σερι μη συμμετοχη της στα play off, δεν μπορω να παραλειψω το γεγονος πως ενας παικτης ο οποιος ειναι στα 37 εχοντας κατακτησει ομαδικους τιτλους και εχοντας σαρωσει τους ατομικους, εβαλε ξανα το σωμα του στην φωτια,ρισκαρε την υγεια του και τελικα τραυματιστηκε για να προσπαθησει να μας βαλει οσο πιο ψηλα μπορουσε και εγω(η ομαδα,προπονητες,προεδροι,οπαδοι) να μην κανω το αυτονοητο.Δηλαδη να παιξω στα κοκκινα 9 ακομα τελικους και να πελεψω ως το τελος.Για μενα ειναι εγκλημα να μην κανουμε οτι περναει απο το χερι μας για να μπουμε, ειδικα οταν οι διεκδικητες των θεσεων 7,8 εχουν τετοιες αγωνιστικες εικονες και τετοια σκαμπανεβασματα.
Για τον μπολντγουιν, χωρις να ξερω το work ethic του και χωρις να ξερω τις εξωγηπεδικες του συμπεριφορες, εγω θα του την εδινα την ευκαιρια του , ομως ως 3-4ο γκαρντ.Πασπαρτου παικτης ειναι δινει λιγο απο ολα.Πρωτη φορα εκτος αμερικης στα 24 και ηρθε να κολυμπησει στα βαθια , πιο βαθια απο τα περσινα του γκος. Οπως ο γκος περσι επρεπε να ηταν ο δευτερος ασσος της ομαδας και τελικα του δωσανε να βγαλει τα καστανα απο την φωτια, ετσι επαθε και ο μπολντγουιν φετος.Απο εκει και περα αν δεν κανει στον μπαρτζω και εχει αλλα σχεδια , ας κανει οπως νομιζει.
Και σε μένα παράδοξο κάνει να λέω ότι καλύτερα να μην μπούμε στην οκτάδα, αλλά το εννοώ.
Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για την κατάσταση στην ΚΑΕ.
Και μια πρόκριση στους 8 το μόνο που θα έφερνε πέραν ενός 0-3 σιγουρότατου,θα ήταν μια παράταση ζωής στην επίφαση κανονικότητας που θέλουν να περάσουν οι ιδιοκτήτες.
Δεν θα επιμείνω όμως. Καταλαβαίνω τον κάθε φίλο της ομάδας και θεωρώ εύλογο να θέλει να δει την ομάδα στους 8.
Εγώ πιο πολύ θα προτιμούσα το χτίσιμο μιας ομάδας νέας σε πρόσωπα, αέρα και ιδέες. Αλλά, ξαναλέω ότι είναι η άποψή μου και δεν θέλω να τη "φορέσω" σε κανέναν.
ΌΣο για Μπάλντγουιν έχουμε το προηγούμενο της εντός των ΗΠΑ, επαγελλματικής του πορείας που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη των προσδοκιών που καλλίεργησε στο κολλεγιακό με τον συνδυασμό των επιδόσεών του και των αθλητικών/σωματικών του χαρακτηριστικών.
Είναι και οι συνεχείς μανούρες με Τσέρι και το ότι δεν έχει ενταχθεί ακόμα, σε μια ομάδα που βρίθει συμπατριωτών του.
Σχετικά με την άμυνα που δυνητικά θα μπορούσε να παίξει, να μην ξεχνάμε και την ικανότητα συγκέντρωσης που (δεν) έχει και είναι βασικό χαρακτηριστικό των καλών αθλητών ανεξάρτητα του αθλήματος που κάνουν. Ίσως να μην φαίνεται με την πρώτη ματιά, αλλά είναι βασικότατο κομμάτι στον αθλητισμό και τον Γουέιν τον βλέπω να υπολείπεται κατά πολύ στον τομέα αυτόν.
* Είχαμε εικόνα του Γκος κι επιπλέον είχε 9.2 πόντους μ.ο, με 4.2 ασ. και 37% από το 3π με πολύ καλή εικόνα εντός του οργανισμού τη στιγμή που ο Μπάλντγουιν, έχει 5.1 πόντους, 1.9 ασ. και 24 % από το 3π με εξόχως προβληματική εικόνα στα παιχνίδια και τις προπονήσεις. Είχαν και τα ίδια λάθη (1.4 μ.ο) με τον Γκος όμως να έχει και δέκα λεπτά παραπάνω κατά μέσο όρο.