2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 29, 2022 12:52 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Κυρ Μάιος 29, 2022 12:40 pm
Αν δωθούν τα χρήματα απ τα συμβόλαια των Πριντ,Σαρλς,Εϊσι, λογικά φτάνουν για το συμβόλαιο του Σμιτς....Άντι για 4 παίκτες που χες για το "4" μετά θα χεις 2 βέβαια αλλά υψηλού επιπέδου κι οι 2.Μετά θα χεις και 2 στο "5".Ο Αγραβάνης δε χωράει φυσικά στο ροστερ ετσι γιατι χρειάζεσαι κι εναν ακόμα που να παίζει και στο "5" και να ναι κι Έλληνας.Δεν μου ρχεται κανείς στο μυαλό αυτή τη στιγμή.
Ο Σμιτς παίζει και στο "5";Αν ναι, χωράει κι ο Αγραβανης
Έτσι ακριβώς, αντί της υπερπληθώρας της φετινής που τελικά μεταφράστηκε σε 1μιση παίκτη (μιλάμε πάντα για τη θέση 4) ας πάμε για έναν καλό διπλοθεσίτη που να μην έχει και πρόβλημα χρόνου, αφού μπορεί να παίζει και στις 2 θέσεις. Γιατί όντως ο Σμιτς θα θελήσει χρόνο/χώρο και μπορεί να τον έχει άνετα.
Στην Μπάρτσα του Σάρας έπαιξε αρκετά και στο 5, είναι 2.07, αλτικός, εκρηκτικός και πολύ δυνατός.
Μακάρι να τον κλείναμε, αν και νομίζω ότι αν είναι να φύγει απο΄την Ισπανία, θα είναι μόνο για το ΝΒΑ. Έχει ισπανοποιηθεί ο άνθρωπος, είναι περίπου η χώρα του και η Βαλένσια τον θέλει στα ζεστά.

Σε κάθε περίπτωση αν μπορούσαμε να πάμε για έναν παίκτη που να μπορεί όντως να καλύψει και τις 2 θέσεις και να σουτάρει με πάνω από 35% από το τρίποντο, θα ήταν πολύ καλά.
Αν πάμε και για Μήτρου- Λονγκ όπως ακούστηκε αυτές τις ώρες/μέρες είμαστε και καλυμμένοι με τις θέσεις των ελλήνων, ακόμα κι αν φύγει ο Ντόρσεϊ.

https://www.bresciacanestro.com/2022/05 ... thinaikos/

ΠΑραθέτω την εξής καταληκτική φράση από το δημοσίευμα:
"Tra l’altro proprio nelle ultime ore c’è stato un clamoroso sorpasso: Mitrou Long giocherà si ad Atene, ma non nel Panathinaikos bensì nell’Olympiakos. Per Brescia nulla cambierà: Naz resterà solo uno splendido ricordo. "

Όπερ : " Μεταξύ άλλων, τις τελευταίες ώρας είχαμε μια εντυπωσιακή προσπέραση. Ο Μήτρου Λινγκ όντως θα παίξει στην Αθήνα, όχι όμως στον Παναθηναϊκό αλλά στον Ολυμπιακό. Για την Μπρέσα δεν θα αλλάξει τίποτε. Μένουμε με λαμπρές αναμνήσεις από τον Ναζ"

BillyPao

champion
Reactions: 2626
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Μάιος 29, 2022 1:10 pm

basket72 έγραψε:
Jimmyrogue84 έγραψε:
Αν δωθούν τα χρήματα απ τα συμβόλαια των Πριντ,Σαρλς,Εϊσι, λογικά φτάνουν για το συμβόλαιο του Σμιτς....Άντι για 4 παίκτες που χες για το "4" μετά θα χεις 2 βέβαια αλλά υψηλού επιπέδου κι οι 2.Μετά θα χεις και 2 στο "5".Ο Αγραβάνης δε χωράει φυσικά στο ροστερ ετσι γιατι χρειάζεσαι κι εναν ακόμα που να παίζει και στο "5" και να ναι κι Έλληνας.Δεν μου ρχεται κανείς στο μυαλό αυτή τη στιγμή.
Έτσι ακριβώς, αντί της υπερπληθώρας της φετινής που τελικά μεταφράστηκε σε 1μιση παίκτη (μιλάμε πάντα για τη θέση 4) ας πάμε για έναν καλό διπλοθεσίτη που να μην έχει και πρόβλημα χρόνου, αφού μπορεί να παίζει και στις 2 θέσεις. Γιατί όντως ο Σμιτς θα θελήσει χρόνο/χώρο και μπορεί να τον έχει άνετα.
Στην Μπάρτσα του Σάρας έπαιξε αρκετά και στο 5, είναι 2.07, αλτικός, εκρηκτικός και πολύ δυνατός.
Μακάρι να τον κλείναμε, αν και νομίζω ότι αν είναι να φύγει απο΄την Ισπανία, θα είναι μόνο για το ΝΒΑ. Έχει ισπανοποιηθεί ο άνθρωπος, είναι περίπου η χώρα του και η Βαλένσια τον θέλει στα ζεστά.

Σε κάθε περίπτωση αν μπορούσαμε να πάμε για έναν παίκτη που να μπορεί όντως να καλύψει και τις 2 θέσεις και να σουτάρει με πάνω από 35% από το τρίποντο, θα ήταν πολύ καλά.
Αν πάμε και για Μήτρου- Λονγκ όπως ακούστηκε αυτές τις ώρες/μέρες είμαστε και καλυμμένοι με τις θέσεις των ελλήνων, ακόμα κι αν φύγει ο Ντόρσεϊ.

"Tra l’altro proprio nelle ultime ore c’è stato un clamoroso sorpasso: Mitrou Long giocherà si ad Atene, ma non nel Panathinaikos bensì nell’Olympiakos. Per Brescia nulla cambierà: Naz resterà solo uno splendido ricordo. "

Όπερ : " Μεταξύ άλλων, τις τελευταίες ώρας είχαμε μια εντυπωσιακή προσπέραση. Ο Μήτρου Λινγκ όντως θα παίξει στην Αθήνα, όχι όμως στον Παναθηναϊκό αλλά στον Ολυμπιακό. Για την Μπρέσα δεν θα αλλάξει τίποτε. Μένουμε με λαμπρές αναμνήσεις από τον Ναζ"
Ο Μήτρου-Λονγκ δεν έχει ελληνικό διαβατήριο, όποτε καταλαμβάνει θέση ξένου. Και να κάνει αίτηση για το διαβατήριο, δε θα το αποκτήσει αμέσως.

0
basket72
Reactions:

Κυρ Μάιος 29, 2022 1:18 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Μάιος 29, 2022 1:10 pm

Ο Μήτρου-Λονγκ δεν έχει ελληνικό διαβατήριο, όποτε καταλαμβάνει θέση ξένου. Και να κάνει αίτηση για το διαβατήριο, δε θα το αποκτήσει αμέσως.
Φαντάζομαι ότι αυτά θα έχουν τσεκαριστεί από τα αρμόδια τμήματα του Ολυμπιακού (στην περίπτωσή μας) που κάτι τέτοια τα παίζουν στα δάχτυλα.
ΘΑ μπορούσαμε να τον πάρουμε κι ως αμερικάνο (7οξένο) με ένα 3τές και ας μας έπαιζε ως Έλληνας(μάξιμουμ) από του χρόνου. :wink: Άσε που σε έναν τραυματισμό κάποιου εκ των υπολοίπων 6 ξένων, θα έπαιζε και στην Α1.

Είχα παραθέσει συνέντευξή του (κάπου τον Φλεβάρη την είχε δώσει) όπου έλεγε ότι η μητέρα του έχει καταθέσει καιρό τα χαρτιά της και περιμένει την απόφαση- κάτι που θα ανοίξει άμεσα τον δρόμο σε αυτόν και στον αδελφό του. Αμφότεροι θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν εδώ.

Agio96

senior
Reactions: 45
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 29, 2022 1:36 pm

Επιμένω ότι τα 800 μου φαίνονται πάρα πολλά για τον Σμιτς, ειδικά για έναν παίχτη που ερχόταν απ το πάγκο. Θεωρώ ότι με 600 μπορεί να κλείσει.
Επίσης, δε νομίζω να πάει στο νβα, θα κάνει κακό στον ίδιο.
Για 5αρια τι προτείνετε αν τυχόν φύγει ο Μάρτιν;
Εγώ ανάμεσα σε νεμπο κ μπολομποι είμαι, καθώς δε πιστεύω ότι θα έρθει ο μιλου

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Κυρ Μάιος 29, 2022 1:41 pm

basket72 έγραψε:
Jimmyrogue84 έγραψε:

Ο Μήτρου-Λονγκ αν έρθει στη θέση του Λαρεντζάκη θα χουμε υπερπλήρη γραμμή στα γκαρντ με μεγάλο βάθος κι όλας....Αν έρθει στη θέση του Ντόρσεϊ δεν γνωρίζει κανείς πως θα αποδώσει πρώτη φορά στο ψηλότερο επίπεδο, όπως και να χει είναι ενδιαφέρον παίκτης και ταλαντούχος κι αυτός!Ο Λαρεντζάκης πάντως ξανανέβασε λίγο την απόδοση του, για το ρόλο που χει δε μας χαλάει σαν 2ος σουτινγκ γκαρντ.

0
basket72
Reactions:

Κυρ Μάιος 29, 2022 2:13 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:

Ο Μήτρου-Λονγκ αν έρθει στη θέση του Λαρεντζάκη θα χουμε υπερπλήρη γραμμή στα γκαρντ με μεγάλο βάθος κι όλας....Αν έρθει στη θέση του Ντόρσεϊ δεν γνωρίζει κανείς πως θα αποδώσει πρώτη φορά στο ψηλότερο επίπεδο, όπως και να χει είναι ενδιαφέρον παίκτης και ταλαντούχος κι αυτός!Ο Λαρεντζάκης πάντως ξανανέβασε λίγο την απόδοση του, για το ρόλο που χει δε μας χαλάει σαν 2ος σουτινγκ γκαρντ.
'Ετσι είναι, δεν περιμένουμε να φτάσει στα επίπεδα του Ντόρσει που καλύτερος παίκτης είναι και είχε και 2 χρόνια εμπειρία σε μεγάλη ομάδα Ευρωλίγκας.
Μακάρι να τους έχουμε και τους 2 και για χρόνια. Έίναι ότι πιο ποιοτικό με ελληνικό διαβατήριο στις θέσεις 1-2. Το καλό του Μήτρου είναι αυτό. Ότι θα μας δώσει (αν τον πάρουμε τελικά....) πολλά και από τη θέση 1, όπου αν τραυματιστεί ένας εκ των Γουόκαπ ή Σλούκα θα είμασταν αναγκασμένοι να πάμε με Λούντζη που όσο και καλύτερος να είναι του χρόνου (που θα είναι ) έχει χαρακτηριστικά ρολίστα, σε αντίθεση με τον Ναζ, που μπορεί να πάρει προσωπικές φάσεις πάνω του και να τις τελειώσει είτε με ντράιβ, είτε με σουτ απέξω, είτε με τελική.
Φέτος σ' ένα αναβαθμισμένο ιταλικό πρωτάθλημα ήταν από τους καλύτερους κοντούς της λίγκας, και σε ομάδα που τα πήγε πολύ καλά. Κάτι που πρέπει να κοιτάμε στους παίκτες που θέλουμε. Να μεταφράζονται τα χαρακτηριστικά τους σε καλή πορεία των ομάδων τους.

Agio 96, έχεις δίκιο που σου φαίνονται πολλά τα 800 για Σμιτς. Δεν τα δίνει ο Ολυμπιακός εύκολα τέτοια χρήματα για τον 8ο του παίκτη (ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντως). Αλλά περίπου τόσα θα ζητήσει. Εκτός κι αν ζητούσε 700, λόγω της καλής πορείας του Ολυμπιακού και της εν γένει δυναμικής του.
Αλλά και πάλι, δεν νομίζω ότι θα πάμε για τον Σμιτς. Απλώς θα μας έκανε ένας παίκτης που θα μπορούσε να καλύπτει το 4 αλλα΄και το 5 σε φάσεις τραυματισμών κάποιου εκ των 2 μας σέντερ, ή σε ειδικές περιστάσεις που θέλουμε πιο ελαφρύ σχήμα με 5ρι που να μπορεί να απειλήσει απέξω, ώστε να τραβαέι τον αντίπαλο σέντερ εκτός ρακέτας.

Ο Μάρτιν λογικά θα έχει προτάσεις, οπότε δεν εξαρτάται μόνο από μας. Σίγουρα θα επηρεάσει τη δική μας πλευρά, η απόδοσή του στους τελικούς.

Ο Λάρε όντως δείχνει να παίρνει λίγο μπροστά, πάντως όλο το '22, ήταν ως και κακός, και δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν τον θέλει πια ο κόουτς. Πόσο μάλλον αν πάρουμε Μήτρου Λονγκ που αργά ή γρήγορα θα παίζει ως Έλληνας.

* Για το 5 μας, αν δεν κάτσει ο Μάρτιν (ή δεν τον θέλει ο κόουτς) θα μου άρεσε κι ο Μπάκο. Νομίζω ότι αξίζει. Το ίδιο κι ο Αλφά Καμπά. Με τη διαφορά ότι ο Μπάκο έχει το πλεονέκτημα της μιας χρονιάς στην Ευρωλίγκα με την περσινή Βιλερμπάν.

Agio96

senior
Reactions: 45

Κυρ Μάιος 29, 2022 3:30 pm

basket72 έγραψε:
Κυρ Μάιος 29, 2022 2:13 pm
Jimmyrogue84 έγραψε:

'Ετσι είναι, δεν περιμένουμε να φτάσει στα επίπεδα του Ντόρσει που καλύτερος παίκτης είναι και είχε και 2 χρόνια εμπειρία σε μεγάλη ομάδα Ευρωλίγκας.
Μακάρι να τους έχουμε και τους 2 και για χρόνια. Έίναι ότι πιο ποιοτικό με ελληνικό διαβατήριο στις θέσεις 1-2. Το καλό του Μήτρου είναι αυτό. Ότι θα μας δώσει (αν τον πάρουμε τελικά....) πολλά και από τη θέση 1, όπου αν τραυματιστεί ένας εκ των Γουόκαπ ή Σλούκα θα είμασταν αναγκασμένοι να πάμε με Λούντζη που όσο και καλύτερος να είναι του χρόνου (που θα είναι ) έχει χαρακτηριστικά ρολίστα, σε αντίθεση με τον Ναζ, που μπορεί να πάρει προσωπικές φάσεις πάνω του και να τις τελειώσει είτε με ντράιβ, είτε με σουτ απέξω, είτε με τελική.
Φέτος σ' ένα αναβαθμισμένο ιταλικό πρωτάθλημα ήταν από τους καλύτερους κοντούς της λίγκας, και σε ομάδα που τα πήγε πολύ καλά. Κάτι που πρέπει να κοιτάμε στους παίκτες που θέλουμε. Να μεταφράζονται τα χαρακτηριστικά τους σε καλή πορεία των ομάδων τους.

Agio 96, έχεις δίκιο που σου φαίνονται πολλά τα 800 για Σμιτς. Δεν τα δίνει ο Ολυμπιακός εύκολα τέτοια χρήματα για τον 8ο του παίκτη (ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντως). Αλλά περίπου τόσα θα ζητήσει. Εκτός κι αν ζητούσε 700, λόγω της καλής πορείας του Ολυμπιακού και της εν γένει δυναμικής του.
Αλλά και πάλι, δεν νομίζω ότι θα πάμε για τον Σμιτς. Απλώς θα μας έκανε ένας παίκτης που θα μπορούσε να καλύπτει το 4 αλλα΄και το 5 σε φάσεις τραυματισμών κάποιου εκ των 2 μας σέντερ, ή σε ειδικές περιστάσεις που θέλουμε πιο ελαφρύ σχήμα με 5ρι που να μπορεί να απειλήσει απέξω, ώστε να τραβαέι τον αντίπαλο σέντερ εκτός ρακέτας.

Ο Μάρτιν λογικά θα έχει προτάσεις, οπότε δεν εξαρτάται μόνο από μας. Σίγουρα θα επηρεάσει τη δική μας πλευρά, η απόδοσή του στους τελικούς.

Ο Λάρε όντως δείχνει να παίρνει λίγο μπροστά, πάντως όλο το '22, ήταν ως και κακός, και δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν τον θέλει πια ο κόουτς. Πόσο μάλλον αν πάρουμε Μήτρου Λονγκ που αργά ή γρήγορα θα παίζει ως Έλληνας.

* Για το 5 μας, αν δεν κάτσει ο Μάρτιν (ή δεν τον θέλει ο κόουτς) θα μου άρεσε κι ο Μπάκο. Νομίζω ότι αξίζει. Το ίδιο κι ο Αλφά Καμπά. Με τη διαφορά ότι ο Μπάκο έχει το πλεονέκτημα της μιας χρονιάς στην Ευρωλίγκα με την περσινή Βιλερμπάν.

Πιστεύω ότι χρειάζεται να πάμε για παίχτη με εμπειρία σε φ4 κ πλέι οφφ γτ νομίζω ότι αυτό μας έλειπε φέτος..

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7168
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Μάιος 29, 2022 4:28 pm

αμα δεν μεινει ο μαρτιν φερνεις μικι και αντετοκουμπο και καθαρισες στο 4-5..Εγω παντως θα ηθελα εμπειρο παικτη στο 5 και οχι στοιχημα(σε ολες τις βασικες θεσεις)ο μπολομποι πχ μια χαρα παικτης δεν νομιζω να ζητησει και παρα πολλα.ο ποιθρες παλι θηριο δυνατο αν και πρεπει να εχει κλεισει αλλου..Και ο σιγκλετον θα μαρεσε αλλα αυτος παιζει μονο στους τελικους και το αλλο διαστημα πεταει αετο..

Μικι και αντετοκουμπο δεν κλεινεις με 1,2-1,3?Δεν το λες και εκτος μπατζετ μας..και ο κωστας θα χε αρκετο χρονο ετσι και θα ερχοταν λογικα..Σασα Μικι Φαλ Κωστας εχουν τα παντα νομιζω και δενουν υπεροχα..

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Κυρ Μάιος 29, 2022 5:17 pm

Ο Κ.Αντεντο να θυμησω πως ειναι παιχτης των 13 λεπτων στην ΓΛ και των 11 λεπτων στο γαλλικο πρωταθλημα.
Σε μια ομαδα που ειναι καθαρα ομαδα προωθησης ταλεντων και οχι η δευτερη ομαδα στην βαθμολογια στην ρεγκιουλαρ σιζον.
Για ομαδες σαν τον Ολυμπιακο ο ρολος του μπορει να ειναι αναλογος με τον Λουντζη, τιποτα περισσοτερο.
Το μονο που δινει αξια σε ενα τετοιο παικτη ειναι η μελλοντικη του εξελιξη και αυτο προυποθετει να αποφασισει να μεινει στην Ευρωπη σιγουρα 2-3 χρονια σερι και οχι να εχει στον νου του να γυρισει στο ΝΒΑ (που δεν μπορει σε καμια περιπτωση να σταθει, τωρα τουλαχιστον)
Η αντικατασταση του Λιβιο ας πουμε με εναν Κωστα ειναι μειον για την ομαδα. Ο Ολυμπιακος θελει κανονικο παιχτη στην θεση του Λιβιο αν φυγει, και του Πριντεζη που θα σταματησει. Ακομα και του Εισυ εδω που τα λεμε με ενα τριαρι επιτελους να καλυψει επαρκως την θεση. Ο Κωστας ειναι μια χαρα για στην καλυτερη 12ος κανονικα 13ος-14ος παιχτης, οχι για 12 αδα σε ομαδα που θεωρητικα ξεκιναει με στοχο τα πλειο οφ, αν οχι παλι φαιναλ φορ.
Θα ηταν αντιθετα μια πολυ καλη λυση για την θεση του Καββαδα στον Παναθηναικο.
Και το λεω γιατι διαπιστωνω παλι πως ειναι παλι περιζητητος σε πιθανες 12 αδες Ολυμπιακου και Παναθηναικου οπως περσυ.
Δεν ξεκινανε ομως φετος οι δυο ομαδες απο την ιδια αφετηρια.
Καλο το διαβατηριο, αλλα "διαβατηριο" εχει και ο Κακαλαμανακης με τον Γοντικα, αλλα δεν ειναι για τον Ολυμπιακο. :sorry:

2
2 Εικόνα
basket72
Reactions:

Κυρ Μάιος 29, 2022 7:15 pm

Ο Κώστας Αντ. είναι παίκτης της Βιλερμπάν. Αυτό μη μας διαφεύγει.
Έπειτα δεν ξέρω κατά πόσο θα τον περιμένει ο Ολυμπιακός μετά τα περσινά που τον είχε περίπου έτοιμο κι αυτός έκλεισε στους Γάλλους.
Ενώ ούτε με τη Βιλερμπάν δεν νομίζω ότι θα έχει διάθεση να διαπραγματευτεί μετά την ιστορία με τον Λάιτι.
Το πράγμα θα αλλάξει άρδην μονάχα με επιμονή του ίδιου του παίκτη, αλλά και πάλι δεν μπορεί κανείς να τον περιμένει. Πέρσι π.χ ο Ντόρσεϊ μας είπε ότι αν δεν κάτσει το ΝΒΑ θα έρθει μόνο σε μας όπως κι έγινε.
Ο Κώστας με το που πήρε πρόταση από την ομάδα της Λυών, την έκανε. Οι πρώτοι μήνες τον δικαιώσαν απόλυτα, οι υπόλοιποι (και περισσότεροι) το αντίθετο. Λογικά θα έβλεπε την πορεία του Ολυμπιακού και δη το φάιναλ φορ και θα αναρωτιόταν τι μ@@@ία έκανε. :P
Κι ας είχε λογική η απόφαση του να πάει στη Βιλερμπάν με το μάτι στραμμένο στο ΝΒΑ.

Από την άλλη εδώ έχει τον καλύτερο προπονητή της φετινής Ευρωλίγκας, που έχει απογειώσει τα κασέ των ΜΑΠ με τους οποίους έχει συνεργαστεί. ΚΙ έχει κι έναν εκ των 3 καλύτερων άσσων της Ευρώπης που θα του έδινε εύκολα 6 -8 πόντους με άλεϊ ουπ σε κάθε παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση, αν κάτι άλλαζε τόσο δραστικά και τον τσιμπάγαμε (χωρίς αντίτιμο γιατί μας κάθησε στον λαιμό η ιστορία με τον Λάιτι) τότε θα μπορούσε να κλείσει άνετα την πεντάδα των ψηλών του Ολυμπιακού.

Το λέω γιατί χρειαζόμαστε παίκτη πριν από τον Κώστα στο 4-5. Π.χ και τον Μίκι να κλείναμε (είθε) κάτι θα έλειπε εκτός κι αν φίλος Σακ7 ξέχασε τον Μάρτιν ή τον αντικαταστάτη του.

Τέλος, δεν πιστεύω και τόσο ότι χρειαζόμαστε ντε και καλά παίκτες με εμπειρία/παραστάσεις από τα πολύ δύσκολα ( πλειόφια και βάλε). Ή τουλάχιστον δεν είναι απαραίτητο και οι 2 ή και οι 3 (ή και 4 αν χάσουμε τον Ντόρσεϊ) που θα πάρουμε να είναι τέτοιοι.
Κι αυτό γιατί όλη η ομάδα έχει πια την εμπειρία από ζόρικα πλειόφια και ζόρικο ημιτελικό φάιναλ φορ. Αυτά είναι πολύτιμες εμπειρίες. Συν την εμπειρία των Σλούκα (κυρίως αυτού μιας κι ο κουμαντ;αδόρος) και Παπ.

Εγώ θα προτιμούσα να πάρουμε 2 καλούς ξένους, στο 3-4 και στο 4-5, τον Μήτρου Λονγκ και τέλος. Τώρα με Γκριγκόνις (δεν λες όχι σε τέτοιον παίκτη) πρέπει να αυτοσχεδιάσουμε για τον 5ο μας ψηλό κι η περίπτωση Αγραβάνη δεν φαίνεται καθόλου απίθανη. :-? Όπως κι η περίπτωση να μην περιμένουμε τον Ντόρσεϊ. :sad:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7168
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Μάιος 29, 2022 7:37 pm

αυτος περσι πετυχε αρκετους νομιζω..

Δεν ξεχασα φιλε μπασκετ72,απλα μονο ετσι τον βλεπω να ερχοταν και σκεφτομαι οτι αν ο σασα παιζει 30 λεπτα μετα θα παιζει 10λεπτα στο 4 ο μικι και αλλα 15 στο 5.Αποτι ειδαμε ο μπαρτζωκας δεν θελει μεγαλο ροστερ..
Απλα αν δεν μεινει ο ντορσει μετα θες εναν ελληνα να μπορει να σταθει ευρωλιγκα και εκτος του μητογλου δεν βλεπω αλλον..Αυτον τον μητρουλονγκ δεν τον εχουμε δει εκει τι μπορει να κανει και ακομα δεν εχει διαβατηριο.

Ελπιζω παντως να γινει κανα μπαμ με γκριγκονις μιλου και μετα και ενα φτηνο 4ρι αντιλιβιο και κλεισαμε.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Κυρ Μάιος 29, 2022 7:46 pm

basket72 έγραψε:
Έπειτα δεν ξέρω κατά πόσο θα τον περιμένει ο Ολυμπιακός μετά τα περσινά που τον είχε περίπου έτοιμο κι αυτός έκλεισε στους Γάλλους.
Ενώ ούτε με τη Βιλερμπάν δεν νομίζω ότι θα έχει διάθεση να διαπραγματευτεί μετά την ιστορία με τον Λάιτι.
Το πράγμα θα αλλάξει άρδην μονάχα με επιμονή του ίδιου του παίκτη, αλλά και πάλι δεν μπορεί κανείς να τον περιμένει. Πέρσι π.χ ο Ντόρσεϊ μας είπε ότι αν δεν κάτσει το ΝΒΑ θα έρθει μόνο σε μας όπως κι έγινε.
Ο Κώστας με το που πήρε πρόταση από την ομάδα της Λυών, την έκανε. Οι πρώτοι μήνες τον δικαιώσαν απόλυτα, οι υπόλοιποι (και περισσότεροι) το αντίθετο. Λογικά θα έβλεπε την πορεία του Ολυμπιακού και δη το φάιναλ φορ και θα αναρωτιόταν τι μ@@@ία έκανε. :P
Κι ας είχε λογική η απόφαση του να πάει στη Βιλερμπάν με το μάτι στραμμένο στο ΝΒΑ.

Από την άλλη εδώ έχει τον καλύτερο προπονητή της φετινής Ευρωλίγκας, που έχει απογειώσει τα κασέ των ΜΑΠ με τους οποίους έχει συνεργαστεί. ΚΙ έχει κι έναν εκ των 3 καλύτερων άσσων της Ευρώπης που θα του έδινε εύκολα 6 -8 πόντους με άλεϊ ουπ σε κάθε παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση, αν κάτι άλλαζε τόσο δραστικά και τον τσιμπάγαμε (χωρίς αντίτιμο γιατί μας κάθησε στον λαιμό η ιστορία με τον Λάιτι) τότε θα μπορούσε να κλείσει άνετα την πεντάδα των ψηλών του Ολυμπιακού.

Το λέω γιατί χρειαζόμαστε παίκτη πριν από τον Κώστα στο 4-5. Π.χ και τον Μίκι να κλείναμε (είθε) κάτι θα έλειπε εκτός κι αν φίλος Σακ7 ξέχασε τον Μάρτιν ή τον αντικαταστάτη του.

Τέλος, δεν πιστεύω και τόσο ότι χρειαζόμαστε ντε και καλά παίκτες με εμπειρία/παραστάσεις από τα πολύ δύσκολα ( πλειόφια και βάλε). Ή τουλάχιστον δεν είναι απαραίτητο και οι 2 ή και οι 3 (ή και 4 αν χάσουμε τον Ντόρσεϊ) που θα πάρουμε να είναι τέτοιοι.
Κι αυτό γιατί όλη η ομάδα έχει πια την εμπειρία από ζόρικα πλειόφια και ζόρικο ημιτελικό φάιναλ φορ. Αυτά είναι πολύτιμες εμπειρίες. Συν την εμπειρία των Σλούκα (κυρίως αυτού μιας κι ο κουμαντ;αδόρος) και Παπ.

Εγώ θα προτιμούσα να πάρουμε 2 καλούς ξένους, στο 3-4 και στο 4-5, τον Μήτρου Λονγκ και τέλος. Τώρα με Γκριγκόνις (δεν λες όχι σε τέτοιον παίκτη) πρέπει να αυτοσχεδιάσουμε για τον 5ο μας ψηλό κι η περίπτωση Αγραβάνη δεν φαίνεται καθόλου απίθανη. :-? Όπως κι η περίπτωση να μην περιμένουμε τον Ντόρσεϊ. :sad:
Δεν υπάρχει θέση για τον Κώστα Κούνμπο αν μείνει ο Μάρτιν (τον οποίο τον προτιμώ από Κούνμπο).Αν ερχόταν ο Κώστας 3ο σέντερ θα ήταν αρα δε θα χε και χρόνο λογικά πολύ στην Ευρώπη.Στην Ελλάδα σίγουρα θα χε περισσότερο οκ....4άρι δεν μπορεί να παίξει ως ώρας άρα τον αποκλείουμε απ την θέση 4.
Θα γουστάραμε όλοι Μήτρου και Ντόρσεϊ μαζί, αλλά χρειάζεται μια μικρή υπέρβαση από την ΚΑΕ για να βγουν τα κουκιά οικονομικά (οχι απαγορευτική πάντως).
Τον Ντόρσεϊ ΔΕΝ θα πρεπει να τον περιμένει ο Ολυμπιακός πάλι μέχρι τον Αύγουστο, ή θες ή δε θες!Να περιμένεις κάνα μήνα οκ, μετά πόσο να περιμένεις;

0
basket72
Reactions:

Κυρ Μάιος 29, 2022 8:10 pm

Εγώ που το έχω καημό για αθλητικότητα από το 3-4 θα πρότεινα αυτόν εδώ ως Ντιαλό των φτωχών (πλέον, μιας και πιαστήκαμε αδιάβαστοι οι 2 "αιώνιοι" στην περίτπωση Ντιαλό).
Τόμας Γουίμπους της Ναντέρ, 3ρι 2.01, αθλητικός, γερός, αριστερόχειρας (μας αρέσουν οι αριστερόχειρες- βάζουν δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα), που φέτος σούταρε με κοντά 40% από το τρίποντο (δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά ότι θα το επαναλάβει αλλά οκ, ένα 35% μπορεί κανείς να προσδοκά) με πολλούς τρόπους να σκοράρει, και με "ολ αράουντ" χαρακτηριστικά.
Εγώ θα τον έβλεπα ως 3μισι κι ας μην έχει το ύψος που συνηθίζεται, νομίζω ότι στηρίζει τη θέση με την αθλητικότητά/δύναμή του.

Το θέμα είναι ότι με Γκριγκόνις, στο 2μιση, δεν μπορεί κανείς να περιμένει και 3μιση.
Οπότε, το αφήνω εδώ να υπάρχει, έτσι κι αλλιώς είναι μεταγραφή των 200-250χιλ:

basket72
Reactions:

Κυρ Μάιος 29, 2022 8:28 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 29, 2022 7:37 pm
αυτος περσι πετυχε αρκετους νομιζω..

Δεν ξεχασα φιλε μπασκετ72,απλα μονο ετσι τον βλεπω να ερχοταν και σκεφτομαι οτι αν ο σασα παιζει 30 λεπτα μετα θα παιζει 10λεπτα στο 4 ο μικι και αλλα 15 στο 5.Αποτι ειδαμε ο μπαρτζωκας δεν θελει μεγαλο ροστερ..
Απλα αν δεν μεινει ο ντορσει μετα θες εναν ελληνα να μπορει να σταθει ευρωλιγκα και εκτος του μητογλου δεν βλεπω αλλον..Αυτον τον μητρουλονγκ δεν τον εχουμε δει εκει τι μπορει να κανει και ακομα δεν εχει διαβατηριο.

Ελπιζω παντως να γινει κανα μπαμ με γκριγκονις μιλου και μετα και ενα φτηνο 4ρι αντιλιβιο και κλεισαμε.

Όντως ο Ματέο ήταν "ον φαίαρ" :P πέρσι. ΜΑκάρι να κάτσει του Μίλου. Θα μας θυμήσει ομαδάρες με Τάρπλει, Τάρλατς, Φασούλα η φάση.
Σχετικά με Μίκι, και λοιπούς ψηλούς, ας έχουμε κατά νου, ότι φέτος τη βγάλαμε αρκετά καλά με τραυματισμούς (σούπερ για τα δεδομένά μας) ενώ κι ο Βεζέ δεν είναι για συνεχή 30ρια. Ας το πάμε στα 27΄ εγώ θα έλεγα. Με κάποια σύνεση. ΆΣε που κάποιες στιγμές θέλουμε κι άλλα χαρακτηριστικά από το 4 από τη στιγμή που θα έχουμε στην πεντάδα 2 σουτέρ του 40% και βάλε (όπως οι Σλούκας και Γκριγκόνις- εφόσον έρθει κι αυτός, εννοείται).
Επιπλέον, περιμένουμε πιο άνετο Γουόκαπ που θα πάει το σουτ τουλάχιστον στο 35 με 37%.

Όπως και να έχει θες πεντάδα παικτών στο 4-5.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Κυρ Μάιος 29, 2022 10:10 pm

basket72 έγραψε:

Αυτο λεω και εγω. Τεσσρι στην θεση του Πριντεζη, 4-5 στην θεση του Λιβιο, ενα 3 αρι στην θεση του Εισυ και ας παρει και τον Αντεντο να του μαθουν να παιζει μπασκετακι ευρωπαικο και σε 2 χρονακια να ειναι ταμαμ για Ολυμπιακο και εθνικη (αν θελει, γιατι περσυ εκανε τον δυσκολο). Αλλα πιο πολυ χρειαζεται ο Κωστας τον Ολυμπιακο (ή τον Παναθηναικο) παρα το αναποδο.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”