2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

odisseas7

Reactions: 0
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 19, 2022 3:10 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 18, 2022 8:09 pm
ολοι λενε οτι φευγει ο μαρτιν,για να υπαρχει τοση σιγουρια νομιζω ο μιλου ειναι με 1,5 ποδι στον ολυμπιακο..Για μπεικον νομιζω μονο ο διαμαντοπουλος το ειπε οι αλλοι δεν μιλανε για αλλον στο 3.
Ο μελαγιες λεει οτι ο ντορσει ζητησε πολλα αλλα οτι εριξε γεφυρες,φετος παντως πηρε μονο 650 νομιζω οποτε αν ζηταει 1,2 ειναι σχεδον διπλασιασμος που θα εφερε στον σκινδηλια εγκεφαλικο..τον βλεπω να κλεινει με 1εκ.

Αν δεν ειναι να ερθει ο μπεικον στο 4-5 ο μπολομποι θα εδενε ωραια με μιλου φαλ σασα..

Αυτο που λεει ο μελαγιες παντως να φυγουν 4-5 παικτες και να ρθουν 2 δεν στεκει..δεν προκειται να παμε με μικροτερο ροστερ απο φετος δεν βγαζει νοημα.
[/quote

Ο Ντόρσεϊ φέτος πηρε 800 χιλ

0
Rice

senior
Reactions: 305

Κυρ Ιουν 19, 2022 8:57 am

Αν υποθέσουμε ότι φέτος έχουμε ένα μπατζετ 8M θεωρώ απίθανο να αυξηθεί στα 12 αφού θα μιλάμε για αύξηση 50%.Εγώ αν αυξηθεί και πάει στα 10 θα είμαι ευχαριστημένος.Ο Μιλουτινοφ όσο και αν τον θέλω δεν βλέπω πως μπορεί να έρθει.Πιο μικρό ρόστερ από φέτος δεν μπορείς να έχεις και αν σκεφτούμε ότι οι Εισι,Λίβιο,Πρίντεζη και Μαρτιν παίρνουν όλοι μαζί 1,5Μ είναι απίθανο να δώσεις μόνο για τον Νικόλα 1,5-2Μ και να θέλεις ακόμα άλλους 3 παίχτες.Νομίζω ότι θα πρέπει να χαμηλώσουμε τις προσδοκίες μας γιατί οι πρόεδροι δεν μας έχουν συνηθίσει σε τεράστιες αυξήσεις στο μπάτζετ.

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 533

Κυρ Ιουν 19, 2022 12:08 pm

Και γιατί να πάρουν Μιλουτινοφ άμα κάνει 1.2? Δεν έχει άλλα σέντερ? Με τόσα ανεβαίνεις επίπεδο και χτυπάς Βεσελι δεν παίρνεις έναν παίχτη που έχει δοκιμαστεί κ δεν έχει φέρει κανέναν τίτλο όσο ήταν βασικός σέντερ. Χωρια που ολόκληρη χρονιά δε βγάζει λόγω τραυματισμών, συνήθως μισή και στα δύσκολα ματς είναι απών αφού δεν έχει το νεύρο που χρειάζεται ο Σερβος. Για μένα όχι. Ούτε για μπακαπ, καλύτερα ο Μάρτιν.
Ας μένει ο Μάρτιν με αυτά που παίρνει κ να αποκτηθεί ένας ψηλός που να δένει με Μάρτιν στην άμυνα κ επίθεση. Δηλαδή που να μαρκάρει το πέντε αφού ο Μαρτιν ανετα μαρκάρει τέσσερα. Στην επίθεση ας είναι τεσσαρι ο καινούργιος. Δε ξέρω ως παίχτη με τέτοια χαρακτηριστικά, ίσως Τομκινς η Ραντολφ. Ο Βεσελι πάλι κολλάει κ επιμενω, αλλάζεις επίπεδο πεδο με αυτον. Από κει και πέρα, ένα πολύ καλό τριαριτεσσαρι είναι επιβεβλημένο αν θέλεις Ευρωλίγκα. Εκτός αυτών της Μονακό που είναι καλές λυσεις, υπάρχει ο Κλαιμπερ αλλά δεν ξέρω που θα φτάσει τα κασε του, κάτι που θα εξαρτηθεί από το αν μείνει Εφες ο Μιρσιτς. Βέβαια σαν χημεία όχι μόνο δένει, για μένα θα τον πάει τον Ολυμπιακό τρένο φαβορί για Ευρωλίγκα του χρόνου. Μαζί με Βεσελι ας πούμε. Είναι ένα άνοιγμα στο μπάτζετ που θα αποδώσει. Σίγουρακι. Αλλά άλλοι αποφασίζουν, όχι εγώ.

Αν πάλι δεν ανοιξει το μπατζετ, κάτι που επιβάλλεται αφού οι στόχοι πλέον είναι μεγαλύτεροι, τουλάχιστον να διατηρηθεί ο κορμός. Η καταπληκτική χημεία αυτής της ομάδας δεν πρεπει να χαλάσει με τίποτα. Ακόμη κι αν αντικατασταθεί ας πούμε ο Ντόρσεϊ με θεωρητικά καλύτερο σκόρερ, το αποτέλεσμα δύσκολα θα είναι το ίδιο καλό. Οι παίχτες αυτοί έχουν δέσει και μεταξύ τους κ με το ιδιορυθμο στυλ του προπονητή. Οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2434
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Ιουν 19, 2022 12:19 pm

Το σενάριο του sdna για Καλάθη αν φύγει ο Ντόρσει και ταυτόχρονα απόκτηση Μπέικον πως σας φαίνεται;

Από εμένα είναι ναι.
Βελτιώνεις και την δημιουργία και την άμυνα ενώ ταυτόχρονα δεν χάνεις σε σκορ.
Μπόνους ότι δεν ψάχνεις άλλο Έλληνα, αντικαθιστάς Έλληνα με Έλληνα.

Βέβαια ακόμα και αν ο Καλάθης έρχεται με όσα θα ανανέωνε ο Ντόρσει θέλει σημαντική αύξηση μπάτζετ για Μπέικον.

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 19, 2022 12:33 pm

pan24 έγραψε:
Το σενάριο του sdna για Καλάθη αν φύγει ο Ντόρσει και ταυτόχρονα απόκτηση Μπέικον πως σας φαίνεται;

Από εμένα είναι ναι.

Βέβαια ακόμα και αν ο Καλάθης έρχεται με όσα θα ανανέωνε ο Ντόρσει θέλει σημαντική αύξηση μπάτζετ για Μπέικον.
Κουφό μού ακούγεται, να πω την αλήθεια. Ότι θα ζοριστεί κάπως το μπάσκετ που ήδη είναι σε ράγες, θα ζοριστεί,, από την άλλη ο Νικ έχει την εμπειρία, την κλάση και την μπασκετική ευφυία ώστε να προσαρμοστεί. Το ίδιο και οι άλλοι 2 βασικοί ( Σλούκας, Γουόκαπ).
Δεν το κόβω πάντως. Ο Νικ θα το είχε κάνει πριν 2 χρόνια αν δεν ήξερε τι σημαίνει το δίπολο των "αιωνίων¨.
Κι έχει και τον Ιτούδη που τον έχει πλησιάσει κάποιο καιρό όπως λέγαμε, και θα του δώσει και τα κλειδιά (ενώ στον Ολυμπιακό τα κλειδιά θα τα έχει ο Σλούκας).
Το θέμα του κατς' εν σουτ που προισφέρει ο Ντόρσεϊ θα πρέπει να το δούμε. Εκεί πας ή για Μ. Τόμας (ακούστηκε για Βαλένσια και Μακάμπι ήδη) ή για Γκριγκόνις κλπ.

Έχει γκελ ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή και θα ακουστούν πολλά ονόματα/ονοματάρες.

Εγώ για τον Νικ που τού έχω μεγάλη εκτίμηση ως αθλητή, θα ήθελα να πάει στη Φενέρ και να παίξει ξέγνοιαστος. Και θα πάει και καλά μια τέτοια Φενέρ ακόμα και με τον τρελό Γουίλμπεκιν δίπλα του.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2434
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Ιουν 19, 2022 12:51 pm

basket72 έγραψε:
pan24 έγραψε:

Από εμένα είναι ναι.

Κουφό μού ακούγεται, να πω την αλήθεια. Ότι θα ζοριστεί κάπως το μπάσκετ που ήδη είναι σε ράγες, θα ζοριστεί,, από την άλλη ο Νικ έχει την εμπειρία, την κλάση και την μπασκετική ευφυία ώστε να προσαρμοστεί. Το ίδιο και οι άλλοι 2 βασικοί ( Σλούκας, Γουόκαπ).
Δεν το κόβω πάντως. Ο Νικ θα το είχε κάνει πριν 2 χρόνια αν δεν ήξερε τι σημαίνει το δίπολο των "αιωνίων¨.
Κι έχει και τον Ιτούδη που τον έχει πλησιάσει κάποιο καιρό όπως λέγαμε, και θα του δώσει και τα κλειδιά (ενώ στον Ολυμπιακό τα κλειδιά θα τα έχει ο Σλούκας).
Το θέμα του κατς' εν σουτ που προισφέρει ο Ντόρσεϊ θα πρέπει να το δούμε. Εκεί πας ή για Μ. Τόμας (ακούστηκε για Βαλένσια και Μακάμπι ήδη) ή για Γκριγκόνις κλπ.

Έχει γκελ ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή και θα ακουστούν πολλά ονόματα/ονοματάρες.

Εγώ για τον Νικ που τού έχω μεγάλη εκτίμηση ως αθλητή, θα ήθελα να πάει στη Φενέρ και να παίξει ξέγνοιαστος. Και θα πάει και καλά μια τέτοια Φενέρ ακόμα και με τον τρελό Γουίλμπεκιν δίπλα του.
Λένε οτι έχει μιλήσει ο Μπαρτζώκας μαζί του, τώρα αν ισχύει ποιος ξέρει.
Και εμένα κουφό μου φαίνεται αλλά αν η οικογένεια θέλει Αθήνα...

https://www.sdna.gr/mpasket/977074_miny ... se-kalathi

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Ιουν 19, 2022 12:55 pm

basket72 έγραψε:
pan24 έγραψε:

Από εμένα είναι ναι.

Αν το Γουιλμπέκιν το βάλουν στο 2, εκεί που έπρεπε να είναι δηλαδή, το δίδυμο Καλάθη-Γουιλμπέκιν θα είναι φοβερό. Και την τοξικότητα θα αποφύγει ο Καλάθης (ποιος ακούει τα μέσα του ΔΓ έτσι και πάει στον Ολυμπιακό, θα τον δούμε σε ρεπορτάζ για τζόγο, για ξενύχτια, για μεθύσια, για εμπόριο ναρκωτικών, παιδεραστία, χρηματοδότηση ISIS, μέχρι και τσαντάκια είναι ικανοί να τον βγάλουν τον άνθρωπο, μη σου πω και κομουνιστή) και μπασκετάρα θα παίξει, με τον Ιτούδη γνωρίζονται, στον Παναθηναϊκό ποιος θα τον κοουτσάρει, ο Σερέλης ξέρω γω; Μακάρι το παιδί να πάει στην Πόλη, να παίξει σε σοβαρό πρωτάθλημα και να έχει ρόλο αρχι-βασικού, με τα 30' που θέλει να παίζει να κάνει το ρεκόρ ασίστ ακατάρριπτο.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1594
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Ιουν 19, 2022 1:06 pm

pan24 έγραψε:

Από εμένα είναι ναι.

Δεν νομιζω ο Καλαθης να ερθει με συμβολαιο 1 εκ. Γιατι εκει πανω κατω κυμαινεται η ανανεωση του Ντορσευ(ο παικτης λενε οτι ζηταει πανω απο 1)
Και ο Μπεικον αποκλειεται να παει κατω απο μυριο επισης,και ισως λεω και λιγα. Για να παρει και τους 2 ο Ολυμπιακος, συν 2 ψηλους που οπως ακουγεται ψαχνει,μιλαμε για πολυ γερη αυξηση στο μπατζετ(λογικα την νεα σεζον καποια απο τα υπαρχοντα συμβολαια θα εχουν αυξηση σε σχεση με περσυ) Εκτος πια αν εχουν τρελαθει οι Αγγελοπουλοι και σπρωξουν χρημα :lol:

0
corsaopc

junior
Reactions: 64

Κυρ Ιουν 19, 2022 1:31 pm

,Δεν υπάρχει σενάριο Καλάθη. Αταίριαστος με την ομάδα θα χαλάσει την χημεία. Επίσης μακριά από γκαρντ χωρίς σουτ. Είχαμε τον Γουοκαπ φέτος στο πρώτο μισό που ήταν ματιασμενος και τα στελνε όλα τα σουτ δοκάρι δεν θέλουμε άλλο γκαρντ χωρίς αξιόπιστο σουτ γιατί βγάζεις τα μάτια σου έτσι.

0
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Ιουν 19, 2022 2:20 pm

το σενάριο Καλάθης ακούγεται εδώ και μέρες στα τουίτερς, αρκετά πριν το βγάλει το σάιτ της αλήθειας, οπότε κάποιος καπνός μάλλον υπάρχει.

προσωπικά μου ακούγεται overkill και εκτός πραγματικότητας για Ολυμπιακό.

η μόνη λογική εξήγηση είναι να έρθει στη θέση του Ντόρσεϊ, να μετακινηθεί μόνιμα στο 2 ο Σλούκας και να πάμε με άσσους Καλάθη - Γουόκαπ συν ένα τριάρι σκόρερ. δεν είμαι σίγουρος ότι θα το θέλει και ο ίδιος ο Σλούκας αυτό βέβαια.

νομίζω καλύτερα και για τον ίδιο τον Καλάθη θα ήταν να πάει στη Φενέρ να είναι άρχοντας, τι να μπλέκει τώρα ο άνθρωπος με μετακίνηση στον αιώνιο στα γεράματα. δεν έχει λογική και μιλάμε και για Αμερικάνο, δεν είναι ο Γεωργάτος να πεις ότι του έχει λείψει ο φραπές και το τάβλι.

Leo_98

a1greece
Reactions: 505
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Κυρ Ιουν 19, 2022 2:23 pm

Το Καλάθης, Σλούκας, Γουόκαπ δεν μου φαίνεται πολύ λειτουργικό. Θα πρέπει οπωσδήποτε να έρθει και 2-3άρι σουτέρ και σχετικά φθηνό μιας και το δυνατό συμβόλαιο θα πάει στον Νικ.
Από την άλλη, αν φύγει ο Ντόρσεϊ και μπορείς να πάρεις Καλάθη, δεν λες εύκολα όχι... πάντως σε κάθε περίπτωση το ιδανικό είναι να μείνει ο Ντόρσεϊ (αλλά να βάλει και λίγο μυαλό :wink: )

Την περίπτωση του Μπέικον εξακολουθώ να την θεωρώ δύσκολη.
Τώρα από το συγκεκριμένο δημοσίευμα κρατάω και το όνομα του Nebo που πιστεύω ότι είναι η ιδανική επιλογή, αν δεν "κάτσει" του Μιλουτίνοφ (και εφόσον μοιάζει δεδομένη η αποχώρηση του Μάρτιν).

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Κυρ Ιουν 19, 2022 2:47 pm

austerity_blues έγραψε:
το σενάριο Καλάθης ακούγεται εδώ και μέρες στα τουίτερς, αρκετά πριν το βγάλει το σάιτ της αλήθειας, οπότε κάποιος καπνός μάλλον υπάρχει.

η μόνη λογική εξήγηση είναι να έρθει στη θέση του Ντόρσεϊ, να μετακινηθεί μόνιμα στο 2 ο Σλούκας και να πάμε με άσσους Καλάθη - Γουόκαπ συν ένα τριάρι σκόρερ. δεν είμαι σίγουρος ότι θα το θέλει και ο ίδιος ο Σλούκας αυτό βέβαια.

νομίζω καλύτερα και για τον ίδιο τον Καλάθη θα ήταν να πάει στη Φενέρ να είναι άρχοντας, τι να μπλέκει τώρα ο άνθρωπος με μετακίνηση στον αιώνιο στα γεράματα. δεν έχει λογική και μιλάμε και για Αμερικάνο, δεν είναι ο Γεωργάτος να πεις ότι του έχει λείψει ο φραπές και το τάβλι.
Δεν ξερω αν το θελει ο Σλουκας, αλλα δεν τον χαλαει να ειναι διδυμο με Καλαθη στην εθνικη. Αλλωστε και με τον Ουοκαπ μεγαλο κομματι επαιξαν φετος σαν 1-2.
Ισως να ειναι καλυτερα για τον Καλαθη στην Φενερ, αν πραγματικα ενδιαφερθει ο Ιτουδης που δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος.
Παντως αν φυγει ο Ντορσευ απο τον Ολυμπιακο ειναι τρομερη λυση διαβατηριου (και οχι μονο) ο Καλαθης.
Με εναν Μπεικον δε στο 3, θα ειναι εξαιρετικος συνδυασμος. Ολα αυτα θεωρητικα παντα βεβαια.
Καλαθης-Σλουκας-Παπανικολαου με Ουοκαπ- Μακισικ-Μπεικον ειναι εξαιρετικες 3 αδες.

0
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Ιουν 19, 2022 2:54 pm

Hipster έγραψε:
austerity_blues έγραψε:

Δεν ξερω αν το θελει ο Σλουκας, αλλα δεν τον χαλαει να ειναι διδυμο με Καλαθη στην εθνικη. Αλλωστε και με τον Ουοκαπ μεγαλο κομματι επαιξαν φετος σαν 1-2.
Ισως να ειναι καλυτερα για τον Καλαθη στην Φενερ, αν πραγματικα ενδιαφερθει ο Ιτουδης που δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος.
Παντως αν φυγει ο Ντορσευ απο τον Ολυμπιακο ειναι τρομερη λυση διαβατηριου (και οχι μονο) ο Καλαθης.
Με εναν Μπεικον δε στο 3, θα ειναι εξαιρετικος συνδυασμος. Ολα αυτα θεωρητικα παντα βεβαια.
Καλαθης-Σλουκας-Παπανικολαου με Ουοκαπ- Μακισικ-Μπεικον ειναι εξαιρετικες 3 αδες.
συμφωνώ σε όλα, αλλά και Καλάθης και Μπέικον μου φαίνεται εξωπραγματικό σενάριο λόγω μπάτζετ, δεδομένου ότι έχουμε να αλλάξουμε και 3 ψηλούς.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Κυρ Ιουν 19, 2022 2:57 pm

austerity_blues έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 2:54 pm
Hipster έγραψε:

συμφωνώ σε όλα, αλλά και Καλάθης και Μπέικον μου φαίνεται εξωπραγματικό σενάριο λόγω μπάτζετ, δεδομένου ότι έχουμε να αλλάξουμε και 3 ψηλούς.
Εννοειτε, για αυτο λεω θεωρητικα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5682
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 19, 2022 3:40 pm

ο καλαθης εχει και ιδιο μανατζερ με σλουκα μπαρτζωκα οποτε μπορει να βγαινει για να του ανεβασει την τιμη με την φενερ η οποια..σε μας δεν κολλαει θα αλλαξει ολη την λειτουργια της ομαδας.. Απο την αλλη ειναι κορυφαιος ελληνας οποτε ποτε δεν ξερεις..

Το να αλλαξεις τον μαρτιν με τον νιμπο παλι δεν μου στεκει,δειχνει να ειναι καλυτερος παικτης μεν αλλα ο αλλος ειναι και τοσα χρονια στην ομαδα και λογικα λιγο πιο φτηνος..

Τωρα ξεκιναει και η εποχη που θα ακουσουμε και πολλα φουμαρα,ακομα δεν εχει ανανεωσει ο μπαρτζω (που φανηκε στις δηλωσεις του να μην θελει να πει τιποτα για παικτες) και ξαφνικα ολοι οι δημοσιογραφοι ξερουν τις σκεψεις του :lol:

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”