2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
Πάει ο Ντόρσει και επίσημα.
Ανακοίνωσε οτι θα μείνει στο ΝΒΑ. Αν και περισσότερο μου μοιάζει σαν "μένω για κανά τρίμηνο στο ΝΒΑ και μετά γυρίζω ως κομμένος στην Ευρώπη και πληρώνομαι Τούρκικη υπεραξία".
Σε κάθε περίπτωση ας του ευχηθούμε τα καλύτερα, υπήρξε πολύτιμος και αξιοπρεπέστατος για την ομάδα μας.
Οπότε ανοίγει ο δρόμος για Καλάθη κι έναν σουτέρ 15 λεπτών στο 2. Επιμένω, τον Καλάθη αν υπάρχει η ρεαλιστική δυνατότητα να τον εντάξουμε στο ρόστερ μας (και δεν προτιμά να πάει εκεί που είναι συναισθηματικά δεσμευμένος) πρέπει να τον κλείσουμε άμεσα.
Ανακοίνωσε οτι θα μείνει στο ΝΒΑ. Αν και περισσότερο μου μοιάζει σαν "μένω για κανά τρίμηνο στο ΝΒΑ και μετά γυρίζω ως κομμένος στην Ευρώπη και πληρώνομαι Τούρκικη υπεραξία".
Σε κάθε περίπτωση ας του ευχηθούμε τα καλύτερα, υπήρξε πολύτιμος και αξιοπρεπέστατος για την ομάδα μας.
Οπότε ανοίγει ο δρόμος για Καλάθη κι έναν σουτέρ 15 λεπτών στο 2. Επιμένω, τον Καλάθη αν υπάρχει η ρεαλιστική δυνατότητα να τον εντάξουμε στο ρόστερ μας (και δεν προτιμά να πάει εκεί που είναι συναισθηματικά δεσμευμένος) πρέπει να τον κλείσουμε άμεσα.
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Κατεμε ο Καλαθης ταιριάζει μπασκετικά περισσότερο στον Ολυμπιακό πάρα στον Παναθηναϊκό. Σε μια περιφέρεια με Σλουκα, Γουοκαπ, έναν σκόρερ αντικατάστατη Ντορσει αλλά και Μακισικ όπως και Μπολομποι Φαλ ο Καλαθης θα είναι ένας φανταστικός floor manager που δεν χρειάζεται να έχει στο μυαλό του να σκοράρει.
Επειδή όμως στην Ελλάδα δρούμε περισσότερο με το συναίσθημα και όχι με την λογική, αν επιστρέψει στην Ελλάδα θα εκπλαγώ αν δεν επιστρέψει στον Παναθηναϊκό όπου θα πακκεξ το μεγαλύτερο ποσό του μπάτζετ και θα πρέπει να παίζει για όλη την περιφέρεια, στα 33 πλέον.
Επειδή όμως στην Ελλάδα δρούμε περισσότερο με το συναίσθημα και όχι με την λογική, αν επιστρέψει στην Ελλάδα θα εκπλαγώ αν δεν επιστρέψει στον Παναθηναϊκό όπου θα πακκεξ το μεγαλύτερο ποσό του μπάτζετ και θα πρέπει να παίζει για όλη την περιφέρεια, στα 33 πλέον.
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Αυτό που εσύ χαρακτηρίζεις «παίχτη χωρίς αυτογνωσία» (ή εγώ, γιατί κι εγώ είμαι/ήμουν φανατικά υπέρ όχι απλά της παραμονής του, αλλά του στεριώματος του παίκτη στον Ολυμπιακό μέχρι να τελειώσει την καριέρα του και να γίνει σημαία, που λέει ο λόγος LOL

1
1

- Jimmyrogue84
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas12
- Reactions: 883
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ήταν εμφανές για μένα ότι θα φύγει ο Tyler, είτε θα πήγαινε ΝΒΑ είτε θα πληρωνόταν περισσότερα σε καμία Φενέρ. Βάσει και των προσφορών που του είχαν γίνει, πολλά δώσαμε. Τώρα όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, ο Canaan θεωρώ πως δεν είναι τόσο κακή λύση, γενικότερα ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί έναν πολύ καλό σουτέρ για την αντικατάσταση, το σενάριο Καλάθη θεωρώ πως δεν υπάρχει.
0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ

Βάση Ζέρβα του έχει κάνει καλύτερη πρόταση η Φενερ αλλά κολλάει και αυτος με τον Wilbekin ότι δεν θα έχει χώρο και το σκέφτεται .Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 07, 2022 12:09 pmΗ Φενέρ δηλαδή θέλει όποιον παίκτη κοιτάμε κι εμείς....Ο Ολυμπιακός έχει να δώσει 1 μύριο τουλάχιστον άπλετα σε όποιον παίκτη εμπιστευτεί τη θέση....Δε νομίζω ότι η Φενέρ θα πληρώσει παραπάνω γι αυτόν τον παίκτη.
0
- Jimmyrogue84
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν υπήρχε σενάριο Καλάθη θα χε ήδη γραφτεί κάτι για προσφορά κλπ κλπ....Μα μη τρελαθούμε κι όλας!Θα πάει ο Ολυμπιακός να ματσάρει προτάσεις 1.5 μύριο το χρόνο για παίκτη που έχει ήδη 2 βασικούς στη θέση του;Αφού άλλο ψάχνει αυτή τη στιγμή απλώς εκτός από σουτ πρέπει το 2άρι που ψάχνουμε και να χει και μια στοιχειώδη δημιουργία για να βοηθάει λίγο περιστασιακά και στο τάϊσμα.nikolas12 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 07, 2022 12:11 pmΉταν εμφανές για μένα ότι θα φύγει ο Tyler, είτε θα πήγαινε ΝΒΑ είτε θα πληρωνόταν περισσότερα σε καμία Φενέρ. Βάσει και των προσφορών που του είχαν γίνει, πολλά δώσαμε. Τώρα όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, ο Canaan θεωρώ πως δεν είναι τόσο κακή λύση, γενικότερα ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί έναν πολύ καλό σουτέρ για την αντικατάσταση, το σενάριο Καλάθη θεωρώ πως δεν υπάρχει.
0