2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 7261
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Λογικά πάντως θα έρθει άλλος ένας Έλληνας εκτός και ανεβεί κάποιος από τους μικρούς,νομίζω μόνο ο μουοσα παίζει 2-3 και λογίζεται σαν ξένος δυστυχώς ..ίσως πάρουμε Καλαϊτζάκη η ρογκα αλλιώς θα ξεκινάμε με μικρότερο ροτεισον αποτι πέρσι .. βέβαια φέτος θα χούμε 9-10 ευρωλιγκατους παίκτες που είναι αναβάθμιση
2
2

- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νταξ ,Χαι Σκουλ και αρχη NCAA επαιζε SF o Γουοκαπ. Προσωπικα πιστευω πως στην αμυνα μπορει σιγουρα και στην επιθεση μια χαρα ποιντ φοργουορντ θα ειναιberry έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 12:19 pmδεν σας κανει εντυπωση το 2ετες συμβολαιο ;
εμενα ναι ! συνηθως διετες κανεις οταν θες να δελεασεις καποιον με λιγοτερα χρηματα
συμπεραινω δηλαδη οτι δεν πηρε πολλα
ψιλοπεριεργη μεταγραφη
μουμπλε μουμπλε ... ΕΥΡΗΚΑ !!!
τελικα θα παρουμε και Καλαθη !
και οχι μονο αυτο . θα εχουμε και μπακαπ τριαρι πςςςς . τον ξανθο εξολοθρευτη αγγελο , τον τερμινατορα Τομας Γουοκαπ που θα επιστρεψει επιτελους στην φυσικη του θεση μετα απο χρονια !
καλαθης - σλουκας - λουντζης
κανααν - μακισικ - λαρε
παπανικολαου - γουοκαπ
βεζε - πιτερς
φαλ - μπολομποι - κωστακουμπος
πω ρε φιλε σατανικο
Α ρε Μαρτζω μπαγασα , εισαι μεγαλη γατα ναουμ
Υ.Γ συμπαθατε με , αρχισαμε κατι ουζακια νωρις σημερα με κατι συναδελφους ...

Πιες και ενα στην υγεια μου

1
1

Να βγάλουμε το καπέλο στους Αφους και στην διοίκηση πάντως. Ανεξάρτητα αν μας αρέσουν όλες οι κινήσεις η ομάδα έδρασε αστραπιαία παντού με πλήρη σοβαρότητα. Και φαίνεται πλέον πως οι παίκτες Ευρωλίγκας θέλουν να έρχονται σε εμάς. Ο Κανααν είχε καλύτερη πρόταση απο Ιτούδη αλλά προτίμησε Θρύλο. Το Concept της ομάδας και ο Μπαρτζω αρέσουν.
3
1
2

- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κυπριος (προσφυγας απο ΙΡΑΚ) ειναι δεν πιανεται για ξενος ο Μοουσα και ειναι απολυτα 3 οχι 2. Αθλητικος πολυ ,μακρυς, με μετριοτατο σουτ.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 12:22 pmΛογικά πάντως θα έρθει άλλος ένας Έλληνας εκτός και ανεβεί κάποιος από τους μικρούς,νομίζω μόνο ο μουοσα παίζει 2-3 και λογίζεται σαν ξένος δυστυχώς ..ίσως πάρουμε Καλαϊτζάκη η ρογκα αλλιώς θα ξεκινάμε με μικρότερο ροτεισον αποτι πέρσι .. βέβαια φέτος θα χούμε 9-10 ευρωλιγκατους παίκτες που είναι αναβάθμιση
Παιζει και εθνικη Κυπρου ηδη. Αλλα δεν μπορει να σας βοηθησει, αμεσα τουλαχιστον.
0
- shaq7
- Reactions: 7261
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μόνο κάτι βιντεάκια έχω δει και δείχνει να χει ταλέντο και είναι δουλευταράς .. από κάποιον δημοσιογράφο το διάβασα ότι πιάνει σαν ξένος τώρα δεν ξέρω τι ισχύει ..για την α1 καλός θα ναι να ξεκουράζει τον παπHipster έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 12:28 pmΚυπριος (προσφυγας απο ΙΡΑΚ) ειναι δεν πιανεται για ξενος ο Μοουσα και ειναι απολυτα 3 οχι 2. Αθλητικος πολυ ,μακρυς, με μετριοτατο σουτ.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 12:22 pmΛογικά πάντως θα έρθει άλλος ένας Έλληνας εκτός και ανεβεί κάποιος από τους μικρούς,νομίζω μόνο ο μουοσα παίζει 2-3 και λογίζεται σαν ξένος δυστυχώς ..ίσως πάρουμε Καλαϊτζάκη η ρογκα αλλιώς θα ξεκινάμε με μικρότερο ροτεισον αποτι πέρσι .. βέβαια φέτος θα χούμε 9-10 ευρωλιγκατους παίκτες που είναι αναβάθμιση
Παιζει και εθνικη Κυπρου ηδη. Αλλα δεν μπορει να σας βοηθησει, αμεσα τουλαχιστον.
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οχι δεν ειναι ετοιμος για Ολυμπιακο ακομα. Και τον ξερω απο τοτε που ηρθε στην Ελλαδα (στον Πανιωνιο και πριν τον παρει ο Ολυμπιακος) και στηριζω με τα 1000 , αλλα δεν μπορει ακομα. 19 ειναι αλλωστε, δεν τον πηραν τα χρονια. Λογικα θα φυγει δανεικος μαζι με Οικονομοπουλο να παρουν παιχνιδια.
Δεν μπορουσε για ενα περιεργο λογο να παιξει στην Α2 , δεν νομιζω να εχει προβλημα σε Α1 με Κυπριακο διαβατηριο. Ξερω και εναν αλλο που παιζει με Κυπριακο διαβατηριο Α1

1
1

- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί μικρότερο ροτέιτον;shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 12:22 pmΛογικά πάντως θα έρθει άλλος ένας Έλληνας εκτός και ανεβεί κάποιος από τους μικρούς,νομίζω μόνο ο μουοσα παίζει 2-3 και λογίζεται σαν ξένος δυστυχώς ..ίσως πάρουμε Καλαϊτζάκη η ρογκα αλλιώς θα ξεκινάμε με μικρότερο ροτεισον αποτι πέρσι .. βέβαια φέτος θα χούμε 9-10 ευρωλιγκατους παίκτες που είναι αναβάθμιση
Στην περιφέρεια είχαμε
Σλούκα-Γουοκάπ-Ντόρσει-Μακκίσικ-Παπ συν Λούντζη-Λαρεντζάκη πέρυσι
Σλούκα Γουοκάπ-Κανάν-Μακκίσικ-Παπ συν Λούντζη-Λαρεντζάκη φέτος
Μέσα είχαμε:
Σάσα-Φαλ-Μάρτιν συν Λίβιο-Πρίντεζη πέρυσι
Σάσα-Πίτερς-Φαλ-Μπολομπόι συν Κώστα (?) φέτος
Στην περιφέρεια καμιά συνταρακτική αλλαγή στην ρακέτα σαφώς μεγαλύτερη ευελιξία στο ροτέιτον
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε ηταν και ο Εισι 6ος ξενος. Οχι οτι επαιξε, αλλα ηταν.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 12:47 pmΓιατί μικρότερο ροτέιτον;shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 12:22 pmΛογικά πάντως θα έρθει άλλος ένας Έλληνας εκτός και ανεβεί κάποιος από τους μικρούς,νομίζω μόνο ο μουοσα παίζει 2-3 και λογίζεται σαν ξένος δυστυχώς ..ίσως πάρουμε Καλαϊτζάκη η ρογκα αλλιώς θα ξεκινάμε με μικρότερο ροτεισον αποτι πέρσι .. βέβαια φέτος θα χούμε 9-10 ευρωλιγκατους παίκτες που είναι αναβάθμιση
Στην περιφέρεια είχαμε
Σλούκα-Γουοκάπ-Ντόρσει-Μακκίσικ-Παπ συν Λούντζη-Λαρεντζάκη πέρυσι
Σλούκα Γουοκάπ-Κανάν-Μακκίσικ-Παπ συν Λούντζη-Λαρεντζάκη φέτος
Μέσα είχαμε:
Σάσα-Φαλ-Μάρτιν συν Λίβιο-Πρίντεζη πέρυσι
Σάσα-Πίτερς-Φαλ-Μπολομπόι συν Κώστα (?) φέτος
Στην περιφέρεια καμιά συνταρακτική αλλαγή στην ρακέτα σαφώς μεγαλύτερη ευελιξία στο ροτέιτον

0
Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από τις επιτυχίες της παρελθούσας σεζόν και κατασταλαγμένος για αυτό που ψάχνει, ο κόουτς καλείται να πορευθεί γαλήνιος και χαμογελαστός προς τη Γη της Επαγγελίας, όχι με το κομπσοσκοίνι και την ορεόλα, αλλά με τη «Βίβλο και το πιστόλι» (aka τον Ισαΐα Καναανίτη ή Χαναναίο).fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 11:41 amλες ο Ησαιας να μας οδηγησει στη γη ...Κανααν? λες να δουμε τον μπαρτζωκα με κομποσκοινι και aureola να κοουτσαρει χαμογελαστος και γαληνιος ?
Τι θα πετύχει σε δέκα μήνες από σήμερα, άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου.

3
1
1
1

-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Όπως είχα γράψει στις αρχές των μεταγραφών για μένα το ιδανικό θα ήταν να γίνουν 2 αλλαγές στο ροστερ προκειμένου να διατηρηθεί η συνοχή της ομάδας. Ενας αντιΠριντ κι ένας 5ος combo ψηλός. Τώρα είμαστε στις 4 αλλαγές αλλά αν πούμε ότι ο ένας καινούριος θα είναι ο 5ος ψηλός ας πάει και το παλιαμπελο....
Χρειαζόμαστε έναν Έλληνα στη θέση του Ντορσει.... Ο Καλαθης δε μας ταιριάζει και πληρώνεις και μεγάλη υπεραξια στα 33 του. Εγώ θα δινα 2-3κατοσταρικα σε Κώστα ή Άγρα για 5ο ψηλό....
Μακάρι να κλείσει οριστικά ο Πητερς για τη θέση 4....Μας ταιριάζει απόλυτα και τελειώνουμε με τους ψηλούς...
Εμένα ο Κααναν μ αρέσει αρκετά.... Τον προτιμώ απ τον Γκριγκορι γιατί μπορεί νομίζω να ανταποκριθεί καλύτερα στο επιθετικό σύστημα του Μπαρτζωκα..... Είναι καλύτερος αμυντικός απ ο, τι γράφεται κι εδώ αλλά και σε πολλά άλλα sites.... Πάρα το μπόι του είναι τουλάχιστον επιπέδου Ντορσει....
Γουοκαπ, Σλουκας, Λουντζης
Κανααν, Λαρε με ολίγη Σακ
Παπ, Μακισικ
Βεζε, Πητερς
Φαλ, Μπολομποι, Κωστας
Συγγνώμη για το μεγάλο ποσταρισμα, συγγνώμη αν κούρασα....
Χρειαζόμαστε έναν Έλληνα στη θέση του Ντορσει.... Ο Καλαθης δε μας ταιριάζει και πληρώνεις και μεγάλη υπεραξια στα 33 του. Εγώ θα δινα 2-3κατοσταρικα σε Κώστα ή Άγρα για 5ο ψηλό....
Μακάρι να κλείσει οριστικά ο Πητερς για τη θέση 4....Μας ταιριάζει απόλυτα και τελειώνουμε με τους ψηλούς...
Εμένα ο Κααναν μ αρέσει αρκετά.... Τον προτιμώ απ τον Γκριγκορι γιατί μπορεί νομίζω να ανταποκριθεί καλύτερα στο επιθετικό σύστημα του Μπαρτζωκα..... Είναι καλύτερος αμυντικός απ ο, τι γράφεται κι εδώ αλλά και σε πολλά άλλα sites.... Πάρα το μπόι του είναι τουλάχιστον επιπέδου Ντορσει....
Γουοκαπ, Σλουκας, Λουντζης
Κανααν, Λαρε με ολίγη Σακ
Παπ, Μακισικ
Βεζε, Πητερς
Φαλ, Μπολομποι, Κωστας
1
1

- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατι και γιατι ομως;assistant77 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 12:58 pm
Τον προτιμώ απ τον Γκριγκορι γιατί μπορεί νομίζω να ανταποκριθεί καλύτερα στο επιθετικό σύστημα του Μπαρτζωκα..... Είναι καλύτερος αμυντικός απ ο, τι γράφεται κι εδώ αλλά και σε πολλά άλλα sites....
δεν κουραζεις κανεναν, αυτη πρεπει να ειναι η λειτουργια του φορουμ.
Τεκμηριωμενη επιχειρηματολογία και συζητηση και οχι συνθηματα.

2
2