2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 149
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε μια περίεργη σεζόν για τους παίχτες με λιγότερα παιχνίδια που σημαίνει έλλειψη ρυθμού ο Βεζένκοφ οπού ξεκίνησε τη χρονιά με τραυματισμό έχει καλά νούμερα και έχει κάνει καλές εμφανίσεις. Σίγουρα βέβαια μπορεί να βελτιώσει ακόμα πολλά κομμάτια του παιχνιδιού του.
Το ερώτημα όμως είναι αν θέλουμε κάτι καλύτερο σε συνδυασμό με το Πρίντεζη οπού θα είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος.
0
Είναι πολύ καλός σουτέρ ο Σάσα και γενικά ξέρει πολύ μπάσκετ. Το ξέρουμε αυτό. Κι ας τα έσπασε πέρσι με 20%. Να το κάνουμε γαργάρα, γιατί πες ήταν η πρώτη του χρονιά. Μαζί σας.
Σχετικά με το δίδυμο Βεζένκοφ- Πρίντεζη θα ήθελα να ακούσω γνώμες. Για την τρύπα που θα έχουμε στο 4, όπου κανείς παίκτης (να βάλουμε και τον Χαραλαμπόπουλο ως στρετς) δεν πλησιάζει καν το μέσο όρο αθλητικότητας. Κάτι που σε συνδυασμό με τη σαφή έλλειψη εμπειρίας αλλά και μεγέθους από το 5, μας καθιστά ψιλό διάτρητους στο ζωγραφιστό.
Δεν είναι το θέμα μας ο Βεζένκοφ, λοιπόν, αλλά η γραμμή ψηλών μας.
Σχετικά με το δίδυμο Βεζένκοφ- Πρίντεζη θα ήθελα να ακούσω γνώμες. Για την τρύπα που θα έχουμε στο 4, όπου κανείς παίκτης (να βάλουμε και τον Χαραλαμπόπουλο ως στρετς) δεν πλησιάζει καν το μέσο όρο αθλητικότητας. Κάτι που σε συνδυασμό με τη σαφή έλλειψη εμπειρίας αλλά και μεγέθους από το 5, μας καθιστά ψιλό διάτρητους στο ζωγραφιστό.
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
μα δεν θα μεινεις ετσι στο 4. θα παρεις αλλον εναν αθλητικο 4-5αρι. ετσι και αλλιως με πρι-σασα-ελλις-μαρτιν θα εχεις 4 ψηλους. θες αλλον εναν στο 4-5.basket72 έγραψε: ↑Δευ Απρ 20, 2020 2:53 pmΕίναι πολύ καλός σουτέρ ο Σάσα και γενικά ξέρει πολύ μπάσκετ. Το ξέρουμε αυτό. Κι ας τα έσπασε πέρσι με 20%. Να το κάνουμε γαργάρα, γιατί πες ήταν η πρώτη του χρονιά. Μαζί σας.
αν μεινει ο χαπ τοτε παιρνεις καποιον 3-4αρι. γενικα δεν θα μεινετε με πρι-σασα στο 4 μονοι τους. δεν βγαινει.
0
Αυτό λέω κι εγώ τόσο καιρό. Συμφωνούμε. Τουτέστιν, δεν θα μείνει και πολύς χρόνος για τον Βεζένκοφ.Από τα 7΄ να πάει στα 10' άντε 12'.Tracy Mac έγραψε: ↑Δευ Απρ 20, 2020 5:58 pm
μα δεν θα μεινεις ετσι στο 4. θα παρεις αλλον εναν αθλητικο 4-5αρι. ετσι και αλλιως με πρι-σασα-ελλις-μαρτιν θα εχεις 4 ψηλους. θες αλλον εναν στο 4-5.
αν μεινει ο χαπ τοτε παιρνεις καποιον 3-4αρι. γενικα δεν θα μεινετε με πρι-σασα στο 4 μονοι τους. δεν βγαινει.
Αν δεχθεί μαζί με κάποια μείωση συμβολαίου, τότε θα κάτσει. Και καλύτερα να κάτσει κιόλας να έχουμε έναν ακόμη σουτέρ.
Σχετικά με τον Χαπ, κι αυτόν τον βλέπω δύσκολο να έρχεται ως τρίτος ψηλός μιας και οι 2 θέσεις είναι ψιλοκαπαρωμένες θα έλεγα. Γι΄αυτό πρότεινα έναν παίκτη όπως ο Κράβιτς.
Με αφορμή ένα ποστ του Tracy Mac για πλαισίωση του Βεζένκοφ με 3-4αρι, σκέφθηκα έναν από τους παίκτες που τράβηξαν την προσοχή μου φέτος από την αγαπημένη μου λίγκα, την ACB. Ο λόγος στον Μάικ Ντάουμ. Φέρνει εμφανισιακά σε Βεζένκοφ (έχουν και το ίδιο ύψος περίπου) αλλά φέρνει και μπασκετικά στο μπρος μέρος. Σε σουτ και σε επιθετικό ταλέντο. Όμως είναι πιο δυνατός και πιο γρήγορος. Παίζει άνετα και τις 2 θέσεις των φόργουορντ.
Θα τον ήθελα πακέτο από την Ομπραδόιρο μαζί με τον Κράβιτς. Κι οι χρόνοι θα βγαίνανε και οι ισορροπίες θα διατηρούνταν και θα έμεναν λεφτά για 2 καλούς παίκτες στο 1-2. όπως ο Σλούκας και ο Λορένζο Μπράουν, ας πούμε. Κι αυτό, έχοντας ως δεδομένο ότι έχουμε κλείσει Λάρε. Αλλιώς θα ήθελα κι έναν Τζόρντν Λόιντ για το 2. :smile:
Π.χ
1) Σλούκας, Κόνιαρης,
1-2) Λορένζο Μπράουν, Σπανούλης, Λαρεντζάκης
2-3) Μακκίσικ
3)Παπανικολάου, Β.Χ
3-4) Ντάουμ
4) Πρίντεζης, Βεζένκοφ
5) Μάρτιν, Έλλις, Κράβιτς.
Παραθέτω βιντεάκι πρώτης γνωριμίας κι εφιστώ την προσοχή στο 0.33 με αντίπαλο τον Ράντολφ, παρακαλώ. Είναι οι διαφορές που λέγαμε, με τον Βεζένκοφ. ;)
Θα τον ήθελα πακέτο από την Ομπραδόιρο μαζί με τον Κράβιτς. Κι οι χρόνοι θα βγαίνανε και οι ισορροπίες θα διατηρούνταν και θα έμεναν λεφτά για 2 καλούς παίκτες στο 1-2. όπως ο Σλούκας και ο Λορένζο Μπράουν, ας πούμε. Κι αυτό, έχοντας ως δεδομένο ότι έχουμε κλείσει Λάρε. Αλλιώς θα ήθελα κι έναν Τζόρντν Λόιντ για το 2. :smile:
Π.χ
1) Σλούκας, Κόνιαρης,
1-2) Λορένζο Μπράουν, Σπανούλης, Λαρεντζάκης
2-3) Μακκίσικ
3)Παπανικολάου, Β.Χ
3-4) Ντάουμ
4) Πρίντεζης, Βεζένκοφ
5) Μάρτιν, Έλλις, Κράβιτς.
Παραθέτω βιντεάκι πρώτης γνωριμίας κι εφιστώ την προσοχή στο 0.33 με αντίπαλο τον Ράντολφ, παρακαλώ. Είναι οι διαφορές που λέγαμε, με τον Βεζένκοφ. ;)
- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν ισχυουν τα δημοσιευματα απο τουρκια μερια πρεπει να ξεχναμε σλουκα,μπροκχοφ σιγα σιγα..Ο ζοτς ανανεωνει λενε και τον μπροκχοφ τον θελει η εφες..
Στα καλα νεα της ημερας η μακαμπι λενε οτι δεν θα ανανεωσει τον γουολτερς και η εφες αν παρει μπροκχοφ θα αφησει τον αντερσον!
Για ασσο ισως μπορουμε να κοιταξουμε και ερντελ,εχει ενα χρονο συμβολαιο ακομα αλλα παιζει να θελει να τον δωσει η μπαρτσα μετα τους τραυματισμους.
Στα καλα νεα της ημερας η μακαμπι λενε οτι δεν θα ανανεωσει τον γουολτερς και η εφες αν παρει μπροκχοφ θα αφησει τον αντερσον!
Για ασσο ισως μπορουμε να κοιταξουμε και ερντελ,εχει ενα χρονο συμβολαιο ακομα αλλα παιζει να θελει να τον δωσει η μπαρτσα μετα τους τραυματισμους.
0
Ελπίζω να μην ισχύουν τα τούρκικα δημοσιεύματα για Ζοτς. Από την άλλη είναι γεγονός ότι η Φενέρ κινείται γερά στο παζάρι, έχοντας πλησιάσει Τόμπκινς και Πουαριέ.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 21, 2020 2:40 pmΑν ισχυουν τα δημοσιευματα απο τουρκια μερια πρεπει να ξεχναμε σλουκα,μπροκχοφ σιγα σιγα..Ο ζοτς ανανεωνει λενε και τον μπροκχοφ τον θελει η εφες..
Η Εφές από την άλλη ρίχνει το μπάτζετ κατά 40% και πρώτος- πρώτος θα την κάνει ο Άντερσον. Δεν με ψήνει προσωπικά. Τον Μπρόκχοφ τον ήθελα γιατί δίνει πράγματα που δεν δίνει ο Παπ που έτσι κι αλλιώς θα είναι το βασικό μας 3αρι με ένα 25λεπτο πάνω- κάτω.
Τον αυστραλό τον έβλεπα και στο 2 όπως τον έβαζε ο κόουτς στη Λόκο για σημαντικό διάστημα ανά παιχνίδι.
Δεν τρέχει και τίποτε να μν τον πάρουμε εν αντιθέσει με τον Σλούκα που είναι πολύ σημαντικό να τον κλείσουμε.
Τον Ερτέλ που λες γιατί να του λύσει το συμβόλαιο η Μπάρτσα; Δεν νομίζω να τον αφήσει να φύγει. Θεωρείται από τους σίγουρους σε αντίθεση με τον Κούρικ που κι ελεύθερος μένει και παρά τη καλή γνώμη που έχουν όλοι στην Μπαρτσελόνα για αυτόν, είναι πιθανό να μην τον ανανεώσουν λόγω σίγουρων περικοπών που θα ισχύσουν για την ομάδα της Καταλωνίας.
Άσε που από πίσω από τον Αμερικανοσλόβάκο έρχεται με φόρα πια, κι ο Μπολμάρο, πέραν του Χίγκινς και του Αμπρίνες που όλο και ενσωματώνεται.
Ακριβός βέβαια, αλλά αν δεν μπορούσαμε τον Σλούκα θα με έψηνε ένα δίδυμο Λορένζο Μπράουν και Κούρικ στο 1-2. Κι ένας ακόμη ξένος άσσος πίσω από τον κόμπο Μπράουν.
-
- Reactions: 7
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Malcolm Delaney
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαιρετώ την παρέα μετά από πολύ καιρό.
Καταρχάς να πω ότι ενθουσιάστηκα που τυχαία βρήκα ότι το forum άνοιξε ξανά καθώς είχα διαβάσει κάποιες εξαιρετικές γνώμες παλαιότερα. 8-)
Τώρα όσον αφορά τον Ολυμπιακό το roster στα μάτια μου θα είναι κάπως έτσι:
PG : Μεταγραφή , Μεταγραφή ή Buycks , Κόνιαρης.
SG : McKissic , Σπανούλης ,
SF : Παπανικολάου , Μεταγραφή.
PF : Πρίντεζης , Βεζένκοφ.
PF - C: Μεταγραφή.
C : Ellis , Hassan.
Πιστεύω ο Λαρεντζάκης θα προστεθεί στο ρόστερ μόνο αν τελικά επιστρέψουμε στην Α1.
Η μόνη μεταγραφή που θα ξεπερνά το εκατ. θεωρώ θα είναι του βασικού PG και στις υπόλοιπες θέσεις θα πάμε σε παίκτες λαβράκια όπως ξέρει ο Coach B να κάνει με επιτυχία τόσα χρόνια.
Προτείνω λοιπόν στις κενές θέσεις κάποιους που μου αρέσουν και θα ήθελα να ακούσω και τις γνώμες των συμφουρομιτών.
PF - C :
PG :
SF :
Δεν σουτάρει πολύ αλλά να έχουμε αυτόν και τον McKissic στην ίδια πεντάδα
.
Καλώς σας βρήκα και πάλι!! 8-)

Καταρχάς να πω ότι ενθουσιάστηκα που τυχαία βρήκα ότι το forum άνοιξε ξανά καθώς είχα διαβάσει κάποιες εξαιρετικές γνώμες παλαιότερα. 8-)
Πιστεύω ο Λαρεντζάκης θα προστεθεί στο ρόστερ μόνο αν τελικά επιστρέψουμε στην Α1.
Η μόνη μεταγραφή που θα ξεπερνά το εκατ. θεωρώ θα είναι του βασικού PG και στις υπόλοιπες θέσεις θα πάμε σε παίκτες λαβράκια όπως ξέρει ο Coach B να κάνει με επιτυχία τόσα χρόνια.
Προτείνω λοιπόν στις κενές θέσεις κάποιους που μου αρέσουν και θα ήθελα να ακούσω και τις γνώμες των συμφουρομιτών.

PF - C :
PG :
SF :
Δεν σουτάρει πολύ αλλά να έχουμε αυτόν και τον McKissic στην ίδια πεντάδα

1
1

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ενας τουρκος δημοσιογραφος ειπε οτι ο σλουκας ειναι πολυ κοντα στον ολυμπιακο...Ακομα δεν εχει ερθει καλοκαιρι το βλεπω να μας τρελανουνε με το ερχεται δεν ερχεται... Στο τουιτερ παντως το αναπαραγουν και ο Λεουσης και αυτοι οτι ισχυει το δημοσιευμα,και ο μελαγιες ειπε του πριντεζη οτι μπορει και να ειναι συμπαικτες με το σλουκα παλι ,μην το ξεγραφεις..
https://www.to10.gr/basket/euroleague/8 ... -olybiako/
0
Μακάρι, φίλε Shaq7. Απ' 'οσα 'εχω τσεκάρει τα τελευταία χρόνια, αξίοπιστος τούρκος δημοσιογράφος είναι ο ι Σενιόλ. Αυτός, ποτέ δεν αναπαρήγαγε το δημοσίευμα της Χουριέτ περί ανανέωσης Ζοτς.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 22, 2020 9:39 pmΕνας τουρκος δημοσιογραφος ειπε οτι ο σλουκας ειναι πολυ κοντα στον ολυμπιακο...Ακομα δεν εχει ερθει καλοκαιρι το βλεπω να μας τρελανουνε με το ερχεται δεν ερχεται... Στο τουιτερ παντως το αναπαραγουν και ο Λεουσης και αυτοι οτι ισχυει το δημοσιευμα,και ο μελαγιες ειπε του πριντεζη οτι μπορει και να ειναι συμπαικτες με το σλουκα παλι ,μην το ξεγραφεις..
Εγώ ποτέ μου δεν τον είδα να γυρνάει τον Σλούκα, παρά μόνο όταν διάβασα από έγκυρα μέσα ότι ο Ζοτς είναι πολύ κοντά στο να φύγει και μετά τη συνέντευξη Μπαρτζώκα. Από τότε κι ύστερα θεωρώ πιο πιθανό να είναι τα επόμενα χρόνια παίκτης μας, παρά το αντίθετο.
Καλώς σε βρήκαμε:TheoMakris έγραψε: ↑Τετ Απρ 22, 2020 7:53 pmΧαιρετώ την παρέα μετά από πολύ καιρό.![]()
![]()
Προτείνω λοιπόν στις κενές θέσεις κάποιους που μου αρέσουν και θα ήθελα να ακούσω και τις γνώμες των συμφουρομιτών.![]()
![]()
Ενδιαφέροντες παίκτες ανακάλυψες, στα χνάρια του κόουτς μας, θα έλεγα! ;)
Σχετικά με το 3 μας όμως, αφενός πιστεύω ότι πρέπει να είναι διπλοθεσίτης μιας και ο Παπ θα παίζει γύρω στα 25' κι αφετέρου να είναι τσεκαρισμένα καλός σουτέρ.
Ο Τέιτ που προτείνεις και δεν τον ήξερα, βλέπω ότι δεν είναι κακός σουτέρ (πέρσι στην Αντβέρπη σούταρε μεταξύ 42% και 45% σε βέλγικη λίγκα και Ευρώπη, αλλά δεν ξέρω τα ποσοστά καριέρας του, ενώ βλέπω ότι σουτάρει 1τριπ. για 3 δίπ. άρα φέρνει όντως σε Μακίσικ).
Τον Ολιβερ επίσης δεν τον ξέρω και γενικά κρατάω μια απόσταση από παίκτες από αναπτυξιακή, ενώ ο Χικς έχει πολύ καλά στοιχεία, αλλά νομίζω ότι "βρίσκει" με Μάρτιν και Έλλις. Θα θέλαμε έναν που να είναι καλύτερος σουτέρ ώστε να παίρνει σταθερά 10-15' ως PF και 5-'10' ως C.
Ο Κιλλιάν, τέλος είναι πολύ- πολύ καλή ιστορία, τον συζητάγαμε κι εμείς με το που άνοιξε το "νέο" φόρουμ. Τότε λεγόταν ότι ήταν πιο πιθανό να είναι του χρόνου στο ΝΒΑ. Τώρα λόγω ιού, ίσως πάει για τη μεθεπόμενη χρονιά. Μακάρι να τον παίρναμε για δίπλα από τον βασικό μας pg, πάντως, έστω και για μία χρονιά.
* Σχετικά με τον Λαρεντζάκη, να τον θεωρούμε ως τελειωμένη ιστορία. Αν διαβάσει κανείς τη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, νομίζω ότι αυτό θα συμπεράνει.
-
- Reactions: 7
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Malcolm Delaney
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
TheoMakris έγραψε: ↑Πέμ Απρ 23, 2020 1:29 amΝα σαι καλά και ειλικρινά ο Τέιτ που μου έμαθες έχει ενδιαφέρον, εφόσον μπορεί να σουτάρει σταθερά πάνω από 38% περίπου και δεν είναι κανά τρελοκομείο. Το λέω γιατί βλέπω ότι μετά το Βέλγιο, πήγε Αυστραλία, όπου δεν είναι πολύ συνηθισμένος προορισμός για αμερικάνους σε τέτοια ηλικία. Έναν πήραμε από το πρωτάθλημα των καγκουρώ (και με περγαμηνές, μάλιστα) τον Χακίμ τον Ουόρικ και δεν ακούμπησε, δυστυχώς....
Ο Χικς, αν δεν βρεθεί κάποιο 4αρι που να μπορεί να πάρει 7-8 λεπτά κάθε παιχνίδι και ως σέντερ σε χαμηλά σχήματα, θα είναι μια καλύτερη επιλογή από τον Ρούμπιτ, ας πούμε. Ϊσως ο Ρούμπιτ που ξέρει τα κατατόπια της Ευρωλίγκας αλλά και του ΣΕΦ, να είναι πιο "ασφαλής" επιλογή, ο Χικς όμως έχει ψηλότερο ταβάνι.
Σε κάθε περίπτωση έκανες ωραία δουλειά στη σωστή κατεύθυνση!
Όσο για το Λαρεντζάκη- Κόνιαρη, λογικά ο πρώτος θα έχει προβάδισμα, εκτός κι αν ο Κόνιαρης κάνει κάποιο ξεπέταγμα από την προετετοιμασία και μετά. Το ίδιο ισχύει και για τον Χαραλομπόπουλο αν με το καλό γυρίσει νωρίς κι υγιής. Μαζί με Κόνιαρη θα "παλεύουν" για μία θέση στη 12αδα. Όλα αυτά αν μείνει ο Βεζένκοφ και πάμε για 4-5αρι. Αλλιώς πάμε για βασικό 4αρι και για τρίτο 5αρι.
*Εγώ και τον Κουφό θα ήθελα αν του πλήρωνε η ΤΣΣΚΑ 1Μ και να του δίναμε κι εμείς π.χ 500χιλ. ΜΑζί με τους 2 ΜΑΠ μας θα έκανε καλή 3αδα σέντερ, και θα μας γλύτωνε θέση ξένου στους κοντούς, στην περίπτωση που γυρίσουμε Α1.
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο κουφος θα ταν τρελο steal με 500 χιλ..Εγω τον θυμαμαι πολυ τιμιο σεντερ δεν ξερω γιατι πηγε τοσο χαλια περσι,ειχε και τραυματισμους βεβαια..Λογικα εχει και για του χρονου συμβολαιο με 3 μυρια, θα πρεπει να του δωσουν μεγαλη αποζημιωση για να φυγει.
Εχω δει που λενε οτι αν πουληθει ο χαπ θα ερθει ο poythress στην θεση του,αρα αν μεινει ο χαπ δεν θα παρουμε 4ρι η θα παμε με 6 ψηλους?περιεργα τα λενε..
Εχθες ο κακιουσης με την παντελη λεγανε οτι ο χαπ υπολογιζεται μονο για 4ρι εντωμεταξυ.. Πως θα παιξει ο χαπ στο 4ρα που δεν σουταρει καθολου μονο αυτοι ξερουν..
Η τσσκα παει δυνατα για μπροκχοφ αρα η λογικη λεει οτι ο χιλιαρντ θα ειναι ελευθερος..λογικα με 900-1εκ δολλαρια τον φερνεις..
Φερνεις σλουκα,γουολτερς,χιλιαρντ και μπολντεν και εχεις ροστερ χαλαρα για 8δα..
Εχω δει που λενε οτι αν πουληθει ο χαπ θα ερθει ο poythress στην θεση του,αρα αν μεινει ο χαπ δεν θα παρουμε 4ρι η θα παμε με 6 ψηλους?περιεργα τα λενε..
Εχθες ο κακιουσης με την παντελη λεγανε οτι ο χαπ υπολογιζεται μονο για 4ρι εντωμεταξυ.. Πως θα παιξει ο χαπ στο 4ρα που δεν σουταρει καθολου μονο αυτοι ξερουν..
Η τσσκα παει δυνατα για μπροκχοφ αρα η λογικη λεει οτι ο χιλιαρντ θα ειναι ελευθερος..λογικα με 900-1εκ δολλαρια τον φερνεις..
Φερνεις σλουκα,γουολτερς,χιλιαρντ και μπολντεν και εχεις ροστερ χαλαρα για 8δα..
0