2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 29, 2020 12:42 am

Πραγματι ο Πριντεζης ειναι παικταρας και στα καλα του δεν μπορουσε να τον μαρκαρει καποιος επαρκως. Βεβαια τα ματς τα κερδιζει ο κοντος που εχει περιπου 1ωρα βιντεο με wining shots στο youtube. Σπανουλη και Πριντεζη δε θα ξαναδουμε, τουλαχιστον να εχουμε καλα βιντεο να τους θυμομαστε.

0
basket72
Reactions:

Τετ Απρ 29, 2020 12:54 am

Redfly έγραψε:
Τετ Απρ 29, 2020 12:42 am
Πραγματι ο Πριντεζης ειναι παικταρας και στα καλα του δεν μπορουσε να τον μαρκαρει καποιος επαρκως. Βεβαια τα ματς τα κερδιζει ο κοντος που εχει περιπου 1ωρα βιντεο με wining shots στο youtube. Σπανουλη και Πριντεζη δε θα ξαναδουμε, τουλαχιστον να εχουμε καλα βιντεο να τους θυμομαστε.
Δεν τους συγκρίνω ως παίκτες. Μάλλον κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Σπανούλη για τη δεκαετία που μας πέρασε.
Αλλά η επίδραση που είχε το πεταχτάρι εικάζω ότι είναι μεγαλύτερη και πολλαπλάσια από αυτή που νομίζουμε. Άλλο το να είχαμε φτάσει στην πηγηή (από το εντελώς πουθενά, εννοείται) και να μην είχαμε πιει νερό, κι άλλο η κούπα με τέτοιο μπάζερ και τόσο δύσκολο. Πιθανολογώ ότι δεν θα είχαμε φτιάξει τέτοια νοοτροπία ως ομάδα αν δεν είχε προηγηθεί το νικητήριο καλάθι του Πρίντεζη.

Προφανώς και δεν μπορώ να το υποστηρίξω με επιχειρήματα αλλά αυτή είναι η -ας την πω- διαίσθησή μου. Ότι χωρίς το καλάθι αυτό δεν θα είχαμε όλα τα άλλα νικητήρια ή έστω αποφασιστικοτάτα κι απίστευτα καλάθια του Σπανούλη.

:sorry: για το ελαφρώς οφ τόπικ, αλλά πήγε η κουβέντα ξανά στο 4 μας κι ως εκ τούτου στον Πρίντεζη.

Agio96

senior
Reactions: 45
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 29, 2020 1:08 am

basket72 έγραψε:
Τρί Απρ 28, 2020 10:42 pm
Agio96 έγραψε:
Τρί Απρ 28, 2020 10:13 pm

Να συμφωνήσουμε ότι από πριντεζη είναι καλύτεροι ο σενγκελια ο μιροτιτς ο ραντολφ και ίσως κ ο σικμα αλλά ας τον δούμε σε καλύτερα ομάδα για να τον κρίνουμε.. Ντερικ Γουίλιαμς δε με εμπνέει παρ ότι έχει απίθανα προσόντα έχει ένα ελαττώμα. Θέλει μια μπάλα μόνος του και για 4αρι είναι χλωμό να συμβεί.. Ένας λόγος της φετινής κακής φένερ κατ εμέ σε συνδυασμό με τους τραυματισμους στο 5. Τέλος για Χένρι είχε γίνει λόγος κ αο το πριφτη για τη συμπεριφορά του όσο έπαιζε στην ουνικς όσο κ απ το καρύδα. Καλύτερα δηλαδή να κρατούσες γουεμπερ. Προσωπικά, μ αρέσουν τα γκαρντ με 40% στο τρίποντο κ ας μην είναι αποκλειστικά σουτερ, βλ βεστερμαν.

Γενικά δεν συμφωνούμε οι 2 μας, αλλά που θα πάει θα γίνει κι αυτό. :smile:
Θα ξεκινήσω από το τέλος. Ο Βέστερμαν που εμένα μου αρέσει πολύ ως άσσος, δεν είναι κανείς σουτέρ όπως λες κι εσύ. Φέτος σούταρε με 47% που απογείωσε το συνολικό ποσοστό καριέρας του στο 38.5%. Μέχρι πέρσι είχε ποσοστά καριέρας κάπου στο 36% και παίζει Ευρωλίγκα από την υπέροχη ομάδα της Παρτίζαν (μαζί με Λοβέρν τότε να βγάζουν μάτια).

Να σου πω επίσης ότι ο αγαπάμε Πρίντεζη, τον θεωρώ ξεκάθαρα μέλος της ομάδας της δεκαετίας που πέρασε για την Ευρωλίγκα και το έχω γράψει εδώ και καιρό. Αλλά επειδή έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς συν την κακοδιαχείριση που έγινε από Σφαιρόπουλο, αλλά και το φιλότιμο/αγάπη του Πριντέζαρου για την ομάδα, του στέρησαν μεγάλο κομμάτι της αθλητικότητάς του. Από πέρσι κιόλας έχει πέσει αρκετές θέσεις.
Καλύτεροι από αυτόν είναι (πέραν των 4 που γράφεις) είναι κι ο Γκιλ κι ο Ντέρικ Γουίλιαμς- εννοείται- ο Σίνγκλετον, ο Μοερμάν, ο Τόμπκινς κι ο Γερέμπκο. Σε αριθμούς και προσόντα είναι ο Ντεσόν των 2 τελευταίων χρόνων με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. :P γιατί έχει μια λουζεριά ο τελευταίος να τον συνοδεύει.

Παρόλα αυτά με ένα αθλητικό- ποιοτικό 4αρι δίπλα του ο Πρίντεζης μπορεί για ένα 20λεπτο να δώσει πάρα πολλά ακόμη. Να ξεκινάει από πίσω όμως, παρακαλώ.
Και να ξαναπώ ότι παίκτης και αθλητής σαν τον Πριντέζαρο δεν ξέρω αν υπάρχει στο ελληνικό μπάσκετ. Για μένα είναι η σημαία του Ολυμπιακού κι ήταν αυτός που έπαιξε τεράστιο ρόλο στην καταπληκτική πενταετιά του με το πεταχτάρι του στην Κωνσταντινούπολη - κι όχι μόνο αυτό, εννοείται.
Ρε συ ο γκιλ έχει κ ιστορικό τραυματισμών.. Φέτος έχασε μεγάλο κομμάτι της χρονιάς και δε ξέρω κατά πόσο αξίζει αν σκεφτεί κανείς κ τα χρήματα.. Τώρα για το σινγκλετον αυτή η αφέλεια του κ το γεγονός ότι διαλέγει παιχνίδια για να φορτσαρει δε το καθιστούν καλύτερου του πάντα σταθερού πρι.. Ο μοερμαν πριν το τραυματισμό ίσως ναι να ταν καλύτερος.. Ο μετά μπορεί να ναι άλλος παίχτης. We ll see.. Ο γερεμπκο για καμιά χιμκι είναι ταμάμ.. Για σοβαρή ομάδα που ποντάρει οχταδα κ όχι απλά να ναι πυροτέχνημα καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς δε ξέρω.. Αμφιβάλλω.. Ο βεστερμαν έφτιαξε το σουτ απ όταν ήταν ζαλγκιρις.. Επίσης για 40% σουτ βλ. Σλουκα, λεκαβιτσιους, λο, ραις, ντιλεινι.. Πρόχειρα αυτοί μου ρχονται στο μυαλό.. Ντάξει μπορεί όχι 40% τουλάχιστον κοντά σ αυτό για να μην υπερβάλουμε.

0
basket72
Reactions:

Τετ Απρ 29, 2020 1:05 pm

Agio96 έγραψε:

Ρε συ ο γκιλ έχει κ ιστορικό τραυματισμών.. Φέτος έχασε μεγάλο κομμάτι της χρονιάς και δε ξέρω κατά πόσο αξίζει αν σκεφτεί κανείς κ τα χρήματα.. Τώρα για το σινγκλετον αυτή η αφέλεια του κ το γεγονός ότι διαλέγει παιχνίδια για να φορτσαρει δε το καθιστούν καλύτερου του πάντα σταθερού πρι.. Ο μοερμαν πριν το τραυματισμό ίσως ναι να ταν καλύτερος.. Ο μετά μπορεί να ναι άλλος παίχτης. We ll see.. Ο γερεμπκο για καμιά χιμκι είναι ταμάμ.. Για σοβαρή ομάδα που ποντάρει οχταδα κ όχι απλά να ναι πυροτέχνημα καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς δε ξέρω.. Αμφιβάλλω.. Ο βεστερμαν έφτιαξε το σουτ απ όταν ήταν ζαλγκιρις.. Επίσης για 40% σουτ βλ. Σλουκα, λεκαβιτσιους, λο, ραις, ντιλεινι.. Πρόχειρα αυτοί μου ρχονται στο μυαλό.. Ντάξει μπορεί όχι 40% τουλάχιστον κοντά σ αυτό για να μην υπερβάλουμε.
Ο Σίνγκλετον κάθε άλλο παρά αφελής είναι και φέτος ήταν ο παίκτης ομάδας που είδαμε και στο Κρασνοντάρ όταν τον πρωτολάνσαρε ο κόουτς Μπι.
Φέτος ήταν 3 και 4 φορές καλύτερος του Πρίντεζη.
Ο Γερέμπκο δεν πρωτοεμφανίστηκε φέτος στο παγκόσμιο μπάσκετ. Τον μπερδεύεις μάλλον- άσε που η Χίμκι δεν ξέρω κατά πόσο πιο ασόβαρη από εμάς είναι. Τέτοιο τσίρκο σαν τον φετινό Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα δεν ξέρω αν έχει ξαναυπάρξει. Να τα λέμε όλα.
Ο Βέστερμαν έχει παίξει 2 φορές στη Ζαλγκίρις, στην τελευταία μάλλον αναφέρεσαι. Ο Γάλλος δεν είναι σουτέρ, επαναλαμβάνω, θα πάρει και δίποντα. Τα τελευταία 3 χρόνια όντως παίρνει παραπάνω 3π, αλλά μπορεί να έχει να κάνει με τον ρόλο που του δώσαν Ιτούδης, Σάρας και Ζοτς που κι οι 3 τους είναι αρκετά κοντά σε φιλοσοφία. ;)

Σουτέρ δεν είναι επ' ουδενί κι ο Ράις. Για ποιον Λο μιλάς; Τον Γερμανό ή τον δικό μας once upon a time? Ο Έισι επίσης δεν ήταν με τίποτε σουτέρ, ενώ ο Γερμανός, ναι είναι και σουτέρ.
Όπως οι Σλούκας, Ντιλέινι και Λέκα που σωστά παραθέτεις.
Βέβαια το σουτ και τα στατιστικά εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Από τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας, από το πόσο χαλάρα τους έχει ο προπονητής στο κομμάτι αυτό, από τα συστήματα που βγάζει, από παίκτες που έχουν ικανότητα διείσδυσης και να "βλέπουν¨ παράλληλα και την πάσα στον ελεύθερο συμπαίκτη και πάει λέγοντας.
Αυτά και πάμε παρακάτω. :smile:

RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Απρ 29, 2020 1:08 pm

Εδώ θα διαφωνήσω κι εγώ basket72. Απλά νομίζω ο Ολυμπιακός δεν έχει δώσει την ευκαιρία στον Πρίντεζη να βγάλει όλη την ποιότητά του, δίνοντας παραπάνω λεπτά απ' ότι πρέπει. Δε γίνεται να παίζει παραπάνω λεπτά ο Πρίντεζης από παίκτες όπως ο Randolph, o Thompkins, o Gill κι ο Jerebko στην ηλικία που είναι και με την καταπόνηση που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια. Αν έπαιρνε 18-20 λεπτά ο Πρίντεζης δε θα προτιμούσα πολλά 4άρια από εκείνον. Είδες τώρα πχ οι 4 που ανέφερα είναι και δίδυμα στις ομάδες τους κι ο Γιώργος έχει από πίσω του τον Σάσα, που έκανε δύο καλές εβδομάδες σε δύο χρόνια και θέλει κι αύξηση.

0
basket72
Reactions:

Τετ Απρ 29, 2020 1:19 pm

RipCity έγραψε:
Τετ Απρ 29, 2020 1:08 pm
Εδώ θα διαφωνήσω κι εγώ basket72. Απλά νομίζω ο Ολυμπιακός δεν έχει δώσει την ευκαιρία στον Πρίντεζη να βγάλει όλη την ποιότητά του, δίνοντας παραπάνω λεπτά απ' ότι πρέπει. Δε γίνεται να παίζει παραπάνω λεπτά ο Πρίντεζης από παίκτες όπως ο Randolph, o Thompkins, o Gill κι ο Jerebko στην ηλικία που είναι και με την καταπόνηση που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια. Αν έπαιρνε 18-20 λεπτά ο Πρίντεζης δε θα προτιμούσα πολλά 4άρια από εκείνον. Είδες τώρα πχ οι 4 που ανέφερα είναι και δίδυμα στις ομάδες τους κι ο Γιώργος έχει από πίσω του τον Σάσα, που έκανε δύο καλές εβδομάδες σε δύο χρόνια και θέλει κι αύξηση.
Δεν διαφωνούμε εντελώς. ΤΟ είπα κι εγώ ότι έχει γίνει συσσωρευμένη κακοδιαχείριση στον Πρίντεζη. Τι να λέμε τώρα. Πόσες φορές έχει παίξει με ένεση και με παιχνίδι τέτοιο που να τρώει συνεχές και γερό ξύλο μπροστά και χωρίς να κλέβει πίσω.
"Ευθύνεται¨ πιθανώς κι ο ίδιος με το φιλότιμο και την αγάπη του για την ομάδα. Πρωτίστως όμως ο εκάστοτε προπονητής.

Μακάρι να κάνω λάθος αλλά την τελευταία διετία τον βλέπω να μην έχει τις ίδιες δυνατότητες σε άμυνα κι επίθεση. Κι είναι κάτι που δεν έχει να κάνει μόνο με συντήρηση. Έχει χάσει σε ταχυδύναμη. Είναι πιο αργός στα πόδια και στην επίθεση κ την άμυνα.

Συμφωνώ για τα 18΄20 του Πριντέζ-αρου σε κάθε περίπτωση. Το είπα και χθες. ΈΤσι τον θέλω: Για πρώτο με πίσω του τον Βέζε, όχι όμως.

Agio96

senior
Reactions: 45

Τετ Απρ 29, 2020 1:36 pm

basket72 έγραψε:
Τετ Απρ 29, 2020 1:05 pm
Agio96 έγραψε:

Ο Σίνγκλετον κάθε άλλο παρά αφελής είναι και φέτος ήταν ο παίκτης ομάδας που είδαμε και στο Κρασνοντάρ όταν τον πρωτολάνσαρε ο κόουτς Μπι.
Φέτος ήταν 3 και 4 φορές καλύτερος του Πρίντεζη.
Ο Γερέμπκο δεν πρωτοεμφανίστηκε φέτος στο παγκόσμιο μπάσκετ. Τον μπερδεύεις μάλλον- άσε που η Χίμκι δεν ξέρω κατά πόσο πιο ασόβαρη από εμάς είναι. Τέτοιο τσίρκο σαν τον φετινό Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα δεν ξέρω αν έχει ξαναυπάρξει. Να τα λέμε όλα.
Ο Βέστερμαν έχει παίξει 2 φορές στη Ζαλγκίρις, στην τελευταία μάλλον αναφέρεσαι. Ο Γάλλος δεν είναι σουτέρ, επαναλαμβάνω, θα πάρει και δίποντα. Τα τελευταία 3 χρόνια όντως παίρνει παραπάνω 3π, αλλά μπορεί να έχει να κάνει με τον ρόλο που του δώσαν Ιτούδης, Σάρας και Ζοτς που κι οι 3 τους είναι αρκετά κοντά σε φιλοσοφία. ;)

Σουτέρ δεν είναι επ' ουδενί κι ο Ράις. Για ποιον Λο μιλάς; Τον Γερμανό ή τον δικό μας once upon a time? Ο Έισι επίσης δεν ήταν με τίποτε σουτέρ, ενώ ο Γερμανός, ναι είναι και σουτέρ.
Όπως οι Σλούκας, Ντιλέινι και Λέκα που σωστά παραθέτεις.
Βέβαια το σουτ και τα στατιστικά εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Από τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας, από το πόσο χαλάρα τους έχει ο προπονητής στο κομμάτι αυτό, από τα συστήματα που βγάζει, από παίκτες που έχουν ικανότητα διείσδυσης και να "βλέπουν¨ παράλληλα και την πάσα στον ελεύθερο συμπαίκτη και πάει λέγοντας.
Αυτά και πάμε παρακάτω. :smile:
Για τον λο της μπαγερν εννοώ.. Ντάξει δε αναφέρομαι σε γκαρντ που θέλει μόνο να σουτάρει τρίποντα. Απλά θα θελα στο κομμάτι αυτό να ναι σταθερός τουλάχιστον και να χει 38 πλας αν είναι εφικτό. Γενικά εν ολίγοις θεωρώ ότι το σουτ μας ταλαιπωρεί χρόνια τώρα κ σε μια ανάλυση που διάβασα πρόσφατα ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είχε λίγα γκαρντ με πολύ καλό σουτ.. Ο τελευταίος ήταν ο ρόμπερτς.. Όχι ότι άλλοι δεν είχαν καλό σουτ.. Δε λέω αυτό.. Απλά δεν είχαν συνέπεια σ αυτό.. Κ επειδή σαν βάση έχω το σερβικό μπάσκετ που το σουτ είναι must στα γκαρντ, αναφέρω παίχτες σαν βεστερμαν κ λεκα. Αυτοί δηλαδή θα μ άρεσαν να ναι στην ομάδα μου.

0
Mr_Cadwell

junior
Reactions: 7
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Malcolm Delaney

Τετ Απρ 29, 2020 3:36 pm

Θα μας χάλαγε για να τρέχει την second unit ;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Απρ 29, 2020 8:08 pm

Mr_Cadwell έγραψε:
Τετ Απρ 29, 2020 3:36 pm
Θα μας χάλαγε για να τρέχει την second unit ;

αυτος ειναι πραγματικα ασουτος και αμα βαλεις και οτι στο ροστερ δεν εχουμε καποιον σουτερ τωρα θα πρεπει αυτοι που ερθουν ολοι να σουταρουν σαν τον καρυ!

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τετ Απρ 29, 2020 8:43 pm

Το προβλημα δεν ειναι ο πριντεζης καθαυτος.Το προβλημα ειναι το διδυμο πριντεζης-βεζενκοφ.
Στην αμυνα δεν ειναι καλοι ο καθενας για διαφορετικους λογους, εχουν ελλειψη αθλητικοτητας ο καθενας για διαφορετικους λογους και το μονο καλο που βλεπω σαν διδυμο ειναι τα διαφορετικα επιθετικα σημεια αναφορας τους, ο πριντεζης ζωγραφιζει στο ποστ , ο σασα σκοτωνει απο το τριποντο. Με τους Ελλις-Χασαν στο 5 ενας παικτης επιπεδου Γκιλ αν οχι ο ιδιος , ειναι επιτακτικη αναγκη για να παει καλα ο σχεδιασμος της φροντλαιν και να αποφυγουμε εξτρα ρισκα με την αποκτηση ενος παικτη οπως ο Ποιθρες. Ειναι αλλο πραγμα να μην δωσεις 3 μυρια για εναν παικτη στο 5 που ειναι κατανοητο και εχουμε εξηγησει τους λογους και αλλο πραγμα να κοστιζει η θεση 4 και 5 συνολικα 3 μυρια.

Απο εκει και περα για την προσεγγιση στην διαχειριση του Πριντεζη, απο εδω και στο εξης ισως ειναι καλη ιδεα να ακολουθησει το παραδειγμα του Ρεγιες της Ρεαλ(χωρις να τους συγκρινω παικτικα) με προσαρμογες.

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions: 51
Αγαπημένος παίκτης: Big Al

Τετ Απρ 29, 2020 11:32 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Απρ 28, 2020 9:05 pm
Ελεγε ο καρυδας το μεσημερι οτι ο βεζενκοφ ζηταει μεγαλη αυξηση ενω νομιζω οτι ηδη παιρνει 400+..Οι ειδησεις οτι τον θελουν παο εφες δειχνουν οτι γινεται διαπραγματευση αυτην την περιοδο.Σιγα μην τον κρατησει ο μπαρτζω αν θελει 600 χιλ..
για μενα κρατας τα λεφτα που ειναι να του δωσεις και φερνεις μπολντεν /τομκινς /γκιλ η καποιον τετοιου επιπεδου και εισαι μπομπα στους ψηλους..Το πολυ πολυ φερνεις και τον σκληρο αγρα αν τυχον και παιξουμε α1 να ριχνει καμια μαπα.
:+1:
450+550Κ για να ρολάρει μισό μήνα (μαξ) με Μπλατ κι άλλο μισό με Μπαρτζώκα, και τώρα αύξηση; Ήμαρτον φίλε Σάσα, καλός-χρυσός, είμαι υπέρμαχος ενός κορμού γηγενών- και μη- αλλά όχι κι έτσι.

Ακριβώς όπως τα λες, 200-250 στον Αγραβάνη και μισό Μ καβάτζα για έναν οδοστρωτήρα, όπως έφερε η Μακκαμπι τον Q. Acy

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Πέμ Απρ 30, 2020 2:47 pm

papp7 έγραψε:
Τετ Απρ 29, 2020 8:43 pm
Το προβλημα δεν ειναι ο πριντεζης καθαυτος.Το προβλημα ειναι το διδυμο πριντεζης-βεζενκοφ.
Στην αμυνα δεν ειναι καλοι ο καθενας για διαφορετικους λογους, εχουν ελλειψη αθλητικοτητας ο καθενας για διαφορετικους λογους και το μονο καλο που βλεπω σαν διδυμο ειναι τα διαφορετικα επιθετικα σημεια αναφορας τους, ο πριντεζης ζωγραφιζει στο ποστ , ο σασα σκοτωνει απο το τριποντο. Με τους Ελλις-Χασαν στο 5 ενας παικτης επιπεδου Γκιλ αν οχι ο ιδιος , ειναι επιτακτικη αναγκη για να παει καλα ο σχεδιασμος της φροντλαιν και να αποφυγουμε εξτρα ρισκα με την αποκτηση ενος παικτη οπως ο Ποιθρες. Ειναι αλλο πραγμα να μην δωσεις 3 μυρια για εναν παικτη στο 5 που ειναι κατανοητο και εχουμε εξηγησει τους λογους και αλλο πραγμα να κοστιζει η θεση 4 και 5 συνολικα 3 μυρια.

Απο εκει και περα για την προσεγγιση στην διαχειριση του Πριντεζη, απο εδω και στο εξης ισως ειναι καλη ιδεα να ακολουθησει το παραδειγμα του Ρεγιες της Ρεαλ(χωρις να τους συγκρινω παικτικα) με προσαρμογες.
Πιστευω οτι ο ΜΙλου με 2 εκ θα καθοταν. Και επειδη το πιστευω αυτο που λεω, δε νομιζω οτι θα χαλασουν 3 εκ για τις θεσεις 4-5. Θα μπορουσαν να καρτησουν μιλου και να φερουν καλο παικτη με τοσα χρηματα. Αφου φευγει ο Μιλου νομιζω οτι θα ερθει ειτε ενας 4-5 του 1,5 max (μαλλον αυτο) είτε δυο φτηνοι για τη θεση 4 και τη θεση 5.

0
Mr_Cadwell

junior
Reactions: 7
Αγαπημένος παίκτης: Malcolm Delaney

Παρ Μάιος 01, 2020 2:28 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Απρ 29, 2020 8:08 pm
αυτος ειναι πραγματικα ασουτος και αμα βαλεις και οτι στο ροστερ δεν εχουμε καποιον σουτερ τωρα θα πρεπει αυτοι που ερθουν ολοι να σουταρουν σαν τον καρυ!
Πάντα υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουμε σταθερό σουτ από το 3 από τον βασικό μας άσσο και ο tweener που ακούγεται ότι θα έρθει να μπορεί να απειλεί και αυτός από μακρυά.

0
basket72
Reactions:

Παρ Μάιος 01, 2020 1:50 pm

Mr_Cadwell έγραψε:
Παρ Μάιος 01, 2020 2:28 am

Πάντα υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουμε σταθερό σουτ από το 3 από τον βασικό μας άσσο και ο tweener που ακούγεται ότι θα έρθει να μπορεί να απειλεί και αυτός από μακρυά.
Καλήμερά και καλό μήνα!
ο tweener για ποιες θέσεις ακούγεται; Για το 4-5 εννοείς;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Μάιος 01, 2020 1:59 pm

Για γκος που λενε οτι αρεσει στον μπαρτζω τι λετε?Εμενα δεν μου ταιριαζει μαζι με σλουκα γιατι μοιαζουν πολυ σαν παιχτες,να ερθει να παιζει 15 λεπτα πισω απο τον σλουκα θα ταν πολυτελεια και δεν νομιζω να γινει.Να ρθει σαν πρωτος γκαρντ θα ναι πολυ ρισκο αν και αμα τον συνδυασεις με καποιον στυλ ντιλεινι μπορει να δουλεψει.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”