2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μιλώντας για την εφορία, να πούμε ότι σύμφωνα με τη ρύθμιση που πέρασε πέρυσι, η αλλαγή φορολογικού συντελεστή ίσχυε από την 1/1. Δηλαδή ό,τι πλήρωσαν οι πρόεδροι από αρχές Γενάρη κι έπειτα ήδη είχε έκπτωση και πληρώθηκε εφορία 22% αντί για 45%. Αν συνυπολογίσει κανείς και την εισφορά αλληλεγγύης, ένας παίκτης που έπαιρνε 1 εκ καθαρά, κόστιζε στην ομάδα του 2,3 εκ, ενώ τώρα "μόλις" 1,5εκ.
Επίσης να πούμε πως, σε αντίθεση με ό,τι έχει γραφεί κατά καιρούς, δεν ισχύει μόνο για τα τεράστια συμβόλαια, αλλά για οτιδήποτε είναι άνω των 40.000€.
Επίσης να πούμε πως, σε αντίθεση με ό,τι έχει γραφεί κατά καιρούς, δεν ισχύει μόνο για τα τεράστια συμβόλαια, αλλά για οτιδήποτε είναι άνω των 40.000€.
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- Neondreamer
- Reactions: 51
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κοιτάει Κονιαρη η μπολονια λενε , εγω ευκολα τους τον έδινα δανεικό για τουλάχιστον έναν χρονο , ετσι κι αλλιως ο ολυμπιακος είναι κομπλε από ελληνες παιχτες. Τι θα λεγατε για αυτό :
Σλουκας(1,7μ) , Λορενζο Μπραουν(800χιλ)
Μακισικ(400χιλ) , Σπανούλης(500χιλ) , Λαρετζακης(350χιλ)
Παπανικολάου(1μ) , Αντερσον(600χιλ)
Γκιλ(1,2μ) , Πριντεζης(500χιλ) , Βεζενκοφ(350χιλ)
Μαρτιν(400χιλ) , Ελις(400χιλ)
Δεν ξερω ακριβώς τους μισθούς των υπαρχόντων , παντως το μπατζετ ετσι κυμαίνεται μεταξυ 8 με 8,5 μυριων που δεν είναι και κανα τρελο ποσο μπορω να πω. Δεν ξερω και το περσινο μπατζετ ποιο ηταν για να καταλαβω την αυξηση , οποιος μπορει να παραθεσει τα ποσα των φετινων παιχτων θα βοηθουσε. Επισης δεν μπορω να ξερω και ποσα μπορει να παιρνει ο Μπαρτζω και το σταφ του συγκριτικά με το σταφ των Μπλατ/Κεμζουρα.
Στο ροστερ υπολογίστε και Νικολαιδη , ΒΧ +καποιον ακομα ελληνα μικρο στους ψηλους και Κονιαρης όπως ανεφερα στην αρχη δανεικός . Το 2ο σεναριο είναι να μην δοθεί δανεικός ο κονιαρης , να κατεβει στο 2 ο μπραουν , στο 3 ο μακισικ και να μην αποκτυθει καθολου ο αντερσον , καλο κι αυτό.
Σλουκας(1,7μ) , Λορενζο Μπραουν(800χιλ)
Μακισικ(400χιλ) , Σπανούλης(500χιλ) , Λαρετζακης(350χιλ)
Παπανικολάου(1μ) , Αντερσον(600χιλ)
Γκιλ(1,2μ) , Πριντεζης(500χιλ) , Βεζενκοφ(350χιλ)
Μαρτιν(400χιλ) , Ελις(400χιλ)
Δεν ξερω ακριβώς τους μισθούς των υπαρχόντων , παντως το μπατζετ ετσι κυμαίνεται μεταξυ 8 με 8,5 μυριων που δεν είναι και κανα τρελο ποσο μπορω να πω. Δεν ξερω και το περσινο μπατζετ ποιο ηταν για να καταλαβω την αυξηση , οποιος μπορει να παραθεσει τα ποσα των φετινων παιχτων θα βοηθουσε. Επισης δεν μπορω να ξερω και ποσα μπορει να παιρνει ο Μπαρτζω και το σταφ του συγκριτικά με το σταφ των Μπλατ/Κεμζουρα.
Στο ροστερ υπολογίστε και Νικολαιδη , ΒΧ +καποιον ακομα ελληνα μικρο στους ψηλους και Κονιαρης όπως ανεφερα στην αρχη δανεικός . Το 2ο σεναριο είναι να μην δοθεί δανεικός ο κονιαρης , να κατεβει στο 2 ο μπραουν , στο 3 ο μακισικ και να μην αποκτυθει καθολου ο αντερσον , καλο κι αυτό.
0
Μακάρι φίλε εδώ μαζί θα είμαστε να το πανηγυρίζουμε δεν έχω καθόλου καλό προαίσθημα όμως..
0
Ωραίο ρόστερ φίλε JohhyPao απλώς ο Άντερσον δεν έχει πέσει κάτω από το 1εκ, πιθανώς φέτος λόγω κακής χρονιάς και του νέου ιού, να πάει ακόμα και στα 600χιλ που λες.Εγώ κάπου στα 800χιλ τον κόβω.
Πάντως δεν νομίζω ότι είναι ο παίκτης που μας λείπει. Εδώ θέλουμε συμπληρωματικό γκαρντ - σουτέρ. Ή και 2-3ρι τύπου, Τζάνιγκ ή Ινβερνίτσι που έγραφα χθες για Παναθηναίκο΄/.
Ακόμα καλύτερα όμως ένα 1-2 για να είμαστε εντάξει στον άσσο αλλά και σε πιθανή απουσία Σλούκα. Τύπου Μάοντο Λο ή και Ρον Μπέικερ που θα έχει και πεσμένο κασέ-ρι μετά τη μάλλον αποτυχημένη χρονιά του στην ΤΣΣΚΑ κι αυξημένο κίνητρο.
-
- Reactions: 347
- Twitter: @ioannisdiam
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω πως τα 600 ίσως είναι και πολλά πλέον για τον Anderson. Από τους 4.8 πήγε φέτος στους 3.5 πόντους. Αυτά είναι Μαντζαρέικα νούμερα.basket72 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2020 12:26 pmΩραίο ρόστερ φίλε JohhyPao απλώς ο Άντερσον δεν έχει πέσει κάτω από το 1εκ, πιθανώς φέτος λόγω κακής χρονιάς και του νέου ιού, να πάει ακόμα και στα 600χιλ που λες.Εγώ κάπου στα 800χιλ τον κόβω.
Πάντως δεν νομίζω ότι είναι ο παίκτης που μας λείπει. Εδώ θέλουμε συμπληρωματικό γκαρντ - σουτέρ. Ή και 2-3ρι τύπου, Τζάνιγκ ή Ινβερνίτσι που έγραφα χθες για Παναθηναίκο΄/.
Ακόμα καλύτερα όμως ένα 1-2 για να είμαστε εντάξει στον άσσο αλλά και σε πιθανή απουσία Σλούκα. Τύπου Μάοντο Λο ή και Ρον Μπέικερ που θα έχει και πεσμένο κασέ-ρι μετά τη μάλλον αποτυχημένη χρονιά του στην ΤΣΣΚΑ κι αυξημένο κίνητρο.
0
- verycoco
- Reactions: 20
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Che
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο κύριος Ντιλεινι έμεινε ελεύθερος απο Μπαρτσα
https://www.sport24.gr/Basket/Euroleagu ... 09752.html
https://www.sport24.gr/Basket/Euroleagu ... 09752.html
0
μαζί με την ομάδα μεγαλώνουμε και εμεις...
Ενδεχομένως να είναι και σε σταθερή πτώση κι όντως να πέσει κατακόρυφα το κασέ του.
Νομίζω πάντως ότι δεν κόλλαγε με τίποτα στο ρόστερ και το πνεύμα του Αταμάν. Εκεί ήταν το καλύτερο ντουέτο της Ευρώπης και συνδυαζόταν είτε με Μπομπουά είτε με Σιμόν.
Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω ότι κάνει, είτε ο φετινός Άντερσον είτε ο παλιός. Άλλον παίκτη θέλουμε δεδομένης της παρουσίας Μακκίσικ και Παπανικολάου, πόσο μάλλον αν έρθει κι ο Λορένζο Μπράουν (που εγώ τον θέλω με τα χίλια στον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα.)
Ντιλεινι στην Αρμάνι.. Μάλιστα.. Έφυγε ήδη ο ένας.. Αν κ ποτέ δε πίστευα ότι θα τον αποκτουσαμε λόγω του ότι έχει κόλλημα τρελό με τα χρήματα. Είναι ικανός να πάει σε άλλη ομάδα ακόμα κ για 1 ευρώ παραπάνω. Πολύ καλός παίκτης σε καμία περίπτωση ηγέτης που να ματώνει τη φανέλα, επομένως λίγος για τον Ολυμπιακό.. Όταν εννοώ λίγο απ την άποψη ότι είναι φραγκοφονιας, όχι ότι δεν έχει τη ποιότητα. Θεωρώ ότι η άχρωμη Αρμάνι του ταιριάζει. Απ το να πάει σε καμία Κίνα πήγε στη Κίνα της Ευρώπης.
1
1

Αν έρθει ο Σλούκας, τότε δεν χωράει κι ο Ντιλέινι. Θα "βρίσκουν" ξεκάθαρα. Καλύτερα λοιπόν ο Λορένζο Μπράουν να δώσει και μέγεθος κ αθλητικότητα. Ταμάμ.Agio96 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2020 2:11 pmΝτιλεινι στην Αρμάνι.. Μάλιστα.. Έφυγε ήδη ο ένας.. Αν κ ποτέ δε πίστευα ότι θα τον αποκτουσαμε λόγω του ότι έχει κόλλημα τρελό με τα χρήματα. Είναι ικανός να πάει σε άλλη ομάδα ακόμα κ για 1 ευρώ παραπάνω. Πολύ καλός παίκτης σε καμία περίπτωση ηγέτης που να ματώνει τη φανέλα, επομένως λίγος για τον Ολυμπιακό.. Όταν εννοώ λίγο απ την άποψη ότι είναι φραγκοφονιας, όχι ότι δεν έχει τη ποιότητα. Θεωρώ ότι η άχρωμη Αρμάνι του ταιριάζει. Απ το να πάει σε καμία Κίνα πήγε στη Κίνα της Ευρώπης.
Κατά τ' άλλα, όντως φραγκοφονιάς και κουραστικούλης ο Ντιλέινι (τύπου Μάικ Τζείιμς) αλλά κι ηγέτης παράλληλα. Και τη φανέλα ματώνει και μπροστά βγαίνει και κρύο αίμα έχει. Όπου και να έχει παίξει στην Ευρώπη ήταν καταλυκότατος.
Με αποκορύφωμα τη χρονιά στο Κρασνοντάρ που πήρε την ομάδα του από το χεράκι και την οδήγησε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό κι ωραίο F4. ;)