Να πω και εγώ την αντιεμπορική μου άποψη μιας και δεν έχω (ευτυχώς) αυτή την μανία της μεταγραφολογίας μεσούσης της σεζόν.
Όλα, μα ΟΛΑ φίλοι μου κρίνονται εκ του αποτελέσματος.
Μπορώ βάση λογικής και παρακολούθοντας την ομάδα να πω ποιοι είναι ψηλά στην ιεραρχία και ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, όπως επίσης μπορώ να προτείνω και παίκτες.
Όσο εύκολο είναι να το κάνω αυτό , άλλο τόσο εύκολο είναι να μην πετύχω ούτε μια πρόβλεψη σε περίπτωση που η αμάδα πετύχει τους στόχους της και τα δεδομένα δεν σταματούν μόνο εκεί.
Λέτε για παράδειγμα για αθλητικό ψηλό στην θέση του Μιλουτίνοφ και αν και δεν με βρίσκει αντίθετο το συγκεκριμένο σκεπτικό, ρωτάω.
Αν ο Μιλουτινοφ με την δεδομένη ποιότητα που έχει σε πάει τρένο σε ενδεχόμενο F4 και σου φέρει κούπα , τον διώχνεις; Επίσης είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως θα επιστρέψει ο Ράιτ;
Τις ίδιες παραμέτρους θέτω και για τα guard αλλά και για όλους τους παίκτες.
Όταν λοιπόν δεν γνωρίζεις το τελικό αποτέλεσμα και την ενδεχόμενη συνεισφορά ή μη του κάθε παίκτη σε αυτό , όταν επίσης δεν γνωρίζεις τι θα γίνει με τους ήδη τραυματίες που περιμένει η ομάδα να επιστρέψουν και τέλος όταν δεν μπορείς να προβλέψεις δεκάδες ακόμα παράμετρους που μπορούν να αλλάξουν στην διάρκεια της σεζόν , τότε πιο το νόημα για όλες αυτές τις προβλέψεις;
Καταλαβαίνω ότι όσα γράφουμε είναι πάντα σε θεωρητικό επίπεδο και κουβέντα να γίνεται , αλλά ρε παιδιά η ομάδα είναι πρώτη στην Ευρωλίγκα παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ κατά διαστήματα και εμείς από τώρα έχουμε διώξει το μισό ρόστερ και έχουμε φέρει άλλο μισό.