Καλά ναι συμφωνώ ότι μπαρτζω και μπλατ έχουν πολύ καλή γνώση της αμερικανικής κυρίως αγοράς. Όταν είπα για κοινούς μεταγραφικους στόχους πιο πολύ χιουμοριστικα το εννοούσα. Πιο πολύ ήθελα να πω δε χρειάζεται να βλέπουμε ένα παίχτη απ τα στατιστικά του κ μόνο. Το πιο σημαντικό είναι να ταιριάζει στο πλάνο της ομάδας κ ας μη βάζει 20 πόντους μο. Κ ας είναι ρολιστας πχ σε καμία ρεαλ μπαρτσα έφες κ.ο.κbasket72 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2020 5:45 pmΈχει λογική αυτό που λέει ο Agio96. για τη Ζαλγκίρις και τον Σάρας.
Να προσθέσω βέβαια 2 σημαντικές παραμέτρους +1 ακόμη.
Η Ζαλγκίρις (έχει κι άνθρωπο δίπλα του ο Σάρας σε αυτή την ιστορία) μία που τους εντοπίζει μία που τους υπογράφει. Συνήθως το μαθαίνουμε τελευταία στιγμή ή κι αφότου έχουν υπογράψει.
Επιπλέον, η Ζαλγκίρις τους δίνει τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ένα υγιές μπασκετικό πρόγραμμα, με διακριτούς ρόλους, χωρίς την πίεση της επίτευξης στόχων, με τη έντονη προσωπικότητα του Γιασκεβίτσιους να σκεπάζει τα πάντα κι όλα να δείχνουν ότι πάνε ρολόι- ακόμα κι όταν δεν πάνε.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες συν την πολύ καλή προπονητική καθοδήγηση του Σάρας, οι παίκτες μπορούνε και φτάνουν κοντά στις δυνατότητες τους ή και να τις ξεπερνάνε.
Η τελευταία παράμετρος, είναι ότι έχουμε τον Μπαρτζώκα πια, που τουλάχιστον στον τομέα αυτόν είναι μες τους κορυφαίους. Για να προλάβω ενστάσεις περί Μπαρτσελόνα, δεν αποφάσισε εκείνος το καλοκαίρι που τον υπέγραψαν. Βρήκε βαριά συμβόλαια- επιλογές Τσάβι, ενώ η διοίκηση διαμέσου του διδύμου των GM είχε ήδη κάνει τις κινήσεις της.
* Ο Μπλατ έχει εντοπίσει κι αναδείξει σπουδαίους παίκτες με φραγκοδίφραγκα. ;)
2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
0
- Neondreamer
- Reactions: 51
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τίποτε για να είμαι ειλικρινής. Έχουν παγώσει στην Ισπανία τα πράγματα καθώς είναι η μόνη από τις μεγάλες που θα μπουν να παίξουν μπάσκετ. Και δη στην Μπαρτσελόνα που μετά την ιστορία με τον Ντιλέινι έχουν μείνει από έτοιμους άσσους. (Σχετικό το "ετοιμούς" μετά την καραντίνα, αλλά σε κάθε περίπτωση πιο έτοιμος από τον Πάγνκος).Neondreamer έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2020 11:51 pmΠώς θα σας φαινόταν Ντελα Βάλλε για σκορ από το 2; Λογικά δεν πρέπει να είναι ακριβός.
Σίγουρα πιο αλμυρές περιπτώσεις Νάναλι και Κούρικ. Φίλε basket72, τι διαβάζεις για Κουρικ;..
Λογικά θα του κάνουν ελαφρά μειωμένη πρόταση ή και στα ίδια. Σίγουρα θα έχει πρόταση από τη Ζενίτ. Εγώ τον έβλεπα άνετα και στην ΤΣΣΚΑ στη θέση ενός από τους Στρέλνιεκς ή Χίλιαρντ.
Δεν αποκλείω και την τρελο- Αρμάνι, αν διώξει τον Ρολ.
Ρολ είπα και νάτος ο ιδανικός παίκτης για μας, στν περίτπωση που μετά τον Σλούκα (χιχι) πάμε για σχετικά φθηνό κόμπο και ψιλό- ακριβό πλάγιο, όπως ο Ρολ που τον κόβω στα 600χιλ.
Να πω για πρώτη και τελευταία φορά ένα ρόστερ που μέσα μου το θέλω, αλλά την ίδια στιγμή λέω άσε καλύτερα με τόση τοξικότητα που έχουμε στη χώρα μας.
1) Καλάθης :smile: Νικολαίδης.
1-2) Σλούκας, Σπανούλης, Λαρεντζάκης
2-3) Α. Χάρισσον, Μακκίσικ
3) Παπανικολάου, Ποκουσέφκσι
3-4) Β.Χ
4) Πρίντεζης, Ντ. Γουίλις
4-5) Μπρουκς
5) Έλλις, Μάρτιν, Χρηστίδης
:crown:
Edit: Κι επειδή είναι λίγοι οι ξένοι, φέρνεις κι ένα εξτρα 4ρι με 150χιλ. Τον Ντέρεκ Γουίλις της Ουλμ. Παίκτης Μπαρτζώκα, που τα στάζει από το 3π. καταθέτει ψυχή.
Νάτος εδώ ;) :
Και χωρίς Χαρισον... Και με σκληρό **** αντί Μπρουκς.. ΜΑΚΑΡΙbasket72 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2020 1:17 amΤίποτε για να είμαι ειλικρινής. Έχουν παγώσει στην Ισπανία τα πράγματα καθώς είναι η μόνη από τις μεγάλες που θα μπουν να παίξουν μπάσκετ. Και δη στην Μπαρτσελόνα που μετά την ιστορία με τον Ντιλέινι έχουν μείνει από έτοιμους άσσους. (Σχετικό το "ετοιμούς" μετά την καραντίνα, αλλά σε κάθε περίπτωση πιο έτοιμος από τον Πάγνκος).Neondreamer έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2020 11:51 pmΠώς θα σας φαινόταν Ντελα Βάλλε για σκορ από το 2; Λογικά δεν πρέπει να είναι ακριβός.
Σίγουρα πιο αλμυρές περιπτώσεις Νάναλι και Κούρικ. Φίλε basket72, τι διαβάζεις για Κουρικ;..
Λογικά θα του κάνουν ελαφρά μειωμένη πρόταση ή και στα ίδια. Σίγουρα θα έχει πρόταση από τη Ζενίτ. Εγώ τον έβλεπα άνετα και στην ΤΣΣΚΑ στη θέση ενός από τους Στρέλνιεκς ή Χίλιαρντ.
Δεν αποκλείω και την τρελο- Αρμάνι, αν διώξει τον Ρολ.
Ρολ είπα και νάτος ο ιδανικός παίκτης για μας, στν περίτπωση που μετά τον Σλούκα (χιχι) πάμε για σχετικά φθηνό κόμπο και ψιλό- ακριβό πλάγιο, όπως ο Ρολ που τον κόβω στα 600χιλ.
Να πω για πρώτη και τελευταία φορά ένα ρόστερ που μέσα μου το θέλω, αλλά την ίδια στιγμή λέω άσε καλύτερα με τόση τοξικότητα που έχουμε στη χώρα μας.
1) Καλάθης :smile: Νικολαίδης.
1-2) Σλούκας, Σπανούλης, Λαρεντζάκης
2-3) Α. Χάρισσον, Μακκίσικ
3) Παπανικολάου, Ποκουσέφκσι
3-4) Β.Χ
4) Πρίντεζης, Ντ. Γουίλις
4-5) Μπρουκς
5) Έλλις, Μάρτιν, Χρηστίδης
:crown:
Edit: Κι επειδή είναι λίγοι οι ξένοι, φέρνεις κι ένα εξτρα 4ρι με 150χιλ. Τον Ντέρεκ Γουίλις της Ουλμ. Παίκτης Μπαρτζώκα, που τα στάζει από το 3π. καταθέτει ψυχή.
Νάτος εδώ ;) :
edit: Δεν βρίζουμε..

0
Και μια πιο γειωμένη έκδοση (και λιγότερο τοξική κι ας πάει όπου θέλει ο Καλάθης, την υγεία του να ΄χει)/
1) Σλούκας, Νικολαίδης
1-2) Ρ.Mπέικερ, Σπανούλης, Λάρε
2-3 Γκριγκόνις, Μακίσικ
3) Παπανικολάου, Πουκουσέφκσι
3-4) Β.Χ
4_ Πρίντεζης, Α. Πίτερς
4-5) Μπρουκς
5) Έλλις, Μάρτιν, Χρηστίδης.
Όχι πολλά λεφτά για τον άλλο κόμπο (κάπου στα 600χιλ τον κόβω τον Μπέικερ μετά τέτοια χρονιά) και τα λεφτά (μαζί με τη ρήτρα, τον κόβω κοντά στο 1εκ) στο 2-3 για τον παικταρά Γκριγκόνις που παίζει άμυνα, παράγει παιχνίδι, δίνει μέγεθος στα γκαρντ, παίζει το 3 επίσης, και σουτάρει από καλά εώς πολύ καλά.
Κι αντί του στοιχήματος (μου αρέσουν τα στοιχήματα, αλλά λέμε..) Ντ. Γουίλις, τον πιο παιγμένο Α. Πήτερς με περίπου 400χιλ.
Σε κάθε περίπτωση δίπλα στον Σλούκα παίκτη με δύναμη/μέγεθος που να μπορεί να σταθεί κ δίπλα του και να παίξει στη θέση του.
1) Σλούκας, Νικολαίδης
2-3 Γκριγκόνις, Μακίσικ
3-4) Β.Χ
4_ Πρίντεζης, Α. Πίτερς
4-5) Μπρουκς
Όχι πολλά λεφτά για τον άλλο κόμπο (κάπου στα 600χιλ τον κόβω τον Μπέικερ μετά τέτοια χρονιά) και τα λεφτά (μαζί με τη ρήτρα, τον κόβω κοντά στο 1εκ) στο 2-3 για τον παικταρά Γκριγκόνις που παίζει άμυνα, παράγει παιχνίδι, δίνει μέγεθος στα γκαρντ, παίζει το 3 επίσης, και σουτάρει από καλά εώς πολύ καλά.
Κι αντί του στοιχήματος (μου αρέσουν τα στοιχήματα, αλλά λέμε..) Ντ. Γουίλις, τον πιο παιγμένο Α. Πήτερς με περίπου 400χιλ.
Σε κάθε περίπτωση δίπλα στον Σλούκα παίκτη με δύναμη/μέγεθος που να μπορεί να σταθεί κ δίπλα του και να παίξει στη θέση του.
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τούμπανα και τα δύο ροστερ σου! Ενταξει αλλη κλάση το πρώτο βεβαια , για πολυ μεγάλα πραγματα θα πω εγώ αλλα και το 2ο πληρες σχετικά. Ροστερ 8αδας και τα δύο ξεκάθαρα απλα το 1ο ισως είναι και για πιο ψηλα.basket72 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2020 1:56 amΚαι μια πιο γειωμένη έκδοση (και λιγότερο τοξική κι ας πάει όπου θέλει ο Καλάθης, την υγεία του να ΄χει)/
1) Σλούκας, Νικολαίδης
2-3 Γκριγκόνις, Μακίσικ
3-4) Β.Χ
4_ Πρίντεζης, Α. Πίτερς
4-5) Μπρουκς
Δυο σχολια για το πιο "ρεαλιστικό" 2ο σου ροστερ , έχω παρατηρήσει ότι σαρεσει αρκετα ο Μπεικερ αλλα προσωπικά δεν καταλαβαινω γιατι , αν έχει τη προσφορα που είχε και στη τσσκα δεν αξίζει, κατά τα αλλα αχρείαστο το ρισκο (με τα λεφτα αυτά παιρνεις κατι πολυ πιο σιγουρο) . Πρεπει να ξαναμακρυνει τα μαλλια του ο Ρον και βλεπουμε

0
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνω για ντερεκ γουιλις με τα χιλια(τον εχω προτεινει αλλωστε). Εξαιρετικο τριποντο , πλουσια αθλητικα προσοντα καλο μεγεθος και δυνατος παικτης. Σιγουρα με πολλα περιθωρια βελτιωσης και μεγαλο steal κατα την γνωμη μου αν τον χτυπησουμε φετος.Και θα μου αρεσε πολυ και ο invernizzi σαν παρτενερ του Παπ.
0
Μέχρι φέτος
Γεια σου Τζόνι!JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2020 2:11 amΤούμπανα και τα δύο ροστερ σου! Ενταξει αλλη κλάση το πρώτο βεβαια , για πολυ μεγάλα πραγματα θα πω εγώ αλλα και το 2ο πληρες σχετικά. Ροστερ 8αδας και τα δύο ξεκάθαρα απλα το 1ο ισως είναι και για πιο ψηλα.basket72 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2020 1:56 amΚαι μια πιο γειωμένη έκδοση (και λιγότερο τοξική κι ας πάει όπου θέλει ο Καλάθης, την υγεία του να ΄χει)/
1) Σλούκας, Νικολαίδης
2-3 Γκριγκόνις, Μακίσικ
3-4) Β.Χ
4_ Πρίντεζης, Α. Πίτερς
4-5) Μπρουκς
Δυο σχολια για το πιο "ρεαλιστικό" 2ο σου ροστερ , έχω παρατηρήσει ότι σαρεσει αρκετα ο Μπεικερ αλλα προσωπικά δεν καταλαβαινω γιατι , αν έχει τη προσφορα που είχε και στη τσσκα δεν αξίζει, κατά τα αλλα αχρείαστο το ρισκο (με τα λεφτα αυτά παιρνεις κατι πολυ πιο σιγουρο) . Πρεπει να ξαναμακρυνει τα μαλλια του ο Ρον και βλεπουμε... Πολυ ωραια η φροντλαιν που βαζεις , για τη περιφερεια να πω πως ο Λαρε δεν μπορει να παίξει στο 1 (τον εχεις βάλει ως ασοδυο) , επίσης γκριγκονις λατρεία..
Θυμάμαι τον Λάρε να παίζει κι άσσος στην ΑΕΚ. Αν το γύρισε στην Ισπανία φέτος, δεν το ξέρω. Μπορεί να ανέβει στον άσσο, πάντως, βλέπει τους συμπαίκτες του.
Ο Μπέικερ, φίλε Τζόνι, είναι από τους παίκτες που μου αρέσει. Θυμάμαι να τον ανακαλύπτω ως παίκτη στο ντραφτ τότε, από τη σελίδα του hoopfellas που τότε ακόμα τον διάβαζα.
Τον ακολούθησα έκτοτε, δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο στο ΝΒΑ αλλά γενικά χαίρει εκτίμησης, ξέρει τα "βασικά" σουτάρει, μπορεί να παίξει κ τις 2 θέσεις, να αμυνθεί, είναι δύναμη, και παίκτης ομάδας.
Θα προτιμούσα 3 φορές περισσότερο τον Γουόκαπ αλλά θα πάει κάπου στα διπλά λεφτά και μη γεμίσουμε παίκτες της Ζαλγκίρις. :smile:
Για πες κι εσύ κανέναν, μακρύ, αθλητικό για δίπλα από τον Σλούκα. Μπορεί και να μου διαφεύγει. Τι μπορεί δηλαδή. Σίγουρα θα μου διαφεύγουν.
Δεν το θυμόμουν ότι τον είχες προτείνει σε αντίθεση με τον Ινβερνίτσι, που θυμόμουν ότι τον έμαθα από σένα. Τον Γουίλις τον εντόπισα πέρσι στο Γερμανικό,(Γκέτιγκτεν) τον ξανάδα φέτος στο Eurocup πια, και μόλις απόψε μου έσκασε για πρώτη φορά τον βάλω, όταν σκεφτόμουν ένα αθλητικό 4ρι που παράλληλα να σουτάρει και να είναι φθηνός. Θα μπορούσαμε να τον πάρουμε και ας τον δίναμε και δανεικό σε μια ομάδα ελληνική που να παίζει κάνα Τσάμπιονς. Αν δεν χωράει στο ρόστερ. Νομίζω ότι αξίξει ευκαιρία ο συγκεκριμένος.papp7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2020 2:12 amΣυμφωνω για ντερεκ γουιλις με τα χιλια(τον εχω προτεινει αλλωστε). Εξαιρετικο τριποντο , πλουσια αθλητικα προσοντα καλο μεγεθος και δυνατος παικτης. Σιγουρα με πολλα περιθωρια βελτιωσης και μεγαλο steal κατα την γνωμη μου αν τον χτυπησουμε φετος.Και θα μου αρεσε πολυ και ο invernizzi σαν παρτενερ του Παπ.
- Conan1982
- Reactions: 3329
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είπα να κάνω ένα συγκεντρωτικό με κάποιους παίκτες που έχουμε προτείνει στις τελευταίες σελίδες να έχουμε έναν μπούσουλα, ας συμπληρώσει όποιος θέλει αυτούς που παρέλειψα:
Γκαρντ: Γουοκαπ, Χένρι, Χέρμανσον, Μπράουν-Μπέικερ-Ρολ-Ντέλα Βάλε-Γκουντγουίν, Πρέπελιτς, Λ. Μπέρυ, Τζ. Γκραντ, Τζάνινγκ, Κούριτς, Νέντοβιτς, Γκρέιζερ, Ινβερνίτσι
Φόργουορντ: Μπροκχοφ, Γκριγκόνις-Χάρισσον, Α. Πίτερς, Χίλλιαρντ, Γουιτινγκτον.
4-5άρια: Γκιλ, Μπρουκς, Ν. Τόμπσον, Ντ. Γουίλις, Τζατζουαν Τζόνσον.
5άρι: Κουφός, Κ. Αντεντοκούμπο
,
Γκαρντ: Γουοκαπ, Χένρι, Χέρμανσον, Μπράουν-Μπέικερ-Ρολ-Ντέλα Βάλε-Γκουντγουίν, Πρέπελιτς, Λ. Μπέρυ, Τζ. Γκραντ, Τζάνινγκ, Κούριτς, Νέντοβιτς, Γκρέιζερ, Ινβερνίτσι
Φόργουορντ: Μπροκχοφ, Γκριγκόνις-Χάρισσον, Α. Πίτερς, Χίλλιαρντ, Γουιτινγκτον.
4-5άρια: Γκιλ, Μπρουκς, Ν. Τόμπσον, Ντ. Γουίλις, Τζατζουαν Τζόνσον.
5άρι: Κουφός, Κ. Αντεντοκούμπο
,
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλα σίγουρα υπαρχουν διαφοροι που θα μας διαφεύγουν και στο τέλος μπορεί να κανει και καμια εκπληκη ο Μπαρτζω. Γενικα παντως ο Γουολτερς είναι οκ για τη θεση που θελετε , θα μπορεί να ρολαρει την ομαδα κανονικοτατα οταν ο σλουκας κάθεται πάγκο αλλα θα μπορουν να παιζουν και μαζί. Ο Μπεικερ δεν ξερω αν ειναι σε θεση να σας τρεξει..basket72 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2020 2:22 amΓεια σου Τζόνι!JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2020 2:11 amΤούμπανα και τα δύο ροστερ σου! Ενταξει αλλη κλάση το πρώτο βεβαια , για πολυ μεγάλα πραγματα θα πω εγώ αλλα και το 2ο πληρες σχετικά. Ροστερ 8αδας και τα δύο ξεκάθαρα απλα το 1ο ισως είναι και για πιο ψηλα.basket72 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2020 1:56 amΚαι μια πιο γειωμένη έκδοση (και λιγότερο τοξική κι ας πάει όπου θέλει ο Καλάθης, την υγεία του να ΄χει)/
1) Σλούκας, Νικολαίδης
2-3 Γκριγκόνις, Μακίσικ
3-4) Β.Χ
4_ Πρίντεζης, Α. Πίτερς
4-5) Μπρουκς
Δυο σχολια για το πιο "ρεαλιστικό" 2ο σου ροστερ , έχω παρατηρήσει ότι σαρεσει αρκετα ο Μπεικερ αλλα προσωπικά δεν καταλαβαινω γιατι , αν έχει τη προσφορα που είχε και στη τσσκα δεν αξίζει, κατά τα αλλα αχρείαστο το ρισκο (με τα λεφτα αυτά παιρνεις κατι πολυ πιο σιγουρο) . Πρεπει να ξαναμακρυνει τα μαλλια του ο Ρον και βλεπουμε... Πολυ ωραια η φροντλαιν που βαζεις , για τη περιφερεια να πω πως ο Λαρε δεν μπορει να παίξει στο 1 (τον εχεις βάλει ως ασοδυο) , επίσης γκριγκονις λατρεία..
Θυμάμαι τον Λάρε να παίζει κι άσσος στην ΑΕΚ. Αν το γύρισε στην Ισπανία φέτος, δεν το ξέρω. Μπορεί να ανέβει στον άσσο, πάντως, βλέπει τους συμπαίκτες του.
Ο Μπέικερ, φίλε Τζόνι, είναι από τους παίκτες που μου αρέσει. Θυμάμαι να τον ανακαλύπτω ως παίκτη στο ντραφτ τότε, από τη σελίδα του hoopfellas που τότε ακόμα τον διάβαζα.
Τον ακολούθησα έκτοτε, δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο στο ΝΒΑ αλλά γενικά χαίρει εκτίμησης, ξέρει τα "βασικά" σουτάρει, μπορεί να παίξει κ τις 2 θέσεις, να αμυνθεί, είναι δύναμη, και παίκτης ομάδας.
Θα προτιμούσα 3 φορές περισσότερο τον Γουόκαπ αλλά θα πάει κάπου στα διπλά λεφτά και μη γεμίσουμε παίκτες της Ζαλγκίρις. :smile:
Για πες κι εσύ κανέναν, μακρύ, αθλητικό για δίπλα από τον Σλούκα. Μπορεί και να μου διαφεύγει. Τι μπορεί δηλαδή. Σίγουρα θα μου διαφεύγουν.
Επισης ο αλλος που σκεφτομουν αν και ειναι περισσότερο 2αρι αλλα παίζει και άσος συχνα πυκνά, ειναι ο Άλεξ Χάμιλτον. Τον ξερεις δεν χρειάζεται να πω πολλα , αμυντικαρα που επιθετικά δινει ότι σας λείπει.
Περα από αυτούς τους 2 που με ιντριγκαρουν περισσότερο σαν επιλογές, καθως μπορεί να αποδειχθούν τερμα value for money , αλλες καλε περιπτωσεις που με ενα 600αρι σε εποχες πανδημιας έρχεται πιστεύω και εννοείται και Γουολκαπ αν τυχόν τοκ αφησει ελεύθερο ο σαρας.
ΥΓ. Καλαθης και Σπανουλης πόσο ακραίο το να έπαιζαν στην ιδια ομαδα
0
JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2020 1:16 pmΚΑλή επιλογή ο Α. Χάμιλτον. Τον είχα ξεχάσει. Ψήνομαι!basket72 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2020 2:22 am
Καλα σίγουρα υπαρχουν διαφοροι που θα μας διαφεύγουν και στο τέλος μπορεί να κανει και καμια εκπληκη ο Μπαρτζω. Γενικα παντως ο Γουολτερς είναι οκ για τη θεση που θελετε , θα μπορεί να ρολαρει την ομαδα κανονικοτατα οταν ο σλουκας κάθεται πάγκο αλλα θα μπορουν να παιζουν και μαζί. Ο Μπεικερ δεν ξερω αν ειναι σε θεση να σας τρεξει..
Επισης ο αλλος που σκεφτομουν αν και ειναι περισσότερο 2αρι αλλα παίζει και άσος συχνα πυκνά, ειναι ο Άλεξ Χάμιλτον. Τον ξερεις δεν χρειάζεται να πω πολλα , αμυντικαρα που επιθετικά δινει ότι σας λείπει.
Περα από αυτούς τους 2 που με ιντριγκαρουν περισσότερο σαν επιλογές, καθως μπορεί να αποδειχθούν τερμα value for money , αλλες καλε περιπτωσεις που με ενα 600αρι σε εποχες πανδημιας έρχεται πιστεύω και εννοείται και Γουολκαπ αν τυχόν τοκ αφησει ελεύθερο ο σαρας.
ΥΓ. Καλαθης και Σπανουλης πόσο ακραίο το να έπαιζαν στην ιδια ομαδα
Απλώς θα πρέπει να πάει για Γκιλ ή κάποιον αντίστοιχης αξίας/παραστάσεων από το 4, άντε 4-5.
Γιατί ο Α.Χάμιλτον θα είναι στοίχημα όσο να ναι. ¨¨Οπως στοίχημα θα είναι οι Έλλις- Μακίσικ (όσο και να είδαμε δείγμα τους) και σίγουρα ο Χ. Μάρτιν.
Οπότε θες 2 έτοιμους για πεντάδα.
Κατά τ' άλλα, μου αρέσει πολύ ο Χάμιλτον.
Όσο για τη Ζαλγκίρις, δεν αφήνει ποτέ ελεύθερο, απλώς πουλάει, πόσο μάλλον τώρα που θα έχουν πρόβλημα οικονομικό.
- Reaper
- Reactions: 1753
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το οτι συνεχιζουμε παντως να μιλαμε για παικτες με εμπειρια απο Εurocup (ή ουτε καν απο κει) δειχνει οτι ουτε φετος σκοπευουμε να ξανανεβασουμε το μπατζετ για να εχουμε φιλοδοξιες final 4 - να μην ειναι το υπερτατο θαυμα δηλαδη το final 4.
Δεν ξερω ποσοι ειναι ικανοποιημενοι με τον Ολυμπιακο να εχει γινει ομαδα που θα πανηγυριζει αν μπει 8αδα, εγω παντως δεν ειμαι.
Δεν ξερω ποσοι ειναι ικανοποιημενοι με τον Ολυμπιακο να εχει γινει ομαδα που θα πανηγυριζει αν μπει 8αδα, εγω παντως δεν ειμαι.
0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Το ότι κοιτάς παίχτες γιουροκαπ δε σημαίνει ότι δεν έχεις στόχους. Άλλωστε πλέον τα οικονομικά δεδομένα έχουν ξεφύγει σε τέτοιο βαθμό που δε μας επιτρέπουν να κοιτάμε πολλούς παίχτες απ το πάνω ράφι. Επίσης, όλοι αυτοί που κοιτάμε κ μερικοί που χουν γραφτεί κ εδώ στο φόρουμ είναι παίχτες με προοπτικές. Συν επίσης ότι είμαι της άποψης ότι είναι ρίσκο να φτιάξεις ακριβή ομάδα ακόμα κ αν έχεις τη δυνατότητα.. Προσωπικά το πιστεύω αυτό. Κ μάλιστα αν αποτύχεις με ακριβό ροστερ θα ναι πανωλεθρια για το σύλλογο.. Προτιμώ ένα ροστερ σχετικά φθηνό με έντονο ελληνικό στοιχείο κ παίχτες με ρόλους πάρα πολύ ακριβή ομάδα η οποία δε σου εγγυάται ούτε τίτλο ούτε συμμετοχή σε φ4..Reaper έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2020 2:55 pmΤο οτι συνεχιζουμε παντως να μιλαμε για παικτες με εμπειρια απο Εurocup (ή ουτε καν απο κει) δειχνει οτι ουτε φετος σκοπευουμε να ξανανεβασουμε το μπατζετ για να εχουμε φιλοδοξιες final 4 - να μην ειναι το υπερτατο θαυμα δηλαδη το final 4.
0
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φιλε μου basket72, μαζι τα συζηταγαμεbasket72 έγραψε: ↑Τρί Απρ 07, 2020 4:13 pmΕίναι πολύ ωραίοι παίκτες, επιλεγμένοι πολύ καλά θα έλεγα. Μόνο που έχει μια υπερφόρτωση από το 1-3 ενω του λείπει ένας τρίτος παίκτης που να μπορεί να παίξει το 5. Νομίζω ότι τουλάχιστον ένας από τους Χάρισον ή Ινβερνιζί περισσεύει για να πάει ένας παίκτης στο 5 ή στο 4-5.papp7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 07, 2020 2:01 pmΡοστερ με παικτες Eurocup ως επι των πλειστων.
1.Σλουκας, Hayes Killian, Κονιαρης
2.Aaron Harrison, Justin Cobbs, Σπανουλης
2-3.Σακ Μακ
3.Παπ, Ηugo Invernizzi
4.Πριντεζης, Αbass Awudu ή Derek Willis, Βεζενκοφ
5.Μahalbasic Rasid, Ellis
* Ο Αbass μπορει να παει και στο 3 για να βρει χωρο ο βεζενκοφ.
*Ο Hayes Killian ειναι μεγαλη αδυναμια και εχει τεραστιο ταλεντο, πολυ δυνατο προσπεκτ , λογο της ηλικιας υπαρχει στο ροστερ ο Cobbs και οχι ενα κλασσικο 2αρι ετσι ωστε να καλυψει τον πιτσιρικα οταν/αν πιει θαλασσα.
* Ο Inve ειναι μεγαλη αδυναμια επισης και μεγαλος φονιας απο τη περιφερεια.
*Ο Mahalbasic ειναι εξαιρετικος δημιουργος και σουταρει 3 ποντο (αμε καλα διαβασατε,) , καλος ριμπαουντερ , καλος στο σκοραρισμα.
Mιας και ακουστηκε ο Martin Hassan, υπαρχουν και οι williams allan, devin williams , jonathan williams αλλα δεν με τρελαινει καποιος απο αυτους για πρωτο.Θα μπορουσε να μπει και ο Jonathan Hamilton της daru αλλα ειχε μπει ως εναλλακτικη στο προηγουμενο ροστερ.
Επιπλέον είναι 8 ξένοι. Άρα ο Κομπς να πάει μόνο για Ευρώπη π.χ. Με ΣΛούκα κάπου στα 27' Σπανούλη κάπου στα 15 (θέλω να ελπίζω) μένουν ας πούμε 78΄για Κιλιάν, Σακίλ, Ούγκο και Παπ. Κομπλέ δηλαδή.
Ως παίκτες ξεχωριστά όμως συγκεντρώνουν πολύ καλά χαρακτηριστικά.

Φιλτατε Reaper επειδη οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο Καλαθη και επειδη οι δημοσιογραφοι εχουν πει για 4 μυρια για 2 παικτες κτλ κτλ , προσωπικα σαν απιστος θωμας αν δεν πεσουν οι υπογραφες δν πιστευω τιποτα. Οποτε απο τα να προτεινω τον νταριους ανταμς και τον γκιλ και να μου σκασει ο χαρισον και ο μπρουκς (οχι οτι ειναι κακοι παικτες αλλα ακους μεγαλυτερα ονοματα και ψιλο ξενερωνεις μετα) καλυτερα να περιμενω λαβρακια και να μου σκασουν ονοματα.
0
Μέχρι φέτος