Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- nikolakias
- Reactions: 449
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 493
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα, καταλαβαίνω τι λες και δεν διαφωνώ, απλά δεν έχουν την ίδια σημασία για όλους τα ίδια πράγματα. Μου αρέσουν και εμένα τα ρεαλιστικά σενάρια, δεν μου αρέσει να λέω οτι θα έρθει ο μίσιτς στην θέση του γκος αλλά το τοπικ αυτό είναι και λίγο να λέμε καμμια υπερβολή.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Μαρ 05, 2025 1:26 pmΘα ήθελα να μείνω λίγο σε αυτό, φυσικά κι ο καθένας γράφει ότι θέλει, αλλά κατά τη γνώμη μου καλό θα ήταν να αντιμετωπίζουμε το τοπικ των μεταγραφών και με κάποια ρεαλιστικοτητα, τα ίδια λέω και στο αντίστοιχο του ΠΑΟ. Ειδάλλως βάλε για αθλητικό 5αρι πίσω από τον Φαλ τον Ανθονι Ντέιβις και για αθλητικό 3αρι τον Εντουαρντς. Έχει σημασία να είμαστε προσγειωμένοι γιατί αν αναμένουμε να πάρει η ομάδα μας πχ τους Σορτς, Μούσα, Κορντινιε, Ντιαλο και δεν ξέρω και εγώ ποιον άλλον και τελικά γίνουν 1-2 διορθωτικές κινήσεις από την ομάδα, τότε μάλλον θα υπάρξει γκρίνια και η προσγειωση στη πραγματικότητα θα είναι απότομη.SleeperMonk έγραψε: ↑Τετ Μαρ 05, 2025 9:59 am
Τώρα το σχόλιο για τον vulkanraven είναι πλεονασμός, ήδη του έχεις απαντήσει πιο πίσω. Γενικά το φορουμ και ΕΙΔΙΚΑ το τοπικ των μεταγραφών είναι, κατά την γνώμη μου, να λέμε τα υγρά όνειρα μας. Δεν είναι διαγωνισμός προπονητικής ή ποιος θα δικαιωθεί στο τέλος λες και μοιράζει κανεις βραβεία. Οπότε και το παράλογο έχει χώρο και δεν χρειάζεται ούτε ψύχραιμοι να είμαστε, ούτε τίποτα.
Το ΥΓ το υπογράφω με τα δύο χέρια.
Επιπλέον, επειδή πολλές φορές κρίνουμε τους προπονητές για τις επιλογές παιχτών, είναι καλό και εντός λογικών πλαισίων να κάνουμε κι εμείς τις αντι-προτασεις μας, ώστε να "κράζουμε" μεν, αλλά τουλάχιστον να έχουμε και λύση (και να κριθούμε και με βάση τις προτάσεις μας αργότερα). Αν δηλαδή βρίζει κάποιος τον Μπαρτζώκα που κράτησε Μακισικ και δεν πήρε τον Χεζονια πχ, είναι εκτός πραγματικότητας.
Τέλος, αυτό που κάποιοι προτείνουν ροστερ με 17 παίχτες, εκ των οποίων 10-11 ξένοι και οι 8 υπερπαιχταραδες νομίζω πως δεν είναι απλά Οικονομικά ανέφικτο, αλλά και δυσλειτουργικο. Απολύτως δεκτό να λέει ο καθένας εδώ τα "υγρά του όνειρα" αλλά στη πραγματικότητα αν γινόντουσαν πράξη κάτι τέτοια ροστερ που γράφονται, μάλλον μεγαλύτερη ζημιά θα γινόταν στην ομάδα παρά καλό. Το έγραψε και ένα παιδί παραπάνω ότι ήδη έχετε θέμα ρολων και πως παίχτες χάνονται και ξενερώνουν, σε αυτό προσθέτω πως και οι πολλοί ξένοι σας προκαλούν και πρόβλημα στα ματς της Α1 και ουσιαστικά έχετε μειονέκτημα απέναντι στον ΠΑΟ.
Επίσης πχ ναι έχουμε θέμα ρόλων, πρέπει να έχει γραφτεί 25000 χιλιάδες φορες, δεν λέω ας το γράψουμε άλλη μια, αλλά κάπου γίνεται βαρετό/κουραστικό. Σκέψου οτι κουράζομαι εγω με τον εαυτό μου όταν με πιάνω να πάω να γράψω για πολλοστή φορά οτι αδικούμε τον Γκος (ή διαβάζω άλλα παιδιά να το γράφουν). Καταλαβαίνεις το πνεύμα μου ελπίζω...
Αυτό που κάνω εγω (και υποθέτω το προτείνω και στους υπόλοιπους) είναι να ασχολούμαι με τα ποστ που είναι κοντά στα γούστα μου. Διαφορετικά θα έπρεπε όλη μέρα να επιχειρηματολογώ υπερ του Γκος

2
2

-
- Reactions: 493
- Προειδοποιήσεις:
0
chainsaw έγραψε: ↑Τετ Μαρ 05, 2025 1:54 pmEξαρταται τι ζηταει καθε παικτης. Λιγοι ειναι αυτοι που αφησαν το σταριλικι σε μετρια ομαδα, για να διεκδικησουν ευρωλιγκα ή να μαζεψουν περισσοτερα χρηματα; Τα ερωτηματα ειναι 2. Προτιμαει λεφτα ή καριερα ο Πετρουσεφ; Υπαρχει αυτη τη στιγμη ομαδα δυνητικα τοπ4, που να εδινε βασικοτατο ρολο στον παικτη;nikolakias έγραψε: ↑Τετ Μαρ 05, 2025 1:39 pmΟ Πετρούσεφ κάνει εξαιρετική χρονιά σαν πρώτος σε ομάδα οχτάδας στην Ευρωλίγκα. Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι είναι πρακτικά αδύνατον να θέλει να έρθει να κάνει τα ρεπά του Βεζένκοφ σε μας; Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι έχει χάσει ήδη μπόλικες χρονιές πέρα-δώθε δε βλέπω λόγο γιατί ο παίκτης να θέλει να πυροβολήσει τα πόδια του.
Θεωρω πως ειμαστε λιγο υπερβολικοι στις τοποθετησεις μας για τον παικτη. Ειναι λογικο να μην του φτανει ενας ρολος 15-20 λεπτων σε τοπ ομαδα; Κανεις στην ηλικια του δεν ξεκιναει λεγοντας οτι θελει να ειναι ο αδιαφιλονικητος βασικος. Ειναι εντελως διαφορετικο της καταστασης που υπηρχε στον Ολυμπιακο, οπου παλευε για το 5λεπτο.

Θεωρώ οτι ο Πετρουσεφ έχει 20 λεπτά στο 4/5 για πλάκα. Τα ύστερα του κόσμου αν δεν θέλει 20 λεπτά σε ομάδα final four. Απλά θα χρειαστεί να φύγει ο Ραιτ ή Πίτερς. Πάντως το πρόβλημα του ήταν ξεκάθαρα οτι θα πάλευε για 5 λεπτα (ή έτσι νόμιζε γιατί τελικά φτάσαμε να πάρουμε Μένσα).
0
Ενταξει, δεν ειναι παντα τοσο απλο. Το timing παιζει τεραστιο ρολο.coach blue έγραψε: ↑Τετ Μαρ 05, 2025 2:02 pmΠιθανότατα όλες οι υπόλοιπες εκτός από τον ολυμπιακό.chainsaw έγραψε: ↑Τετ Μαρ 05, 2025 1:54 pm
Eξαρταται τι ζηταει καθε παικτης. Λιγοι ειναι αυτοι που αφησαν το σταριλικι σε μετρια ομαδα, για να διεκδικησουν ευρωλιγκα ή να μαζεψουν περισσοτερα χρηματα; Τα ερωτηματα ειναι 2. Προτιμαει λεφτα ή καριερα ο Πετρουσεφ; Υπαρχει αυτη τη στιγμη ομαδα δυνητικα τοπ4, που να εδινε βασικοτατο ρολο στον παικτη;
Θεωρω πως ειμαστε λιγο υπερβολικοι στις τοποθετησεις μας για τον παικτη. Ειναι λογικο να μην του φτανει ενας ρολος 15-20 λεπτων σε τοπ ομαδα; Κανεις στην ηλικια του δεν ξεκιναει λεγοντας οτι θελει να ειναι ο αδιαφιλονικητος βασικος. Ειναι εντελως διαφορετικο της καταστασης που υπηρχε στον Ολυμπιακο, οπου παλευε για το 5λεπτο.![]()
0
-
- Reactions: 1468
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδια δεν το συζητω οτι αν υπηρχε η πιθανοτητα για επιστροφη Πετρουσεφ τοτε δεν κυνηγας κανενα Μετου. Θεωρω οτι με Φαλ, Μιλουτινοφ ή καποιον αλλον συν βεζενκοφ εχεις τελεια τετραδα με 3 καλες λυσεις στο 5 με τον Πετρουσεφ να παιρνει 10-15 λεπτα στο τεσσερα και 5-10 λεπτα στο 5 πολυ ευλολα. Παιρνεις εναν φτηνο ξενο αν ο Φαλ παρει διαβατηριο εν τελει ή εναν ελληνα ψηλο ειτε τον Αντετοκουμπο(αν ειναι καλα ο ιδανικος) ή τον Καραγιανιδη ή τον Πετσαρσκι και ανεβαζεις τον Παπανικολαου μονιμα στο Τεσσερα. Ετσι εισαι μια χαρα.
Απλα θεωρω οτι το γυαλι εχει ψιλογυαλισει και δεν το βλεπω να γινεται. Οποτε φερνεις τον Μετου που εχει για μενα χαμηλοτερο ταβανι απο τον πετρουσεφ, κρατας και τον Ραιτ και εισαι μια χαρα. Αν φυγει ο Μιλουτινοφ μπορεις να κρατησεις τον Πιτερς και να παρεις ψηλο αθλητικο στη θεση του ή να γυρισει ο Πετρουσεφ να μεινει ο Ραιτ και να παρεις ενα tweener στο 3-4.
Απλα θεωρω οτι το γυαλι εχει ψιλογυαλισει και δεν το βλεπω να γινεται. Οποτε φερνεις τον Μετου που εχει για μενα χαμηλοτερο ταβανι απο τον πετρουσεφ, κρατας και τον Ραιτ και εισαι μια χαρα. Αν φυγει ο Μιλουτινοφ μπορεις να κρατησεις τον Πιτερς και να παρεις ψηλο αθλητικο στη θεση του ή να γυρισει ο Πετρουσεφ να μεινει ο Ραιτ και να παρεις ενα tweener στο 3-4.
1
1

- kite26
- Reactions: 1296
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από τις σπάνιες φορές που διαφωνώ μαζί σου. Ωστόσο, σου βάζω θετική γιατί συμφωνώ με το πρώτο σκέλος. Κανένα γυαλί δε σπάει, απλά δείχνεις στον παίκτη ότι τον προορίζεις για βασικό και τον εντάσσεις πάση θυσία. Όταν μιλάμε βέβαια για τέτοιο παίκτη. Δεν υπάρχει περιθώριο να χάνονται παικταράδες τύπου Πετρούσεφ. Και, εν πάσχει περιπτώσει, μπορείς να του βάλεις και μια ρήτρα με επιπτώσεις σε περίπτωση που χαλάσει τα αποδυτήρια.Christofis έγραψε: ↑Τετ Μαρ 05, 2025 3:20 pmΠαιδια δεν το συζητω οτι αν υπηρχε η πιθανοτητα για επιστροφη Πετρουσεφ τοτε δεν κυνηγας κανενα Μετου. Θεωρω οτι με Φαλ, Μιλουτινοφ ή καποιον αλλον συν βεζενκοφ εχεις τελεια τετραδα με 3 καλες λυσεις στο 5 με τον Πετρουσεφ να παιρνει 10-15 λεπτα στο τεσσερα και 5-10 λεπτα στο 5 πολυ ευλολα. Παιρνεις εναν φτηνο ξενο αν ο Φαλ παρει διαβατηριο εν τελει ή εναν ελληνα ψηλο ειτε τον Αντετοκουμπο(αν ειναι καλα ο ιδανικος) ή τον Καραγιανιδη ή τον Πετσαρσκι και ανεβαζεις τον Παπανικολαου μονιμα στο Τεσσερα. Ετσι εισαι μια χαρα.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Προειδοποιήσεις:
0
To θεμα με τον Πετρουσεφ στο 5 ειναι οτι ειναι Σοφτ οποτε θελεις ενα δυνατο και αθλητικο 4αρι τυπου Χουαντσο ή Μετου για να καλυψει την αδυναμια του. Για αυτο τα πηγαινε πολυ καλα διπλα στον Ραιτ. Για να του δωσεις ρολο πρεπει να φυγει ο Μιλουτινοφ και να φερεις αλλον ενα δυνατο τεσσαρι με αθλητικοτηταςkite26 έγραψε: ↑Τετ Μαρ 05, 2025 4:35 pmΑπό τις σπάνιες φορές που διαφωνώ μαζί σου. Ωστόσο, σου βάζω θετική γιατί συμφωνώ με το πρώτο σκέλος. Κανένα γυαλί δε σπάει, απλά δείχνεις στον παίκτη ότι τον προορίζεις για βασικό και τον εντάσσεις πάση θυσία. Όταν μιλάμε βέβαια για τέτοιο παίκτη. Δεν υπάρχει περιθώριο να χάνονται παικταράδες τύπου Πετρούσεφ. Και, εν πάσχει περιπτώσει, μπορείς να του βάλεις και μια ρήτρα με επιπτώσεις σε περίπτωση που χαλάσει τα αποδυτήρια.Christofis έγραψε: ↑Τετ Μαρ 05, 2025 3:20 pmΠαιδια δεν το συζητω οτι αν υπηρχε η πιθανοτητα για επιστροφη Πετρουσεφ τοτε δεν κυνηγας κανενα Μετου. Θεωρω οτι με Φαλ, Μιλουτινοφ ή καποιον αλλον συν βεζενκοφ εχεις τελεια τετραδα με 3 καλες λυσεις στο 5 με τον Πετρουσεφ να παιρνει 10-15 λεπτα στο τεσσερα και 5-10 λεπτα στο 5 πολυ ευλολα. Παιρνεις εναν φτηνο ξενο αν ο Φαλ παρει διαβατηριο εν τελει ή εναν ελληνα ψηλο ειτε τον Αντετοκουμπο(αν ειναι καλα ο ιδανικος) ή τον Καραγιανιδη ή τον Πετσαρσκι και ανεβαζεις τον Παπανικολαου μονιμα στο Τεσσερα. Ετσι εισαι μια χαρα.
0
- shaq7
- Reactions: 7264
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο πετρουσεφ τον γουσταρει τον ολυμπιακο και εκτιμαει και οτι δεν του κοψαμε την καριερα..δεν εχει κανενα γυαλι ραγισει,απλα ο ανθρωπος θεωρει οτι μπορει να ειναι ο επομενος mvp και σε μας εχει μπροστα του τον τωρινο..Εγω δεν πιστευω οτι θα τον καλυψει ο ρολος να παιζει 5λ στην θεση του και 20 στο 5...Εννοω αν δεν κρατησουμε τον μιλου..Γιατι με μιλου φαλ και βεζε δινω 0% να θελει να ρθει..τωρα αν τον φερουν με το ζορι αλλαζει.
Ουτε ο μετου λογικα ψηνεται,εγω τον ελεγα αυτον πριν κλεισει μπαρτσελονα..αλλα ο ανθρωπος στο 4 αποδιδει καλυτερα..να τον παρουμε να παιζει 20λ στο 5 σμολμπολ? Μην περιμενετε οτι θα ρθει 4ρι καλυτερο του πιτερς..και αυτος επειδη εχει οικογενεια καθεται..Μια λυση που υπαρχει ειναι να παρουμε τον μπουκερ για το 5 και να παιζει και οτι κατσει στο 4 μαζι με παπ.
το θεμα ειναι οτι εμεις λεμε να ρθει ο χψ αθλητικος ψηλος που κανενας τους δεν μπορει να σπασει μπαλα εξω και να παιξει σαν τον μιλου..Αν ειναι να παιξουμε πικ εν ρολ επιτελους γιατι να μην κρατησουμε και τον σερβο..Αν παρουμε παντως τον μπουκερ η τον ουτουρου και τον βαλουμε να παιξει οπως τον μιλου θα ναι 2 φορες χειροτεροι.
Ουτε ο μετου λογικα ψηνεται,εγω τον ελεγα αυτον πριν κλεισει μπαρτσελονα..αλλα ο ανθρωπος στο 4 αποδιδει καλυτερα..να τον παρουμε να παιζει 20λ στο 5 σμολμπολ? Μην περιμενετε οτι θα ρθει 4ρι καλυτερο του πιτερς..και αυτος επειδη εχει οικογενεια καθεται..Μια λυση που υπαρχει ειναι να παρουμε τον μπουκερ για το 5 και να παιζει και οτι κατσει στο 4 μαζι με παπ.
το θεμα ειναι οτι εμεις λεμε να ρθει ο χψ αθλητικος ψηλος που κανενας τους δεν μπορει να σπασει μπαλα εξω και να παιξει σαν τον μιλου..Αν ειναι να παιξουμε πικ εν ρολ επιτελους γιατι να μην κρατησουμε και τον σερβο..Αν παρουμε παντως τον μπουκερ η τον ουτουρου και τον βαλουμε να παιξει οπως τον μιλου θα ναι 2 φορες χειροτεροι.
1
1

-
- Reactions: 1239
- Προειδοποιήσεις:
0
καλως ή κακως πολλα θα κριθουν απο το πως θα τελειωσει η χρονια σε ευρωλιγκα και πρωταθλημα. αν κατι παει στραβα και χαθει ο ενας απο τους δυο βασικους μας στοχους σιγουρα θα υπαρξουν ανακαταταξεις στην ομαδα και σιγουρα αυτοι που θα ειναι πιο ευκολο να πληρωσουν το μαρμαρο θα ειναι ειτε οι παικτες που ληγουν τα συμβολαια τους ειτε κι ο ιδιος ο κοουτς. Δεν με χαροποιει ιδιαιτερα αυτη η προοπτικη και πιστευω οτι ειναι λογικο να θελω σταθεροτητα κι οχι ενα συνεχομενο φυγε εσυ ελα εσυ...
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Το γυαλι εχει ραγισει απο την μερια μας.Ο μιλου ειναι αυτοκτονια να φυγει με παικτες που μπορουν να παιξουν πικ ν ρολ. Μιλαμε υποθετικα. Εγω με την ιδια ομαδα που εχουμε σημερα και ενα τριαρι δυνατο ψηλο αντι ενος γκαρντ λογικα βιλντοζα/ντορσει ή Λι αν δεν αποδωσει(που θα αποδωσει) και υγιη εβανς θεωρω οτι ειμαστε υπερπληρεις. Ο μετου ειναι πιο ευκολο να παιξει 5 αρα ειναι πιο ευκολο να βρει χρονο ως tweenershaq7 έγραψε: ↑Τετ Μαρ 05, 2025 7:00 pmο πετρουσεφ τον γουσταρει τον ολυμπιακο και εκτιμαει και οτι δεν του κοψαμε την καριερα..δεν εχει κανενα γυαλι ραγισει,απλα ο ανθρωπος θεωρει οτι μπορει να ειναι ο επομενος mvp και σε μας εχει μπροστα του τον τωρινο..Εγω δεν πιστευω οτι θα τον καλυψει ο ρολος να παιζει 5λ στην θεση του και 20 στο 5...Εννοω αν δεν κρατησουμε τον μιλου..Γιατι με μιλου φαλ και βεζε δινω 0% να θελει να ρθει..τωρα αν τον φερουν με το ζορι αλλαζει.
0
- kite26
- Reactions: 1296
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί όχι; Ούτως ή άλλως, δεν νομίζω ότι πετυχε και ποτέ το πλάνο με τους δύο δεινόσαυρους.Christofis έγραψε: ↑Τετ Μαρ 05, 2025 5:27 pmTo θεμα με τον Πετρουσεφ στο 5 ειναι οτι ειναι Σοφτ οποτε θελεις ενα δυνατο και αθλητικο 4αρι τυπου Χουαντσο ή Μετου για να καλυψει την αδυναμια του. Για αυτο τα πηγαινε πολυ καλα διπλα στον Ραιτ. Για να του δωσεις ρολο πρεπει να φυγει ο Μιλουτινοφ και να φερεις αλλον ενα δυνατο τεσσαρι με αθλητικοτηταςkite26 έγραψε: ↑Τετ Μαρ 05, 2025 4:35 pm
Από τις σπάνιες φορές που διαφωνώ μαζί σου. Ωστόσο, σου βάζω θετική γιατί συμφωνώ με το πρώτο σκέλος. Κανένα γυαλί δε σπάει, απλά δείχνεις στον παίκτη ότι τον προορίζεις για βασικό και τον εντάσσεις πάση θυσία. Όταν μιλάμε βέβαια για τέτοιο παίκτη. Δεν υπάρχει περιθώριο να χάνονται παικταράδες τύπου Πετρούσεφ. Και, εν πάσχει περιπτώσει, μπορείς να του βάλεις και μια ρήτρα με επιπτώσεις σε περίπτωση που χαλάσει τα αποδυτήρια.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- yawn.brigade
- Reactions: 794
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
νομίζω αυτό είναι ο βασικός λόγος που δε θα επιστρέψει ποτέ ο Πετρούσεφ, πέρα από ραγισμένα γυαλιά και πολυκοσμία στους σέντερ. το να ξεραγίσει το γυαλί (αν έχει ραγίσει) γίνεται, το να φύγει ένας σέντερ επίσης αλλά ακόμα και αν υποθέσουμε ότι θα γυρίσει ως δεύτερος σέντερ + κάποια λεπτά στο 4 πάλι θα αναγκάζεται να βρίσκεται στο παρκέ για αρκετό χρόνο με το Σάσα και αυτό δε λειτουργεί παρά μόνο σε ειδικές συνθήκες.
μάλλον πρέπει να αποδεχτούμε ότι φέρνοντας το Σάσα χάσαμε έναν άλλο εν δυνάμει παικταρά. εννοείται καλά κάναμε και τον φέραμε για να μη παρεξηγηθώ.
Υ.Γ. τώρα που το σκέφτομαι ίσως πρέπει να ξαναδώ χάιλαϊτς του σούπερ καπ ή των πρώτων αγωνιστικών φέτος που όντως συνυπήρχαν Σάσα και Πετρούσεφ για να σχηματίσω πιο ολοκληρωμένη άποψη.
0