2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1301
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το σίγουρο είναι πως πεθαίνει πάντως
0
- kite26
- Reactions: 1301
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι πάντως λογικό να περιμένουν από την άποψη ότι αν αργήσεις να κάνεις κίνηση έχεις δει τις κινήσεις των αντιπάλων σου και αυτό είναι πλεονέκτημα. Αυτό ναι, θα πρέπει νομίζω να το λάβουμε υπόψιν μας εμείς που βιαζόμαστε. Πιθανόν να γίνεται και ένας αγώνας υπομονής από τη μια και την άλλη πλευρά για το λόγο αυτό. Το 2 είναι νευραλγική θέση, ειδικά αν ψάχνεις το βασικό σου παίκτη.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 253
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. 

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ο κόουτς είναι αποφασισμένος να πάρει και παίχτη που θα θέλει χρόνο να μάθει το εδώ παιχνίδι υπάρχουν πολλές επιλογές φέτος και θα υπάρχουν για καιρό ακόμα.
Αν όχι, δεν είναι και πολλοί οι παίχτες.
Τζέιμς που μάλλον κουνιέται και ας έχει συμβόλαιο, Χίγκινς και υπό (δύσκολες) προϋποθέσεις Ντόρσεϊ. Άντε τελικά να τα βρει με Κερεχετα για Χάουαρντ; δύσκολο.
Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιον άλλον από Ευρώπη μεριά.
Αν όχι, δεν είναι και πολλοί οι παίχτες.
Τζέιμς που μάλλον κουνιέται και ας έχει συμβόλαιο, Χίγκινς και υπό (δύσκολες) προϋποθέσεις Ντόρσεϊ. Άντε τελικά να τα βρει με Κερεχετα για Χάουαρντ; δύσκολο.
Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιον άλλον από Ευρώπη μεριά.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2370
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 691
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάρτους ένα τηλ να τους ενημερώσεις να γλυτώσουμε και από τον χημικό μια και καλή
Το ρόστερ φαίνεται να έχει κλείσει αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να έχει ανακοινωθεί παίχτης για τον οποίο δεν είχε ακουστεί τίποτα.
2
1
1

-
- Reactions: 487
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Την τσίμπησα και την αρνητική μου την ψήφο. Αμ, πως.
Για την υπενθύμιση στον Ρεμπερδιέρο.
Μπορεί και να είχε ξεχαστεί στο κάτω- κάτω με τη Μονακό που τη μία ήξερε και την άλλη δεν ήξερε.
Εγώ με το "σεις" και με το ¨σας", πάντως.
Πάμε γερά! Οι πράσινοι κι οι κόκκινοι.
Έχει ένα ωραίο ματς στη Φλωρεντία (κάλτσο στόρικο) μια φορά τον χρόνο κάπου στις αρχές του θέρους.
Να δηλώσουμε συμμετοχή για του χρόνου να τα λύσουμε βρε παιδί.
Παντελονάτα. Τα κέρατα και τα σόπια όπως παρακαλείσθε να τα κρατήσετε σπίτια σας ή στις καβάτζες σας.
Για την υπενθύμιση στον Ρεμπερδιέρο.

Εγώ με το "σεις" και με το ¨σας", πάντως.
Πάμε γερά! Οι πράσινοι κι οι κόκκινοι.
Έχει ένα ωραίο ματς στη Φλωρεντία (κάλτσο στόρικο) μια φορά τον χρόνο κάπου στις αρχές του θέρους.
Να δηλώσουμε συμμετοχή για του χρόνου να τα λύσουμε βρε παιδί.
Παντελονάτα. Τα κέρατα και τα σόπια όπως παρακαλείσθε να τα κρατήσετε σπίτια σας ή στις καβάτζες σας.
2
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Πέμ Αύγ 17, 2023 11:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 487
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποδανά ρε αλάνι;
Το αποτύπωσες καλά όμως.
Εμένα μου θυμίζει κάτι τύπους που έβλεπες στις τοπικές εφημερίδες του Μεξικού, που αφού τους είχαν συλλάβει (και συνήθως τουλουμίασει) τους βγάζαν και με τη λεία τους στην πρώτη σελίδα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τύπους που είχαν φερμάρει εργαλεία από χρωματοπωλείο και ήταν μπλε μαρέ. Με τα αγγλικά κλειδία παίζει να τους βαράγαν.
Σαν τον Μάικι βγαίναν στην εφημερίδα. Κι από πίσω το άστρο του Σερίφη. Σωφρονισμός στα καλύτερά του.
2
2

- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
basket72 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 17, 2023 11:29 pmΠοδανά ρε αλάνι;
Το αποτύπωσες καλά όμως.
Εμένα μου θυμίζει κάτι τύπους που έβλεπες στις τοπικές εφημερίδες του Μεξικού, που αφού τους είχαν συλλάβει (και συνήθως τουλουμίασει) τους βγάζαν και με τη λεία τους στην πρώτη σελίδα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τύπους που είχαν φερμάρει εργαλεία από χρωματοπωλείο και ήταν μπλε μαρέ. Με τα αγγλικά κλειδία παίζει να τους βαράγαν.
Σαν τον Μάικι βγαίναν στην εφημερίδα. Κι από πίσω το άστρο του Σερίφη. Σωφρονισμός στα καλύτερά του.
3
3

- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα αγγλικά κλειδιά ποια είναι?shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 17, 2023 11:31 pmbasket72 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 17, 2023 11:29 pm
Ποδανά ρε αλάνι;
Το αποτύπωσες καλά όμως.

0