Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Νοέμ 03, 2025 9:06 am

Η τελευταία φορά που ασχολούμαι με τον έβανς δεν βρίσκω άλλο νόημα ν ασχολούμαστε μαζί του . Η ομάδα πήρε το ρίσκο δεν μας βγήκε, ας πάει η ομάδα παρακάτω ας ψάξουμε να βρούμε άλλον για αυτή τη θέση, που να μπορεί να κατεβάζει τη μπάλα και να μην το παίζουν άντερ οι αντίπαλοι. Εγώ περίμενα ότι κάποιον θα παίρναμε από τα κοψίματα, δυστυχώς δεν μας έκατσε ή δεν θέλαμε. Υπήρχαν παίκτες στην αγορά φέτος να πάρουμε Έχουμε το υλικό να πάμε ψηλά και φέτος είναι κρίμα να χαραμίσουμε τη χρονιά για την μετριότητα στον άσο.

modernam

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Νοέμ 03, 2025 9:09 am

shaq7 έγραψε:
Κυρ Νοέμ 02, 2025 8:06 pm

το οτι το κλιμα ειναι το πιο κοντινο αυτο στα εντος παρα στα σοσιαλ δεν προκυπτει απο πουθενα..για αρχη αν πας στο γηπεδο ακους οτι γκρινια θες..το οτι δεν φωναζει μαζικα γιουχαρισματα η 7 δεν λεει κατι για το πως νιωθει ο κοσμος..
ενω οσους μηνες υπομονη και να κανεις δεν θα μαθει ο νιλικινα να βαραει 3π και ο γουοκαπ να βαζει τα λει απ.
Και εγώ πιστεύω ότι υπάρχει γκρίνια μεταξύ των Ολυμπιακών ... αλλά δεν έχουν δίκιο.

Κολλάμε στα γνωστά θέματα μας (pg, 3ος ψηλός) και δεν βλέπουμε τα θετικά

1. Ο Θωμάς φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το θέμα με τη μέση του - φαίνεται ότι σωματικά είναι στο 100%

2. Ο Χολ έχει βγει καλύτερος από ότι περιμέναμε - μια θετική μεταγραφή

3. Ο Μιλου είναι καλύτερος από πέρυσι - εμένα μου φαίνεται και με πιο πολύ πάθος

4. Ο ward είναι ο νέος αγαπημένος, τρομερή αναβάθμιση στο 2-3 απο πέρυσι

5. Ο ντορσευ είναι μια νέα τοπ μεταγραφή

Κάπου διάβασα πιο πριν ότι πλέον δεν είμαστε φαβορί .... να μου πείτε τότε ποια άλλη ομάδα μετά τις 8 πρώτες αγωνιστικές είναι - που θα βάζατε τα λεφτά σας? .... γιατί για εμένα με τα σημερινά δεδομένα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί ....

Για αυτούς που βιαστούν να μου πουν τη Μονακό για φαβορί ... Τότε να σκεφτούν ότι πριν 6 μέρες ... Ήταν στον πάτο της βαθμολογίας...

Nagel
Reactions:

Δευ Νοέμ 03, 2025 10:23 am

modernam έγραψε:
Δευ Νοέμ 03, 2025 9:09 am
shaq7 έγραψε:
Κυρ Νοέμ 02, 2025 8:06 pm

το οτι το κλιμα ειναι το πιο κοντινο αυτο στα εντος παρα στα σοσιαλ δεν προκυπτει απο πουθενα..για αρχη αν πας στο γηπεδο ακους οτι γκρινια θες..το οτι δεν φωναζει μαζικα γιουχαρισματα η 7 δεν λεει κατι για το πως νιωθει ο κοσμος..
ενω οσους μηνες υπομονη και να κανεις δεν θα μαθει ο νιλικινα να βαραει 3π και ο γουοκαπ να βαζει τα λει απ.
Και εγώ πιστεύω ότι υπάρχει γκρίνια μεταξύ των Ολυμπιακών ... αλλά δεν έχουν δίκιο.

Κολλάμε στα γνωστά θέματα μας (pg, 3ος ψηλός) και δεν βλέπουμε τα θετικά

1. Ο Θωμάς φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το θέμα με τη μέση του - φαίνεται ότι σωματικά είναι στο 100%

2. Ο Χολ έχει βγει καλύτερος από ότι περιμέναμε - μια θετική μεταγραφή

3. Ο Μιλου είναι καλύτερος από πέρυσι - εμένα μου φαίνεται και με πιο πολύ πάθος

4. Ο ward είναι ο νέος αγαπημένος, τρομερή αναβάθμιση στο 2-3 απο πέρυσι

5. Ο ντορσευ είναι μια νέα τοπ μεταγραφή

Κάπου διάβασα πιο πριν ότι πλέον δεν είμαστε φαβορί .... να μου πείτε τότε ποια άλλη ομάδα μετά τις 8 πρώτες αγωνιστικές είναι - που θα βάζατε τα λεφτά σας? .... γιατί για εμένα με τα σημερινά δεδομένα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί ....

Για αυτούς που βιαστούν να μου πουν τη Μονακό για φαβορί ... Τότε να σκεφτούν ότι πριν 6 μέρες ... Ήταν στον πάτο της βαθμολογίας...
Στα θετικά, που σωστά επισημαίνεις, να προσθέσουμε ότι φέτος ο Ολυμπιακός έχει βάλει πολλά νέα στοιχεία στο παιχνίδι του, πέρα από την "καταραμένη" για πολλούς motion (όχι και για μένα).

Φέτος βλέπουμε την ομάδα να παίζει πολύ περισσότερο pnr. Όχι τόσο από το point guard του (που επιβάλλει η τυπική προσέγγιση), αλλά από άλλους παίκτες (Ντόρσεϊ, Γουόρντ, ακόμα και Φουρνιέ). Το αποτέλεσμα είναι να ταϊζονται πολύ περισσότερο οι ψηλοί και να σκοράρουν περισσότερο.
Βέβαια, μην περιμένουμε ποτέ να παίξει ο Ολυμπιακός pnr στην έκταση που παίζει π.χ. ο Σπανούλης στη Μονακό (ο Βασίλης παίζει αποκλειστικά και μόνο pnr, κι αυτό είναι ένα θέμα που θα πρέπει να προβληματίσει όσους τον θέλουν για μελλοντικό προπονητή στον Ολυμπιακό). Ο Ολυμπιακός είναι μια περισσότερο πλουραλιστική ομάδα και ειδικά φέτος έχει περισσότερους τρόπους παιχνιδιού.
Αν δούμε όλα τα φετινά παιχνίδια (και τα κερδισμένα και τα χαμένα) θα δούμε ότι αυτό δουλεύει πάρα πολύ καλά. Ακόμα κι όταν χάναμε, η ομάδα με τον τρόπο που παίζει έβγαζε τα ελεύθερα σουτ από παίκτες που θεωρούνται σουτέρ, ασχέτως της αστοχίας.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Νοέμ 03, 2025 10:44 am

Christofis έγραψε:
Δευ Νοέμ 03, 2025 8:31 am
Knoxville έγραψε:
Δευ Νοέμ 03, 2025 1:20 am

Απορώ πάντως πως τόσες γνωστές περιπτώσεις παικτών απο το ΝΒΑ που έβγαλαν τον ίδιο τραυματισμό δεν γύρισαν όχι στο 90%... αλλά ούτε στο 40%, σκιές του παλιού καλού εαυτού τους όλοι.

Ο Έβανς όμως θα τα καταφέρει να το ενενηνταρίσει?
Υπαρχουν και ποσες αλλας περιπτωσεις αθλητων που το εχουν κανει και εχουν επιστρεψει ειτε σε σχεδον πληρη ειτε σε πληρη ρηξη. Ενας απο αυτους παιζει στη Ρεαλ και μας ειχαν πρηξει για το ποσο παικταρας ειναι(chuma Okeke)

Παντως σωματικα μπορει να το πιασει αυτο το επιπεδο ο εβανς. Αν θα τα καταφερει θα το
Δειξει ο χρονος. Επισης οι χειρουργικες τεχνικες εξελισσονται οπως και τα υλικα που χρησιμοποιουνται
Δεν βρήκα να έχει κάνει ρήξη επιγονατιδικού ο Οκέκε, χιαστό μόνο έχει κάνει το 2019.

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Νοέμ 03, 2025 10:49 am

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Νοέμ 03, 2025 8:51 am
Christofis έγραψε:

Υπαρχουν και ποσες αλλας περιπτωσεις αθλητων που το εχουν κανει και εχουν επιστρεψει ειτε σε σχεδον πληρη ειτε σε πληρη ρηξη. Ενας απο αυτους παιζει στη Ρεαλ και μας ειχαν πρηξει για το ποσο παικταρας ειναι(chuma Okeke)

πως επεστρεψε οπως ηταν αυτος αφου απτα 50 παιχνιδια επεσε στα 2-3 μεχρι που τον σουταραν
O οκεκε τραυματιστηκε το 2019 πριν παιξει ΝΒΑ. Τι λες ρε τουλουμπα

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:

Δευ Νοέμ 03, 2025 10:52 am

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Νοέμ 03, 2025 11:03 am

Knoxville έγραψε:
Κοιτα ορθοπεδικος δεν ειμαι αλλα ο εβανς μπορει να φτασει σε ενα πολυ ικανοποιητικο βαθμο που να πλησιαζει το 100%
Απορώ πάντως πως τόσες γνωστές περιπτώσεις παικτών απο το ΝΒΑ που έβγαλαν τον ίδιο τραυματισμό δεν γύρισαν όχι στο 90%... αλλά ούτε στο 40%, σκιές του παλιού καλού εαυτού τους όλοι.

Φίλε μου επειδή το έχεις αναφέρει ξανά και έχει υπέρ αναλυθεί το συγκεκριμένο θέμα του τραυματισμού του Έβανς παλαιότερα με πινακάκια από παίκτες από NBA και ποσοστά πόσοι επέστρεψαν και μετά από πόσο καιρό, θα σου πω ότι το στατιστικό δείγμα που αναφέρεις του 40% δεν είναι αντικειμενικό. Και ο λόγος είναι απλός: η επιστήμη της αποκατάστασης των τραυματισμών έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια. Μόνο και μόνο άμα βάλεις ότι αγοράσαμε anti gravity διάδρομο που δεν υπήρχε πριν 2 χρόνια στην αγορά και ο παίκτης που πάθαινε τέτοιο τραυματισμό στο παρελθόν έκανε να τρέξει κάνα 1 χρόνο, αυτό αρκεί για να αυξήσει το ποσοστό.

Το gap είναι τόσο μεγάλο που είναι σαν να συγκρίνουμε τον χιαστό που έπαθε ο Κρόιφ το 80´ με τον χιαστό που παθαίνει ένας αθλητής σήμερα.

Μάλιστα, θα σου παραθέσω το πιο πρόσφατο παράδειγμα που πέρασε από Ευρώπη (ο οποίος έκανε να παίξει μπάσκετ δύο χρόνια, όσο ο Έβανς δλδ) και ο οποίος βασιζόταν 1000% στην αθλητικότητα του: ο Andre Roberson που έπαιξε πέρυσι στην Βιλερμπάν και έκανε πλάκα από άποψη αθλητικότητας στα περισσότερα τεσσάρια της λίγκας και είχε πάρα πολύ καλά νούμερα.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:

Δευ Νοέμ 03, 2025 11:38 am

Dimmitz έγραψε:
Knoxville έγραψε:

Φίλε μου επειδή το έχεις αναφέρει ξανά και έχει υπέρ αναλυθεί το συγκεκριμένο θέμα του τραυματισμού του Έβανς παλαιότερα με πινακάκια από παίκτες από NBA και ποσοστά πόσοι επέστρεψαν και μετά από πόσο καιρό, θα σου πω ότι το στατιστικό δείγμα που αναφέρεις του 40% δεν είναι αντικειμενικό. Και ο λόγος είναι απλός: η επιστήμη της αποκατάστασης των τραυματισμών έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια. Μόνο και μόνο άμα βάλεις ότι αγοράσαμε anti gravity διάδρομο που δεν υπήρχε πριν 2 χρόνια στην αγορά και ο παίκτης που πάθαινε τέτοιο τραυματισμό στο παρελθόν έκανε να τρέξει κάνα 1 χρόνο, αυτό αρκεί για να αυξήσει το ποσοστό.

Το gap είναι τόσο μεγάλο που είναι σαν να συγκρίνουμε τον χιαστό που έπαθε ο Κρόιφ το 80´ με τον χιαστό που παθαίνει ένας αθλητής σήμερα.

Μάλιστα, θα σου παραθέσω το πιο πρόσφατο παράδειγμα που πέρασε από Ευρώπη (ο οποίος έκανε να παίξει μπάσκετ δύο χρόνια, όσο ο Έβανς δλδ) και ο οποίος βασιζόταν 1000% στην αθλητικότητα του: ο Andre Roberson που έπαιξε πέρυσι στην Βιλερμπάν και έκανε πλάκα από άποψη αθλητικότητας στα περισσότερα τεσσάρια της λίγκας και είχε πάρα πολύ καλά νούμερα.
AlterG becomes AlterG
In 2007, AlterG sold its first commercial unit to the Washington Wizards. Soon after, other NBA, NFL, and universities started defying gravity, too.

While today’s Anti-Gravity Treadmill looks different than the prototype, the concept behind the magic remains the same. By creating a pressurized lifting force around the lower half of the body, the “differential air pressure” can be controlled to produce a variable lifting force for someone to walk, run, and exercise with reduced and adjustable impact.
https://alterg.com/treadmill-training-r ... arly-years

:welcome:

Σχετικα με τον Ρόμπερσον... αν τον είχες δει ποτέ με τους Θάντερ και είπες βλέποντας τον φέτος οτι ήταν ο ίδιος παίκτης αθλητικά... μάλλον διαφορετικό Ρόμπερσον έβλεπες φίλε μου.
Τραυματίστηκε Ιανουάριο του 2018 και έπαιξε το επόμενο παιχνίδι του Αύγουστο του 2020.

39 αγώνες το 2017-18
0 το 2018-19
7 το 2019-20
5 το 2020-21
0 το 2021-22
14 στην Τζι-Λιγκ το 2022-23
0 το 2023-24
Σολέ και Βιλερμπάν πέρσι.

Οπότε γύρισε στον επαγγελματικό αθλητισμό ως κυριολεκτικό κέλυφος, αθλητικά, του προ τραυματισμού εαυτού του 7 σεζόν μετά τον τραυματισμό του.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Knoxville την Δευ Νοέμ 03, 2025 11:47 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Νοέμ 03, 2025 11:41 am

Dimmitz έγραψε:

Για την ακρίβεια της συζήτησης συστήματα όπως αυτό υπάρχουν στην αγορά χρόνια, θυμάμαι ότι ο Κόμπι Μπράιαντ χρησιμοποιούσε τέτοιο και πράγματι με ένα googlάρισμα το βρήκα: https://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball ... 09183.html
Ενώ επίσης βρήκα ότι από το 2005 κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Η αποκατάσταση έχει κάποια όρια, ως μη γιατρός εκπλήσσομαι κάθε φορά που βλέπω βιντεάκια που εξηγούν πως γίνονται οι ορθοπαιδικές επεμβάσεις, βλέπω για την καρδιά π.χ. με σωληνάκια, βαλβίδες ακριβείας που ανοίγουν και μετά βλέπω τους ορθοπαιδικούς με τρυπάνια, με ...σάρακες να κόβουν, να βάζουν βίδες. Και δεν το λέω προφανώς για να τους υποτιμήσω, το αντίθετο, για το πόσο δύσκολο είναι να "επισκευάσεις" συνδέσμους και οστά.

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Νοέμ 03, 2025 12:00 pm

Conan1982 έγραψε:
Δευ Νοέμ 03, 2025 8:56 am
Christofis έγραψε:

Παντως σωματικα μπορει να το πιασει αυτο το επιπεδο ο εβανς. Αν θα τα καταφερει θα το
Δειξει ο χρονος. Επισης οι χειρουργικες τεχνικες εξελισσονται οπως και τα υλικα που χρησιμοποιουνται
Καλημέρα, έτεινα να το πιστεύω αλλά πλέον μέσα μου νοιώθω ότι οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές.
Αν φοβάται να πατήσει δυνατά και να βάλει έκρηξη δεν βλέπω και πως θα επανέλθει, στα βιντεάκια τον βλέπουμε να κάνει χαλαρά σουτάκια, από ένα τραυματισμό που θα τον άφηνε πίσω 20 μέρες κάνει δεν ξέρω πόσο. Ο Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του είναι σαν να τον ανγοεί πλέον. Μπορεί να γίνει το θαύμα δεν λέω, αλλά αν το καλοκαίρι είμασταν στο 50% τώρα είμαστε στο 5%.
Εγω ειπα και το ξαναλεω. Δεν περιμενω να παιξει μπασκετ σε μας . Οτι μπορει σε 1 - 2 χρονια δεν μπορω να το αποκλεισω

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Νοέμ 03, 2025 12:03 pm

Knoxville έγραψε:
Δευ Νοέμ 03, 2025 10:44 am
Christofis έγραψε:

Δεν βρήκα να έχει κάνει ρήξη επιγονατιδικού ο Οκέκε, χιαστό μόνο έχει κάνει το 2019.
Ναι εχεις δικιο ημουν με την ιδεα οτι ηταν επιγονατιδικος.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Νοέμ 03, 2025 1:16 pm

Knoxville έγραψε:
Δευ Νοέμ 03, 2025 11:38 am
Dimmitz έγραψε:

AlterG becomes AlterG
In 2007, AlterG sold its first commercial unit to the Washington Wizards. Soon after, other NBA, NFL, and universities started defying gravity, too.

While today’s Anti-Gravity Treadmill looks different than the prototype, the concept behind the magic remains the same. By creating a pressurized lifting force around the lower half of the body, the “differential air pressure” can be controlled to produce a variable lifting force for someone to walk, run, and exercise with reduced and adjustable impact.
https://alterg.com/treadmill-training-r ... arly-years

:welcome:

Σχετικα με τον Ρόμπερσον... αν τον είχες δει ποτέ με τους Θάντερ και είπες βλέποντας τον φέτος οτι ήταν ο ίδιος παίκτης αθλητικά... μάλλον διαφορετικό Ρόμπερσον έβλεπες φίλε μου.
Τραυματίστηκε Ιανουάριο του 2018 και έπαιξε το επόμενο παιχνίδι του Αύγουστο του 2020.

39 αγώνες το 2017-18
0 το 2018-19
7 το 2019-20
5 το 2020-21
0 το 2021-22
14 στην Τζι-Λιγκ το 2022-23
0 το 2023-24
Σολέ και Βιλερμπάν πέρσι.

Οπότε γύρισε στον επαγγελματικό αθλητισμό ως κυριολεκτικό κέλυφος, αθλητικά, του προ τραυματισμού εαυτού του 7 σεζόν μετά τον τραυματισμό του.
Οκ, για το anti gravity δεν το ήξερα, πάω πάσο.

Για τον Roberson αντί να παραθέτεις random νουμεράκια, θέλεις να μου παραθέσεις πως ένας παίκτης με αυτόν τον τραυματισμό που βασίζεται 1000% στην αθλητικότητα, καθώς έχει χειρότερο τρίποντο από Ουόκαπ, δεν έχει post up παιχνίδι ούτε mid range, έπαιζε στην Βιλερμπάν και έκανε αυτά τα νούμερα πέρυσι;

https://www.euroleaguebasketball.net/el ... on/013405/

Έπαιξε 25 παιχνίδια και έκανε dominate στην θέση του τόσο σε ριμπάουντ όσο και σε σκορ, ενώ είχε αυτό τον τραυματισμό;

Και μιλάμε για έναν παίκτη που ταλαιπωρήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον από αυτόν τον τραυματισμό.

Πρόσεξε πριν απαντήσεις, μιλάμε για το εάν ένας παίκτης με αυτόν τον τραυματισμό μπορεί να επανέλθει σε ένα μεγάλο ποσοστό στα πριν τραυματισμού του επίπεδα από άποψη αθλητικότητας.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Νοέμ 03, 2025 1:17 pm

Christofis έγραψε:
Δευ Νοέμ 03, 2025 12:00 pm
Conan1982 έγραψε:
Δευ Νοέμ 03, 2025 8:56 am

Καλημέρα, έτεινα να το πιστεύω αλλά πλέον μέσα μου νοιώθω ότι οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές.
Αν φοβάται να πατήσει δυνατά και να βάλει έκρηξη δεν βλέπω και πως θα επανέλθει, στα βιντεάκια τον βλέπουμε να κάνει χαλαρά σουτάκια, από ένα τραυματισμό που θα τον άφηνε πίσω 20 μέρες κάνει δεν ξέρω πόσο. Ο Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του είναι σαν να τον ανγοεί πλέον. Μπορεί να γίνει το θαύμα δεν λέω, αλλά αν το καλοκαίρι είμασταν στο 50% τώρα είμαστε στο 5%.
Εγω ειπα και το ξαναλεω. Δεν περιμενω να παιξει μπασκετ σε μας . Οτι μπορει σε 1 - 2 χρονια δεν μπορω να το αποκλεισω
Ρε Chris, αν δεν παίξει σε εμάς τότε τι τον κρατάνε στο ρόστερ και δεν φέρνουν παίκτη;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Νοέμ 03, 2025 1:41 pm

γιατι υπαρχει καποιος για να φερουν τωρα?πολυ πιθανον οτι ειναι απλα δικαιολογια οτι περιμενουν τον εβανς να παιξει..η και ανθρωπινο προς τον εβανς.Το αποκλειω οτι δεν φερνουν παικτη λογω εβανς,αν ηταν ετσι δεν θα διναν λεφτα στον μπατλερ..απλα δεν υπαρχει παικτης της προκοπης.

δεν τον ξερω αυτον που συζητατε πανω αλλα αν ηταν καποιος αθλητικος σαν τον γιαννη και μετα γυρισει σαν τον μπλοσομγκειμ ..ναι μεν ειναι κομπλε για ευρωλιγκα αλλα εχει χασει ενα 50% στην αθλητικοτητα.Επισης εχει διαφορα αν επανηλθε μετα απο 5 χρονια..

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:

Δευ Νοέμ 03, 2025 1:49 pm

Τύπε, αρχικά τα νούμερα δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ράντομ :)
Ο μόνος λόγος που έπαιζε στο ΝΒΑ ήταν τα αθλητικά του προσόντα σε συνδιασμό με το μάκρος του και την άμυνα που μπορούσε να παίξει, καθώς στεγνά μπασκετικα είναι απο τα πιο αμπάσκετα πλάσματα που έχουν πατήσει παρκέ ΕΒΕΡ και αφού σύμφωνα με εσένα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα τα παραπάνω δεν βρίσκω τον λόγο να μην θέλει ΚΑΜΙΑ ομάδα στην αντίπερα όχθη έναν αμυντικό σπεσιαλίστα έστω να έρχεται απο τον πάγκο, πάει αυτό.

Έκανε 6 χρόνια να μπορέσει να παίξει μπάσκετ ξανά, πάει και αυτό.

Στην Ευρώπη φαίνεται αθλητικός ο Ράιτ και νόμιζαν πως ο Πέτγουει ήταν εξωγήινος... Στο ΝΒΑ αυτό είναι αρκετά άβερατζ.

Στους Θάντερ ήταν 2άρι και μάρκαρε αντίστοιχα τους Κλέϊ, Μάνου, Ντεμάρ κτλ με επιτυχία. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί τον χρησιμοποίησαν σαν 4άρι Σολέ, Βιλερμπάν και Ζενίτ. :roll:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Knoxville την Δευ Νοέμ 03, 2025 1:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”