2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1071
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 20, 2023 10:05 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Αύγ 20, 2023 9:43 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Αύγ 20, 2023 9:04 pm
Πρεπει να ξεκαθαρισουμε ποιοι ειναι οι στοχοι της ομαδας για αρχη..ειναι φ4 και ελπιδες για κατακτηση?αν ναι φερνεις εναν κιλλερ σαν τον τζειμς η τον ναν.. και δεν κοιτας αν δεν θα παιζει ο λουντζης η ο λαρε..ας πανε δανεικοι αν δεν θελουν.. Να βαλουμε τον λαρε να παιζει 15λ ευρωλιγκα να βγουμε δεκατοι αλλα να ειναι ευχαριστημενος.. Τοσο χαλια θα ειναι ο τανουλης που δεν θα μπορει να προσφερει στους ψηλους οτι ο λουντζης στους κοντους?

Ακομα καλυτερα θα ηταν να φερεις τον κλαιμπερν που ειναι το τελειο φιτ.. και ο μιροτιτς ηταν.. Αν μπορουν να φερουν κιλλερ με κακαλα και να παιζει 3ρο4ρο ας το κανουν αλλα αντε βρες τον.. Επισης ο μπαρτζω ηθελε και αλλον χειριστη εχει πει.. Υποτιθεται τον μιχαλιουκ τον απορριψανε επειδη δεν ειναι οσο καλος χειριστης και σκορερ θελουν.
Ενας μπομπερ τερμα αθλητικος που μας εβαζε ο μπερι εδω μεσα ειναι ετοιμος να υπογραψει παρτιζαν..Θελουμε κατι πιο εκλεκτο εμεις λογικα..(ρος νομιζω λεγεται)

Αμα οι στοχοι ειναι να αναδειξουμε καναν ελληνα η να μπουμε στην 8δα ας μην παρουν καν παικτη αλλα να βγουνε να το πουνε στον κοσμο που πηρε 7χιλ διαρκειας με το βγηκαν σε ψηλες τιμες κιολας και στηριζει οσο δεν παει 3 χρονια τωρα οτι μειωνουνε το μπατζετ και πλεον αλλαζουν οι στοχοι της ομαδας. Ξεκαθαρα πραγματα,εμεις τοσο μπορουμε τοσο κανουμε..αλλα οχι θα κανουμε τα παντα για να παμε βερολινο και να το σηκωσουμε με μειωση μπατζετ,ειναι τραγικο δουλεμα.
Δεν ειναι το θέμα μου το να ναι χαρούμενος ο Λαρεντζάκης. Ο Λαρε είναι ήδη στα 30, δεν πρόκειται να βελτιωθεί άλλο και ούτε χρειάζεται εμπειρίες, υπέγραψε όμως ένα 3ετες συμβόλαιο με απολαβές που δεν αντιστοιχούν σε παιχτη που θα παίζει 5λεπτα. Από την άλλη με νοιάζει λίγο ο ρόλος του Λούντζη, γιατί καλώς ή κακώς είναι ένας από τους παίχτες που αποτελούν το μέλλον της εθνικής μας... και αν παίζει 5λεπτα δεν πρόκειται να βελτιωθεί.

Αλλα και από τη σκοπιά του Ολυμπιακού να το δεις, το να πάρετε γκαρντ φονιά είναι καλό, αλλά και πάλι δεν γεμίζει τις θέσεις 3/4 που υπάρχει σοβαρή τρύπα. Όχι, ο Τανουλης δεν ειναι στο επιπέδου του Λούντζη ακόμα, αλλιώς θα έπαιζε κι αυτός εθνική στη θεση του Χατζηδάκη. Για μένα εναν Lamb τον χρειάζεστε, αυτή είναι η γνώμη μου. Ειδάλλως γκαρντ αλλά και ένα 4/5αρι πχ Othello Hunter, Dunston, Rubit για 8ο ξένο. Αυτά τα λέω ως φίλος του ωραίου μπάσκετ.

Θα βγάλετε χρονιά που στο 3/4 θα πάτε με τους Παπ, Μακισικ, Πιτερς και Σικμα? Όταν πέρσι είχατε τον Σάσα εκεί να βαραει 30λεπτα? Και αν χτυπήσει κανείς, για πόσα ματς θα κατεβάζετε τον Λαρε στο 3 και τον Παπ στο 4? Πολύ λάθος σχεδιασμό έκανε ο Ολυμπιακός φετος θεωρώ, πήρε τον Goss και τον Milutinov που ναι παιχταραδες, κατά τα άλλα όμως τα κάνατε μαντάρα.

Εγω θα έπαιρνα Caboclo αντι του Sikma, αντί του Canaan εναν Nunn και θα έφερνα και ένα 3/4αρι τύπου Lamb, 7 ξένοι και καμία τρύπα σε καμία θέση :

Walkup , Goss , Lountzis(1/2)
Nunn , Larentzakis
Papanikolaou , McKissic(3/2)
Peters , Caboclo(4/5) , Lamb(4/3)
Fall , Milutinov

12αδα για όλα τα γούστα κι ας ήταν ο Τανουλης 13ος να αλλάζει να αλλάζει εναν ψηλό σας στην Α1.
Σωστό το σκεπτικό σου και μάλλον με τον ίδιο τρόπο φανταζόμαστε όλοι απλοϊκά (μαζί και εγώ) ότι θα μπορούσε να είναι γεμάτο το ροστερ , ο Μπαρτζώκας όμως έχει πει πολλές φορές ότι δεν πιστεύει στις ξεκάθαρες θέσεις στο παρκέ πλην του χειριστή στον άσσο και της θέσης 5 για την ρακέτα , θα έλεγα περισσότερο στα πρότυπα που αντιλαμβάνονται τις θέσεις από 1-5 στο ΝΒΑ.
Ρίσκο;
Περίεργο για την φιλοσοφία που ακολουθούμε στην Ευρώπη;
Δεν ξέρω , πάντως δεν θεωρώ ότι ένας προπονητής γάτα όπως ο Μπαρτζώκας δεν βλέπει τα κενά που όλοι εμείς βλέπουμε, με έναν μόνο αστερίσκο στην περίπτωση Κάνααν.
Δεν είμαι ακόμα 100% σίγουρος αν ο Μπαρτζώκας επιθυμούσε την παραμονή του Αιζάια ή έπεσε στην λούμπα της αυτόματης ανανέωσης συμβολαίου στις 5 Ιουλίου και ενώ ο σύλλογος ήταν σε αναμονή διαπραγματεύσεων με τον Σλούκα.
Από την μία σκέφτομαι ότι η επιμονή προσθήκης ενός δεινού σκόρερ στα guard (8ου ξένου μάλιστα) δείχνει ότι δεν του αρκεί το επιθετικό ένστικτο του Κάνααν , από την άλλη ίσως να επιθυμούσε την παραμονή του για την διατήρηση της όποιας χημείας του ρόστερ από το οποίο ήδη αποχώρησαν 4 παίκτες (Μπλάκ,Μπολομπόι,Βεζένκοφ, Σλούκας).
Θα δείξει όπως και να χει. :)

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2500
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Αύγ 20, 2023 10:27 pm

georbap έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Αύγ 20, 2023 9:43 pm

Δεν ειναι το θέμα μου το να ναι χαρούμενος ο Λαρεντζάκης. Ο Λαρε είναι ήδη στα 30, δεν πρόκειται να βελτιωθεί άλλο και ούτε χρειάζεται εμπειρίες, υπέγραψε όμως ένα 3ετες συμβόλαιο με απολαβές που δεν αντιστοιχούν σε παιχτη που θα παίζει 5λεπτα. Από την άλλη με νοιάζει λίγο ο ρόλος του Λούντζη, γιατί καλώς ή κακώς είναι ένας από τους παίχτες που αποτελούν το μέλλον της εθνικής μας... και αν παίζει 5λεπτα δεν πρόκειται να βελτιωθεί.

Αλλα και από τη σκοπιά του Ολυμπιακού να το δεις, το να πάρετε γκαρντ φονιά είναι καλό, αλλά και πάλι δεν γεμίζει τις θέσεις 3/4 που υπάρχει σοβαρή τρύπα. Όχι, ο Τανουλης δεν ειναι στο επιπέδου του Λούντζη ακόμα, αλλιώς θα έπαιζε κι αυτός εθνική στη θεση του Χατζηδάκη. Για μένα εναν Lamb τον χρειάζεστε, αυτή είναι η γνώμη μου. Ειδάλλως γκαρντ αλλά και ένα 4/5αρι πχ Othello Hunter, Dunston, Rubit για 8ο ξένο. Αυτά τα λέω ως φίλος του ωραίου μπάσκετ.

Θα βγάλετε χρονιά που στο 3/4 θα πάτε με τους Παπ, Μακισικ, Πιτερς και Σικμα? Όταν πέρσι είχατε τον Σάσα εκεί να βαραει 30λεπτα? Και αν χτυπήσει κανείς, για πόσα ματς θα κατεβάζετε τον Λαρε στο 3 και τον Παπ στο 4? Πολύ λάθος σχεδιασμό έκανε ο Ολυμπιακός φετος θεωρώ, πήρε τον Goss και τον Milutinov που ναι παιχταραδες, κατά τα άλλα όμως τα κάνατε μαντάρα.

Εγω θα έπαιρνα Caboclo αντι του Sikma, αντί του Canaan εναν Nunn και θα έφερνα και ένα 3/4αρι τύπου Lamb, 7 ξένοι και καμία τρύπα σε καμία θέση :

Walkup , Goss , Lountzis(1/2)
Nunn , Larentzakis
Papanikolaou , McKissic(3/2)
Peters , Caboclo(4/5) , Lamb(4/3)
Fall , Milutinov

12αδα για όλα τα γούστα κι ας ήταν ο Τανουλης 13ος να αλλάζει να αλλάζει εναν ψηλό σας στην Α1.
Σωστό το σκεπτικό σου και μάλλον με τον ίδιο τρόπο φανταζόμαστε όλοι απλοϊκά (μαζί και εγώ) ότι θα μπορούσε να είναι γεμάτο το ροστερ , ο Μπαρτζώκας όμως έχει πει πολλές φορές ότι δεν πιστεύει στις ξεκάθαρες θέσεις στο παρκέ πλην του χειριστή στον άσσο και της θέσης 5 για την ρακέτα , θα έλεγα περισσότερο στα πρότυπα που αντιλαμβάνονται τις θέσεις από 1-5 στο ΝΒΑ.
Ρίσκο;
Δεν ξέρω , πάντως δεν θεωρώ ότι ένας προπονητής γάτα όπως ο Μπαρτζώκας δεν βλέπει τα κενά που όλοι εμείς βλέπουμε, με έναν μόνο αστερίσκο στην περίπτωση Κάνααν.
Δεν είμαι ακόμα 100% σίγουρος αν ο Μπαρτζώκας επιθυμούσε την παραμονή του Αιζάια ή έπεσε στην λούμπα της αυτόματης ανανέωσης συμβολαίου στις 5 Ιουλίου και ενώ ο σύλλογος ήταν σε αναμονή διαπραγματεύσεων με τον Σλούκα.
Από την μία σκέφτομαι ότι η επιμονή προσθήκης ενός δεινού σκόρερ στα guard (8ου ξένου μάλιστα) δείχνει ότι δεν του αρκεί το επιθετικό ένστικτο του Κάνααν , από την άλλη ίσως να επιθυμούσε την παραμονή του για την διατήρηση της όποιας χημείας του ρόστερ από το οποίο ήδη αποχώρησαν 4 παίκτες (Μπλάκ,Μπολομπόι,Βεζένκοφ, Σλούκας).
Μα ούτε εγώ μιλάω για θέσεις, μιλάω για χαρακτηριστικά που λείπουν. Λείπει δηλαδή ένας παιχτης που θα κατεβαινει στο 5 σε περιπτωση που χτυπήσει ενας σεντερ σας και που κατά τα άλλα θα παίζει ανάμεσα σε Παπ και Μιλου, για αυτη τη δουλεια πηρατε τον Σικμα, ενω θα μπορούσατε να παρετε τον Καμποκλο πχ. Επίσης λειπει ενα ψηλό forward με καλό σουτ και τέλος χρειαζόταν ενας καλύτερος παιχτης του Canaan, όπως σωστά αναφέρεις κι εσύ.

Κι αυτό με το δεν υπάρχουν θεσεις το χουμε κάνει καραμέλα, δηλαδή τον Shengelia ποιος θα τον μαρκάρει? Ο McKissic? Τα νούμερα 1 έως 5 τα χρησιμοποιούμε για τους παίχτες για να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Κυρ Αύγ 20, 2023 10:39 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Αύγ 20, 2023 7:02 pm
AlexD έγραψε:
Κυρ Αύγ 20, 2023 4:22 pm

Δεν είναι ανάγκη να μπει σε πλειστηριασμό σε αυτήν την περίπτωση γιατί το ποσό που απαιτείται αγγίζει τα όρια και των 2. Εσείς πάτε μέχρι 2,7, αν του κάνουμε μια πρόταση στα 3, ίσως έρθει σε εμάς. :welcome:
Για διετές μιλάμε έτσι ; Δεν πιστεύω να είναι να πάρει ο μιχαλιουκ 2,7 η να λες να του δώσουμε 3 .. 2,5εκ παίρνουν κλαιμπερν Λάρκιν τζειμς ταβαρες (1,8) ο καμπατσο.. εδώ εμείς είχαμε σλουκα και βεζε με 1,5.. μιλου με 1,5.. θα σπάσει το Μάτριξ άμα πάρει τόσα ο μιχαλιουκ
Όχι, 2,7 τον χρόνο είναι να πάρει ο Σβι, όπως και ο Ναν κάπου εκεί (2,5-3).
Παίχτες ΝΒΑ είναι, δεν είναι παράλογο να πάρουν όσα παίρνουν οι Λάρκιν/Κλαιμπερν, όσα έσπερνε ο Μίσιτς και όσα θα πάρει ο Ταβάρες όταν ανανεώσει ή πάρει μεταγραφή (τόσα ζητάει).

Ο Σλούκας 1,8 έπαιρνε και φέτος θα πάρει 2,7.
Ο Μιλου θα πάρει 1,8 (εκτός αν όταν είναι να λένε ποσά προς τα κάτω γίνονται αξιόπιστοι οι Μελαγιες έναντι των Ουρμπονας/Ιταλών κτλ), είχε πρόταση για 2 και για λίγες μέρες είχε και πρόταση για 2,5. Αν έμενε στην αγορά περισσότερο καιρό και δεν έδιναν γρήγορα γρήγορα τα 1,8, δεν θα είχαμε Μιλου σήμερα. Θα του έδινε κάποιος πάνω από 2 σίγουρα.

Εγώ από όσο ξέρω η πρόταση του ΠΑΟ για Σβι πάντως είναι πάνω από 2,5 και δεν μου ακούγεται παράλογο.

0
AlexD

nba

Κυρ Αύγ 20, 2023 11:07 pm

JohnnyPao έγραψε:
georbap έγραψε:

Ρίσκο;
Μα ούτε εγώ μιλάω για θέσεις, μιλάω για χαρακτηριστικά που λείπουν. Λείπει δηλαδή ένας παιχτης που θα κατεβαινει στο 5 σε περιπτωση που χτυπήσει ενας σεντερ σας και που κατά τα άλλα θα παίζει ανάμεσα σε Παπ και Μιλου, για αυτη τη δουλεια πηρατε τον Σικμα, ενω θα μπορούσατε να παρετε τον Καμποκλο πχ. Επίσης λειπει ενα ψηλό forward με καλό σουτ και τέλος χρειαζόταν ενας καλύτερος παιχτης του Canaan, όπως σωστά αναφέρεις κι εσύ.

Κι αυτό με το δεν υπάρχουν θεσεις το χουμε κάνει καραμέλα, δηλαδή τον Shengelia ποιος θα τον μαρκάρει? Ο McKissic? Τα νούμερα 1 έως 5 τα χρησιμοποιούμε για τους παίχτες για να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας.
Ωπα, κάτσε Τζόνι γιατί εδώ έχουμε σοβαρές διαφωνίες.
Αρχικά, το ροστερ που βάζεις έχει 8 ξένους (Γκος, Ναν, Μακκισικ, Καμποκλο, Πίτερς, Λαμπ, Μιλου, Φαλ).

Έπειτα, δεν μιλάς για χαρακτηριστικά που λείπουν αλλά για το βάθος που λείπει στο 4/5 γιατί εφόσον δεν υπολογίζουμε τον Τανουλη είμαστε - 1 παίχτη εκεί σε σχέση με πέρυσι.
Αυτό σωστό, αλλά το να λες ότι έπρεπε να πάρουμε Καμποκλο αντί για Σικμα, δεν το αλλάζει αυτό. Απλώς προτιμάς τον Καμποκλο από τον Σικμα για οποίους άλλους λόγους. Το οτι φαντάζομαι θεωρείς πως παίζει καλύτερα στο 5 ο Καμποκλο από τον Σικμα επίσης δεν αλλάζει κάτι, πάλι απλά προτιμάς άλλον παίχτη από αυτόν που διάλεξε ο κόουτς για αυτήν την δουλειά, αλλά παίχτη να κάνει αυτήν την δουλειά πήρε.

Επίσης, ο Λαρε πέρυσι έπαιξε κυρίως ως 3αρι και μάρκαρε από το 1 έως το 3 χαλαρά και άνετα στις περισσότερες περιπτώσεις.
Τον Σενγκελια που φέρνεις ως παράδειγμα, μπορούμε να πούμε ότι "μπορούν να τον μαρκάρουν" οι Πίτερς/Σικμα και ίσως ο Παπ.

Από την άλλη, όπως ξέρεις πολύ καλά, το μαρκάρισμα του Σενγκελια δεν θα επιτευχθεί επειδή έχεις έναν παίχτη που είναι ικανός στο να τον μαρκάρει σε οποιαδήποτε one on one κατάσταση.
Όπως τον Φαλ δεν τον μαρκάρεις όταν καταφέρει να τον παίξει άμυνα το αντίπαλο πεντάρι ενώ είναι ήδη μέσα στην ρακέτα, έτσι και τον Σενγκελια μπορείς να τον μαρκάρεις έχοντας σε σχήμα τον Παπ στο "4" και τον Μακκισικ στο "3" και δεν θα χρειαστεί ποτέ να δεις τον Παπ να μαρκάρει τον Σενγκελια με πλάτη κάτω από την ρακέτα.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόουτς έχει πει ότι τα χαρακτηριστικά που θέλει είναι επιπλέον καλό χειριστή της μπάλας για να έχει 3, ενώ σίγουρα μετά την τράμπα Βεζε/Σικμα πρέπει οποίος παίχτης έρθει σε όποια θέση και να είναι να είναι σκόρερ και σουτερ. Και τα 2.

Ε είναι και τι θα του δώσει η αγορά. Αν του δώσει Φοντεκιο ή Σβι πχ μπορεί να τον προτιμήσει, προς το παρόν δείχνει να του δίνει Ναν.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6793
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Αύγ 20, 2023 11:24 pm

Πως γίνεται να πάρει λιγότερα λεφτά η ίδια ο ναν που στο ΝΒΑ έπαιρνε συμβόλαια 5εκ καθαρά με τον σβι που έπαιρνε 900χιλ μεικτά (μπορεί και καθαρά δεν παίρνω όρκο ) . Ο Φοντεκιο πχ ποσα θα έπαιρνε 5;Δεν είναι κιόλας ότι τον δελεάζεις να ρθει Ευρώπη αφού και οι 2 θα έρθουν μόνο αν δεν βρουν κάτι .. εδώ η ΑΕΚ πήρε τον μακλεμορ..προφανώς πλέον πέφτουν τα συμβόλαια αν δεν θέλουν να πάνε στην g league.

Τώρα αν βάζουμε τα 3εκ του σλουκα σαν μπούσουλα νταξει καλά είναι και του μιχαλιουκ..
Επίσης να συγκρίνονται αυτοί που αποδεδειγμένα μπορούν να σηκώσουν ευρωλιγκες και παίρνουν λιγότερα από αυτούς που έρχονται για μια χρόνια και ότι κάτσει πάω πάσο.

Ότι δώσανε οι αφοι 1.8 στον μιλου όταν για να τα δώσουνε στον σασα έπρεπε να πάρει mvp δεν το πιστεύω…Η στον σλουκα τώρα δίναν 1,5. 1,3-1,5 το πολύ σε ευρώ.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Κυρ Αύγ 20, 2023 11:49 pm

Κάναν και Πίτερς έπρεπε να φύγουν! Αυτό που είπε ο Τζόνι! Δεν θα μου κάνει εντύπωση τελικά αν δεν πάρουμε παίχτη!

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Κυρ Αύγ 20, 2023 11:52 pm

AlexD έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Αρχικά, το ροστερ που βάζεις έχει 8 ξένους (Γκος, Ναν, Μακκισικ, Καμποκλο, Πίτερς, Λαμπ, Μιλου, Φαλ).

Έπειτα, δεν μιλάς για χαρακτηριστικά που λείπουν αλλά για το βάθος που λείπει στο 4/5 γιατί εφόσον δεν υπολογίζουμε τον Τανουλη είμαστε - 1 παίχτη εκεί σε σχέση με πέρυσι.
Αυτό σωστό, αλλά το να λες ότι έπρεπε να πάρουμε Καμποκλο αντί για Σικμα, δεν το αλλάζει αυτό. Απλώς προτιμάς τον Καμποκλο από τον Σικμα για οποίους άλλους λόγους. Το οτι φαντάζομαι θεωρείς πως παίζει καλύτερα στο 5 ο Καμποκλο από τον Σικμα επίσης δεν αλλάζει κάτι, πάλι απλά προτιμάς άλλον παίχτη από αυτόν που διάλεξε ο κόουτς για αυτήν την δουλειά, αλλά παίχτη να κάνει αυτήν την δουλειά πήρε.

Επίσης, ο Λαρε πέρυσι έπαιξε κυρίως ως 3αρι και μάρκαρε από το 1 έως το 3 χαλαρά και άνετα στις περισσότερες περιπτώσεις.
Τον Σενγκελια που φέρνεις ως παράδειγμα, μπορούμε να πούμε ότι "μπορούν να τον μαρκάρουν" οι Πίτερς/Σικμα και ίσως ο Παπ.

Από την άλλη, όπως ξέρεις πολύ καλά, το μαρκάρισμα του Σενγκελια δεν θα επιτευχθεί επειδή έχεις έναν παίχτη που είναι ικανός στο να τον μαρκάρει σε οποιαδήποτε one on one κατάσταση.
Όπως τον Φαλ δεν τον μαρκάρεις όταν καταφέρει να τον παίξει άμυνα το αντίπαλο πεντάρι ενώ είναι ήδη μέσα στην ρακέτα, έτσι και τον Σενγκελια μπορείς να τον μαρκάρεις έχοντας σε σχήμα τον Παπ στο "4" και τον Μακκισικ στο "3" και δεν θα χρειαστεί ποτέ να δεις τον Παπ να μαρκάρει τον Σενγκελια με πλάτη κάτω από την ρακέτα.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόουτς έχει πει ότι τα χαρακτηριστικά που θέλει είναι επιπλέον καλό χειριστή της μπάλας για να έχει 3, ενώ σίγουρα μετά την τράμπα Βεζε/Σικμα πρέπει οποίος παίχτης έρθει σε όποια θέση και να είναι να είναι σκόρερ και σουτερ. Και τα 2.

Ε είναι και τι θα του δώσει η αγορά. Αν του δώσει Φοντεκιο ή Σβι πχ μπορεί να τον προτιμήσει, προς το παρόν δείχνει να του δίνει Ναν.
Ναι όντως βγαίνουν 8 οι ξένοι, θα αφαιρούσα τον Lamb σε αυτή τη περίπτωση, λάθος μου.

Είναι πολύ συγκεκριμένα αυτά που λέω και απορώ που διαφωνείς. Αριθμητικά είστε πλήρεις, έχετε κλείσει 12αδα παιχτων και έχετε ήδη και 7 ξενους. Ωστόσο, επειδή χάσατε 2 Έλληνες (και πήρατε εναν - τον Γουοκαπ) αναγκαστικά αυτό χαλάει λίγο το βάθος που είχατε πέρσι, το οποίο λύνεται μονάχα με διθεσιτες παιχτες. Ειδάλλως αναγκαστικά πας σε πάνω από 7 ξένους που δεν το θέλει κανείς.

Συνεπώς ναι, εγώ δεν θεωρώ πως ο ΟΣΦΠ θα χρειαζόταν κι άλλον παίχτη αυτή τη στιγμή, αν είχε κάνει εξαρχής σωστές επιλογές. Και μιλάω για δύο συγκεκριμένα λάθη, τον Canaan και τον Sikma. Είναι ξεκάθαρο πως ο Μπαρτζω δεν τον πιστεύει τον Canaan και μετάνιωσε κι ο ίδιος που τον κράτησε, ειδάλλως δεν θα έψαχνε κι άλλον παιχτη στη θεση του, με αποτέλεσμα να σπρώχνει πίσω στο rotation τους Λαρεντζάκη και Λούντζη. Επιπλέον αντι του Sikma όντως θα προτιμούσα τον βραζιλιάνο, ο οποίος βγάζει μάτια με την εθνική του ως τώρα, καθώς είναι πιο νέος, πιο εξελίξιμος, καλύτερος αμυντικός και μπορεί πιο εύκολα να παίξει και στο 5. Εννοείται πως ο Μπαρτζώκας στη θεση του επέλεξε τον Sikma, απλώς λέω πως μου φάνηκε λάθος επιλογή, κυρίως γιατί δεν μπορεί να παίξει εύκολα στο 5 αν χρειαστεί, με συνέπεια να θέλετε και 9ο ξενο για τρίτο σεντερ.

Walkup , Goss , Lountzis
Nunn , Larentzakis
Papanikolaou , McKissic
Peters , Caboclo , Tanoulis
Fall , Milutinov

Σε αυτό το ροστερ ίσως να λείπει ένα 3/4αρι, αλλά και έτσι καλά είναι. Ενώ στο τωρινό σας ροστερ λείπει 3/4αρι, λείπει ένας γκαρντ και λείπει και 3ο πενταρι.

ΥΓ. Ισχύει πως ο Λαρε μπορεί σταθερά να δίνει ενα 10λεπτο στο "3" σε κάθε ματς? Εντύπωση μου κάνει καθώς μπαίνουμε σε μια εποχή που στην Ευρώπη επιλέγονται τα big SFs για τη θέση.

0
JohnnyPao

champion

Κυρ Αύγ 20, 2023 11:55 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κάναν και Πίτερς έπρεπε να φύγουν! Αυτό που είπε ο Τζόνι! Δεν θα μου κάνει εντύπωση τελικά αν δεν πάρουμε παίχτη!
Και αντε πες δεν έβρισκες καλύτερο stretch 4αρι από τον Peters (που δεν το πιστεύω), αλλά καλύτερο 2αρι απτον περσινό Canaan αποκλείεται να μην έβρισκες. Εκτός αν δούμε τον Canaan της Unics, τότε αλλάζει το πράγμα.

Στους ψηλους πάντως χάσατε 3 (Σάσα, Μπολομποι, Μπλακ) και πήρατε 2 (Σικμα, Μιλου) , εκεί έπρεπε έστω ο ένας να είναι διθεσιτης. Αυτό λέω.

0
AlexD

nba

Δευ Αύγ 21, 2023 1:04 am

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Αύγ 20, 2023 11:52 pm
AlexD έγραψε:

Ναι όντως βγαίνουν 8 οι ξένοι, θα αφαιρούσα τον Lamb σε αυτή τη περίπτωση, λάθος μου.

Είναι πολύ συγκεκριμένα αυτά που λέω και απορώ που διαφωνείς. Αριθμητικά είστε πλήρεις, έχετε κλείσει 12αδα παιχτων και έχετε ήδη και 7 ξενους. Ωστόσο, επειδή χάσατε 2 Έλληνες (και πήρατε εναν - τον Γουοκαπ) αναγκαστικά αυτό χαλάει λίγο το βάθος που είχατε πέρσι, το οποίο λύνεται μονάχα με διθεσιτες παιχτες. Ειδάλλως αναγκαστικά πας σε πάνω από 7 ξένους που δεν το θέλει κανείς.

Συνεπώς ναι, εγώ δεν θεωρώ πως ο ΟΣΦΠ θα χρειαζόταν κι άλλον παίχτη αυτή τη στιγμή, αν είχε κάνει εξαρχής σωστές επιλογές. Και μιλάω για δύο συγκεκριμένα λάθη, τον Canaan και τον Sikma. Είναι ξεκάθαρο πως ο Μπαρτζω δεν τον πιστεύει τον Canaan και μετάνιωσε κι ο ίδιος που τον κράτησε, ειδάλλως δεν θα έψαχνε κι άλλον παιχτη στη θεση του, με αποτέλεσμα να σπρώχνει πίσω στο rotation τους Λαρεντζάκη και Λούντζη. Επιπλέον αντι του Sikma όντως θα προτιμούσα τον βραζιλιάνο, ο οποίος βγάζει μάτια με την εθνική του ως τώρα, καθώς είναι πιο νέος, πιο εξελίξιμος, καλύτερος αμυντικός και μπορεί πιο εύκολα να παίξει και στο 5. Εννοείται πως ο Μπαρτζώκας στη θεση του επέλεξε τον Sikma, απλώς λέω πως μου φάνηκε λάθος επιλογή, κυρίως γιατί δεν μπορεί να παίξει εύκολα στο 5 αν χρειαστεί, με συνέπεια να θέλετε και 9ο ξενο για τρίτο σεντερ.

Walkup , Goss , Lountzis
Nunn , Larentzakis
Papanikolaou , McKissic
Peters , Caboclo , Tanoulis
Fall , Milutinov

Σε αυτό το ροστερ ίσως να λείπει ένα 3/4αρι, αλλά και έτσι καλά είναι. Ενώ στο τωρινό σας ροστερ λείπει 3/4αρι, λείπει ένας γκαρντ και λείπει και 3ο πενταρι.

ΥΓ. Ισχύει πως ο Λαρε μπορεί σταθερά να δίνει ενα 10λεπτο στο "3" σε κάθε ματς? Εντύπωση μου κάνει καθώς μπαίνουμε σε μια εποχή που στην Ευρώπη επιλέγονται τα big SFs για τη θέση.
Θα σου πω που διαφωνώ:

1) Ο Σικμα αποκτήθηκε ως παίχτης που όταν χρειαστεί θα παίξει στο 5. Μπορεί να διαφωνείς και να πιστεύεις ότι δεν κάνει για αυτόν τον ρόλο και μπορεί να έχεις και δίκιο. Αλλά ως διθεσιτη τον πήρε.

2) Μου φαίνεται αδιανόητο να κράτησε τον Κανααν στις 5 Ιουλίου και ήδη από μέσα Ιουλίου που έλεγαν για Ναν πρώτη φορά (και ίσχυε) να είχε ήδη μετανιώσει. Προφανώς, θέλει ΚΑΙ Κανααν ΚΑΙ Ναν ή άλλον κόμπο, όπως άλλωστε ο ίδιος είχε πει στην συνέντευξη του.

3) Δεν καταλαβαίνω γιατί στο δικό σου ροστερ είναι καλά και χωρίς 3/4 ενώ στο δικό μας χρειάζεται σίγουρα. Μόνο Σικμα/Καμποκλο αλλάζουν στο 3/4 ενώ δεν έχεις και Κανααν στο 2 άρα θα παίζει παραπάνω Μακ/Λαρε εκεί.
Λιγότερο βάθος δεν έχει στην δικιά σου εκδοχή;

4) Στο τωρινό μας ροστερ και εφόσον αποκτηθεί ένας κόμπο ακόμα, θα λείπει ο 5ος ψηλός είναι η αλήθεια. Αυτό το έχω πει και εγώ εδώ και καιρό, το λένε και άλλοι. Αλλά στις άλλες θέσεις ειλικρινά δεν βλέπω να υπάρχει θέμα. Νομίζω ότι ο Λαρε μαρκάρει κάμποσα από τα 3αρια με επιτυχία και μαρκάρει τους πάντες ο Γουόκαπ έτσι και αλλιώς, οπότε έχει την ευχέρεια να παίζει με 3 "κοντούς" έτσι ώστε να έχει χειριστές συνεχώς όπως του αρέσει.
Πιο καλά μαρκάρει ο Λαρε από τον Σακ τους πιο μεγάλους φόργουορντ πάντως νομίζω.

Συγκεντρωτικα, ο κόουτς αποφάσισε φέτος ότι ήθελε +1 παίχτη στο ροστερ. Προφανώς αυτό έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες.

-Γουόκαπ, Λαρε, Λούντζης, Παπ, Μιλου, Φαλ έχουν εθνικές και κάποιοι από αυτούς έρχονται ήδη από γεμάτη χρόνια ή γενικά δεν αντέχουν πολύ όσο άλλοι.
-Φέτος είναι πιο ανταγωνιστική η Α1, όχι μόνο επειδή είστε εσείς πιο δυνατοί, αλλά επειδή δυναμώνουν και άλλες ομάδες. Λιγοστεύουν και άλλο τα ματς προπόνηση.
-Έφυγε ο Βεζε που όπως είπες και εσύ έγραφε 30' και ρουφουσε καταπόνηση, ο χρόνος του θα σπάσει σε περισσότερους παίχτες γιατί 1ον έχει ήδη δουλέψει τον Πίτερς έναν χρόνο ώστε να τον έχει έτοιμο να πάρει κάποιο χρόνο και να δώσει σκορ, οπότε θέλει να του δώσει 20'+ για να αποδώσει και 2ον, εφόσον θέλει να δώσει χρόνο στον Πίτερς, αλλά ο Πίτερς δεν είναι Βεζε, δεν υπολογίζει να του δίνει και 30', πρέπει να πάνε αλλού αυτά τα λεπτά.

Άρα, αφού ήθελε +1 παίχτη ΚΑΙ 3ο χειριστή αλλά ΚΑΙ παίχτη που θα του δώσει σκορ, είναι λογικό να κρατήσει Κανααν και να πάρει Γκος/Ναν ή όποιον. Σε άλλη περίπτωση, θα έπρεπε να θυσιάσει τον Κανααν και να βρει οφ μπολ σουτερ από άλλη θέση, ενώ έχει ήδη Πίτερς.
Ίσως να μην είναι πιο λογικό από αυτό που κάνει ο κόουτς τελικά.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6793
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Αύγ 21, 2023 1:05 am

στρετς 4ρια καλυτερα του πιτερς με 800χιλ ποια ειναι? Μιροτιτς ηθοποιος θελαν 2-2,5 .. Να δειτε που για τον κανααν θα γινουν τρελες κωλοτουμπες και του χρονου,παικτη που εβαλε 21 σε τελικο και στα περισσοτερα κρισιμα ηταν κορυφαιος..Ο μπαρτζωκας βαζει πιο ψηλα την ομοιογενεια και καλα κανει,με την ιδια λογικη και καλυτερα 3ρια του μακισικ βρισκαμε ας τον διωχναμε και αυτον και να καναμε ριμπιλντ σαν τον παναθηναικο...

Για σικμα και εγω δεν το καταλαβαινω..καλος παικτης ειναι αλλα εγω δεν θα τον επαιρνα σε αυτο το ροστερ..επισης λογικα ο μπαρτζω θεωρει οτι μπορει να παιξει και στο 5. Ωστοσο επειδη ο μπαρτζωκας σκατα πιανει και γινεται χρυσαφι θα περιμενω να δω την ομαδα μεχρι τα χριστουγεννα πριν πω οτι εκανε λαθος σχεδιασμο η κατι.. Τα εχουμε ακουσει και αλλες χρονιες αυτα που τριβαμε τα ματια μας με την μπασκεταρα του.

Για μενα το ολο λαθος ειναι η μειωση του μπατζετ (αν δεν φερουμε εναν ναν πχ) που πεφτει ξεκαθαρα και μονο στους αφους..
Δεν θα ζητησω τα ρεστα στον σκακιστη αν με το ροστερ ετσι οπως ειναι τωρα δεν παει φ4...

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Αύγ 21, 2023 1:52 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Οι μονοι δυο με αξιοπιστο 3ποντο;

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Δευ Αύγ 21, 2023 4:27 am

Σήμερα βρήκα χρόνο και παρακολούθησα τη συνέντευξη του Μάικ Τζειμς στο basketnews και μπορώ να πω πως τη βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα. Πέρα από αυτά που έχουν ήδη γραφτεί σε όλα τα σάιτ, ειπώθηκαν κι άλλα. Ουσιαστικά μάθαμε πως ο Μάικ είχε ζητήσει στην ομαδα του να του φέρουν τον Μίροτιτς, ωστόσο ο παίχτης συμφώνησε με την Παρτιζαν και μέχρι εν τελει να αλλάξει γνώμη οι Γάλλοι είδαν ήδη αποκτήσει τον Κορνελί στη θεση και τα είχαν σκάσει χοντρά για να φερουν τον Κεμπα. Εκεί άρχισε να τα παίρνει ο Τζειμς που ζήτησε εναν παιχταρα με σουτ στο 4 για να του ανοίγει χώρο με το σουτ του και τελικά του έφεραν παιχτη στην ίδια θέση με αυτόν, ενώ είχε ήδη παράπονα για τον συνωστισμό που υπάρχει στη περιφέρεια και πριν τον Κεμπα. Τα πε ξεκάθαρα νομίζω "δυσκολευτήκαμε να βρούμε ρόλους πέρσι που ήμασταν τρεις (εκείνος + Οκομπο, Λοιντ), φανταστείτε τι θα γίνει φετος, ούτε ο κοουτς μάλλον ξέρει να το απαντήσει αυτό, άλλωστε δεν κάνει εκείνος τις μεταγραφές".

Ίσως αν οι Μονεγάσκοι είχαν κάνει λίγη υπομονή να βλέπαμε τον Μίροτιτς στη Μονακό και τον Κεμπα τελικά στην Αρμάνι, νομίζω αυτό το σενάριο θα ήταν το ιδανικό και για τις δύο ομάδες, ότι έγινε έγινε όμως. Θα δούμε πως θα πάει το εγχείρημα φετος, αν και ο Μάικ δεν φάνηκε πολύ αισιόδοξος, ο Κεμπα άλλωστε κι αυτός μια χρονιά το πολύ τον κόβω να μένει και τον Τζειμς επίσης τον βλέπω να ψάχνεται για αλλού το επόμενο καλοκαίρι (από φετος ψάχτηκε δηλαδή, για ΟΣΦΠ, αλλά δεν τον άφησαν να φυγει, τουλάχιστον όσο φθηνά θα ήθελαν οι Αγγελόπουλοι). Πάντως αν πιάσει όλο αυτό θα μιλάμε ίσως και για την καλύτερη ομάδα της γιουρολιγκ, αν δεν πιάσει θα ρίξουμε γέλια.

Που θα βλέπατε όμως τον Τζειμς του χρονου? Λέτε να ακολουθήσει τον φίλο του τον Μίροτιτς στην Αρμάνι? Αν φυσικά δεν είναι πια προπονητής ο Μεσίνα, γιατί έχουν τσακωθεί (λεγόταν ότι θέλουν να τον κάνουν προεδρο) κι αναλάβει κανας Τσαβι ας πουμε... καλό θα ήταν!

Τι άλλο κράτησα από όσα είπε? Πως οι ομάδες πρεπει να "ωριμασουν", έχουμε δει άπειρα παραδείγματα ομάδων φετος που δεν αφήνουν παιχτες, που δεν θέλουν, να φύγουν για να μην τους πάρει ο αντίπαλος. Λες και είναι η γκομενα και τους είπε πως γουστάρει άλλον και τώρα την κρατάνε ενώ δεν την γουστάρουν για να μην πάει μαζί του. Το είδαμε με Φενερ-Ντορσει, το ειδαμε με Βιρτους-Σεγκελια, κλπ. Επίσης μου φάνηκε ενδιαφέρον κάτι άλλο που είπε ο Μάικ και δεν το χα σκεφτεί, πως αν ένας παιχτης θέλει να φύγει από μια ομάδα, ζητάει η ομαδα buy out, ομως αν μια ομαδα δεν θέλει πια τον παιχτη, του λέει βρες ομαδα που καλύπτει το συμβόλαιο σου και μετά φύγε. Και στις δύο περιπτώσεις τη πατάει ο παιχτης. Το ΝΒΑ κάτι τέτοια ας πουμε τα έχει λύσει εδώ και χρόνια, τροφή για σκέψη 😉.

ΥΓ. Ωραίος τύπος φαίνεται ο Μάικ.

0
JohnnyPao

champion

Δευ Αύγ 21, 2023 5:25 am

Η Παρτιζαν λέγεται πως είναι κοντά με τον Tony Bradley (4/5αρι) που σημαίνει πως στη front line της μαζεύει τους Leday, Bradley, Kaminsky, Smailagic, Koprivica, σύνολο 5 ψήφοι + τον Ponitka που θα μπορεί να παίζει στο "4" για λίγο.

Όπως φαίνεται ο Tristan Vukcevic (που εκτός από σέβρικο, έχει και ελληνικό διαβατήριο) πάει πάρα πολύ πίσω στο rotation, ενώ ήδη είχε εκφράσει παράπονα για τον περσινό του περιορισμένο ρόλο.

Μήπως πρέπει ο ΟΣΦΠ να κάνει μια κίνηση και να αγοράσει τον παιχτη απο την Παρτιζάν? Νομίζω θα είναι ακριβώς ο 5ος ψηλος που χρειάζεστε και δεν θα πιάνει και θέση ξενου.

Είχε ακουστεί πως ο Ζοτς σκεφτόταν να τον δωσει δανεικό στο Περιστέρι φετος και του χρονου ο νεαρός υπολογίζει πως θα πάει στο ΝΒΑ, συνεπώς γιατί να τους νοιάζει να τον κρατήσουν?

ΥΓ. Αν όχι, νομίζω πως είναι απαραίτητο, ανεξάρτητα από την υπόθεση του γκαρντ που περιμένετε, να πάτε σε ξένο 5ο ψηλό (με τον Τανουλη πιο πίσω). Υπάρχουν οι επιλογές των Rubit, Hunter και Dunston, παλιοί γνώριμοι της ομαδας, μεγάλοι σε ηλικία, έμπειροι, που δεν θα απαιτήσουν χρόνο μέσα στη σεζόν, αλλά θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να μπουν και να προσφέρουν. Μεταξύ των τριών θα επέλεγα των Rubit γιατί νομίζω είναι στη καλύτερη κατάσταση και μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3613
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Αύγ 21, 2023 8:55 am

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Αύγ 21, 2023 5:25 am
Η Παρτιζαν λέγεται πως είναι κοντά με τον Tony Bradley (4/5αρι) που σημαίνει πως στη front line της μαζεύει τους Leday, Bradley, Kaminsky, Smailagic, Koprivica, σύνολο 5 ψήφοι + τον Ponitka που θα μπορεί να παίζει στο "4" για λίγο.

Όπως φαίνεται ο Tristan Vukcevic (που εκτός από σέβρικο, έχει και ελληνικό διαβατήριο) πάει πάρα πολύ πίσω στο rotation, ενώ ήδη είχε εκφράσει παράπονα για τον περσινό του περιορισμένο ρόλο.

Μήπως πρέπει ο ΟΣΦΠ να κάνει μια κίνηση και να αγοράσει τον παιχτη απο την Παρτιζάν? Νομίζω θα είναι ακριβώς ο 5ος ψηλος που χρειάζεστε και δεν θα πιάνει και θέση ξενου.

Είχε ακουστεί πως ο Ζοτς σκεφτόταν να τον δωσει δανεικό στο Περιστέρι φετος και του χρονου ο νεαρός υπολογίζει πως θα πάει στο ΝΒΑ, συνεπώς γιατί να τους νοιάζει να τον κρατήσουν?

ΥΓ. Αν όχι, νομίζω πως είναι απαραίτητο, ανεξάρτητα από την υπόθεση του γκαρντ που περιμένετε, να πάτε σε ξένο 5ο ψηλό (με τον Τανουλη πιο πίσω). Υπάρχουν οι επιλογές των Rubit, Hunter και Dunston, παλιοί γνώριμοι της ομαδας, μεγάλοι σε ηλικία, έμπειροι, που δεν θα απαιτήσουν χρόνο μέσα στη σεζόν, αλλά θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να μπουν και να προσφέρουν. Μεταξύ των τριών θα επέλεγα των Rubit γιατί νομίζω είναι στη καλύτερη κατάσταση και μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις.
Γιατί όμως να τον πάρει ο Ολυμπιακός κάτω από αυτές τις συνθήκες και για ποιον λόγο να έρθει αυτός σ' εμάς.
Ο Ολυμιπακός θα έχει έναν παίκτη που πέρυσι έπαιξε στην Ευρώπη σε 13 αγώνες με μ.ο κάτω από 7 λεπτά, πήρε 18 σουτ, κέρδισε μόλις μια φορά βολές και κατάφερε να έχει μηδενικό pir. Δεν λέω πως δεν μπορεί να εξελιχθεί σε παικτάρα αλλά να πάρουμε έναν που δεν είναι έτοιμος παίκτης ακόμα για ένα μόνο χρόνο; Μόνο αν εκτιμούμε ότι δεν θα βρει να δοκιμάσει στο NBA (42 θέση ντραφτ) και ότι μπορούμε να τον δέσουμε για περισσότερα χρόνια.

Για τον Τριστάν επίσης δεν υπάρχει λόγος να μας διαλέξει καθώς για τους ίδιους λόγους που δεν βρήκε χρόνο στην Παρτιζάν δεν θα βρει και σ' εμάς, αυτός θέλει μια δυνατή σεζόν να γράψει νούμερα, top ομάδα της Ευρωλίγκα δεν πρόκειται να του το προσφέρει αυτό. Απλώς και στο Περιστέρι να πάει ή σε οποιαδήπότε Ευρωπαϊκή ομάδα ανάλογης δυναμικότητας υπάρχει το ρίσκο να μην πάει ούτε εκεί τόσο θεαματικά όσο περιμένει οπότε και θα δυσκολευτεί ακόμα περισσότερο να βρει συμβόλαιο στο NBA

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1071

Δευ Αύγ 21, 2023 10:09 am

Conan1982 έγραψε:
Δευ Αύγ 21, 2023 8:55 am

Γιατί όμως να τον πάρει ο Ολυμπιακός κάτω από αυτές τις συνθήκες και για ποιον λόγο να έρθει αυτός σ' εμάς.
Ο Ολυμιπακός θα έχει έναν παίκτη που πέρυσι έπαιξε στην Ευρώπη σε 13 αγώνε με μ.ο κάτω από 7 λεπτά, πήρε 18 σουτ, κέρδισε μόλις μια φορά βολές και κατάφερε να έχει μηδενικό pir. Δεν λέω πως δεν μπορεί να εξελιχθεί σε παικτάρα αλλά να πάρουμε έναν που δεν είναι έτοιμος παίκτης ακόμα για ένα μόνο χρόνο; Μόνο αν εκτιμούμε ότι δεν θα βρει να δοκιμάσει στο NBA (42 θέση ντραφτ) και ότι μπορούμε να τον δέσουμε για περισσότερα χρόνια.

Για τον Τριστάν επίσης δεν υπάρχει λόγος να μας διαλέξει καθώς για τους ίδιους λόγους που δεν βρήκε χρόνο στην Παρτιζάν δεν θα βρει και σ' εμάς, αυτός θέλει μια δυνατή σεζόν να γράψει νούμερα, top ομάδα της Ευρωλίγκα δεν πρόκειται να του το προσφέρει αυτό. Απλώς και στο Περιστέρι να πάει ή σε οποιαδήπότε Ευρωπαϊκή ομάδα ανάλογης δυναμικότητας υπάρχει το ρίσκο να μην πάει ούτε εκεί τόσο θεαματικά όσο περιμένει οπότε και θα δυσκολευτεί ακόμα περισσότερο να βρει συμβόλαιο στο NBA
Σωστός ο συλλογισμός για τον Τριστάν και να προσθέσω ότι ο Τανούλης για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω δεν υπολογίζεται από ορισμένους λες και δεν υπάρχει καν στο ρόστερ.
Ο Ολυμπιακός έχει φέτος δύο κορυφαία 5αρια που θα αφήνουν ελάχιστα λεπτά συμμετοχής σε οποιωνδήποτε άλλο ψηλό για την ρακέτα , άρα δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είναι ο Τανούλης αυτός για τον οποίο μάλιστα ο Ολυμπιακός δαπάνησε και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να τον φέρει από φέτος στο ρόστερ.
Μόνο η περίπτωση προσθήκης κάποιου παίκτη τύπου Χάντερ-Ντάστον , με χαμηλό συμβόλαιο , χωρίς απαιτήσεις του παίκτη να αγωνίζεται πάνω από 10 λεπτά μ.ο θα είχε μια λογική ακόμα και αν πρόκειται για 9ο ξένο.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”