Ισχύει αυτό το έχω ακούσει πολλές φορές. Έχω ακούσει και το ακραίο κάποιος να κολλήσει 2 φορές μέσα σε 1,5 μήνα. Τώρα 2 φορές τον ίδιο μήνα δεν έχω ακούσει.mixalisgate7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 31, 2022 11:52 pmΜπορείς να κολλήσεις δυο φορές από διαφορετικές μεταλλάξεις. Ο Τόλης Λεούσης το έπαθε. Αρχικά κόλλησε τη δέλτα και μετά την όμικρον όταν ξεκίνησε να επικρατεί στην Ελλάδα.
Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- taraboura
- Reactions: 263
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 439
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολλά περισσότερα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν την εποχή της covid-19 ιδανικά θα έπρεπε να υπήρχαν 2-3 τουλάχιστον παίκτες επιπέδου Φλιώνη, Κακλαμανάκη για να παίζουν κυρίως Α1, αλλά και πάλι δεν θα έσωνε πολλά στην Ευρωλίγκα. Δεν αναφέρομαι στο να είχαμε όσο το εφικτό περισσότερους πολυθεσίτες στην ομάδα που θα κάλυπταν με μεγαλύτερη ευελιξία το ρόστερ σε περίπτωση απουσιών, γιατί αυτό έτσι και αλλιώς θα έπρεπε να γινόταν και σε περίπτωση που δεν είχαμε πανδημία.
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1735
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- golitog7
- Reactions: 1883
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μικρό το κακό τελικά. Ο Λαρεντζάκης είναι ντεφορμέ τελευταία και ο Έισι είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει. Απορώ γιατί δεν το έχει κάνει ήδη αλλά τέλος πάντων, το ψωμί μου τρώει?!
Με τη Ρεάλ το βλέπω πολλά με λίγα, δεν έχει καν νόημα να ασχοληθούμε με το ματς. Κομβικό παιχνίδι είναι το δεύτερο. Δεν θυμάμαι πότε κερδίσαμε τελευταία φορά εκεί μέσα (ίσως τη χρονιά που είχαμε τον Γκριν σε ένα ματς που τα βάζαμε από παντού, δεν είμαι και σίγουρος). Θεωρώ ότι θα χάσουμε πάλι, μου φαίνεται πολύ ψόφια και κουρασμένη η ομάδα. Καμία σχέση με την σπιρτάδα και το νεύρο που βλέπαμε μέχρι τα Χριστούγεννα. Βέβαια το ντεφορμάρισμα που παρουσιάζουμε τώρα μπορεί να ήταν αναμενόμενο και η ομάδα στα πλέι οφ (αν μπει) να μασάει σίδερα, ποιος ξέρει. Άλλωστε καμία ομάδα δεν μπορεί να πάει τρένο μέχρι το τέλος, δε γίνεται αυτό.
Με τη Ρεάλ το βλέπω πολλά με λίγα, δεν έχει καν νόημα να ασχοληθούμε με το ματς. Κομβικό παιχνίδι είναι το δεύτερο. Δεν θυμάμαι πότε κερδίσαμε τελευταία φορά εκεί μέσα (ίσως τη χρονιά που είχαμε τον Γκριν σε ένα ματς που τα βάζαμε από παντού, δεν είμαι και σίγουρος). Θεωρώ ότι θα χάσουμε πάλι, μου φαίνεται πολύ ψόφια και κουρασμένη η ομάδα. Καμία σχέση με την σπιρτάδα και το νεύρο που βλέπαμε μέχρι τα Χριστούγεννα. Βέβαια το ντεφορμάρισμα που παρουσιάζουμε τώρα μπορεί να ήταν αναμενόμενο και η ομάδα στα πλέι οφ (αν μπει) να μασάει σίδερα, ποιος ξέρει. Άλλωστε καμία ομάδα δεν μπορεί να πάει τρένο μέχρι το τέλος, δε γίνεται αυτό.
0
- taraboura
- Reactions: 263
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
"Πονηρή" πάντως η απουσία του Λαρεντζάκη. Μπορεί σε πολλούς να φαίνεται το λιγότερο δυνατό κακό, όμως θυμάμαι ότι σε αρκετούς αγώνες φέτος ουσιαστικά με την ενέργειά του όταν μπήκε άλλαξε τη ροή αγώνων που έδειχναν να στραβώνουν για τον Ολυμπιακό. Παρόλο που είναι σε πολύ κακή κατάσταση τελευταία, αυτό το στοιχείο σίγουρα θα λείψει με την απουσία του.
Για τον Έισι δεν το συζητάμε, απλά δεν υπάρχει στο ρόστερ μέχρι στιγμής.
Για τον Έισι δεν το συζητάμε, απλά δεν υπάρχει στο ρόστερ μέχρι στιγμής.
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα ήθελα να πω και για τον Μάρτιν που τον έχουμε σταυρώσει σε πολλά παιχνίδια, βέβαια όχι άδικα. Σε όσα παιχνίδια έχει παίξει με το βεζένκοφ είναι κοντά στα περσινά του στάνταρ, όταν παίζει με τον πρίντεζη δεν βλέπετε, δεν ξέρω γιατί δεν το βλέπει ο μπαρτζώκας αυτό ή γιατί δεν τον δοκιμάζει με έισυ , στα λιόσια έπαιξαν καλά μαζί.
0