Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Σεπ 19, 2026 9:37 am

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Σεπ 19, 2026 9:26 am
Knoxville έγραψε:
Παρ Σεπ 18, 2026 11:17 pm
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Το στατιστικό το συγκεκριμένο είναι λίγο ότι να είναι, περισσότερο μας δείχνει ποιες ήταν τα σχήματα που χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο, Φουρνιές-Τζόζεφ-Μοντέρο-Τζόουνς και Μακιντάιρ, Γουόρντ-Σασα-Χολ.
Δεν είναι απαραίτητα κακός πάντως ο Τζόουνς συμφωνώ, δεν τροφοδοτήθηκε και όταν πήγε να γίνει δεν έφτασε η μπάλα στα χέρια του, αν μπορέσει να εξυπηρετήσει την άμυνα καλύτερα από τον Χολ θα έρθουν και επιθετικά καλές βραδιές.
οσο κι αν με εκνευριζει η επιθετικη δυστοκια του τζοουνς μου δινει την εντυπωση οτι με το που μπαινει μεσα η ομαδα νοικοκυρευεται. κανει δηλαδη ολους τους αλλους καλυτερους χωρις να φαινεται απαραιτητα ο ιδιος. το ξυλο που ριχνει και τρωει ειναι εκτος πραγματικοτητας . χωρις να δω συν πλην (τα διαβασα σταγρηγορα απο καποιους φιλους που τα ανεβασαν ) μου εδωσε την εικονα του "τα κανω ολα και συμφερω κι αν παρω και καμια μπαλα στην επιθεση θα κοιταξω να βαλω και το καλαθακι μου"

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 19, 2026 9:37 am

qspock έγραψε:
Σάβ Σεπ 19, 2026 9:07 am
Τα πρωτα δειγματα απο τον Ολυμπιακο ειναι αναμεικτα:

1) Η ικανοτητα στη θεση 1 ειναι αδιαμφισβητητη. Εκτος του Μοντερο που ειναι σταθερη αξια και οταν καιει η μπαλα αυτος θα βγαζει το φιδι απο την τρυπα, το κενο του Γουοκαπ δινει περισσοτερο χρονο και στον Τζοσεφ, ο οποιος και περσυ ηταν ποιοτικοτερος του Τεξανου, και φετος που αδυνατισε ειναι πυραβλοκινητος. Ο Μακινταιρ θελει χρονο αλλα σε καθε παιχνιδι βελτιωνεται. Πολυ κακος σουτερ παντως. Ειδικα στις βολες.

2) Υπαρχει θεμα στους ψηλους. Παροτι ο Ντοντα Χολ ειναι σε πολυ καλη κατασταση, διπλα του δεν μπορει να παιζει ο Βεζενκοφ. Το ιδιο ισχυει και με Μιλου οπου δεν υπαρχει αθλητικοτητα.
Βασικα το προβλημα ειναι ο νωθρος Βεζενκοφ ο οποιος εχει ξεκινησει απιστευτα ασχημα.
Η ρακετα δε γεμιζει.

3) Ο Ενχτζαι αποδεικνυεται πανω απο τιμιος. Αμυνες παιζει, επιθεση δινει τεραστια αθλητικοτητα, αν και δεν εχει τον ογκο, και τα σουτακια του θα παρει και θα τα βαλει. Πολυ θετικος!

4) Δε ξερω αν ο Κι ειχε κλεισει, αλλα θα ταιριαζε μια χαρα σε αυτον τον Ολυμπιακο. Κριμα που δεν ασχοληθηκαν.

Περιμενουμε Μιλουτινοφ αλλα ο κοουτς θα πρεπει να βρει χημεια στους ψηλους, κατι που δεν εχει φανει ακομα.

Υπαρχει και το θεμα με το τριαρι, πισω απο Γουρντ προτιμουνται σχηματα με 3 κοντους που εχουν πλεονεκτηματα αλλα ΚΑΙ μειονεκτηματα.

Δε ξερω αν ταιριαζει καλυτερα Χεζονια ή Ντιαλο.
Σιγουρα παντως χρειαζεται παιχτης τετοιου επιπεδου.

Παντως, το συστημα Μπαρτζωκα τοσα χρονια εχει συγκεκριμενες νορμες:
Δε θελει φορμαρισμα απο τωρα! Εξου και τα φανατικα εξελακια.
Εκανε στο τελευταιο ειδικα 10λεπτο εξαιρεση παντως και ανακατεψε την τραπουλα.
Θελει πολυ να κερδισει το κυπελλο, δε το θεωρει φιλικο....
Τον Σασα ας μην τον φοβομαστε. Μην ξεχναμε ειναι και απο τραυματισμο. Θα ειναι αυτος που πρεπει. Εδω μετα απο εναν χρονο σχεδον απραξια και εκανε χρονια MVP. Παντως το να πεσει λιγο σε χρονους μονο καλο μπορει να κανει στην ομαδα καιντον εαυτο του.

Με την επιστροφη του Μιλου και το φορμαρισμα του Τζοουνς(ουσιαστικα εχασε πολλες προπονησεις και φιλικα) θα στρωσουν οι ψηλοι.

Για τον Κι ασχοληθηκαμε οπως και περυσι γιατι αρεσει αρκετα στον Μπαρτζωκα και ηταν αρκετα ψηλα στην λιστα. Κλεισμενος δεν ηταν ποτε παντως. Μετα την περσινη χρονια του ως βασικος σε ομαδα φαιναλ φορ ηθελε να το πληρωθει ενω δεν ηθελε να παει πισω απο τον περσινο MVP. Εγω παντως την αποψη μου την εχω πει. Δεν μου αρεσει ως παικτης. Αν τελικα καταληξουμε να παρουμε Χεζονια προτιμω τον εντζαι απο τον Κι ως επιλογη. Αν δενμπαρουμε Χεζονια ο Κι ειναι καλυτερος παικτης συνολικα

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Σεπ 19, 2026 9:57 am

steph.larry έγραψε:
Παρ Σεπ 18, 2026 4:58 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Σεπ 18, 2026 11:17 am

εγω παντως μια φορα που επαιζα ποκερ με μια αρκουδα κι ενα ελαφι ειδα να τραβαει το καλαμι κι εβγαλα ενα σολωμο 4,5 κιλα . απο τη χαρα μου πυλοβολησα στον αερα και πετυχα δυο φασιανους, εβγαλα και φωτο αλλα μου τις εφαγε ο σκυλος .
Όλα καλά, αλλά με κάνει καχύποπτο το γεγονός ότι τις φωτό τις έφαγε ο σκύλος, δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
με καταλαβες ρε μπαγασακο ,αντε να την πω την αληθεια αλλα να μεινει μεταξυ μας δεν μου αρεσει αν εκθετω προσωπα ...πριν γνωρισω τη Γιασμιν ,τη συζυγο μου εβγαινα με τη Σαλμα Χαιεκ , γνωστη για τον εκρηκτικο της χαρακτηρα . Οταν εκοψα να απανταω στα τηλεφωνα γιατι γνωρισα τη γυναικα μου για να με εκδικηθει μπηκε στη βιλα μου , εσκισε ολες τις φωτο μου , μου εκανε κουρελια ολα τα Αρμανι κουστουμια μου και εβαλε ζαχαρη σε ολα τα τεποζιτα απο τις χαρλευ... το κακο ειναι οτι η ασφαλιστικη εκανε τον κινεζο και δεν πηρα μια. Αστα φιλε καταστροφη

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Σεπ 19, 2026 10:17 am

Σάβ Σεπ 19, 2026 9:34 am
Dimmitz έγραψε:
Σάβ Σεπ 19, 2026 8:54 am

Το στενάχωρο με τον Τζόουνς είναι ότι μόλις πρωτοήρθε έσπαγε τα στεφάνια από τα καρφώματα και ξύπνησε το κοιμισμένο ΣΕΦ. Μετά και αυτός (όπως και οι Γκαρντ) μπήκε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Λύστε μου μια απορία όμως: ο Χολ γιατί σε κάθε παιχνίδι που παίζει σκοράρει για πλάκα δέκα ποντάκια; Αφού και αυτός σπάνια τροφοδοτείται.
γιατι σκοραρει 4 ποντακια απο τιπ ιν 4 απο βολες που ειναι σχεδον αχαστος και οποτε το βγαζουν λομπα πηδαει και την καρφωνει οσο και μακρυα η ψηλα και να ειναι .
Ο χολ εμένα μ αρέσει. . Νομίζω τον υποτιμάμε αρκετά ως παίκτη

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Σεπ 19, 2026 10:23 am

tarp7 έγραψε:

γιατι σκοραρει 4 ποντακια απο τιπ ιν 4 απο βολες που ειναι σχεδον αχαστος και οποτε το βγαζουν λομπα πηδαει και την καρφωνει οσο και μακρυα η ψηλα και να ειναι .
Είναι μαιντανός στην άμυνα ρε γαμώτο. Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, χθες πήγε να κάνει contest τρίποντο με κεφαλιά.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 19, 2026 10:50 am

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Σεπ 19, 2026 8:54 am

Το στενάχωρο με τον Τζόουνς είναι ότι μόλις πρωτοήρθε έσπαγε τα στεφάνια από τα καρφώματα και ξύπνησε το κοιμισμένο ΣΕΦ. Μετά και αυτός (όπως και οι Γκαρντ) μπήκε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Λύστε μου μια απορία όμως: ο Χολ γιατί σε κάθε παιχνίδι που παίζει σκοράρει για πλάκα δέκα ποντάκια; Αφού και αυτός σπάνια τροφοδοτείται.
Ε ναι σε σύγκριση με τον Τζόουνς πάντα αυτός τουλάχιστον πάει στις βολές, άρα είναι πιο μαχητικός κοντά στην Στεφάνη. Η απάντηση του @Knoxville με κάλυψε πάντως.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Σεπ 19, 2026 10:54 am

tarp7 έγραψε:

Μα κι εμενα μου αρεσει , το σχολιο μου ειχε ακριβως αυτο το σκοπο να δειξει αυτο που κανει και ποσο αθορυβα (αν εξαιρεσεις τα καρφωματα και τις ταπες που πηδαει στη στρατοσφαιρα) το κανει . ειναι εκει να κανει το τιπ ιν ειναι εκει να πιασει τη λομπα στο Θεο στις βολες ειναι πολυ καλος και παρ'οτι το σκαρι του δεν το δειχνει ειναι και πολυ δυνατος (οκ δεν ειναι τζοουνς η γιαμπουσελε αλλα με το μοσχαρακι τις φενερ χτες μια χαρα σπρωχνοταν)

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Σεπ 19, 2026 10:55 am

plo koon έγραψε:
tarp7 έγραψε:

Είναι μαιντανός στην άμυνα ρε γαμώτο. Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, χθες πήγε να κάνει contest τρίποντο με κεφαλιά.
το ακρως εντυπωσιακο ειναι οτι παραλιγο να το καταφερει εκει που πηδηξε!

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Mood:

Σάβ Σεπ 19, 2026 11:00 am

Σάβ Σεπ 19, 2026 10:55 am
plo koon έγραψε:

το ακρως εντυπωσιακο ειναι οτι παραλιγο να το καταφερει εκει που πηδηξε!
Ε ναι. Απλώσε το χέρι σου ρε ανθρωπε. Δείχνει σταθερά σημάδια χαμηλής αντίληψης στην άμυνα. Αμύνεται με απίστευτη αφέλεια.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Σάβ Σεπ 19, 2026 11:32 am

Αυτο που με εντυπωσιασε περισσοτερο απο το χθεσινο παιχνιδι ηταν ο Μπαρτζωκας. Αφησε παραπανω χρονο την 5αδα που ρολαρε και εκλεισε το ματς με τον Εντζαι κ οχι τον Σασα. Αυτο μεχρι περυσι δεν συνεβαινε ουτε στις κακες βραδιες του Σασα.

Pani7.0

junior
Reactions:

Σάβ Σεπ 19, 2026 11:44 am

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Σεπ 19, 2026 11:32 am
Αυτο που με εντυπωσιασε περισσοτερο απο το χθεσινο παιχνιδι ηταν ο Μπαρτζωκας. Αφησε παραπανω χρονο την 5αδα που ρολαρε και εκλεισε το ματς με τον Εντζαι κ οχι τον Σασα. Αυτο μεχρι περυσι δεν συνεβαινε ουτε στις κακες βραδιες του Σασα.
Ενα σημάδι ότι μετα το Ευρωπαϊκο 1) εχει ξελαμπικάρει πληρως και 2) δεν μπορεί να του κουνηθεί κανείς.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

nba
Reactions:

Σάβ Σεπ 19, 2026 12:10 pm

περισσότερο έχει να κάνει πιστεύω με τη φυσική κατάσταση του Σάσα παρά με κάποια αλλαγή φιλοσοφίας του Μπι.

ο Μπαρτζώκας στηρίζει όλο το πλάνο του στο να υπάρχουν σταθερές και συνήθειες ακόμα και στις 5άδες, δε νομίζω να το αλλάξει ειδικά τώρα που του βγήκε.

είμαστε ουσιαστικά σε περίοδο προετοιμασίας ακόμη και δοκιμάζει πράγματα, όσο περνάει ο καιρός πιστεύω αυτά θα κόβονται.

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Σεπ 19, 2026 12:26 pm

Ο σασα ολη την προετοιμασια ουσιαστικα εχει φλεγμονη στον αγκωνα. Και ο εντζαι ηταν καλος χθες, οποτε εχει λογικη

Milterman

Reactions:

Σάβ Σεπ 19, 2026 1:23 pm

Δεν υπάρχει αμφιβολία για μένα ποιος είναι πιο μπροτά μεταξύ Τζοουνς και Χαλ, γιατί ο πρώτος δαγκώνει στην άμυνα και δεν με νοιάζει να βάζει ούτε πόντο. Ο τύπος είναι θηρίο αλλά μαρκάρει πέντε θέσεις. Πήραμε πολλά ματς πέρσι με τον Τζοουνς να τα κλείνει, μεταξύ αυτών και τον τελικό. Άμα του βάλεις και τον Ντζαι δίπλα του, όπως χθες στο τέταρτο που φάγαμε 12 πόντους, τότε η άμυνα σφιγγει πολύ.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

nba
Reactions:

Σάβ Σεπ 19, 2026 1:50 pm

τον πάω τον Ταϊρίκ κι εγώ, απλά μέχρι τώρα βλέπουμε κατά βάση 2 ακραίες εκδοχές του : είτε να είναι νωθρός είτε να φοβόμαστε μη σκοτώσει κάναν άνθρωπο. κάτι ενδιάμεσο θα ήταν το ιδανικό.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”