2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2490
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Αύγ 22, 2023 12:46 pm

pisto-linas έγραψε:
Τρί Αύγ 22, 2023 12:42 pm
12αδα Ευρωλίγκα

Γουόκαπ,γκος
Μεταγραφη :D ,κάναν,λάρε
Παπ,μακισικ
σικμα,Πίτερς
Γκαρουμπα
Μιλου,φαλ

Χαμένος ο Λούντζης αλλά .. that's life

12 αδα Ελλάδα

Γουοκαπ,γκος
Μεταγραφη,Λούντζης,παπάς
Παπ,λαρε
Πίτερς,τανουλης
Γκαρουμπα
Μιλου,φαλ
Αμα μπορούσατε να κάνετε μόνο μια μεταγραφή, γκαρντ ή Garuba τι θα επιλέγατε?

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 22, 2023 12:52 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Αύγ 22, 2023 12:46 pm
pisto-linas έγραψε:
Τρί Αύγ 22, 2023 12:42 pm
12αδα Ευρωλίγκα

Γουόκαπ,γκος
Μεταγραφη :D ,κάναν,λάρε
Παπ,μακισικ
σικμα,Πίτερς
Γκαρουμπα
Μιλου,φαλ

Χαμένος ο Λούντζης αλλά .. that's life

12 αδα Ελλάδα

Γουοκαπ,γκος
Μεταγραφη,Λούντζης,παπάς
Παπ,λαρε
Πίτερς,τανουλης
Γκαρουμπα
Μιλου,φαλ
Αμα μπορούσατε να κάνετε μόνο μια μεταγραφή, γκαρντ ή Garuba τι θα επιλέγατε?
Μπρος γκρεμός και πίσω ρεμα είναι η φάση...
Μάλλον σε certified σκόρερ θα πήγαινα εγώ,τον έχει ανάγκη ο οσφπ.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Αύγ 22, 2023 1:05 pm

Άσχετα με το τι θα επέλεγε κανείς, φαίνεται πως ο κόουτς πάει για σκόρερ στις θέσεις 2-4, ανάλογα και τι θα βρει πραγματικά διαθέσιμο.

Από κει και πέρα ακούγεται σούσουρο ότι πάει και για παίχτη με διαβατήριο. Αν δεν είναι ο Βουκτσεβιτς δεν μπορώ να φανταστώ ποιος θα είναι.

Προτιμώ Σικμα από Καμποκλο γιατί είναι παίχτης που θα δέσει αμέσως με την ομάδα και θα δώσει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θέλεις στον χρόνο που το θέλεις. Επίσης, ακόμα είναι καλύτερος του Καμποκλο σε πολλούς τομείς. Από του χρόνου το συζητάμε πάλι.

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1322
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 22, 2023 5:55 pm

AlexD έγραψε:
Άσχετα με το τι θα επέλεγε κανείς, φαίνεται πως ο κόουτς πάει για σκόρερ στις θέσεις 2-4, ανάλογα και τι θα βρει πραγματικά διαθέσιμο.

Από κει και πέρα ακούγεται σούσουρο ότι πάει και για παίχτη με διαβατήριο. Αν δεν είναι ο Βουκτσεβιτς δεν μπορώ να φανταστώ ποιος θα είναι.

Προτιμώ Σικμα από Καμποκλο γιατί είναι παίχτης που θα δέσει αμέσως με την ομάδα και θα δώσει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θέλεις στον χρόνο που το θέλεις. Επίσης, ακόμα είναι καλύτερος του Καμποκλο σε πολλούς τομείς. Από του χρόνου το συζητάμε πάλι.
Που ακουγεται οτι παει για παικτη με διαβατηριο. Ειναι και ο Πικαρσκι, ο ογκαστ και ο ντορσει. Δεν υπαρχει αλλος. Οι αλλοι ειναι οι αμιγως γηγενεις. Και εγω προτιμω Σικμα απο καμποκλο αλλα προτιμω Γκαρουμπα απο Σικμα λογω ηλικιας

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Αύγ 22, 2023 8:21 pm

Christofis έγραψε:
AlexD έγραψε:

Που ακουγεται οτι παει για παικτη με διαβατηριο. Ειναι και ο Πικαρσκι, ο ογκαστ και ο ντορσει. Δεν υπαρχει αλλος. Οι αλλοι ειναι οι αμιγως γηγενεις. Και εγω προτιμω Σικμα απο καμποκλο αλλα προτιμω Γκαρουμπα απο Σικμα λογω ηλικιας
Καλά ναι Γκαρουμπα είναι μετά λίγο διαφορετικό. Αυτό που ήθελα περισσότερο να πω είναι ότι με τον Σικμα ξέρεις τι παίρνεις και τι δεν, θα το πάρεις άμεσα. Ενώ η περίπτωση Καμποκλο έχει ρίσκο γιατί δεν ξέρεις πως θα ανταποκριθεί στην Ευρωλίγκα.
Μπορεί να παίξει και να γίνει καλύτερος του Σικμα, αλλά αυτήν την στιγμή ο Σικμα είναι καλύτερος.
Ο Γκαρουμπα πάλι είναι μικρός και με μεγαλύτερη προοπτική, ενώ έχει ήδη παραστάσεις και Ευρωλίγκας και ΝΒΑ.

Ακούγεται σε διάφορα άρθρα δημοσιογράφων ανά καιρούς ότι θα πάρουμε έναν σκόρερ και έναν ακόμα Έλληνα. Ακούγεται ακούγεται.

Μπορεί να είναι και αμιγώς γηγενές διαβατήριο, δεν λέει κανείς απαραίτητα όχι :D
Ξέρω γω, μπορεί να υπάρχει η σκέψη για Χατζιδάκη αν σπάει το συμβόλαιο με την ΑΕΚ με κάποιο μπαι άουτ;
Εκτός αν όντως τελικά κλείσουμε Ντορσει και πάρουμε σκόρερ/διαβατήριο 2 σε 1 και μετά πάρουμε 8ο ξένο ως ψηλό στην Ευρωλίγκα (Χαντερ/Ντανστον κτλ).

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1070

Τρί Αύγ 22, 2023 9:53 pm

AlexD έγραψε:
Τρί Αύγ 22, 2023 8:21 pm
Christofis έγραψε:

Καλά ναι Γκαρουμπα είναι μετά λίγο διαφορετικό. Αυτό που ήθελα περισσότερο να πω είναι ότι με τον Σικμα ξέρεις τι παίρνεις και τι δεν, θα το πάρεις άμεσα. Ενώ η περίπτωση Καμποκλο έχει ρίσκο γιατί δεν ξέρεις πως θα ανταποκριθεί στην Ευρωλίγκα.
Μπορεί να παίξει και να γίνει καλύτερος του Σικμα, αλλά αυτήν την στιγμή ο Σικμα είναι καλύτερος.
Ο Γκαρουμπα πάλι είναι μικρός και με μεγαλύτερη προοπτική, ενώ έχει ήδη παραστάσεις και Ευρωλίγκας και ΝΒΑ.

Ακούγεται σε διάφορα άρθρα δημοσιογράφων ανά καιρούς ότι θα πάρουμε έναν σκόρερ και έναν ακόμα Έλληνα. Ακούγεται ακούγεται.

Μπορεί να είναι και αμιγώς γηγενές διαβατήριο, δεν λέει κανείς απαραίτητα όχι :D
Ξέρω γω, μπορεί να υπάρχει η σκέψη για Χατζιδάκη αν σπάει το συμβόλαιο με την ΑΕΚ με κάποιο μπαι άουτ;
Εκτός αν όντως τελικά κλείσουμε Ντορσει και πάρουμε σκόρερ/διαβατήριο 2 σε 1 και μετά πάρουμε 8ο ξένο ως ψηλό στην Ευρωλίγκα (Χαντερ/Ντανστον κτλ).
Το σενάριο Ντόρσεϊ είναι το ιδανικότερο που θα μπορούσε να συμβεί αν και το θεωρώ σχεδόν ανέφικτο.
Ο Ντόρσεϊ λόγω διαβατηρίου και εφόσον βέβαια η Φενέρ είχε διάθεση να τον αποδεσμεύσει θα έπρεπε να είναι ο no1 στόχος και θα έλυνε κυριολεκτικά τα χέρια του coach.
Δυστυχώς ακόμα και αν φύγει , φαίνεται πως είναι κλεισμένος αλλού.
Να πω την αμαρτία μου, όταν δεν ανανέωσε ο Σλούκας και με την πεποίθηση έως και σιγουριά που επικρατούσε τότε ότι θα πήγαινε στην Φενέρ, ίσως στην ΚΑΕ να πόνταραν ότι έτσι θα άφηναν ελεύθερο τον Ντόρσεϊ που ακουγόταν πως δεν υπολογίζεται από τον Ιτούδη.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6785
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Αύγ 22, 2023 11:03 pm

αφου ναν δεν προκειται να φερουμε και το εκλεισε το ροστερ κοντοζυγωνει..βλεπω σβεντ και μου τρεχουν τα σαλια.. εντωμεταξυ που φτασαμε..τζειμς και σβεντ δεν τους ηθελα καθολου στον ολυμπιακο τις προηγουμενες χρονιες αλλα φετος φαινονται λουκουμι..

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τρί Αύγ 22, 2023 11:14 pm

shaq7 έγραψε:
αφου ναν δεν προκειται να φερουμε και το εκλεισε το ροστερ κοντοζυγωνει..βλεπω σβεντ και μου τρεχουν τα σαλια.. εντωμεταξυ που φτασαμε..τζειμς και σβεντ δεν τους ηθελα καθολου στον ολυμπιακο τις προηγουμενες χρονιες αλλα φετος φαινονται λουκουμι..
Εσύ νηστεία και προσευχή

Απορώ πως σου χε κάτσει ότι θα φέρουμε Τζέιμς και δεν σου κάθεται κάνεις άλλος

Είναι τι θα κάνει κλικ στον καθένα τελικά.

Εμένα μου κάνουν τα νούμερα πχ
Συγκεκριμένα ένα νούμερο

Το 666

3
3 Εικόνα
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 22, 2023 11:34 pm

berry έγραψε:

Συγκεκριμένα ένα νούμερο

Το 666
Αυτός σα να λέμε:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6785
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Αύγ 22, 2023 11:45 pm

berry έγραψε:
shaq7 έγραψε:

ο μονος λογος να δινανε 2εκ οι αφοι ηταν να κανουν επικοινωνιακο μπαμ..γιατι με τζειμς εσβηνες την μεταγραφη σλουκα και οι αφοι θα φαινοντουσαν διανοιες που κανανε κινηση ματ.. Ισως να χανε και καψουρα με τον παικτη ξερω γω..

το να δωσουν οι αφοι 2,5εκ σε αμερικανο NBAer που θα ρθει για μια χρονια να γραψει νουμερα εχει τις ιδιες πιθανοτητες με εμενα να παω με την μονικα μπελουτσι..

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion

Τρί Αύγ 22, 2023 11:47 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Αύγ 22, 2023 11:45 pm
berry έγραψε:

ο μονος λογος να δινανε 2εκ οι αφοι ηταν να κανουν επικοινωνιακο μπαμ..γιατι με τζειμς εσβηνες την μεταγραφη σλουκα και οι αφοι θα φαινοντουσαν διανοιες που κανανε κινηση ματ.. Ισως να χανε και καψουρα με τον παικτη ξερω γω..

το να δωσουν οι αφοι 2,5εκ σε αμερικανο NBAer που θα ρθει για μια χρονια να γραψει νουμερα εχει τις ιδιες πιθανοτητες με εμενα να παω με την μονικα μπελουτσι..
In that case πλυσου ξυρίσου,πάρε ακριβή κολόνια και κολλητό μεταξωτό βρακι

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Τρί Αύγ 22, 2023 11:48 pm

shaq7 έγραψε:
Καλός αλλά πάει Κίνα. Πραγματικά, ακόμα και αν δεχτούμε ότι τη τρύπα στο 5 μπορούμε να τη κλείσουμε και μέσα στη χρονιά, πράγμα που αμφιβάλω ότι θα το κάνουμε με κάτι αξιόλογο, τη θέση του σκόρερ δε γίνεται να μη τη κλείσουμε. Είναι που διαβάζω όλο και πιο συχνά τη πρόταση ότι....δε θα κάνουμε μεταγραφή απλά για να τη κάνουμε... λες και έχουμε κάνει ποτέ τέτοια, και αρχίζω και αγχώνομαι. Άντε, γιατί ξεκινήσαμε προπονήσεις και καλό είναι οι νέοι στην ομάδα να μη τις χάνουν.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Αύγ 22, 2023 11:53 pm

berry έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Εσύ νηστεία και προσευχή

Συγκεκριμένα ένα νούμερο

Το 666
Κι εμένα νούμερο μου κάνει, αλλά δεν μπορώ να το υπολογίσω: √¯2

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Leo_98

a1greece
Reactions: 540
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τρί Αύγ 22, 2023 11:55 pm

Ελεύθερος ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.
Λογικό νομίζω, δεν έδειξε καμία εξέλιξη στη διετία του στο Λαύριο.
https://www.sportal.gr/basket/article/n ... 7485007404

ΥΓ: κάποιοι περιμένετε ακόμα μεταγραφή βλέπω. Χαρά στο κουράγιο σας :D

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion

Τετ Αύγ 23, 2023 12:00 am

lefpan έγραψε:
Τρί Αύγ 22, 2023 11:53 pm
berry έγραψε:

Εσύ νηστεία και προσευχή

Συγκεκριμένα ένα νούμερο

Το 666
Κι εμένα νούμερο μου κάνει, αλλά δεν μπορώ να το υπολογίσω: √¯2
1,41

6/1.41 = 4,25

Είμαστε στην 235 μέρα του έτους

235×4,25 =999

Για γύρνα το ανάποδα να σε δω τώρα ρε γατε

2
2 Εικόνα
Κλειδωμένο