Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 08, 2023 9:26 pm

Ψάχνουμε 3 (3/2 ή 3/4 τώρα σιγά) από ΝΒΑ, κατά προτίμηση να έχει ευρωπαϊκή εμπειρία.

Κορκμαζ, Φοντεκιο ας πούμε. goodpost.gif

ή Ποκου που έχει και το πασαπόρτο, αφού είναι γκαντέμικη η Οκλαχόμα, ας έρθει εδώ να μείνει μισό χρόνο έξω :!:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Σεπ 08, 2023 9:31 pm

Έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή το ρόστερ μας, η μεγαλύτερη ανάγκη εντοπίζεται στο 5, όπου δεν έχουμε καθόλου βάθος. Αν χτυπήσει κάποιος εκ των Μιλου ή Φαλ (όπως τώρα λ.χ. οι Πήτερς και Πάπας), τότε κινδυνεύουμε να τινάξουμε ολόκληρη τη χρονιά στον αέρα.
Βέβαια, κενό έχουμε και στην πλήρη κάλυψη του 3, και στον 2/3αρι σκόρερ που αναζητεί εναγωνίως το φόρουμ. Όμως, τα κενά αυτά καλύπτονται (τουλάχιστον αριθμητικά) από το υπάρχον ρόστερ. Αλλά το ενδεχόμενο κενό στο 5 δεν καλύπτεται με τίποτα.
Οπότε, σε πρώτη φάση αναμένω απόκτηση παίκτη στο 4/5.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5692
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Σεπ 08, 2023 9:49 pm

υποθετω για να λεει ο μπαρτζω πως θα παρει μονο εναν παικτη (δεν πρεπει να ειπε σε ποια θεση αλλα οι ρεπορτερ λενε στο 1-2-3) οτι ο παπ θα λογιζεται 3-4 και ο σικμα 4-5. Υπαρχει και ο τανουλης..αριθμητικα οποτε δεν εχουμε θεμα.. Τωρα για μερικα ματς που θα χασουν μιλου φαλ λογω μικροπροβληματων ειμαστε οκ,αν χτυπα ξυλο μεινει καποιος εκτος πανω απο μηνα υποθετω θα παρουν παικτη.

Εγω πρωτα βαζω τον σκορερ παντως μετα το 5ρι (δεν θα κρινει την χρονια μας ενας παικτης που υπο νορμαλ συνθηκες δεν θα παιζει καθολου)και τελευταιο το 3ρι.. 2 χρονιες τα ιδια λεμε για το 3 και μια χαρα τα παμε,καπου πρεπει να παιζει και ο μακισικ με τον λαρυ.Αποτι φαινεται και ο μπαρτζωκας αυτο πιστευει.

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 838

Παρ Σεπ 08, 2023 9:57 pm

Καύλα...με βραδιάτικα με την είδηση από Μπαρτζω!!!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1035
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Σεπ 08, 2023 9:58 pm

Ψαχνουμε δυάρι που παιζει 3 και 5; Μόνο ένας:
JOKER1.jpg
JOKER1.jpg (7.42 KiB) Προβλήθηκε 803 φορές

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Παρ Σεπ 08, 2023 10:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Παρ Σεπ 08, 2023 10:00 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Σεπ 08, 2023 6:59 pm
Για πείτε τώρα μιας και ο μπαρτζω έδεσε πνοή στο τοπικ ποιοι 3-4 παίκτες μπορούν να μας ανεβάσουν επίπεδο ; Ο ένας είναι ο ναν σίγουρα όποτε ψάχνουμε άλλους 3.

Τέρενς ντειβις ; Ρος; Τζειμς ; 😈

Αυτός ο κομπι των πολύ φτωχών που γράφετε δεν μου γεμίζει το μάτι καθόλου.
Αυτοί που είπες, και οι Μπάρτον,Νοξ,Ριβερς,Μόρις,Γουορεν,Τζαμαϊκαλ Γκριν,Νοουελ

Ερωτηματικά μαγκρουντερ (τον πιστευω),Ιμπακα,Γκάμπριελ,Λαμπ

https://www.nba.com/players/free-agent-tracker/2023

Υ.Γ που ειπώθηκε ότι θα είναι 2-3αρι;

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Παρ Σεπ 08, 2023 10:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
thory

euroleague
Reactions: 665
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Σεπ 08, 2023 10:01 pm

Καμιά ομάδα δεν μπορεί να χει από 3 παικταραδες σε κάθε θέση μήπως τραυματιστεί κάποιος. Γι αυτό παίρνουν παίκτες που μπορούν να καλύψουν 2 και 3 θέσεις. Θεωρητικά ο κοουτς έπρεπε να το κάνει αυτό με τα 4αρια του. Να είχε ενα καλό 4αρι και άλλον έναν να μπορεί να ακουμπήσει στο 5. Είναι ο σικμα τέτοιος; Από τα ματς που τον θυμάμαι δεν νομίζω. Ο κοουτς φυσικά έχει άλλη άποψη.
Είναι ο πιτερς το βασικό 4αρι που χρειαζόμασταν; Δεν νομίζω. Γενικά στο 4 έγινε λάθος σχεδιασμός κατά την γνώμη μου και τώρα είναι αργά. Και τον κλαιμπερν να φέρει που θα παίζει και στο 4 πάλι στο 5 δεν υπάρχει βάθος. Το σικμα -πιτερς τα χαλάει όλα.
Η ομάδα χρειάζεται Παικταρα στο 2 που να μπορεί να ακουμπήσει και στο 3.
Τύχη να μείνουν υγιείς φαλ μιλου παπ και προσευχές να είναι αξιοπρεπείς ο κανααν και ο Λαρεντζάκης όλη την σεζόν.

1
1 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 610

Παρ Σεπ 08, 2023 10:02 pm

Ασφαλώς χρειάζεται και ποιοτικό ,βαρύ 4/5
Η Ρεάλ στο 4 θα έχει γκαρουμπα,γιαμπουσελε, η Φενέρ τους Αμερικανούς τέρατα. Ο ΠΑΟ χουαντσο, μήτογλου, Παπαπέτρου. Η Αρμάνι μιροτιτς, βοιτμαν, μέλι . Κι εμείς έχουμε Πίτερς, σιγκμα. Πώς θα βγουν οι άμυνες; θα βάλουμε τον Παπ να μαρκάρει παίκτες 2.10;
Σε δε περίπτωση αδιαθεσίας του ενός σέντερ θα παίζουμε με τανουλη
Θέλουμε και περιφερειακό με προσωπική φάση
Αλλά σύμφωνα με τον προπονητή θα πάρουμε ένα παίκτη
Αδιέξοδο.

0
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry

Παρ Σεπ 08, 2023 10:03 pm

Σανώ μας σερβίρουν.

Η ομάδα θα μείνει ως έχει.

Διαλυόμαστε.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.

* Πήραμε τον Φαλ έχοντας παίξει τελικό Ολυμπιακών.
Το ίδιο τώρα με Μίλου. ( παγκόσμιο).
Καθόλου άσχημο το δίδυμό μας τελικά.

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 610

Παρ Σεπ 08, 2023 10:18 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Σεπ 08, 2023 9:49 pm
υποθετω για να λεει ο μπαρτζω πως θα παρει μονο εναν παικτη (δεν πρεπει να ειπε σε ποια θεση αλλα οι ρεπορτερ λενε στο 1-2-3) οτι ο παπ θα λογιζεται 3-4 και ο σικμα 4-5. Υπαρχει και ο τανουλης..αριθμητικα οποτε δεν εχουμε θεμα.. Τωρα για μερικα ματς που θα χασουν μιλου φαλ λογω μικροπροβληματων ειμαστε οκ,αν χτυπα ξυλο μεινει καποιος εκτος πανω απο μηνα υποθετω θα παρουν παικτη.

Εγω πρωτα βαζω τον σκορερ παντως μετα το 5ρι (δεν θα κρινει την χρονια μας ενας παικτης που υπο νορμαλ συνθηκες δεν θα παιζει καθολου)και τελευταιο το 3ρι.. 2 χρονιες τα ιδια λεμε για το 3 και μια χαρα τα παμε,καπου πρεπει να παιζει και ο μακισικ με τον λαρυ.Αποτι φαινεται και ο μπαρτζωκας αυτο πιστευει.
Τι εννοείς ότι αν λείψουν για μερικά ματς φαλλ η μιλού είμαστε οκ; θα παίξει 15-20λεπτα στο 5 ο σιγκμα των 2.03;; θα έχουμε χάσει τα παιχνίδια πριν ξεκινησουν
Εκτός από μικροαδιαθεσιες , αν φορτωθούν με φάουλ;
Λογαριάζεις τον τανουλη ως αξιόμαχη λύση για ευρολιγκα;
Πώς δε θα παίζει το βαρυ 4/5; Τα βαριά 4 θα τα παίζει άμυνα ο Πίτερς;
Ο λαρε κι ο μακισικ πρέπει να παίζουν στη φυσική τους θέση, στο 2.Το πρόβλημα είναι ότι κάπου πρέπει να παίζει κι ο κάναν. Και στο 1 δε μπορεί να κατέβει ούτε για διλεπτα. Ούτε να κατεβάσει αξιόπιστα τη μπάλα δε μπορει

1
1 Εικόνα
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry

Παρ Σεπ 08, 2023 10:18 pm

berry έγραψε:
Παρ Σεπ 08, 2023 10:00 pm

Αυτοί που είπες, και οι Μπάρτον,Νοξ,Ριβερς,Μόρις,Γουορεν,Τζαμαϊκαλ Γκριν,Νοουελ

Ερωτηματικά μαγκρουντερ (τον πιστευω),Ιμπακα,Γκάμπριελ,Τοσκανο Αντερσον

https://www.nba.com/players/free-agent-tracker/2023

Υ.Γ που ειπώθηκε ότι θα είναι 2-3αρι;
Μόλις τώρα διάβασα τις δηλώσεις του κόουτς. Δεν κάνει λόγο για 2-3ρι.
Αλλά λέει ξεκάθαρα ότι θα είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά:
Πρέπει να πάρουμε έναν παίκτη ο οποίος θα μας κάνει καλύτερους.
Και αυτοί οι παίκτες δεν είναι πολλοί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
"

Λογικά, είναι οι παίκτες που έχουν βγει προς τα όξω. Ναν, Ρος, Ντέιβις και κάποιος άλλος που θα μου διαφεύγει.
Καλά νέα.
4-5ρι το βλέπω πολύ χλωμό να πάρει. Oi 4 τους θα μοιράζονται το 40λεπτο.Βλέπω να βγαίνει πιο μπροστά από τον Πήτερς ο Σίκμα, νωρίς- νωρίς. Αλλά δεν θα έχουμε τα περίπου 30' που είχαμε πέρσι και πρόπερσι στο PF.

Ο Σίκμα μπορεί να παίξει το 5, όπως μπορούσε ο Πρίντεζης σε κάποια παιχνίδια. Κομψί- κομψά, μέχρι να πάρει τις ανάσες κάποιος 7πόδαρος.

0
thory

euroleague
Reactions: 665
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Σεπ 08, 2023 10:47 pm

Ο κοουτς λογικα το χει σκεφτει καπως ετσι

1. Γουοκαπ Γκος Λουντζης
2-3. Μεταγραφη Κανααν Παπανικολαου Μακισικ Λαρεντζακης
4. Πιτερς
4-5. Σικμα Τανουλης
5. Φαλ Μιλουτινοφ

0
austerity_blues
Reactions:

Παρ Σεπ 08, 2023 11:15 pm

ενώ κι εγώ είμαι της άποψης ότι χρειαζόμαστε παίκτη (αθλητικό) στο 4-5 και ότι μόνο με θαύμα θα βγει η χρονιά χωρίς, δε κρύβω ότι βρίσκω και λογική στην απόφαση να μην αποκτηθεί τώρα κάποιος.

αφενός το να ξεκινάς τη χρονιά με 2 ξένους που δε θα παίζουν ποτέ στην Ελλάδα θα δυσκολέψει αρκετά το μοντάρισμα. με τους 8 ξένους κάπως παλεύεται αν αφήσεις εκτός κάποιον παλιό τύπου Σακ.

αφετέρου δε ξέρω τι επιπέδου παίκτη βρίσκεις με τη συνθήκη "Ελλάδα δε θα παίζεις ποτέ και Ευρώπη μόνο αν τραυματιστεί κάποιος". μπορείς άραγε να βρεις εύκολα κάποιον που και θα το δεχτεί αλλά και θα μπορεί να βοηθήσει σε επίπεδο Ευρωλίγκας αν του ζητηθεί; μόνο κάνα παλαίμαχο τύπου Ντάνστον, Χάντερ κτλ μπορώ να σκεφτώ.

αν (χτύπα ξύλο) λείψει κάποιος για πολλούς αγώνες νομίζω θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις κάποιον από BCL/Eurocup και να τον φέρεις άμεσα στην ομάδα, ξέροντας ότι θα έχει ρόλο και χρόνο.

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Σεπ 08, 2023 11:20 pm

austerity_blues έγραψε:
Παρ Σεπ 08, 2023 11:15 pm
ενώ κι εγώ είμαι της άποψης ότι χρειαζόμαστε παίκτη (αθλητικό) στο 4-5 και ότι μόνο με θαύμα θα βγει η χρονιά χωρίς, δε κρύβω ότι βρίσκω και λογική στην απόφαση να μην αποκτηθεί τώρα κάποιος.

αφενός το να ξεκινάς τη χρονιά με 2 ξένους που δε θα παίζουν ποτέ στην Ελλάδα θα δυσκολέψει αρκετά το μοντάρισμα. με τους 8 ξένους κάπως παλεύεται αν αφήσεις εκτός κάποιον παλιό τύπου Σακ.

αφετέρου δε ξέρω τι επιπέδου παίκτη βρίσκεις με τη συνθήκη "Ελλάδα δε θα παίζεις ποτέ και Ευρώπη μόνο αν τραυματιστεί κάποιος". μπορείς άραγε να βρεις εύκολα κάποιον που και θα το δεχτεί αλλά και θα μπορεί να βοηθήσει σε επίπεδο Ευρωλίγκας αν του ζητηθεί; μόνο κάνα παλαίμαχο τύπου Ντάνστον, Χάντερ κτλ μπορώ να σκεφτώ.

αν (χτύπα ξύλο) λείψει κάποιος για πολλούς αγώνες νομίζω θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις κάποιον από BCL/Eurocup και να τον φέρεις άμεσα στην ομάδα, ξέροντας ότι θα έχει ρόλο και χρόνο.
Χάντερ γύρνα στο μπάσκετ ή έστω τηλέφωνα λοιπόν :D

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5692
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Σεπ 08, 2023 11:35 pm

2.03 για 5ρι ενω ειχαμε χαινς χασσαν μακλιν γιανγκ χαντερ κτλ δεν τα λες και λιγα :D

Και εγω παντως δεν ξερω ποσο στεκεται στο 5 ο σικμα αλλα τον εμπιστευομαι τον κοουτς.. μακισικ λαρυ απο που και ως που ειναι καθαρα 2ρια?στα περισσοτερα ματς 3 παιζαν και πηγαμε 2φ4 και εναν τελικο..

ο μιλουτινοφ παντως σωματικα ειναι πολυ καλυτερος αποτι πιστευουν πολλοι..σε καποια ματς θα παιζουν και 30λ τι να κανουμε,εξαλλου θεωρω πως δεν θα εχουν πολυ καταπονηση φετος μιας και καποιος θα παιζει 25λ και καποιος 15..ετσι οπως αλλαζει τα ροτεισον δηλαδη ο μπαρτζω πολυ πιθανο σεναριο μου φαινεται παρα το 20-20.

Αν σκεφτει καποιος οτι εχουμε το καλυτερο διδυμο ψηλων στην διοργανωση μου φαινεται και λογικο να μην κοιταμε πολυ ποιος θα παιζει τριτος..Εκτος και νομιζει καποιος οτι ο φαλ θα την βρισκει να παιζει 15λ μ.ο

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”