Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3291
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Σεπ 07, 2024 12:51 am

Αλήθεια τώρα;
Χαχαχα

Ταινία κανονική

2
2 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1298
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Σεπ 07, 2024 12:53 am

Tsilarxos έγραψε:
Σάβ Σεπ 07, 2024 12:48 am
Είμαστε φουλ γεμάτοι στο 4 αλλιώς παίρναμε Πρίντεζη
Εγω εχει δυο μερες που το λεω αλλα δεν με ακουτε. Με την φυγη του Πετρουσεφ βλεπω ενα κενο στο 4. Σας το βρηκα εχει και παιχνιδι με πλατη. Εχει λιγο αγαρμπο σουτ αλλα του βγαινει.

:wave:

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1374
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Σεπ 07, 2024 12:54 am

Τετοια ωρα που τελειωσε το ματς δεν ξερουν οτι βγαινουν οι βρυκολακες ;

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2259
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Σεπ 07, 2024 12:54 am

Μεγαλώσαμε με τη διπλή προσποίηση Πρίντεζη :twisted:

5
1 Εικόνα 2 Εικόνα 2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Σεπ 07, 2024 12:55 am

prime7 έγραψε:
Σάβ Σεπ 07, 2024 12:51 am
Δεν ΥΠΆΡΧΕΙ!!! Νικήσαμε με την κλασική του πιρουέτα και το πεταχτάρι !!!!!

ΓΙΩΡΓΟ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!
Μπορεί να μη με πιστέψεις, αλλά έτσι σκεφτόμουνα ότι θα τελείωνε. Σαν να μην να μπορούσε να υπάρξει άλλο τέλος στο παραμύθι του Γιωργαρου. Πριντεζαρα μου σ' αγαπώ, πώς να ξεχάσω που με έκανες να κλαίω σαν μωρό παιδί το 2011. Να ξέρεις ότι από εκεί ψηλά σε βλέπει ο Ντούντα και σε καμαρώνει!

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1102
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Σεπ 07, 2024 12:56 am

Συγκινήθηκα με τον Πρίντεζη, όταν έβαλε δε το πεταχτάρι στο τέλος σχεδόν δάκρυσα….παντως 5-10 λεπτάκια τα έχει ακόμα άνετα…

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2699
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Σεπ 07, 2024 12:58 am

Και την φανέλα του κρέμασε, και τα ποντάκια του έβαλε, και το νικήτηριο καλάθι με πιρουέτα στο τέλος. Και το μαλλί βγήκε ατσαλάκωτο. Είχε πρόγραμμα απόψε :lol:

Σαν από ταινία βγαλμένο το φινάλε. Από τις μεγαλύτερες βραδιές στην ιστορία του τμήματος, χωρίς να έκρινε κάποιο τίτλο.

9
5 Εικόνα 3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1102
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Σεπ 07, 2024 1:03 am

Στο μεταξύ τον Μακισικ που τον είχαμε για φευγιό, εδειξε σήμερα ο ποιο έτοιμος από όλους, ενώ και σε ταχύτητα κανείς δεν τον περνάει ακόμα…..μάλλον να τον κρατήσουμε τελικά, δίνει αυτο το απρόβλεπτο.

Βρε παιδιά ο Μιλου, τι κοιλιά έχει;;;; Σοβαρά τωρα δεν είναι εμφάνιση αυτή για επαγγελματία μπασκεμπολιστα.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Σεπ 07, 2024 1:07 am

karamelitsa έγραψε:
Σάβ Σεπ 07, 2024 1:03 am
Στο μεταξύ τον Μακισικ που τον είχαμε για φευγιό, εδειξε σήμερα ο ποιο έτοιμος από όλους, ενώ και σε ταχύτητα κανείς δεν τον περνάει ακόμα…..μάλλον να τον κρατήσουμε τελικά, δίνει αυτο το απρόβλεπτο.

Βρε παιδιά ο Μιλου, τι κοιλιά έχει;;;; Σοβαρά τωρα δεν είναι εμφάνιση αυτή για επαγγελματία μπασκεμπολιστα.
Ωχ, πάλι καλά που δεν έχω συνδρομητικό. Ε, θα τη χάσει με τόσα παιχνίδια που έχει η σεζόν. Τα έχουμε πει στο παρελθόν για το Μιλου. Τέλος πάντων, δεν είναι της παρούσης.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 946

Σάβ Σεπ 07, 2024 1:22 am

Στα του αγώνα πέρα από τον Γιώργαρο.

Βεζενκοφ από άλλο πλανήτη ο τύπος. Ενώ φαίνεται ότι του λείπει Ρυθμός έβαλε 20 πόντους για πλάκα.

Μακισικ από το πουθενά. Όχι απλά δεν φεύγει αλλά με την κατάσταση που δείχνει θα προσπαθήσει να έχει και χρόνο στην ομάδα.

Πίτερς δύσκολο σαν 3αρι.Θα δείξει αλλά φαίνεται να χάνεται δίπλα στον Σάσα.

Βιλντοζα I LIKE ! Νομίζω κολλάει τρομερά στο στυλ που παίζουμε. Παρα πολύ σοβαρός,έξυπνες πάσες και έβαλε και τους πόντους του.

Tyler κακός αλλά στο τέλος το χλατσωσε όταν φάνηκε ότι θα χάσουμε...

Ράιτ νομίζω έχει πολύ άγχος να δείξει πράγματα και έμοιαζε με παιδί μπουνταλα αλάνας που δεν ήξερε τι έκανε. Ταλέντο έχει αλλά να δουλέψει το μυαλό του.

Μιλου δεν παρατήρησα την κοιλιά όπως είπατε πολλοί,παικτικα κλασσικά ήταν πολύ καλός.

Μήτρου Λονγκ το παλικάρι φιλότιμο αλλά τη ασουτίαση είναι αυτή.... Απορώ πραγματικά. Δεν είχε βγει κάποτε 1ος σκόρερ στην Ιταλία;

Λάρι θα παίζει ελάχιστα φέτος και Α1 μόνο.

Θέλει δουλειά η ομάδα πράγμα απόλυτα φυσιολογικό.

Πετρούσεφ δεν αφήνεις πάντως....ούτε για αστείο....

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6639
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Σεπ 07, 2024 3:11 am

μια 5δα που δεν την ειχα σκεφτει αλλα πλεον θελω να την δω πολυ ειναι βιλντοζα φουρνιε παπ βεζε φαλ.. Εχει δημιουργια απολους,σουτ (εκτος του φαλ) αλλα και αμυνα πιστευω κομπλε αφου εχει μεσα φαλ παπ.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2451
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Σεπ 07, 2024 3:31 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Σεπ 07, 2024 3:11 am
μια 5δα που δεν την ειχα σκεφτει αλλα πλεον θελω να την δω πολυ ειναι βιλντοζα φουρνιε παπ βεζε φαλ.. Εχει δημιουργια απολους,σουτ (εκτος του φαλ) αλλα και αμυνα πιστευω κομπλε αφου εχει μεσα φαλ παπ.
Τελευταίο μου σχόλιο στο φόρουμ για τις επόμενες μέρες. Ο οσφπ μπορεί να παίξει το απόλυτο two-way μπάσκετ στην Ευρώπη (δηλαδή να είστε εξίσου καλοί σε άμυνα και επίθεση) αξιοποιώντας δύο συγκεκριμένες 5αδες :

Βασικοί —>
Γουοκαπ - Γκος - Φουρνιε - Σασα - Μιλουτινοφ

Αναπληρωματικοι —>
Βιλντοζα - Ντορσει - Παπ - Πιτερς - Φαλ

Το διδυμο Γουοκαπ/Γκος θυμίζει λίγο το Χολιντει και Γουάιτ στους Σελτικς ως σούπερ αμυντική περιφέρεια δίπλα σε δύο φόργουορντ που μπορούν να σκοράρουν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους (Μπραουν/Τειτουμ και Φουρνιε/Βεζενκοφ). Ο Γκος έτσι μπορεί να αναλάβει έναν ρόλο αντίστοιχο με αυτόν που είχε στη Λοκομοτιβ και οχι τόσο στη Ρεαλ, δηλαδή περισσοτερο σκορ και λιγοτερο σεταρισμα της ομάδας. Αντίστοιχα στη μπακαπ 5αδα οι Βιλντοζα (με τον ρόλο που είχε ο Σλουκας πριν 2 χρόνια) και Ντορσει μπορούν να πετούν φωτιές επιθετικά και ταυτόχρονα να καλύπτονται αμυντικά απτους Παπ και Φαλ. Μια σκέψη μου λίγο διαφορετική από αυτά που περιμένουμε λίγο πολύ όλοι.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε τι θα αποφασίσει τελικά να κάνει ο Μπαρτζώκας με τον Μακισικ και τον Πετρουσεφ. Ειδικά αν δεν φύγει ένα 4αρι, δεν ξέρω πως θα βγει το πράγμα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6639
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Σεπ 07, 2024 4:03 am

το ειδα και εγω αυτο που ειπε ο χουπφελας οτι το γκος γουοκαπ θα θυμιζει σελτικς..ενδιαφερον ακουγεται και αυτο..σιγουρα θα το δουμε περισσοτερο απο αυτο που ειπα εγω με τον φουρνιε 2ρι γιατι δεν θα βγαινουν οι χρονοι..Εγω ελεγα τοσο καιρο ο βιλντοζα παει η χρονια ρεκορ η θα φυγει νυχτα..και με το μικρο προφανως δειγμα μαρεσε πολυ αυτο που ειδα,σιγουρα εφυγε ο φοβος μου μηπως δεν ταιριαζει με την μοσιον.. Λεγαμε που θα βρει πανω απο 15λ και μην βρεθει βασικουρα οπως παει..

0
manos_89

senior
Reactions: 147

Σάβ Σεπ 07, 2024 7:15 am

Εμένα ο Βιλντόζα δεν μου έδειξε κάτι που δεν ήξερα. Δεν έχω δει στατιστικά, αλλά η επιπολαιότητα υπάρχει διάχυτη στο παιχνίδι του. Θυμάμαι 1-2 λάθη μαζεμένα στην αρχή, τρίποντο στον αιφνιδιασμό κατεβάζοντας τη μπάλα, μια πάσα στα πόδια του πήτερς κάπου στο 2 ημίχρονο.
Με περισσότερα λεπτά αυτό δεν θα φαίνεται τόσο.
Νομίζω ότι έναν εκ των Βιλντόζα/Γκος θα τον φάει η μαρμάγκα. Προς το παρόν θα πόνταρα στον Βιλντόζα (ότι θα τον φάει η μαρμάγκα εννοώ :D).

Ο Πήτερς χάνεται με τον Βεζένκοβ, ο οποίος θα βάζει 20άρες και 30άρες, αλλά παίρνοντας τις ανάλογες προσπάθειες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει χώρος για Πήτερς.

Στο μεταξύ στο Ολυμπιακός-Μακάμπι μου φάνηκαν και οι 2 ομάδες πολύ πιο έτοιμες από τον Παναθηναϊκό αλλά who knows.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1298

Σάβ Σεπ 07, 2024 9:24 am

manos_89 έγραψε:
Σάβ Σεπ 07, 2024 7:15 am
Εμένα ο Βιλντόζα δεν μου έδειξε κάτι που δεν ήξερα. Δεν έχω δει στατιστικά, αλλά η επιπολαιότητα υπάρχει διάχυτη στο παιχνίδι του. Θυμάμαι 1-2 λάθη μαζεμένα στην αρχή, τρίποντο στον αιφνιδιασμό κατεβάζοντας τη μπάλα, μια πάσα στα πόδια του πήτερς κάπου στο 2 ημίχρονο.
Με περισσότερα λεπτά αυτό δεν θα φαίνεται τόσο.
Νομίζω ότι έναν εκ των Βιλντόζα/Γκος θα τον φάει η μαρμάγκα. Προς το παρόν θα πόνταρα στον Βιλντόζα (ότι θα τον φάει η μαρμάγκα εννοώ :D).

Ο Πήτερς χάνεται με τον Βεζένκοβ, ο οποίος θα βάζει 20άρες και 30άρες, αλλά παίρνοντας τις ανάλογες προσπάθειες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει χώρος για Πήτερς.

Στο μεταξύ στο Ολυμπιακός-Μακάμπι μου φάνηκαν και οι 2 ομάδες πολύ πιο έτοιμες από τον Παναθηναϊκό αλλά who knows.
Ο βιλντοζα δεν ειναι καλος στην ληψη αποφασεω(αυτο που περιγραφεις ως επιπολαιος) για αυτο και δεν ειναι ασσος. Ειναι δυαρι με καλο χειρισμο και ειναι καλος πασερ. Με τον γουοκαπ ή τον γκος διπλα του θα ειναι καραβασικουρα.

Ο πιτερς δεν ηταν κακος αμυντικα στο 3, ηταν αστοχος(ισως γιατι το κορμι ειναι ακομη βαρυ λογω της προετοιμασιας) και για αυτο φανηκε σαν να χαθηκε( ουτως ή αλλως και περυσι δεν επαιρνε πολλες προσπαθειες ασχετα αν ηταν πρωτος σκορερ της ομαδας γιατι ηταν πολυ ευστοχος.

Ο παο ειχε πιο σημαντικες απουσιες για το παιχνιδι του απο οτι εμεις

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”