Αν έπρεπε να βάλω τίτλο στο αποψινο; Ούτε του παπά. Μόνο αυτό ταιριάζει.
Οκ το ξέρουμε ότι φέτος έχουμε το ταλέντο να παίξουμε 5-10 λεπτά συγκεντρωμένη και σκληρή άμυνα για να γυρίσουμε τα παιχνίδια.
Οκ το ξέρουμε ότι φέτος έχουμε το επιθετικό ταλέντο να κάνουμε outscore τον αντίπαλο.
Αλλά επειδή στη Regular Season χτίζεις ομάδες και προπαντώς συνήθειες, καλό θα είναι να αρχίσουμε να βλέπουμε και μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας.
Γιατί αν μείνουμε στο «εντάξει λίγο γκάζι θα πατήσουμε και τους έχουμε», θα υπάρξουν βραδιές που δεν θα έχεις 50%+ στο τρίποντο και το τεράστιο έλλειμμα αθλητικοτητας και σκληραδας θα φανεί ακόμα περισσότερο.
Ας μην είμαι όμως γκρινιάρης σε μια εκτός έδρας νίκη, ακόμα κι αν αυτή ήρθε εναντίον μιας μέτριας ομάδας που παρατάχτηκε χωρίς δύο από τους καλύτερους παίκτες της… Το αποτέλεσμα υπερπολύτιμο και θεωρώ πως πάμε χωρίς άγχος για το δεύτερο ματς αφού πετύχαμε το ελάχιστο δυνατό.
Υ.Γ. Στα κρίσιμα οι Γουοκαπ & Σακ είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. Χωρίς αυτούς ή αθλητικότητα και το physicality της ομάδας είναι σαν καταδύτης στο βυθό χωρίς φιάλη οξυγόνου. Μιλάμε μας δίνουν τεράστιες ανάσες στον τομέα αυτό.
Υ.Γ.2. Δεν θα κατακρίνω ποτέ έναν άνθρωπο για την απόδοσή του. Αλάνθαστοι είναι μόνο όσοι δεν προσπαθούν. Αλλά η ΕΙΚΟΝΑ που παρουσίασε σήμερα ο Μιλου πρέπει να προβληματίσει άπαντες. Δεν ξέρω αν τρέχει κάτι στη ζωή του, δεν ξέρω αν είναι θέμα mentality. Ομως πρέπει να βρεθεί άμεσα μια άκρη.