Euroleague Round 33, Olympiacos Piraeus vs Alba Berlin

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1002
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Απρ 04, 2025 10:57 pm

georbap έγραψε:
Παρ Απρ 04, 2025 10:51 pm
Βάζεις dislike φίλε kite επειδή σε ρώτησα τι σημαίνει ότι είμαστε πρώτοι?
Τι να πω; Αν σε ζορίζει τόσο το άθλημα και δεν το ευχαριστιέσαι δεν μπορώ να σε βοηθήσω κάπως.
Ναι, απλά το να είμαστε πρώτοι στην regular δεν μου λέει κάτι. Η εικόνα μας με απασχολεί περισσότερο. Δεν είναι προσωπικό η αρνητική ψήφος. Απλά διαφώνησα.

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Dimmitz

a1greece
Reactions: 579
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Απρ 04, 2025 10:58 pm

Ελπίζω μετά από αυτό το παιχνίδι να καταλάβει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο Μπαρτζώκας ότι έχει τον καλύτερο 6ο παίχτη της λίγκας και δεν γίνεται να κάνει τον χαμάλη τα 5-7 λεπτά που έπαιζε όταν η ομάδα ήταν πλήρης.

Το φώναζα πριν καν αρχίσει η σεζόν για τον Πίτερς και για την κόντρα Πιτερς-Πετρούσεφ και οι μισοί εδώ μέσα μου λέγατε ότι είναι μέτριος και ότι πρέπει να φύγει από την ομάδα..που είστε τώρα οέο οέο;;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Απρ 04, 2025 10:59 pm

Boston1 έγραψε:
Παρ Απρ 04, 2025 10:56 pm
Ο Πίτερς είναι από τους πιο αδικημένους παίκτες και άριστος επαγγελματίας. Αδικημένος από τον κόουτς και κάποιους φιλάθλους. Για μένα, για το καλό του, πρέπει να βρει άλλη ομάδα να δείξει το ταλέντο του περισσότερο.
Πολύ αδικημένος, όχι λίγο απλά. Παικταράς μεγάλος.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Απρ 04, 2025 11:01 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Απρ 04, 2025 10:58 pm
Ελπίζω μετά από αυτό το παιχνίδι να καταλάβει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο Μπαρτζώκας ότι έχει τον καλύτερο 6ο παίχτη της λίγκας και δεν γίνεται να κάνει τον χαμάλη τα 5-7 λεπτά που έπαιζε όταν η ομάδα ήταν πλήρης.

Το φώναζα πριν καν αρχίσει η σεζόν για τον Πίτερς και για την κόντρα Πιτερς-Πετρούσεφ και οι μισοί εδώ μέσα μου λέγατε ότι είναι μέτριος και ότι πρέπει να φύγει από την ομάδα..που είστε τώρα οέο οέο;;
Να πάει στο 3 λέγαμε, όχι να φύγει.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1633
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Παρ Απρ 04, 2025 11:03 pm

Το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα αφού έχουμε εξασφαλίσει εδώ και καιρό το πλεονέκτημα έδρας και ουσιαστικά αποτέλεσε μια καλή προπόνηση. Ας πρέπει να σταθώ κάπου είναι που ο κόουτς συνέχιζε να βάζει μέσα τον ΜακΚίσικ ενώ ήταν τραγικός. Θα μπορούσε παίξει ο Ντόρσεϊ ή ο Έβανς (αν ήταν έτοιμος). Φανταστικό παιχνίδι έκανε ο Πίτερς.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 893

Παρ Απρ 04, 2025 11:04 pm

kite26 έγραψε:
georbap έγραψε:
Παρ Απρ 04, 2025 10:51 pm
Βάζεις dislike φίλε kite επειδή σε ρώτησα τι σημαίνει ότι είμαστε πρώτοι?
Τι να πω; Αν σε ζορίζει τόσο το άθλημα και δεν το ευχαριστιέσαι δεν μπορώ να σε βοηθήσω κάπως.
Ναι, απλά το να είμαστε πρώτοι στην regular δεν μου λέει κάτι. Η εικόνα μας με απασχολεί περισσότερο. Δεν είναι προσωπικό η αρνητική ψήφος. Απλά διαφώνησα.
Το να είσαι πρώτος λέει πολλά για τις διασταυρώσεις , δεν λέει όμως και τίποτα για το τελικό αποτέλεσμα.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το αναφέρεις εσύ ή οποιοδήποτε και να δίνετε αρνητική χροιά;
Δηλαδή σε ένα μαραθώνιο με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και 34 αγωνιστικές, είναι λίγο πράγμα να βγαίνεις πρώτος;
Αν ας πούμε είμαστε 4οι και χάναμε σήμερα από την Άλμπα , θα ήταν οκ;

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georbap την Παρ Απρ 04, 2025 11:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimmitz

a1greece
Reactions: 579

Εγώ έλεγα να πάει στο τρία και με κοροϊδεύατε..οι μισοί και παραπάνω θέλατε να φύγει. Για να σας δω τώρα, για βγείτε να μετανοήσετε.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2921
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Απρ 04, 2025 11:05 pm

λοιπον... μπορει να ειμασταν μπροστα για 37 λεπτα και να πηγαμε να τον πιουμε μπρουσκο απο την μονιμη ουραγο της λιγκας, μπορει να χρειαστηκε ο Alecος να κανει ρεκορ καριερας στους ποντους, με μολις 12 προσπαθειες σε 24 λεπτα, ωστε να καταφερουμε να σκοτωσουμε το θηριο ΑΛΛΑ ας κρατησουμε τα θετικα.
α) πηρε μονο 4 σουτ ο Lee σε ~30 λεπτα.
β) δεν επαιξε ο ντορσευ
γ) δεν επαιξε ο μακρομητρος
και
δ) δεν επαιξε ο εβανς.

υ.γ

το παιχνιδι δεν μας νοιαζει, δεν εχει βαθμολογικη σημασια, ηταν διαδικαστικο, προετοιμασια κτλ κτλ κτλ κτλ

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1445
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Απρ 04, 2025 11:05 pm

Λόγω τραυματισμών και παιχτών που δεν βγήκαν έχει μικρύνει πολύ το ρόστερ! Επίσης ο Πίτερς αναγκαστικά κάνει τα ρεπά του Βέζενκοφ και χάνουμε έναν πολύ καλό παίχτη! Θα έπρεπε να αξιοποιείται στο 3 για μένα. Παπ και Σάκης βάζουν γκολ όχι καλάθι κακά τα ψέματα. Ο κόουτς νομίζω πως έχει χάσει τους παίχτες και μάλλον θα χαιρετήσουμε στους 8. Μακάρι να βγω λάθος.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Απρ 04, 2025 11:06 pm

georbap έγραψε:
kite26 έγραψε:

Το να είσαι πρώτος λέει πολλά για τις διασταυρώσεις , δεν λέει όμως και τίποτα για το τελικό αποτέλεσμα.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το αναφέρεις εσύ ή οποιοδήποτε και να δίνετε αρνητική χροιά;
Δηλαδή σε ένα μαραθώνιο με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και 34 αγωνιστικές, είναι λίγο πράγμα να βγαίνεις πρώτος;
Αν ας πούμε είμαστε 4οι και χάναμε σήμερα από την Άλμπα , θα ήταν οκ;
Δεν είναι λίγο πράγμα φίλε μου, αλλά δεν δίνει και κύπελλο. Στη regular κοιτάς να κάνεις ένα καλό πλασάρισμα, να πάρεις το πλεονέκτημα έδρας και να αναπτύξεις plays και ρόλους μέσα στην ομαδα. Αυτά. Τα υπόλοιπα, που είναι σημαντικά, είναι για τα πλέυ οφς.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1410
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Παρ Απρ 04, 2025 11:09 pm

Μεγάλο διπλό με κατοστάρα εκτός έδρας για την ερυθρόλευκη αρμάδα. Ο κόουτς κατέβασε ομάδα καμικάζι και έκανε πλάκα σε αντιπάλους και κοινό. Ένα ματς έμεινε για να γιορτάσουμε την πολυπόθητη πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

5
1 Εικόνα 1 Εικόνα 3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1026

Παρ Απρ 04, 2025 11:10 pm

Dimmitz έγραψε:
Εγώ έλεγα να πάει στο τρία και με κοροϊδεύατε..οι μισοί και παραπάνω θέλατε να φύγει. Για να σας δω τώρα, για βγείτε να μετανοήσετε.
Ο πιτερς και ο πετρουσεφ δεν μπορουν να σε βοηθησουν με 5λεπτα .

Εσυ ελεγες να παει ο πιτερς στο τρια , εγω ηθελα να παιζει στο τεσσερα απο 20 λεπτα με τον βεζενκοφ μπας και προσπαθησει λιγο παραπανω ο mvp στην αμυνα αφου δυναμεις θα υπηρχαν .

Ο κοουτς θελει βεζενκοφ μεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα .

Οποτε τζαμπα γραφουμε :wink:

1
1 Εικόνα
Leo_98

a1greece
Reactions: 503
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Φανταστικός Πίτερς, πρέπει να βρεθεί τρόπος να παίζει σταθερά ~20 λεπτά αυτός ο παίκτης.

Η νοοτροπία μας στο δεύτερο ημίχρονο δεν μου άρεσε καθόλου, είπαμε δεν έχουμε κίνητρο αλλά το να βγάζει και η Άλμπα απείρως περισσότερη ενέργεια από εμάς, αποτελεί σημείο προβληματισμού.

0
Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Απρ 04, 2025 11:13 pm

Εν τω μεταξύ αν διάβαζε το thread κάποιος που δεν ξέρει θα νόμιζε ότι ο Μπι είναι ένας κολλημένος που έχει διαλύσει την σεζόν του Ολυμπιακού :P

Στην πράξη έχετε βγει πρώτοι κ μάλιστα άνετα, πήρατε άνετα ομάδες όπως η Ρεάλ ή η Μπάρτσα που τόσα χρόνια έκαναν παρέλαση ειδικά εκτός μαζί σας, έχετε χάσει κάτι αδιάφορους αγώνες κ μάλιστα με μισή ομάδα να είναι στους γιατρούς. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τόση γκρίνια σε αυτό το σημείο της σεζόν. Για μένα είστε ακόμα 1ο φαβορί για την κούπα.

4
1 Εικόνα 3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Απρ 04, 2025 11:13 pm

Leo_98 έγραψε:
Φανταστικός Πίτερς, πρέπει να βρεθεί τρόπος να παίζει σταθερά ~20 λεπτά αυτός ο παίκτης.

Η νοοτροπία μας στο δεύτερο ημίχρονο δεν μου άρεσε καθόλου, είπαμε δεν έχουμε κίνητρο αλλά το να βγάζει και η Άλμπα απείρως περισσότερη ενέργεια από εμάς, αποτελεί σημείο προβληματισμού.
Σε αυτό μπορείς να πεις ως δικαιολογία ότι υπάρχουν απουσίες. Αυτό το δίδυμο στο πέντε προβληματίζει, πολύ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”