Euroleague Round 35, ASVEL Villeurbanne vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Απρ 04, 2026 5:14 pm

2) Το ποσο καθαρο θα ειναι το μυαλο του κοουτς και κατα ποσο εχει εγκαταλειψει το βλακωδεστατο μπλοκακι. Χτες με τη Βιλερμπαν το μπλοκακι δουλεψε παλι, και η ομαδα θα μπορουσε να εχει κερδισει πιο ευκολα αν γινοντουσαν καποιες διορθωτικες κινησεις στο γνωστο ροτεισον. Πχ ο Μιλουτινοφ ηταν κακος και ο Χολ ειναι σε εξαιρετικη κατασταση. Επρεπε να παιξει παραπανω ο Αμερικανος. Επισης ισως βοηθουσε να δουλευτει περισσοτερο το σχημα με περισσοτερο Πιτερς (στο 3) για να καλυφθουν κενα (Μιλου-Βεζενκοφ μαζι ειναι τρυπα) και να μη βλεπουμε τα ηλιθια λαθη που κανει ο Παπανικολου. Κακες πασες, βηματα κλπ. Ισως κατι για του χρονου αν μεινει ο Πιτερς.

Γενικα εξαρταται κατα μεγαλο ποσοστο απο δω και περα το τι θα κανει ο Ολυμπιακος απο τον προπονητη του. Ας πουμε χτες εβρισε τον Ντορσει για μια φαση οπου ο παιχτης δεν εφταιγε!
Αυτα τα πραγματα ειναι απαραδεκτα, οσο κι αν ο προπονητης του Ολυμπιακου ειναι θερμοαιμος...Η ελλειψη καθαρου μυαλου ειναι ενα τεραστιο μειονεκτημα για εναν προπονητη.
[/quote]
Και εγώ θεωρώ πολύ σημαντικό πόσο θα έχει προετοιμάσει ψυχολογικά την ομάδα ο κοουτς κι ο ίδιος θα έχει καθαρό μυαλό. Έχουμε το ρόστερ να το σηκώσουμε και ας υστερούμε στον άσο.
Για μένα ο Τζόσεφ θα πρέπει να περάσει δεύτερος δεν υπάρχει άλλος χρόνος για δοκιμές, είναι ο μόνος που επιθετικά μπορεί να βοηθήσει από τους γκαρντ μας

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Απρ 04, 2026 7:52 pm

Το τοπικ ξεκλειδώνει
O Stelios97 τιμωρείται με φάουλ κ 1 εβδομάδα αποκλεισμό για συνεχόμενη παραβίαση κανονισμου περί αναφορών σε ευνοια/διαιτησία κ flame post
Επίσης μια γενικη αναφορά σε κάποια ποστ περι επιτηδευμένου.."φιτιλιασματος" των τοπικ ως απαντηση.Κάτι τέτοιο αντιβαίνει τον κανονισμό για flame post και δύναται να τιμωρηθούν αναλόγως.
Υπάρχει κανονισμος βασει του οποίου τιμωρούμε η σβήνουμε ποστ.Καποιες φορές όμως το θέμα δεν είναι το ποστ αλλά υπό ποιο πρίσμα το εκλαμβάνεις και η απαντηση που δίνεις
Μένουμε ον τοπικ please :Amen:

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Απρ 04, 2026 8:46 pm

redcard έγραψε:
Σάβ Απρ 04, 2026 4:27 pm
coach blue έγραψε:
Σάβ Απρ 04, 2026 3:29 pm
Ψαχνουμε με το ζορι να βρουμε θετικα πραγματα στον μορρις η να μετατρεψουμε την επιθυμια μας σε πραγματικοτητα .

Τα νουμερα και η εικονα στο παρκε λενε την πραγματικοτητα .

Την ιδια στιγμη ο πατι μιλς εμφανιστηκε σε πολυ καλυτερη κατασταση με μεγαλυτερη αποχη και κανει παπαδες .

Για να προλαβω τα γνωστα περι μοσιον κλπ ...οχι δεν ειναι θεμα μοσιον η μηδενικη απειλη απο τον ασσο . Απλα δεν μπορουν κατι παραπανω για διαφορους λογους ο καθενας .

Αυτο θα αποδειχθει του χρονου ειτε ερθει ο ξυλοκοπος ο μακινταιρ ειτε ο διαστημικος φρανσισκο . Με τον ιδιο προπονητη ( αυτο δεν το γλιτωνουμε , το εχω αποδεχτει ) .

Γι αυτο θελω φρανσισκο , μπλοσομγκειμ . Να αντεχεται λιγο παραπανω αυτο το γυρω γυρω ολοι στην μεση ο βεζενκοφ .

Να εχουμε λιγη σκληραδα με τον τζαρον , ταχυτητα και αυτο το απροβλεπτο που σου δινει ο φρανσισκο .

Αλλα ακομα και ο μακινταιρ να ερθει ( ικανους τους εχω να τον προτιμουν απο φρανσισκο ) σε σχεση με αυτους που εχουμε η μερα με την νυχτα ειναι .
Παρακολουθω τα ποστ σου προσεκτικα (γνωριζοντας σε και απο αλλο φορουμ) και θεωρω την οπτικη σου παντα πολυ χρησιμη και τη σεβομαι πολυ, ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω. Εχω λοιπον μια απορια πανω σε κατι απ αυτα που που γραφεις (ή καλυτερα υπονοοεις) που θα ηθελα να με διαφωτισεις.

Οτι δεν ειναι ο κοουτς η αδυναμια σου το εχεις πει ξεκαθαρα πριν καποιες μερες, εκει δεν εχω καμια απορια. Αν διαβασει κανεις ομως πισω απο τις γραμμες θα καταλαβει οτι και με τον Βεζενκοφ υπαρχει μια αντιστοιχη μη αποδοχη (ας το πω κομψα) που συνηθως υπονοειται με πλαγιο τροπο. Θα ηθελα λοιπον αν εχεις τον χρονο να μου δωσεις πιο καθαρα την οπτικη σου πανω στον παίχτη ή στη χρησιμοποιηση του και ποιος ειναι ο λογος της συστολης που αντιλαμβανομαι οτι εχεις απεναντι του. Πιστευεις π.χ. οτι το γεγονος οτι δε παιζει αμυνα δημιουργει περισσοτερα προβληματα απ οσα λυνει με το ταλεντο του στην επιθεση; Θεωρεις οτι ειναι λαθος η χρησιμοποιηση του απο τον προπονητη; Θεωρεις οτι ειναι λαθος να βασιζομαστε πανω του ως παιχτη-κλειδι για να παρουμε Ευρωλιγκα; Αν εφτιαχνες εσυ το ροστερ χωρις περιορισμους θα τον κρατουσες στην ομαδα και με ποιο ρολο;
Τα εχω γραψει σε παλιοτερα ποστ . Για να μην ψαχνεις μπορω να σου απαντησω πριβε να μην τα ξαναματαδιαβαζουν και οι υπολοιποι .

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Απρ 04, 2026 10:27 pm

coach blue έγραψε:
redcard έγραψε:

Παρακολουθω τα ποστ σου προσεκτικα (γνωριζοντας σε και απο αλλο φορουμ) και θεωρω την οπτικη σου παντα πολυ χρησιμη και τη σεβομαι πολυ, ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω. Εχω λοιπον μια απορια πανω σε κατι απ αυτα που που γραφεις (ή καλυτερα υπονοοεις) που θα ηθελα να με διαφωτισεις.

Οτι δεν ειναι ο κοουτς η αδυναμια σου το εχεις πει ξεκαθαρα πριν καποιες μερες, εκει δεν εχω καμια απορια. Αν διαβασει κανεις ομως πισω απο τις γραμμες θα καταλαβει οτι και με τον Βεζενκοφ υπαρχει μια αντιστοιχη μη αποδοχη (ας το πω κομψα) που συνηθως υπονοειται με πλαγιο τροπο. Θα ηθελα λοιπον αν εχεις τον χρονο να μου δωσεις πιο καθαρα την οπτικη σου πανω στον παίχτη ή στη χρησιμοποιηση του και ποιος ειναι ο λογος της συστολης που αντιλαμβανομαι οτι εχεις απεναντι του. Πιστευεις π.χ. οτι το γεγονος οτι δε παιζει αμυνα δημιουργει περισσοτερα προβληματα απ οσα λυνει με το ταλεντο του στην επιθεση; Θεωρεις οτι ειναι λαθος η χρησιμοποιηση του απο τον προπονητη; Θεωρεις οτι ειναι λαθος να βασιζομαστε πανω του ως παιχτη-κλειδι για να παρουμε Ευρωλιγκα; Αν εφτιαχνες εσυ το ροστερ χωρις περιορισμους θα τον κρατουσες στην ομαδα και με ποιο ρολο;
Τα εχω γραψει σε παλιοτερα ποστ . Για να μην ψαχνεις μπορω να σου απαντησω πριβε να μην τα ξαναματαδιαβαζουν και οι υπολοιποι .
Δεν θα παραπονεθει κανεις (νομιζω και ελπιζω)

Άβαταρ μέλους
Boston1

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Σάβ Απρ 04, 2026 10:33 pm

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Απρ 04, 2026 1:48 pm
Boston1 έγραψε:
Σάβ Απρ 04, 2026 1:10 pm

Ενώ ο προπονητής είναι φάρος κομψότητας.
Οχι δεν ειναι κ βασικα δεν καταλαβα γιατι τοσα νευρα χθες απεναντι στην Ασβελ...σχεδον σε καθε φαση μετα απο ενα σημειο (ενω ξεκινησε χαλαρα και ουτε καν σηκωνοταν απ τον παγκο του).
Ομως περιστατικα που ενας προπονητης ριχνει μπινελικια σε παικτες του ειναι αρκετα συνηθισμενα. Για παραδειγμα και ο Ζοτς και ο Σαρας εχουν εκρηξεις και τα χωνουν (απλα δεν λενε χριστοπαναγιες στα ελληνικα), ο Αταμαν το κανει ακομα πιο ακομψα, μεχρι και ο ηρεμος γενικα Σπανουλης φετος μπηκε στον αγωνιστικο χωρο εξαλλος προς καποιον παικτη του (Μιροτιτς αν θυμαμαι καλα?). Αλοιμονο αμα οι παικτες ηταν ετοιμοι να πιασουν στα μπουκετα τον προπονητη τους καθε φορα, ακομα κι αδικο να εχει ο εκαστοτε προπονητης ζει το παιχνιδι διαφορετικα απ τον παγκο κ το βλεπει και διαφορετικα.
Η ιδια θα ηταν η αποψη μου οποιοσδηποτε κι αν ηταν ο προπονητης στον παγκο, αρκει να μην ξεπερναει τα ορια οπως ας πουμε κανει ο Αταμαν.
Επίτρεψε μου να διαφωνήσω με τη δεδομένη (υπό-) κουλτούρα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι μοναδικό φαινόμενο στα σπορ, να επιτρέπεται ο δημόσιος εξευτελισμός επαγγελματιών και να θεωρείται αποδεκτό. Υπάρχουν όρια. Και άλλα σπορ και δουλειές έχουν στρες αλλά δε δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά. Αυτοί που υποστηρίζουν τον Μπαρτζώκα, Γιασκεβίτσιους, Ομπράντοβιτς, Αταμάν κλπ ας βάλουν τον εαυτό τους στη θέση του Ντόρσει, Ντατόμε, Σόρτς κ.ά.
Ομολογώ οτί τα βρίσκω ενίοτε διασκεδαστικά τα Luben βιντέακια (ειδικά Ομπράντοβιτς - Σλούκα “...the whole life…”) αλλά σε άλλες συνθήκες, οι προπονητές θα ήταν κάθε μέρα στο γραφείο HR.
Για να εξηγούμαι, το να ξεφέυγεις ορισμένες στιγμές είναι ανθρώπινο. Απλά ο Μπαρτζώκας κυρίως αλλά και οι παραπάνω προπονητές το έχουν ξηλώσει.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Απρ 04, 2026 10:40 pm

reignman έγραψε:
Σάβ Απρ 04, 2026 10:27 pm
coach blue έγραψε:

Δεν θα παραπονεθει κανεις (νομιζω και ελπιζω)
Σωστό. Επίσης μπορείς απλά να βάλεις λινκ στο ποστ σου αν φοβάσαι ότι θα πιάνει χώρο.

Εικόνα
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Απρ 04, 2026 11:06 pm

Boston1 έγραψε:
Rivers15 έγραψε:
Σάβ Απρ 04, 2026 1:48 pm

Οχι δεν ειναι κ βασικα δεν καταλαβα γιατι τοσα νευρα χθες απεναντι στην Ασβελ...σχεδον σε καθε φαση μετα απο ενα σημειο (ενω ξεκινησε χαλαρα και ουτε καν σηκωνοταν απ τον παγκο του).
Ομως περιστατικα που ενας προπονητης ριχνει μπινελικια σε παικτες του ειναι αρκετα συνηθισμενα. Για παραδειγμα και ο Ζοτς και ο Σαρας εχουν εκρηξεις και τα χωνουν (απλα δεν λενε χριστοπαναγιες στα ελληνικα), ο Αταμαν το κανει ακομα πιο ακομψα, μεχρι και ο ηρεμος γενικα Σπανουλης φετος μπηκε στον αγωνιστικο χωρο εξαλλος προς καποιον παικτη του (Μιροτιτς αν θυμαμαι καλα?). Αλοιμονο αμα οι παικτες ηταν ετοιμοι να πιασουν στα μπουκετα τον προπονητη τους καθε φορα, ακομα κι αδικο να εχει ο εκαστοτε προπονητης ζει το παιχνιδι διαφορετικα απ τον παγκο κ το βλεπει και διαφορετικα.
Η ιδια θα ηταν η αποψη μου οποιοσδηποτε κι αν ηταν ο προπονητης στον παγκο, αρκει να μην ξεπερναει τα ορια οπως ας πουμε κανει ο Αταμαν.
Επίτρεψε μου να διαφωνήσω με τη δεδομένη (υπό-) κουλτούρα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι μοναδικό φαινόμενο στα σπορ, να επιτρέπεται ο δημόσιος εξευτελισμός επαγγελματιών και να θεωρείται αποδεκτό. Υπάρχουν όρια. Και άλλα σπορ και δουλειές έχουν στρες αλλά δε δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά. Αυτοί που υποστηρίζουν τον Μπαρτζώκα, Γιασκεβίτσιους, Ομπράντοβιτς, Αταμάν κλπ ας βάλουν τον εαυτό τους στη θέση του Ντόρσει, Ντατόμε, Σόρτς κ.ά.
Ομολογώ οτί τα βρίσκω ενίοτε διασκεδαστικά τα Luben βιντέακια (ειδικά Ομπράντοβιτς - Σλούκα “...the whole life…”) αλλά σε άλλες συνθήκες, οι προπονητές θα ήταν κάθε μέρα στο γραφείο HR.
Για να εξηγούμαι, το να ξεφέυγεις ορισμένες στιγμές είναι ανθρώπινο. Απλά ο Μπαρτζώκας κυρίως αλλά και οι παραπάνω προπονητές το έχουν ξηλώσει.
Φιλε μου εχω μεγαλωσει με Γιαννη Ιωαννιδη, οποτε αυτα τα αμερικανοδυτικοευρωπαικα που μου γραφεις τα ακουω λιγο κινεζικα :D
Παντως δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος εξευτελισμος του Μπαρτζωκα προς τους παικτες του, ισα ισα σχεδον ολοι οι παικτες του (και νυν και πρωην) τα καλυτερα λενε γι αυτον. Συγκεκριμενα οσον αφορα τον Ντορσει δεν νομιζω να εχει συνεργαστει κ με κανεναν προπονητη με τον οποιο να ηταν ευχαριστημενος, ο Μπαρτζωκας παιζει να ειναι ο μονος που τον εχει πιστεψει τοσο και με τον Μπαρτζωκα εχει κανει τις καλυτερες σεζον του ο Ντορσει. Κανω λαθος; Αμα δεν του αρεσει ας ξαναπαει να γινει ο γυρολογος που ηταν μετα και πριν τον Ολυμπιακο.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Σάβ Απρ 04, 2026 11:14 pm

Σπανια παικτης θα μιλησει κατα του προπονητη ακομα και αφου εχει φυγει απο την ομαδα γιατι ποτε δεν ξερει πως τα φερνει η τυχη .Μπορει να ξανασυνεργαστουν μιας και οι προπονητες κυκλους κανουν , ειδικα οι πιο αναλωσιμοι . Αν εχει πει κατι αρνητικο τον εχει φαει το μαυρο σκοταδι κι αν ενας παικτης κανει κενη χρονια με ελαχιστη συμμετοχη ( για οποιονδηποτε λογο ) μετα το κασε του πεφτει στην επομενη μεταγραφη συν οτι μπαινει στην μαυρη λιστα αν εχει αναφερθει σε προπονητη :wink:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Απρ 04, 2026 11:30 pm

οι παικτες νοιαζονται να αυξανεται η αξια τους,να παιζουν,να κερδιζουν..ο μπαρτζωκας αποτι εχουν πει ολοι οσο μουρλος ειναι την ωρα του αγωνα αλλο τοσο ηρεμος και καλος ειναι τον υπολοιπο καιρο..οποτε οσο συμβαινουν τα 3 που ειπα απο πανω δυσκολα θα εχει καποιος παικτης θεμα μαζι του.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Κυρ Απρ 05, 2026 12:44 am

coach blue έγραψε:
redcard έγραψε:

Βεβαιως, οποτε εχεις χρονο, περιμενω dm. 🙂

Άβαταρ μέλους
Boston1

senior
Reactions:

Κυρ Απρ 05, 2026 1:03 am

shaq7 έγραψε:
οι παικτες νοιαζονται να αυξανεται η αξια τους,να παιζουν,να κερδιζουν..ο μπαρτζωκας αποτι εχουν πει ολοι οσο μουρλος ειναι την ωρα του αγωνα αλλο τοσο ηρεμος και καλος ειναι τον υπολοιπο καιρο..οποτε οσο συμβαινουν τα 3 που ειπα απο πανω δυσκολα θα εχει καποιος παικτης θεμα μαζι του.
Αυτό εμένα που ακούγεται κάτι σαν «κάνω την κότα αφού μου τα σκάει» ή «κατά βάθος με αγαπάει κι ας με βρίζει». Όπως νιώθει ο καθένας.

Άβαταρ μέλους
Boston1

senior
Reactions:

Κυρ Απρ 05, 2026 1:08 am

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Απρ 04, 2026 11:06 pm
Boston1 έγραψε:

Φιλε μου εχω μεγαλωσει με Γιαννη Ιωαννιδη, οποτε αυτα τα αμερικανοδυτικοευρωπαικα που μου γραφεις τα ακουω λιγο κινεζικα :D
Παντως δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος εξευτελισμος του Μπαρτζωκα προς τους παικτες του, ισα ισα σχεδον ολοι οι παικτες του (και νυν και πρωην) τα καλυτερα λενε γι αυτον. Συγκεκριμενα οσον αφορα τον Ντορσει δεν νομιζω να εχει συνεργαστει κ με κανεναν προπονητη με τον οποιο να ηταν ευχαριστημενος, ο Μπαρτζωκας παιζει να ειναι ο μονος που τον εχει πιστεψει τοσο και με τον Μπαρτζωκα εχει κανει τις καλυτερες σεζον του ο Ντορσει. Κανω λαθος; Αμα δεν του αρεσει ας ξαναπαει να γινει ο γυρολογος που ηταν μετα και πριν τον Ολυμπιακο.
Κι εγώ με Ιωαννίδη μεγάλωσα και ήταν μπασκετικό μου ίνδαλμα. Αλλά ήμουν και 30 χρόνια νεότερος και δεν είχα τα ίδια κριτήρια.
Και για να εξηγούμαι, πίσω από τις πόρτες και μακριά από τις κάμερες ας βρίζουν όσο θέλουν γιατί έχει και την ευκαιρία ο αθλητής να απαντήσει λεκτικά ή κι αλλιώς. Οι όροι είναι πιο ίσοι.

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Απρ 05, 2026 1:30 am

Γενικά, είμαι πολύ ευαίσθητος στα θέματα προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Όμως, αναγνωρίζω πως υπάρχουν κάποιες ειδικές σχέσεις (και η σχέση προπονητή-παίκτη, όπως και σκηνοθέτη-ηθοποιού, είναι από αυτές) που έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες και τους δικούς τους κώδικες, που όσοι είναι στον χώρο καταλαβαίνουν και αποδέχονται.
Έτσι, βλέπουμε πολλούς σκηνοθέτες π.χ. να κάνουν σκουπίδι στις πρόβες τον ηθοποιό τους, μόνο και μόνο για να αποτελέσει αυτό ένα πουσάρισμα και να αποδώσει το καλύτερο που μπορεί. Νομίζω πως κάτι ανάλογο συμβαίνει και εδώ. Βέβαια, για να λειτουργήσει αυτό θα πρέπει να υπάρχει αποδοχή από την άλλη πλευρά, και αυτή η συμπεριφορά να μη μεταφέρεται και σε άλλους χώρους, γιατί τότε μιλάμε για άλλο πράγμα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Απρ 05, 2026 2:21 am

Boston1 έγραψε:
Κυρ Απρ 05, 2026 1:03 am
shaq7 έγραψε:
Αυτό εμένα που ακούγεται κάτι σαν «κάνω την κότα αφού μου τα σκάει» ή «κατά βάθος με αγαπάει κι ας με βρίζει». Όπως νιώθει ο καθένας.
εμενα πιο πολυ μου κανει σαν ''οκ ξερουμε οτι ξεφευγει ο μπαρτζωκας πανω στα ματς'' αλλα αν εξαιρεσουμε αυτο ειμαι σε καλο εργασιακο περιβαλλον..επισης εχουν παει να τον δειρουν και ο γκος και ο πιτερς αλλα το χει δεχτει..μπορει να μην μπηκε ο ντορσει χτες ξανα αλλα στο επομενο θα ειναι βασικος.. Ο ιβκοβιτς πχ ηταν πολυ χειροτερος απο αυτα που εχει πει ο πριντεζης στην εκπομπη του,τους ειχε ολους σουζα..και ας μην εβριζε παναγιες συνεχως. Απο την αλλη δεχομαι και παικτες να μην μπορουν να δουλεψουν μαζι του και ολο αυτο να τους ειναι πολυ.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Απρ 05, 2026 10:46 am

Αυτό που κατάλαβα από αυτό το παιχνίδι είναι πώς είναι να έχεις πραγματικό DJ στο γήπεδο. Κάντε μου μια χάρη εκεί στον Πειραιά, βάλτε Super Mario αισθητική αντί για κάτι χαζά και θα βγάλω διαρκείας.

Μπράβο στην ομάδα, αλλά δεν ξαναπανηγυρίζω νίκες της ρέγκιουλαρ γιατί μου έχει βγει ξινό.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”