Euroleague 2026-27, Round 1 : Kosner Baskonia vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Σεπ 24, 2026 11:32 pm

Τα συμπερασματα απο το συγκεκριμενο ματς ειναι συγκεκριμενα και εμφανη καθως εχουν ξαναειπωθει..
πρωτον ο ντορσει ειναι υπεραξια και τα 3εκ ειναι πολλα...
δευτερον η ομαδα επιθετικα δεν βλεπεται χωρις τον γουοκαπ...μονος αυτος σεταρε την ομαδα μαεστρικα στην επιθεση και γι αυτο τωρα δεν μπορουμε να σκοραρουμε
τριτον και βασικοτερο-ο βεζενκοφ εκανε τα νουμερα που εκανε λογω της τροφοδοσιας απο γουοκαπ αλλά και απο τον φαλ...περσι χωρις φαλ τα κουτσοκαταφερε.αλλά φετος χωρις τον θωμα το πληγμα θα ειναι μεγαλο.ηδη φανηκε και σημερα που ηταν εκτος παιχνιδιου.ΘΩΜΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Ή ΕΣΤΩ ΤΗΕΦΩΝΑ
χαχαχαχαχα αντε γελασαμε κι αποψε :roofl:

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Σεπ 24, 2026 11:34 pm

tokalytero3d έγραψε: ↑
Πέμ Σεπ 24, 2026 11:24 pm
Μια χαρά είναι ο Τζόουνς, μπαίνει και φτιάχνει όλη η άμυνα και μπροστά στο β ημίχρονο ήταν καλός.

Γενικά αν εξαιρέσεις το πρώτο 5λεπτο στην άμυνα, ήταν απολαυστική η ομάδα. Ανυπομονώ να έρθει η τρίτη για το ματς με Ζαλγκίρις.
Είναι 5 χρόνια τώρα που ανυπομονούμε για το επόμενο ματς ΕΛ. Μα με άσουτους άσους, μα με Λάρι, μα με Νιλικίνα η ομάδα είναι τοπ 4 κάθε χρονιά.

(Ε φέτος είναι λίγο πιο μεγάλη η ανυπομονησία)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FabrizioOberto την Πέμ Σεπ 24, 2026 11:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Σεπ 24, 2026 11:34 pm

basilis_.kts έγραψε: ↑
Πέμ Σεπ 24, 2026 11:32 pm
Τα συμπερασματα απο το συγκεκριμενο ματς ειναι συγκεκριμενα και εμφανη καθως εχουν ξαναειπωθει..
πρωτον ο ντορσει ειναι υπεραξια και τα 3εκ ειναι πολλα...
δευτερον η ομαδα επιθετικα δεν βλεπεται χωρις τον γουοκαπ...μονος αυτος σεταρε την ομαδα μαεστρικα στην επιθεση και γι αυτο τωρα δεν μπορουμε να σκοραρουμε
τριτον και βασικοτερο-ο βεζενκοφ εκανε τα νουμερα που εκανε λογω της τροφοδοσιας απο γουοκαπ αλλά και απο τον φαλ...περσι χωρις φαλ τα κουτσοκαταφερε.αλλά φετος χωρις τον θωμα το πληγμα θα ειναι μεγαλο.ηδη φανηκε και σημερα που ηταν εκτος παιχνιδιου.ΘΩΜΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Ή ΕΣΤΩ ΤΗΕΦΩΝΑ
χαχαχαχαχα αντε γελασαμε κι αποψε :roofl:
Στην αρχή που διάβαζα σε πήρα σοβαρά και λέω μα τι γράφει….χαχα

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Πέμ Σεπ 24, 2026 11:37 pm

karamelitsa έγραψε: ↑
Πέμ Σεπ 24, 2026 11:31 pm
mixalisgate7 έγραψε: ↑
Πέμ Σεπ 24, 2026 11:26 pm
Εύκολη νίκη για την ομάδα όπως ήταν αναμενόμενο. Το μόνο αρνητικό στο ματς ήταν η γνωστή κυρία που φωνάζει και οι τσιρίδες της περνούσαν μέσα από τον μικρόφωνο του Joe Arlauckas. Ειδικά στην τρίτη περίοδο ήταν ανυπόφορη. Να πει πως έπαιζε καλά η Μπασκόνια, πάει στα κομμάτια, αλλά με τέτοιο ρόστερ τι περίμενε η συγκεκριμένη;
Νόβα που το βλέπω εγώ ακουγοταν ελάχιστα, αν δεν το αναφέρατε δεν θα το είχα προσέξει καν.
Την φωνή αυτής «της θείας» την θυμάμαι από εποχές Taugres στο παιχνίδι με ΠΑΟΚ. Είναι χαρακτηριστική αυτή η τσιρίδα δίπλα στους δημοσιογράφους…

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Σεπ 24, 2026 11:39 pm

TuTiS έγραψε: ↑
Πέμ Σεπ 24, 2026 11:31 pm

Νόβα που το βλέπω εγώ ακουγοταν ελάχιστα, αν δεν το αναφέρατε δεν θα το είχα προσέξει καν.
Την φωνή αυτής «της θείας» την θυμάμαι από εποχές Taugres στο παιχνίδι με ΠΑΟΚ. Είναι χαρακτηριστική αυτή η τσιρίδα δίπλα στους δημοσιογράφους…
Σήμερα από Νονά δεν ακουγόταν όμως, τουλάχιστον εγώ δεν την άκουγα.

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Σεπ 24, 2026 11:42 pm

εμένα η ομάδα μου άρεσε και για αυτή την εποχή ακόμη κι απέναντι σε μια κακή ομάδα. Θα έχει ενδιαφέρον το επόμενο παιχνίδι με την ανεβασμένη φέτος Ζαλγκίρις

Άβαταρ μέλους
Djole77

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Σεπ 24, 2026 11:39 pm
TuTiS έγραψε: ↑

Σήμερα από Νονά δεν ακουγόταν όμως, τουλάχιστον εγώ δεν την άκουγα.
Ποτέ δεν ακούγεται στην νοβα

Άβαταρ μέλους
Djole77

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF

Πέμ Σεπ 24, 2026 11:43 pm

tarp7 έγραψε: ↑
εμένα η ομάδα μου άρεσε και για αυτή την εποχή ακόμη κι απέναντι σε μια κακή ομάδα. Θα έχει ενδιαφέρον το επόμενο παιχνίδι με την ανεβασμένη φέτος Ζαλγκίρις
Ο μπαρτζω το είπε ας κάνουμε νίκες και χωρίς να παίζουμε καλά.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Πέμ Σεπ 24, 2026 11:46 pm

Τουμπανάτος επιθετικά ο Ολυμπιακός σήμερα, δείχνει ότι θα μπορεί να φτάσει με ευχέρεια το σκορ κοντά στους 100 πόντους τη φετινή χρονιά. Με τον καιρό θα φτιάξει και το θέμα των περιστροφών στην άμυνα που οδήγησαν σε εύστοχα τρίποντα ή χαμένα ριμπάουντ και θα γίνει πιο two way ομάδα. Για την εποχή μπορούμε να πούμε ότι είναι μια χαρά.

Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Πέμ Σεπ 24, 2026 11:51 pm

Πέμ Σεπ 24, 2026 11:28 pm
Rivers15 έγραψε: ↑
Πέμ Σεπ 24, 2026 11:23 pm
Κουρασε η κυριουλα με τις φωνες. Ημαρτον.
Κατα τα λοιπα η ομαδα χρειαζεται πολλη δουλεια.
Το μονο που μου αρεσε ηταν η προσωπικη ποιοτητα αρκετων παικτων τουλαχιστον στην επιθεση. Και η προσπαθεια να παιξουμε πιο γρηγορα. Ομαδικη λειτουργια στην αμυνα κακιστη, στην επιθεση μετριοτατη.
Να με συμπαθάς, αλλά μέτρια επίθεση σε ματς εκτός έδρας που βάλαμε 106 πόντους? Ναι οκ στην άμυνα δεν είμασταν καλοί, αλλά είναι πρεμιέρα, εκτός έδρας και ουσιαστικά είχαμε κερδίσει το ματς από το ημίχρονο, οπότε ε δεν δεν παίξανε και τρομερή άμυνα αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας.

Σίγουρα θέλουμε δουλειά, κανείς δεν λέει το αντίθετο, αλλά σήμερα ήταν καλή βραδιά και ένα δείγμα τι θα μπορεί να κάνει η ομάδα όταν στρώσει.
Οι περισσοτερες επιθεσεις ηταν προσωπικες ενεργειες, καποιες απο αυτες τραβηγμενες. Καμια σχεση με το μπασκετ του Μπαρτζωκα.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Σεπ 24, 2026 11:55 pm

ευχαριστημενος για πρώτο ματς της ρεγκιουλαρ. Καλη σεζόν

Σε στιγμές ο Μοντερο ομόρφυνε το παιχνίδι μας. Μετά νομίζω χαλάρωσαν αρκετα και σε συνδυασμό με την ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ γυναίκα, σταμάτησα να παρακολουθώ ιδιαίτερα

Δεν θέλω κάτι άλλο για πρώτο ματς, να χαιρόμαστε να τους βλέπουμε και ας ειναι νίκες μισο μηδεν

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions:

Παρ Σεπ 25, 2026 12:01 am

Πολύ καλός ο Ολυμπιακός , σε ένα παιχνίδι που δεν χωράει πολύ ανάλυση αφού η διαφορά μεταξύ των ομάδων ήταν χαοτική.
Τα περισσότερα λοιπόν τα έχουν πει ήδη τα παιδιά από πάνω, οπότε θα σταθώ κυρίως σε δύο πρόσωπα.

Ο πρώτος είναι ο Ντόρσεϊ με τον οποίο πρέπει να βρεθεί λύση σύντομα. Δεν είμαι υπέρ της λογικής να δώσουμε γη και ύδωρ , αλλά σίγουρα μπορεί η διοίκηση να βρει την χρυσή τομή σε λογικά για την εποχή πλαίσια.
Δεν μας παίρνει να χάσουμε τον Τάιλερ και νομίζω πως σε αυτό συμφωνούμε όλοι.

Η δεύτερη περίπτωση στην οποία θέλω να σταθώ είναι ο CMM.
Είναι γεγονός πως ακόμα φαίνεται να ψάχνεται, όμως θεωρώ δεδομένο πως θα μπει στον ρυθμό της ομάδας. Ακόμα και αν δεν του βγήκε σήμερα, μου αρέσει πολύ που σε πολλές περιπτώσεις ψάχνει την άμεση πάσα στο transition και γενικά φαίνεται να βλέπει πολύ γήπεδο . Υπομονή!

Υγ. Είπα πως θα σταθώ σε δύο πρόσωπα αλλά δεν άντεξα. Τι απόλαυση αυτός ο Μοντέρο ρε αδέρφια;
Πόσο μας έλλειψε αυτή η μπασκετική "αλητεία " στον άσσο;

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Σεπ 25, 2026 12:21 am

επισης στο σουπερ καπ αυτος που πρεπει να πλαισιωσει τον μιλου ειναι ο τζοουνς...ο χολ ακομη και σημερα στην αμυνα ειχε τρομερα προβληματα.με τζοουνς οποιος παρακολουθουσε την ροη στην αμυνα ειμασταν πολυ καλυτεροι
και γενικως ο τζοουνς πρεπει να παρει τον ρολο του βασικου 2ου 5αριου.φτανει με τον χολ τοσο πολυ

Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Παρ Σεπ 25, 2026 12:23 am

Με τις μισές ομάδες πλέον θα είναι λιοντάρια χριστιανοί η κατάσταση.
Μποριν

Μοντέρο απόλαυση να τον βλέπεις απίστευτη τριπλά δεν τη χάνει με τίποτα. Και ακόμα δεν έχει ωριμάσει τελείως το παιχνίδι του.

Χωράει ο κύριος Χεζονια;

Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Παρ Σεπ 25, 2026 12:27 am

Sabenlee έγραψε: ↑
Πέμ Σεπ 24, 2026 10:20 pm
Αγχωμενος ο Κόντι Μίλερ. Εύκολα λάθη γιατί ψάχνει το εξεζητημένο. Ο Μοντέρο ξεχωρίζει σαν την μύγα μες το γάλα από όλους τους παίκτες,συμπαίκτες και αντιπάλους.

Το αέρινο στυλ και η κορμοστασιά θυμίζουν Άλαν Άιβερσον
Αυτό έψαχνα. Μου έρχοταν Ροναλντίνιο. Αλλά είναι iverson. νταξει συγκινητικός

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”