κιμμεριε της καρδιας μας καλημερα , εχεις δικιο ειναι μεγαλο διαστημα το διμηνο που ανεφερα αλλα τα κορμια ειναι βαρια και ισως να εχουν μεινει πισω και απο πλευρας καρντιο και οι δυο τους οτι θα μπορουν να βγαλουν εικοσαλεπτα οκ θα μπορουν αλλα δεν βλεπω οτ λογο αν τα παιχνιδια πανε καλα και δεν ειμαστε με την ψυχη στο στομα να παιξουν πανω απο 10 -12 λεπτα ο καθενας τωρα που ειναι ακομα αρχη της σαιζον ,αν δηλαδη σου μπει ο φαλ στο ξεκινημα και στο πρωτο δεκαλεπτο που εχει ανασες ακομα σου κανει εμφανιση χακιμ δε ντριμ ,αν τον δεις να δυσκολευεται απλα τον παρκαρεις στην πολυθροναρα του μεχρι να ξαναβρει ανασες , το ιδιο και ο μιλου , αν μπει ενα δεκαλεπτο σερι και σου κανει μια εμφανιση που να κοντευει το νταμπλ νταμπλ τον αραζεις κι εκεινον για να μην εχεις την εικονα που ειχες στους περσυνους τελικους που το παληκαρι εδειχνε ετοιμα να πεσει κατω ... οταν ξαναμπουν σε καλη φυσικη κατασταση και μπορουν να δωσουν τα μεγιστα χωρις να "κλεβουν " ειτε μπροστε ειτε πισω τοτς τους αφηνεις παραπανω χρονο. Τα ιδια πανω κατω ισχυουν για παπ ,Θωμα ,φουρνιε , ακομα και ο σασα δεν ειναι αναγκη να παιζει τριανταλεπτα αν ο αγωνας παει καλα απλα γιατι μπορεις να βαλεις τον πητερς να σου κανει πανω κατω τα ιδια ,ισως οχι τοσο ελιτ ,αλλα παντως τιμια και οικονομικα. Το μεγαλο και βαθυ ροστερ ειναι σιγουρα πολυτελεια αλλα για να μην καουν παικτες ειτε απο πολυ ειτε απο καθολου χρηση πρεπει ο κοουτς να κανει πολυ "λεπτοδουλεια" (σορρυ για το κουλο λογοπαιγνιο με τα λεπτα αλλα μου φανηκε χαριτωμενο)Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 02, 2024 12:47 pm2 μήνες για να μπουν σε φουλ ρυθμούς; Υπερβολικό μου ακούγεται, ο Φαλ δείχνουν και βίντεο που τρέχει κάνει βάρη κλπ, δεν είναι ότι είναι και με νάρθηκα και ξεκινάει από το μηδέν.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Οκτ 02, 2024 12:43 pm
πιστευω οτι και να γυρισουν σε τρεις εβδομαδες πριν απο τα χριστουγεννα και οι δυο δεν θα ειναι σε θεση να μπουν σε φουλ ρυθμους ...
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1076
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

-
- Reactions: 1076
- Προειδοποιήσεις:
1
η ψυχολογια σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι το Α και το Ω ... Αν ο παικτης βρει την ψυχικη δυναμη να παλεψει με τους φοβους του τοτε ειναι ολα καλα αν παλι μπει και φοβαται να πατησει το ποδι του (οπως καλη ωρα ο πατρικ Γιανγκ που ενω ειχε αποθεραπευτει τον εβλεπες οτι φοβοταν να ζορισει το κορμι του ,και τι κορμι δεν ηταν και κανενας απροπονητος) τοτε καλψτα χαραλαμπε. Εγω δεν θα υπολογιζα καθολου τον Εβανς για φετος απλα θα τον θεωρουσα μια επενδυση για του χρονου οπως σωστα ειπες ασχετα με την εικονα της αποθεραπειας του , το οτι η ομαδα δεν τον "κρεμασε " ειναι τεραστιο ατου και κινητρο για τον ιδιο τον παικτη ασε που με τετοιες κινησεις τον "δενεις " τον παικτη και με την ομαδα σαν συνολο και σαν οργανισμο. "τι λες τωρα ρε Φωτη " θα μου πεις "για στεγνα επαγγελματικο περιβαλλον μιλαμε "... ε αυτες ειναι οι διαφορες που κανουν το κλικ στους παικτες ομωςτουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 03, 2024 12:28 amυπαρχει διαφορα με το να γυρισει καποιος αθλητης μετα απο τραυματισμο
απτο να μπορει να βγαλει φουλ προπονησεις και απτο να μπορει να παιξει ευρωλιγκα στο 100%
και ο εβανς ειναι μια βαρια περιπτωση μονο το ψυχολογικο κομματι να σκεφτει κανεις κανει την κατασταση πιο δυσκολη
εδω παθαινεις εναν διαστρεμμα και για λιγο καιρο προσεχεις πως κατεβαινεις τις σκαλες οχι να εχεις τοσο σοβαρους τραυματισμους
κατα την γνωμη μου το στοιχημα για τον αθλητη ειναι να μπορεσει να επανελθει σε μια καλη κατασταση και σωματικα και ψυχολογικα και φυσικα να μην ξανακοψει τιποτα την χρονια που μας ερχεται ωστε να μπει στο 100% απο το καλοκαιρι και μετα
0
-
- Reactions: 762
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικά ήθελε να δοκιμάσει δίδυμο Βιλτόζα - Ντόρσει στο second unit. Ντάξει κάπου πρέπει να παίξουν Ναζ και Λάρε, αλλιώς ας τους αποδεσμεύσει. Φουρνιέ όντως ωραίο τρίποντο.
Ο Βιλτόζα έχει μπει πολύ δυνατά, μακάρι να αναβαθμιστεί ο ρόλος του σε σχέση με τον Γκός. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που παίζει, πιστεύω ταιριάζει γάντι στα συστήματα μας.
Ο Βιλτόζα έχει μπει πολύ δυνατά, μακάρι να αναβαθμιστεί ο ρόλος του σε σχέση με τον Γκός. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που παίζει, πιστεύω ταιριάζει γάντι στα συστήματα μας.
1
1

- shaq7
- Reactions: 6616
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δηλαδη το προβλημα μας 7 οκτ ειναι που θα παιξουν ο λαρε με τον ναζ ?ενω ειμαστε ενα σκορποχωρι?Με τετοια εικονα θα μας κανει κηδεια και η ζαλγκιρις..Ο φουρνιε ηταν ο καλυτερος παικτης του γηπεδου ,διαβαζει ωραια το ματς αλλα αν ο μπαρτζωκας τον πηρε για αυτο καηκαμε..Εχει παρει 2 σουτ με το λαυριο,πολυ φοβαμαι οτι ειναι οδηγια του μπαρτζωκα αυτο..Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Οκτ 07, 2024 8:41 pmΛογικά ήθελε να δοκιμάσει δίδυμο Βιλτόζα - Ντόρσει στο second unit. Ντάξει κάπου πρέπει να παίξουν Ναζ και Λάρε, αλλιώς ας τους αποδεσμεύσει. Φουρνιέ όντως ωραίο τρίποντο.
ο βιλντοζα εξαρχης θα πρεπε να ειναι το βασικο μας γκαρντ..ελπιζω να το διαπιστωσει συντομα..
Δεν ειμαι φαν στο πως το παει ο κοουτς μεχρι στιγμης παντως..
4
4

- shaq7
- Reactions: 6616
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
υποτιθεται παλευουν για την θεση τους..ο ενας βαριεται να πηδηξει,τον ντορσει τωρα τον περασε ο μουρατος(!!!)σαν κωνο.
οι μονοι που προσπαθουν ειναι ο βιλντοζα με τον φουρνιε και τον σασα.
ασχετο με το ματς τωρα αλλα εβλεπα οτι ο μακισικ εχει 32% usage και ο φουρνιε 11%.Αυτο απο που να το πιασεις δεν ξερω..
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Δευ Οκτ 07, 2024 9:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 762
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ούτε εγώ, γι αυτό γκρίνιαζα μετά το ματς με Φενερ, όχι επειδή χάσαμε. Ο Πίτερς φαίνεται ότι έχει ήδη καεί από την διαχείριση που έχει γίνει, ο παίκτης είναι φανερά επηρεασμένος από την έλευση του Σάσα και επειδή η ψυχολογία είναι το Α και το Ω, δεν ξέρω πως θα μπορέσει να το ανατρέψει αυτό (με τα σημάδια από το 22´).shaq7 έγραψε: ↑Δευ Οκτ 07, 2024 8:49 pmΔηλαδη το προβλημα μας 7 οκτ ειναι που θα παιξουν ο λαρε με τον ναζ ?ενω ειμαστε ενα σκορποχωρι?Με τετοια εικονα θα μας κανει κηδεια και η ζαλγκιρις..Ο φουρνιε ηταν ο καλυτερος παικτης του γηπεδου ,διαβαζει ωραια το ματς αλλα αν ο μπαρτζωκας τον πηρε για αυτο καηκαμε..Εχει παρει 2 σουτ με το λαυριο,πολυ φοβαμαι οτι ειναι οδηγια του μπαρτζωκα αυτο..Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Οκτ 07, 2024 8:41 pmΛογικά ήθελε να δοκιμάσει δίδυμο Βιλτόζα - Ντόρσει στο second unit. Ντάξει κάπου πρέπει να παίξουν Ναζ και Λάρε, αλλιώς ας τους αποδεσμεύσει. Φουρνιέ όντως ωραίο τρίποντο.
ο βιλντοζα εξαρχης θα πρεπε να ειναι το βασικο μας γκαρντ..ελπιζω να το διαπιστωσει συντομα..
Δεν ειμαι φαν στο πως το παει ο κοουτς μεχρι στιγμης παντως..
Φωτεινή ηλιαχτίδα ο Βιλτόζα, ο παίκτης παίζει πολύ έξυπνα και είναι ο μόνος μετά τον (καλό) Walkup που μπορεί να βγάζει με τέτοια ευκολία ασίστ. Βλέπει γήπεδο που λένε και στην μπάλα. Μακάρι να είναι υγιής γιατί από ότι φαίνεται θα μας αναστήσει.
Πολύ δύσκολο αυτό που λες να έχει δώσει οδηγία ο coach στον Φουρνιέ να μην παίρνει πολλές προσπάθειες. Αντίθετα, πιστεύω ότι του έχει δώσει απόλυτη ελευθερία, απλά ο παίκτης επιλέγει να παίζει έτσι και να μην παίρνει τραβηγμένες προσπάθειες. Φαίνεται ότι πιστεύει (ο Φουρνιέ) ότι έτσι θα βρει ρυθμό, όταν αρχίσει δλδ να ενσωματώνεται πλήρως στο σύστημα και να γίνεται χρήσιμος για τους συμπαίκτες του. Οίδωμεν.
0
- georbap
- Reactions: 1033
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δυστυχώς η ομάδα σήμερα παίζει κακό μπάσκετ και στις 2 πλευρές του γηπέδου.
Συγκέντρωση μηδέν, βιαστικές ή κακές επιλογές στην επίθεση και άμυνα με τα μάτια (43 πόντους ημίχρονο το κατά τα άλλα συμπαθέστατο Λαύριο).
Γενικά σαν εικόνα απέχουμε πολύ από αυτό που έχουμε συνηθίσει από ομάδα του Μπαρτζώκα.
Συγκέντρωση μηδέν, βιαστικές ή κακές επιλογές στην επίθεση και άμυνα με τα μάτια (43 πόντους ημίχρονο το κατά τα άλλα συμπαθέστατο Λαύριο).
Γενικά σαν εικόνα απέχουμε πολύ από αυτό που έχουμε συνηθίσει από ομάδα του Μπαρτζώκα.
0