2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 07, 2020 6:33 pm

nikolas12 έγραψε:
Κυρ Ιουν 07, 2020 5:51 pm
Ο Καλάθης ήταν ψιλοαπίθανη περίπτωση, δεν πειράζει αρκεί να πάρουμε αξιόλογους παίκτες για να πλαισιώσουν τον Σλούκα άμα κλείσει. Θεωρώ ότι ο coach B θα θέλει ΜΑΠ για βασικό 5άρι, έχει ήδη για δεύτερο τον Ellis που είναι τούμπανο, άρα ή δεσμεύουμε ένα καλό ποσό για βασικό ΜΑΠ ή μπορεί να πάμε για Gill στο 4 και να φέρει κανένα λαβράκι από αυτά που ανακαλύπτει ο κόουτς και να μοιράσει το χρόνο με Ellis στη θέση του σέντερ, προσωπικά κανένα σενάριο από τα δύο δε με χαλάει. Επίσης σίγουρα ψάχνουμε και για guard και εκεί θεωρώ πως πάμε για νέα ανακάλυψη του Μπαρτζώ ή κάποιον παίκτη με καλή χρονιά από Eurocup.
Έχετε ηδη και τον Μάρτιν νομιζω. Αλλαξε κάτι και δεν το χω καταλαβει? Εχετε και πριντεζη και φαινεται πως ο μπαρτζω θελει και τον Βεζενκοφ. Ενα 4/5αρι στυλ μπρουκς κι ειστε κομπλε στους ψηλούς θαρρω. Κι αν τελικα αποχωρήσει ο βεζενκοφ το ξανασυζηταμε για αντικαταστατη , υπάρχουν πολλοί και καλοί που μπορουν να ερθουν με τα λεφτα του .

Στη περιφερεια τωρα εχετε ηδη Σπανούλη, μακισικ , παπανικολαου , εχει κλείσει κι ο λαρετζακης.. Εγω πιστευω ότι έχει κλεισει κι ο σλουκας αλλα θα ειμαστε πιο σίγουροι σε λίγες μερες. Θελετε εναν μπακ απ ασο και ενα 2/3αρι ακόμη σουτερ , εκτος κι αν μεινει ο κονιαρης (που με παραμονή βεζενκοφ το καλύτερο θα ταν να πάει δανεικος για ενα χρόνο) , τότε θα θελετε μόνο έναν πλάγιο.

Συνοπτικά με σλουκα και δανεισμό Κονιαρη σας απομένουν 3 κινησεις κι ειμαστε ακομα αρχές ιουνιου . Ενα 4/5αρι (μπουκς) , ενα 2/3αρι (χαρισον) και εναν μπακ απ ασο (γουολτερς , Άλεξ χαμιλτον κλπ) και αυτό ηταν.

Και φυσικα μην ξεχναμε τους συμπληρωματικούς ΒΧ , Νικολαιδη και Χρηστιδη(;) , μια χαρά!! Τον ματζουκα τελικα τον πήρατε? Αυτος κι αν ειναι λαβράκι...

0
basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 07, 2020 8:28 pm

Μάρτιν και Σλούκας έχουνε κλείσει.
Η δήλωση Μπαρτζώκα για Βεζένκοφ δείχνει ότι δεν θα σκάσει κι αν φύγει. Κι είναι δεδομένο ότι κοιτάμε 4αρι. Τώρα το αν τον βάλει και 5αρι κάποιες φορές (όπως παλιότερα έχει συμβεί με τον Πρι) είναι έτερον εκάτερον.
Κι εγώ πάντως συντάσσομαι με κόουτς. Μακάρι να δεχθεί να μείνει ο Βεζένκοφ, γιατί και με τον Β.Χ δεν μπορεί να κοιμάται κανείς ήσυχος.

Ο Shaq7 νομίζω, ότι είπε κάτι σωστό, πώς ο Μπαρτζώκας έχει ήδη κατασταλάξει και πιθανότατα (λέω εγώ) έχει προχωρήσει τις επαφές του και με τους 3 ακόμα ξένους παίκτες που περιμένουμε. Έναν άσσο ή κόμπο, ένα 2αρι ή 2-3ρι κι ένα 4αρι ή 4-5ρι.

Πιθανόν, ο ένας απ΄αυτούς να είναι και παλιός του γνώριμος. ;) Ένα χαρτί που μπορεί να εξαργυρώσει ο κόουτς είναι, πολύ καλή άποψη που έχουν για εκείνον πολλοί από τους παίκτες που έχει συνεργαστεί.
Π.χ ο Σίνγκλετον. :P

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Κυρ Ιουν 07, 2020 8:48 pm

Πάντως δεν θα ήταν παράλογο να μετατοπιστεί ο Πριντ στο 5 λογω ηλικίας. Καλύτερο από το να κυνηγάει τα αντίπαλα 4αρια που παίζουν και έξω, προφανώς μπορεί να ποστάρει, μπορεί να σουτάρει ωστε να τραβήξει το αντίπαλο 5 εξω απο την ρακέτα.

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
VanDam99

sophomore
Reactions: 36

Κυρ Ιουν 07, 2020 9:27 pm

Για -όχι και τόσο- παλιά μεγάλη καψούρα, eric the gunner green, δεν νομίζω να γίνεται λόγος στην ΚΑΕ ε; Θα ήταν ιδανικό ταίρι με το Σλούκα πιστεύω, μαζί με Σπανούλη Λάρι, και ένα backup άσσο, στα γκαρντ.

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 07, 2020 10:24 pm

Τώρα που η Ζαλγκίρις πήρε Βεστούρια και Ντίμσα, δεν μας αφήνει τους Γουόκαπ και Γκριγκόνις; :smile:
Και λίγος Θωμάς...

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Κυρ Ιουν 07, 2020 10:46 pm

shtarkws έγραψε:
Πάντως δεν θα ήταν παράλογο να μετατοπιστεί ο Πριντ στο 5 λογω ηλικίας. Καλύτερο από το να κυνηγάει τα αντίπαλα 4αρια που παίζουν και έξω, προφανώς μπορεί να ποστάρει, μπορεί να σουτάρει ωστε να τραβήξει το αντίπαλο 5 εξω απο την ρακέτα.
Καθολου παραλογο δεν ειναι αλλα διαβασα οτι ο μπαρτζωκας θεωρει οτι μπορει να βαζει ταυτοχρονα πριντεζη στο 4 και βεζενκοφ στο 3 και λιγο ξαφνιαστηκα. Θεωρω οτι βεζε στο 3 εχει τελειωσει ως σεναριο. Νομιζω οτι μας τρολαρει ο κοουτς και αλλα λεει και αλλα εννοεί. Μονο που τη φανταζομαι τη πενταδα με πριντεζη στο 4 και βεζε στο 3 γελαω. Κοουτς πες ποιους παικτες εχεις κλεισει και ασε τη πλακα. :rofl: Ειπαμε δε ξερουμε μπασκετ αλλα οχι και ετσι

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιουν 08, 2020 1:08 am

Redfly έγραψε:
Κυρ Ιουν 07, 2020 10:46 pm
shtarkws έγραψε:
Καθολου παραλογο δεν ειναι αλλα διαβασα οτι ο μπαρτζωκας θεωρει οτι μπορει να βαζει ταυτοχρονα πριντεζη στο 4 και βεζενκοφ στο 3 και λιγο ξαφνιαστηκα. Θεωρω οτι βεζε στο 3 εχει τελειωσει ως σεναριο. Νομιζω οτι μας τρολαρει ο κοουτς και αλλα λεει και αλλα εννοεί. Μονο που τη φανταζομαι τη πενταδα με πριντεζη στο 4 και βεζε στο 3 γελαω. Κοουτς πες ποιους παικτες εχεις κλεισει και ασε τη πλακα. :rofl: Ειπαμε δε ξερουμε μπασκετ αλλα οχι και ετσι
τον ρωταγαν απο βουλγαρικο μεσο γενικα για τον σασα,και σε καποια φαση τον ρωτησαν αν μπορει να συνυρπαξουν μαζι με πρι..ε πιο πολυ ευγενικα νομιζω απαντησε ,αν τυχον και παιξει για λιγο στο 3 ο βεζε δεν νομιζω οτι θα τον βαλει μαζι με πρι αν δεν εχει τραυματιστει το αλλο 4ρι μας.

Ο πρι οποτε εχει παιξει 5 μια χαρα τα εχει παει,ο σφαιρο το εκανε αρκετα για να βαζει 5ελληνες μεσα,αν ο μαρτιν μας βγει τζουφιος διολου απιθανο να τον βλεπουμε αρκετα και εκει.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιουν 08, 2020 2:14 am

Εγώ θα παω λίγο κοντρα στο κυμα και θα πω ότι ο ολυμπιακος τελικα θα πρέπει να κρατήσει τον βεζενκοφ. Ποιντ δεν θα χε να παραμείνει παρα μονο σε περίπτωση ερχομού τόσο του σλουκα οσο και του Νικ κατι που δεν ειχε εξαρχής βασιμες ελπιδες.

Πρέπει να σκεφτούμε πως ο ολυμπιακος του χρονου θα ναι χωρις τους 2 αρχηγούς του Σπανούλη και πριντεζη .

Οπως και με τον κονιαρη έτσι και με τον σασα θα βόλευε αρκετα να δωθούν δανεικοί. Γιατι απο του χρονου αυτοί οι 2 μαζί με σλουκα , Παπανικολάου και λαρετζακη θα αποτελούν τον βασικό ελληνικό κορμό σας. Το πιθανότερο επίσης είναι να παίζετε και Α1 , οποτε τουλάχιστον 6 ελληνες θα χρειαζεστε σίγουρα κι το να εχετε ελληνες που δεν μπορουν να προσφερουν και συναμα περισσότερους ξένους που αν δεν παίζουν στην α1 δεν θα βρισκουν ρόλο δεν θα ναι βοηθητικό.

Τον ΒΧ δεν τον πιστεύω καθολου , ήταν ταλενταρα καποτε , δεν δούλεψε το σώμα του καθολου , δυστυχως ειναι κι εύθραυστος από άποψη τραυματισμών +του ότι δεν έχει καθόλου μπασκετικό θρασος.. δεν τον βλέπω για πανω απο 12ο παίχτη.

Θα μου πειτε εχετε και τον νικολαιδη και τον ματζουκα (μαλλον??) , αλλα ουτε αυτοί είναι για σταθερό χρόνο στην ομαδα , σταδιακα θα βρουν το ρολο τους . Συνεπως ενας παιχτης με την εμπειρία του σασα και σαυτή την ηλικια μάλιστα θα βοηθούσε πολύ.

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Ιουν 08, 2020 9:45 am

Aπό Τουρκία μεριά ακούγεται πάντως ότι οι παράγοντες της Φενέρ τα έχουν ψιλοπάρει με τον Σλούκα (κυρίως με τον μάνατζερ του..)....
Μην το δένετε κόμπο ότι ο Σλούκι θα παίζει στο Σεφ του χρόνου.. :oops:

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Δευ Ιουν 08, 2020 9:59 am

john wick έγραψε:
Aπό Τουρκία μεριά ακούγεται πάντως ότι οι παράγοντες της Φενέρ τα έχουν ψιλοπάρει με τον Σλούκα (κυρίως με τον μάνατζερ του..)....
Οκ τα έχουν ψιλοπάρει κι ίσως το καθυστερήσουν, αλλά χρήματα να τον πληρώσουν θα βρουν? Γιατί μιλάνε για μείωση μπάτζετ και δε νομίζω πως θέλουν σε παίκτη με τον οποίο τα έχουν "πάρει" να δώσουν άλλα 2Μ του χρόνου + τα φετινά χρωστούμενα. Πολλά μου φαίνονται.

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Ιουν 08, 2020 10:13 am

RipCity έγραψε:
john wick έγραψε:
Οκ τα έχουν ψιλοπάρει κι ίσως το καθυστερήσουν, αλλά χρήματα να τον πληρώσουν θα βρουν? Γιατί μιλάνε για μείωση μπάτζετ και δε νομίζω πως θέλουν σε παίκτη με τον οποίο τα έχουν "πάρει" να δώσουν άλλα 2Μ του χρόνου + τα φετινά χρωστούμενα. Πολλά μου φαίνονται.

το πιο απλό (αυτό που ακούγεται δλδ) είναι ότι για Ολυμπιακό θα ζητήσουν buy out... :oops:
Επαναλαμβάνω δεν το παίζω insider , μου το έστειλε χθες σε μνμ παιδί που μιλάει με Τουρκία με αντίστοιχους φιλάθλους...
Μπορεί και να λέω μαλακίες.

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Δευ Ιουν 08, 2020 10:55 am

john wick έγραψε:
Δευ Ιουν 08, 2020 10:13 am
RipCity έγραψε:
john wick έγραψε:

το πιο απλό (αυτό που ακούγεται δλδ) είναι ότι για Ολυμπιακό θα ζητήσουν buy out... :oops:
Επαναλαμβάνω δεν το παίζω insider , μου το έστειλε χθες σε μνμ παιδί που μιλάει με Τουρκία με αντίστοιχους φιλάθλους...
Μπορεί και να λέω μαλακίες.
Κι εγώ δεν ξέρω κάτι παραπάνω, αλλά με βάση τα δεδομένα είναι παρόμοια περίπτωση με Καλάθη. Κι ο Παναθηναικός θα μπορούσε να ζητήσει buyout αλλά όταν ξέρουν ότι δε μπορείς να κρατήσεις έναν παίκτη πολύ δύσκολα θα βρεις κάποιον να σε πληρώσει κιόλας. Αν ο Σλούκας πει πάω μόνο Ολυμπιακό τότε τα χέρια της Φενέρ είναι δεμένα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 08, 2020 11:02 am

Toυ σλουκα του χρωστανε 4 μηνιατικα..μπορει να φυγει και να τους παει στα δικαστηρια να τα παρει οπως το εκανε και σε μας ο τουπαν η ο μακισικ στην γαλατα,απλα προτιμαει να μην γινει ολο αυτο και να βρουνε λυση χωρις δικαστηρια.

Επισης του χρονου ειναι να του δωσουν 2μυρια που ετσι οπως εχει παει η λιρα τους ειναι κατι σαν 3,5εκ ευρω(καπου ειχα δει ακριβως το ποσο αλλα δεν το θυμαμαι),οποτε αν τους πει ωραια μενω πανω στο συμβολαιο να δω πως θα του τα δωσουν ..

Αν ο σλουκας θελει να ρθει ,99% θα ρθει..

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Δευ Ιουν 08, 2020 7:07 pm

Προσωπικα δεν δενω τιποτα κομπο. Αγγελοπουλοι ειναι αυτοι, απο την μια δινουν σε Σλουκα-Καλαθη απο 1,8 το χρονο, γιατι ειναι Ελληνες και ελληνικος κορμος και ελληνικη ψυχη και δεσιμο με φιλαθλους και ο τροπος μας κτλ κτλ, απο την αλλη μπορουν να σου πουν 1,8 και για τους 3 περιφερειακους. Και να βγουν οι αρδ και να ξεκινησουν τα, δεν υπαρχουν διαθεσιμοι κοντοι και η αρμανι που δινει λεφτα κοιταει τον... παντερ (ασχετα οτι θα εχει 3 φορες το μπατζετ μας) ,η εποχη με παχες αγγελαδες και τους πελεκανους να παιρνουν 700 χιλ ως 12οι παικτες τελειωσαν, οι αφοι δεν πληρωνουν υπεραξιες, ο μπαρτζωκας αυτους ηθελε γιατι τους ειχε κυκλωσει απο τα εφηβικα τους χρονια οταν ακομη προπονουσε ο ιδιος το Μαρουσι και να τα in coach B we trust και να τα ο μπαρτζωκας εχει ματι και ξερει κτλ κτλ. Αγγελοπουλοι ειναι αυτοι ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει.

0
Μέχρι φέτος
redhunter

sophomore
Reactions: 27
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιουν 08, 2020 11:46 pm

Δεν γινεται να ζητησουν buy out στη φενερ.Σε μια τετοια περιπτωση μπορει να πει ο Σλουκας ενταξει πληρωστε τα χρωστουμενα και μενω εδω και τη νεα σεζον που ειναι να μου δωσετε 2.000.000 ευρω.Αυτο σημαινει καταστροφη για τους Τουρκους δεν μπορουν να σηκωσουν τετοιο συμβολαιο.Αν ο Σλουκας κανει εναν καλο διακανονισμο για τα χρωστουμενα και δεν τους βαλει το μαχαιρι στο λαιμο να τα παρει αμεσα θα πουν και ευχαριστω οι τουρκοι.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”