Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6597
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Απρ 16, 2025 3:47 pm

Ο πετρουσεφ με τις δηλώσεις που κάνει συνέχεια πάει γυρεύοντας να πουλάει πατατάκια στις κερκίδες του χρόνου ..είναι το ίδιο προκλητικός οπως εκείνο το ματς με την εφες που έμενε πίσω και δεν έτρεχε καν

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1838
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 16, 2025 4:03 pm

shaq7 έγραψε:
Ο πετρουσεφ με τις δηλώσεις που κάνει συνέχεια πάει γυρεύοντας να πουλάει πατατάκια στις κερκίδες του χρόνου ..είναι το ίδιο προκλητικός οπως εκείνο το ματς με την εφες που έμενε πίσω και δεν έτρεχε καν
Τι δήλωσε πάλι?

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Απρ 16, 2025 4:06 pm

golitog7 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Τι δήλωσε πάλι?
Τιποτα καινουριο. Οτι δεν πολυψηνεται να ερθει να κανει τα ρεπα του Σασενκο και τον χαμαλη του.

"Ελπιζω να ειμαι και του χρονου εδω" ειπε βασικα.

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 939
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 16, 2025 4:30 pm

Δεν είναι η ώρα ούτε για μεταγραφές ούτε για Πετρουσεφ! Πρώτα θα τελειώσει η σεζόν και μετά θα παρθούν οι αποφάσεις. Μιλάμε για κομβικό δίμηνο...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Απρ 16, 2025 4:36 pm

reignman έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Τι δήλωσε πάλι?
Τιποτα καινουριο. Οτι δεν πολυψηνεται να ερθει να κανει τα ρεπα του Σασενκο και τον χαμαλη του.

Ξεχασες το ''γιατι οχι?'' Δεν του χει πει ενας οτι εχει συμβολαιο και ΑΝ θελει ο ολυμπιακος δεν παει πουθενα?Την προηγουμενη βδομαδα κατι ελεγε οτι οι οπαδοι του παο ξερουν μπασκετ..η κατι τετοιο..

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2439
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Ο Πετρουσεφ δήλωσε πως ο Ερυθρός του χρόνου πρέπει να κρατήσει τον ίδιο κορμό, να κάνει μικρές αλλαγές και του χρόνου θα πάει ψηλά. Ελπιζει να βρίσκεται και του χρόνου στην ομάδα δήλωσε. Δεν μου φαίνονται προκλητικές οι δηλώσεις του, απλώς είπε το προφανές, ότι δεν θέλει να κάνει τα ρεπά του Σάσα και θέλει να μείνει στην ομάδα που βρίσκεται. Που ειναι το κακό?

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Τετ Απρ 16, 2025 4:37 pm

shaq7 έγραψε:
reignman έγραψε:

Ξεχασες το ''γιατι οχι?'' Δεν του χει πει ενας οτι εχει συμβολαιο και ΑΝ θελει ο ολυμπιακος δεν παει πουθενα?Την προηγουμενη βδομαδα κατι ελεγε οτι οι οπαδοι του παο ξερουν μπασκετ..η κατι τετοιο..
Ρε τον αλήτη...

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Απρ 16, 2025 4:38 pm

shaq7 έγραψε:
reignman έγραψε:

Μανατζερ εχει τον νταβα ολης της Ευρωπης. Δεν τον νοιαζει.

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796

Τετ Απρ 16, 2025 4:42 pm

Αν ο παίχτης δεν θέλει να παίξει σε μια ομάδα δεν τον κρατάς. Ζημιά θα είναι όπως και να χει. Κριμα που έφτασαν εκεί τα πράγματα, γιατί είναι παιχταράς.

2
2 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 568

Τετ Απρ 16, 2025 4:49 pm

Στο μυαλο του Μπαρτζωκα σιγουρα υπαρχει χωρος για Πετρουσεφ, ο οποιος θα παρει χρονο στο 4 (μετατοπιζοντας τον Πιτερς στο 3) αλλα και στο 5 σε καταστασεις σμολ μπολ η σε τραυματισμους ψηλων.
Οι τραυματισμοι ειναι μεσα στο παιχνιδι ενω οσο παιρναν τα χρονια και αυξανονται οι ομαδες αυξανονται και οι αγωνες...

Το τι θελει ο Πετρουσεφ το ξερουμε, το τι θα γινει ομως θα εξαρτηθει κι απο αλλους παραγοντες, οπως πχ το ποσα λεφτα θα παρει ο Ολυμπιακος στον οποιον ΑΝΗΚΕΙ ο παιχτης.
Φετος πιαστηκε κοροιδο ο Ολυμπιακος γιατι δανεισε εναν παιχταρα και μετα αγοραζε ταγαρια (Μενσα) ενω ηξερε οτι οι 2 ψηλοι του ειναι επιρρεπεις σε τραυματισμους.

Πολλα θα εξαρτηθουν επισης κι απο τπ τελειωμα της σεζον για τους Πειραιωτες.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι με την ληξη της σεζον ο Πετρουσεφ εχει συμβολαιο με τον Ολυμπιακο για του χρονου και δε ξερω αν υπαρχει και οψιον για μετα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Απρ 16, 2025 4:52 pm

JohnnyPao έγραψε:
Ο Πετρουσεφ δήλωσε πως ο Ερυθρός του χρόνου πρέπει να κρατήσει τον ίδιο κορμό, να κάνει μικρές αλλαγές και του χρόνου θα πάει ψηλά. Ελπιζει να βρίσκεται και του χρόνου στην ομάδα δήλωσε. Δεν μου φαίνονται προκλητικές οι δηλώσεις του, απλώς είπε το προφανές, ότι δεν θέλει να κάνει τα ρεπά του Σάσα και θέλει να μείνει στην ομάδα που βρίσκεται. Που ειναι το κακό?
εγραψες ολες τις δηλωσεις εκτος απο το προκλητικο κομματι..Τις βαζω ολοκληρες..
«Μένει πικρία… Χάσαμε πολλά παιχνίδια που μπορούσαμε να κερδίσουμε, αν είχαμε κερδίσει ένα από αυτά θα ήμασταν στα playoffs, εκεί όπου πιστεύω πως ανήκουμε. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και ελπίζω αρκετοί παίκτες να μείνουν ενωμένοι, ώστε να μεταφέρουμε αυτή την εμπειρία στην επόμενη σεζόν. Ελπίζω να είμαι εδώ, γιατί όχι»;

Ποιος παικτης που εχει παει δανεικος με απειλες δεν σκεφτεται εναν λογο γιατι να μην ειναι και του χρονου στον ερυθρο..ποιος θα αποφασισει?αυτος?Απο τον ολυμπιακο του χουν πει οτι τον υπολογιζουν για το μελλον και απλα του καναν την χαρη για αυτην την χρονια.

0
JohnnyPao

champion

Τετ Απρ 16, 2025 4:53 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Απρ 15, 2025 8:40 pm
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Απρ 15, 2025 5:53 pm

Αν έρθει ο Σορτς τότε θα πρέπει να φύγει ο Γκος, εκτός κι αν τον μετατρέψετε σε κόμπο 2αρι ξαφνικά και χωρέσουν και οι 2. Δεν χωράνε σε μια ομάδα πάνω από 4 ποιοτικά γκαρντ. Ο ένας είναι ο Φουρνιε, ο άλλος είναι ο Γουοκαπ, ο τρίτος όπως φαίνεται είναι ο Λι, ψάχνετε τον 4ο (όχι αναγκαστικά 4ο σε ιεραρχία), αυτός θα είναι είτε ο Έβανς, είτε ο Γκος, είτε κάποιος άλλος. 5ος γκαρντ θα είναι ο Ντόρσεϊ και 6ος ο Μιτρου Λογκ.

Στο "3" θα έχετε για βασικο τον Γουορντ, από πίσω τον Παπανικολάου και σαν τρίτο τον Λαρεντζάκη. Σε three guard lineups θα βλέπουμε εκεί και τον Φουρνιε. Δεν χωράει ο Μακισικ εννοείται.

Στους ψηλούς θα έχετε Σάσα, Πιτερς, Φαλ, Ράιτ και ψάχνετε έναν ακόμη αντι του Μιλουτινοφ, μάλλον τον Οτουρου. 6ος ψηλός λογικά ο Σπαρταλης.

Σύνολο 15 παίχτες, 8 ξένοι και 7 Έλληνες.
Αποκλειεται να παμε με 15παικτες και μονο 8 ξενους..πολυ πιθανον ουτε ο παο,εδω θα μαστε..Φετος με 17 ευρωλιγκατους και δεν συμπληρωναμε 12δες..Του χρονου θελουν να αυξησουν τα ματς και να προσθεσουν διαβολοβδομαδες.

Τον γκος κομπο δυαρι τον ειχαμε οσο επαιζε ο γουοκαπ..οποτε διπλα στον σορτς για αμυντικη παρουσια ειναι φοβερη λυση,για επιθετικη δεν ξερω,ισως δεν ταιριαζουν.
Ο γουοκαπ αν ειναι να κανει χειρουργειο στην μεση υποθετω θα τον υπολογιζουν για 4ο5ο γκαρντ.

Ο μονος λογος που πιστευω θα φυγει ο μακισικ ειναι επειδη λενε οτι θελουμε να ριξουμε το μ,ο ηλικιας..αλλιως καθε καλοκαιρι εμεις τον διωχνουμε και αυτος ειναι βασικουρα απο πλει οφ και μετα(ελπιζω οχι και φετος)
Αν ξεκινήσετε με 15 παίχτες το καλοκαίρι, θα φτάσετε τους 20 μεχρι το τέλος της σεζόν. Και μετά αναρωτιέσαι γιατί θα προκύπτουν νέοι Πετρουσεφ. Πάμε για χρονιά με σαλαρι καπ και ήδη έχετε για ΕΚΤΟ (6ο!) γκαρντ τον Ντόρσεϊ που του δίνετε 1,5 εκατ τον χρόνο. Λες να είναι οκ οι αφοί με το να πληρώνουν 5 εκατ σε φόρο πολυτελείας? Δεν υπάρχουν αυτά...

Δεν υπάρχει ομαδα που ξεκινάει με ροστερ άνω των 15 παιχτών, μόνο οι τουρκικές που δεν έχουν καθόλου ποιοτικούς γηγενείς. Άλλο αν μέσα στη χρονιά πάρεις παίχτες επειδή συνέβησαν τραυματισμοί.

Δηλαδή αν σου έλεγα εγώ ότι θέλω Σορτς στον ΠΑΟ, από πίσω Σλουκα και για 3ο ασο τον Λορενζο επειδή η χρονιά είναι μεγάλη θα σου φαινόταν λογικό? Και στο "3" θέλω βασικό τον Οσμαν, από πίσω Γκριγκονις, για τρίτο τον Ρογκαβόπουλο και τέταρτο τον Παπαπέτρου έτσι για να είμαστε safe. Στα σεντερ επειδή πάθαμε και μάθαμε απτον τραυματισμο του Λεσσορ, θέλω από πίσω του Ομερ και Γκαμπριελ και Παπαγιάννη, γιατί χωρίς 4 σεντερ δεν πάμε πουθενά!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Απρ 16, 2025 5:00 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Απρ 16, 2025 4:53 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Απρ 15, 2025 8:40 pm

Αν ξεκινήσετε με 15 παίχτες το καλοκαίρι, θα φτάσετε τους 20 μεχρι το τέλος της σεζόν. Και μετά αναρωτιέσαι γιατί θα προκύπτουν νέοι Πετρουσεφ. Πάμε για χρονιά με σαλαρι καπ και ήδη έχετε για ΕΚΤΟ (6ο!) γκαρντ τον Ντόρσεϊ που του δίνετε 1,5 εκατ τον χρόνο. Λες να είναι οκ οι αφοί με το να πληρώνουν 5 εκατ σε φόρο πολυτελείας? Δεν υπάρχουν αυτά...

Δεν υπάρχει ομαδα που ξεκινάει με ροστερ άνω των 15 παιχτών, μόνο οι τουρκικές που δεν έχουν καθόλου ποιοτικούς γηγενείς. Άλλο αν μέσα στη χρονιά πάρεις παίχτες επειδή συνέβησαν τραυματισμοί.

Δηλαδή αν σου έλεγα εγώ ότι θέλω Σορτς στον ΠΑΟ, από πίσω Σλουκα και για 3ο ασο τον Λορενζο επειδή η χρονιά είναι μεγάλη θα σου φαινόταν λογικό? Και στο "3" θέλω βασικό τον Οσμαν, από πίσω Γκριγκονις, για τρίτο τον Ρογκαβόπουλο και τέταρτο τον Παπαπέτρου έτσι για να είμαστε safe. Στα σεντερ επειδή πάθαμε και μάθαμε απτον τραυματισμο του Λεσσορ, θέλω από πίσω του Ομερ και Γκαμπριελ και Παπαγιάννη, γιατί χωρίς 4 σεντερ δεν πάμε πουθενά!
ο πετρουσεφ αν ειχε μεινει τελικα θα επαιζε παραπανω αποτι στον ερυθρο..Ποιο το νοημα δηλαδη να ψαχνεις μεσα στην χρονια παικτες που δεν υπαρχουν απο το να τους εχεις απο το καλοκαιρι.Φετος αρκετοι λεγατε δεν χωρανε μιλου φαλ ραιτ και παιζουμε ολη την χρονια με τον πιτερς..καλα πηγε αυτο..

Οι τραυματισμοι θα ρθουν,του χρονου θα αυξησουν τις διαβολοβδομαδες..εγω παντως που εχω ακουσει μπαρτζωκας αταμαν ιτουδης εχουν πει οτι τα ροστερ θα αυξηθουν και αλλο γιατι δεν βγαινει..Οποτε εσυ μπορεις να εχεις την αποψη σου αλλα στο τελος τα ροστερ θα αυξηθουν και αλλο.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1291

Τετ Απρ 16, 2025 5:15 pm

Εγω θυμαμαι να λεω οτι ολοι οι καλοι χωρανε το καλοκαιρι και ειναι μεγαλη η χρονια και εφαγα και αρκετο κραξιμο. Τελικα μαλλον ολοι οι καλοι χωρανε , φτανει να ειναι καλοι γιατι ο μητρου λονγκ για παραδειγμα δεν καταλαβα γιατι εμεινε φετος περα απο τις προπονησεις ή γιατι αποκτηθηκε ο Μενσα. Τωρα ο Πετρουσεφ προφανως χωραει και ευκολα μπορει να ειναι και πρωταγωνιστης. Απλα αν δεν θελει δεν θα πρεπει να θελουμε εμεις 10 φορες. Και αυτο ισχυει για καθε παικτη. Φυσικα αν παρουμε την Ευρωλιγκα εγω αν ημουν στην θεση του θα εκλαιγα μονος σε μια γωνια. Εφυγε για να παιζει κυριως ως τεσσερι καινεπαιζε κυριως πενταρι ενω στον Ολυμπιακο ισως και να ηταν και βασικος και θα μπορουσε να ειναι πρωταθλητης ενω τωρα δεν θα ειναι καν στα πλει οφ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Απρ 16, 2025 5:24 pm

Το θεμα του πετρουσεφ ειναι οτι δεν δειχνει να χει κινητρο..περσι με το που ακουστηκε για σασα ειπε εφυγα,τωρα θελει να ξαναμεινει σε ομαδα που δεν παει ουτε πλει οφς χωρις καν να εχει ακουσει τι ρολο του δινουμε..Δηλαδη αν του πει ο μπαρτζωκας θα σαι το πρωτο 5ρι και το 2ο 4ρι θα πει οχι?Με τι δικαιολογια? 25χρ ειναι εντωμεταξυ αλλα η συμπεριφορα του ειναι σαν παλαιμαχου που απλα θελει να συπληρωσει ενσημα..καλυτερα πρωτος στο χωριο.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”