Προφανώς κανείς δε γνωρίζει πραγματικά νούμερα. Ίσως κάποιοι γνωρίζουν λίγο παραπάνω.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 03, 2025 8:43 pmΔεκτά όλα, αλλά δεν νομίζω ότι είναι πολύ βοηθητικό για οποιαδήποτε κοντό να μην πιστεύουμε όσα βγαίνουν προς τα έξω από τα σάιτ και τους επαγγελματίες ρεπόρτερ, επειδή μπορεί αυτό που λένε να μην μας αρέσει και να μην μας φαίνεται λογικό... Αλλάζουμε τη πραγματικότητα δηλαδή μέχρι να είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Εκτός και αν τελικά το sdna δεν ειναι προπαγανδιστικο σάιτ και γράφει την αλήθεια για το συμβόλαιο του Ντοντα Χολ. Ειδάλλως να πούμε πως και το buy out του Καραγιαννιδη είναι παράλογο, άρα μάλλον δεν ισχύει, και ότι έμεινε ο Λαρεντζάκης δεν μου φαίνεται λογικό οπότε ίσως έχουν χαλαρει τη σελίδα της ΚΑΕ και είναι ψεύτικο το ποστ περί ανανέωσης.. Και στον παο εμείς να λέμε πως τα λεφτά που δώσαμε για Ρογκα είναι υπερβολικά, μάλλον δεν είναι το πραγματικό νούμερο και ότι ο Βαλασιουνας συμφώνησε με 2 εκατομμύρια όχι με 4.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 02, 2025 4:43 pmΣτο μυαλο μου η φαση ειναι ξεκαθαρη..Η ομαδα εξαρχης εχει αποφασισει οτι θα παει με τον εβανς βασικο..ο μισιτς ποτε δεν ηταν στο πλανο αλλα ουτε εχουμε να τον πληρωσουμε κιολας..οι παικτες που κοιταμε ολοι κανουν μαξ 1.5εκ..δεν ειναι τυχαιο οτι πηγαν στο σαμερ λιγκ και προσπαθησαν να παρουν τον γκαρσια..Η προταση που του καναν ηταν 1.3δολαρια εντωμεταξυ και οχι το αστειο 2.3 που γραφτηκε.
οπως ουτε για τον χολ στεκει το 1.3..πολυ λιγοτερα θα πηρε ..απλα δεν θελουν να γκρινιαζει ο κοσμος που δεν ξοδευουμε πολλα για μεταγραφες και τα φουσκωνουν σαν του σικμα..αμα υπολογισετε και το μπατζετ που χουμε τωρα περναει το περσινο ηδη και θελουμε αλλους 2 παικτες.
Το να κοροϊδεύεις μια πηγη ενημέρωσης από τη μια και από την άλλη να χρησιμοποιείς το ρεπορτάζ της για να υποστηρίξεις το αφήγημα σου σίγουρα δεν είναι μια σκεπτόμενη στάση.
Είναι πολύ φυσικό λοιπόν κάποιος να αμφισβητεί δεδομένα όπως τα 500 χιλιάρικα buy out σε έναν παίκτη με μηδενικές περγαμηνές που τον παραχωρείς δανεικό ενώ ταυτόχρονα δίνεις buy out 600-700 χιλιάρικα σε καταξιωμένο παίκτη euroleague. ταυτόχρονα τα 2,3 εκ προσφορά σε παίκτη που έκλεισε 2way συμβόλαιο με 500 χιλιάρικα προφανώς μόνο γέλιο προκαλούν και για αυτόν που τα πιστεύει , για αυτόν που τα διαδίδει και για αυτόν παρερμηνεύει τις αναφορές/διαδόσεις.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο