Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1143
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- montechristo
- Reactions: 1880
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
- montechristo
- Reactions: 1880
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Πες μου, κατά τη γνώμη σου, ποιόν δεν ανανεώνεις και ποιόν διώχνεις σπάζοντας το συμβόλαιο (οπότε το κόστος απόκτησης νέου ανεβαίνει).kite26 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 10:55 amΤεράστια αναβάθμιση στο αγωνιστικό κομμάτι με αυτούς τους δύο. Μακάρι, τι να πω, σκόρδα.
Η ομάδα χρειάζεται να αποκτήσει κυνικότητα, δηλαδή να καθαρίζει ευκολότερα τα παιχνίδια. Σε αυτό σίγουρα θα βοηθήσει η απόκτηση παικτών με αξιόπιστο μακρινό σουτ και ταχύτητα.
1
1

- golitog7
- Reactions: 1827
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σίγουρα τον Βιλντοζα και ίσως και τον Ντορσει αν δεν κάνει καλό finish. Προφανώς θα κοστίσει το σπάσιμο συμβολαίων αλλά όταν κάνεις λαλακιες πρέπει να πληρώσεις για να τις διορθώσεις.montechristo έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 11:54 amΠες μου, κατά τη γνώμη σου, ποιόν δεν ανανεώνεις και ποιόν διώχνεις σπάζοντας το συμβόλαιο (οπότε το κόστος απόκτησης νέου ανεβαίνει).kite26 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 10:55 amΤεράστια αναβάθμιση στο αγωνιστικό κομμάτι με αυτούς τους δύο. Μακάρι, τι να πω, σκόρδα.
Η ομάδα χρειάζεται να αποκτήσει κυνικότητα, δηλαδή να καθαρίζει ευκολότερα τα παιχνίδια. Σε αυτό σίγουρα θα βοηθήσει η απόκτηση παικτών με αξιόπιστο μακρινό σουτ και ταχύτητα.
3
3

Ναι,για αυτό ο Βεζενκοφ στα 25 έπαιρνε 600 χιλιάρικα σε ομάδα Ευρωλίγκας, έπαιζε 10 λεπτά και έλεγε και ευχαριστώ....Neobasketikos25 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 17, 2025 12:33 amΠαιδάκι 25 ετών που μετά από καλό κολλέγιο στις ΗΠΑ παίζει σε επίπεδο euroleague και μάλιστα με ανοδική πορεία στην ίδια χρονιά, κομβικο ρολο στην εθνική κλπ, νομίζω οτι είναι άστοχος όρος.
Ο Βεζενκοφ στην ίδια ηλικία πάντως δεν είχε κάνει περισσότερα πράγματα (αποτυχημένα περάσματα από παντού με εξαίρεση τον Άρη και Ολυμπιακό.
Γενικά ο πετρουσεφ έχει αρκετό potential και σίγουρα θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο τα επόμενα χρόνια.
Ο Σλουκας πήρε καλύτερη προσφορά και κίνητρο μην τα ξαναλέμε.
Το θέμα Σπανουλη αντιστοιχως έχει και αυτό εξαντληθεί.
Όλα αυτά που αναφέρεις δείχνουν το Potential του Φίλιπ που εννοείται πως είναι μεγάλο. Η πραγματικότητα ποια είναι; Ότι μόλις πέρυσι έκανε την πρώτη του σεζόν σε ομάδα επιπέδου φ4. Στην εθνική έπαιξε επίσης πρώτη φορά πέρυσι σαν βασικό μέλος.
Η συμπεριφορά του έδειξε φαινομενικα αθλητή που νιώθει πως δικαιούται χρόνο συμμετοχής απλά βάση ταλέντου η ονοματος. Αυτό είναι φυσικό να χτυπάει άσχημα στο περισσότερους ουδέτερους ή μη. Δεν νομίζω ότι του χρεώθηκε κάτι παραπάνω.
Από τις δηλώσεις του τωρα φαίνεται ότι όντως θέλει να μείνει στον ερυθρό αστέρα προς το παρόν και δεν στοχεύσει σε μεταγραφή σε άλλη μεγάλη ομάδα. Αν ισχύει, είναι προς τιμήν του και αξίζει συγχαρητηρίων.
0
- shaq7
- Reactions: 6569
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Καλά ότι ενδιαφερόμαστε για τον σορτς δεν σημαίνει ότι θα παίζει σε μας ..κυριολεκτικά όλη η Ευρωλίγκα θα του κάνει πρόταση ..πάντως επειδή είχε δει συνέντευξη του είχε πει ότι θέλει να πάει σε ομάδα που θα χει στόχο να το πάρει (φυσικά να πάρει και καλά λεφτά) .Το αν θα είναι μόνος κουβαλητής ή θα χει και άλλους δεν τον νοιάζει θεωρεί μπορεί και στα δύο ..
Οπότε κάτι ντουμπαι χαποελ αρμανι κτλ δεν το βλέπω . Οι ομάδες που θα τον ενδιαφέρουν είναι ολυ παο φενερ ρεαλ Μονακό , ίσως ξεχνάω και καμιά ..
Στον παο θα παρα έχει ανταγωνισμό νομίζω ..Ρεάλ πήρε μαλεντον έχει καμπατσο δεν νομίζω να μπορεί να του δώσει 2.5-3.. Οπότε βλέπω να παίζουμε μπάλα με φενερ Μονακό ποιος θα τον πάρει .. Η Μονακό πήρε και τον χιφι ..
Και ο γουορντ είναι περιζήτητος.. Δεν είναι εύκολη περίπτωση
Οπότε κάτι ντουμπαι χαποελ αρμανι κτλ δεν το βλέπω . Οι ομάδες που θα τον ενδιαφέρουν είναι ολυ παο φενερ ρεαλ Μονακό , ίσως ξεχνάω και καμιά ..
Στον παο θα παρα έχει ανταγωνισμό νομίζω ..Ρεάλ πήρε μαλεντον έχει καμπατσο δεν νομίζω να μπορεί να του δώσει 2.5-3.. Οπότε βλέπω να παίζουμε μπάλα με φενερ Μονακό ποιος θα τον πάρει .. Η Μονακό πήρε και τον χιφι ..
0
- Airman
- Reactions: 837
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
shaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 12:12 pmΚαλά ότι ενδιαφερόμαστε για τον σορτς δεν σημαίνει ότι θα παίζει σε μας ..κυριολεκτικά όλη η Ευρωλίγκα θα του κάνει πρόταση ..πάντως επειδή είχε δει συνέντευξη του είχε πει ότι θέλει να πάει σε ομάδα που θα χει στόχο να το πάρει (φυσικά να πάρει και καλά λεφτά) .Το αν θα είναι μόνος κουβαλητής ή θα χει και άλλους δεν τον νοιάζει θεωρεί μπορεί και στα δύο ..
Νομίζω ότι ο ΠΑΟ, σε περίπτωση που ο Μπράουν δεν κλείσει καλά τη σεζόν και αποχωρήσει, θα κινηθεί για την περίπτωσή του Σορτς. Ο ανταγωνισμός που θεωρείς ότι θα έχει δεν είναι τόσο μεγάλος. Ο Σλούκας νομίζω ότι ξεκάθαρα θα έρχεται από τον πάγκο πλέον, έχοντας τον ρόλο του να διορθώνει ανορθογραφίες, να βοηθά με την εμπειρία του κτλ, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι αυτός ο μαέστρος, καθότι η χρονιά μεγάλη και επίπονη και ο ίδιος αν και εξαιρετικός για την ηλικία του και πραγματικά πολύ επιδραστικός για την ηλικία του, δεν είναι στην πρώτη νιότη. Αν λοιπόν αποχωρήσει ο Μπράουν, ο ΠΑΟ σίγουρα θα κινηθεί για οργανωτή περισσότερο και όχι τόσο για 2άρι καθότι εκεί υπάρχει ο Ναν και μπορεί να καλύψει εύκολα και ο Γκραντ αν χρειαστεί που είναι πιο πασπαρτού.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Airman την Παρ Απρ 18, 2025 12:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 226
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μην τα βαφετε μαύρα
. Ο Σορτς δεν νομίζω να έλθει στον Παναθηναϊκό για να έχουμε 2 τοπ βιολια. Θα γίνει μπέρδεμα.
By the way Ολυμπιακός με βάση τους αριθμούς είναι ήδη σούπερ στις ασσιστ και πολύ καλούς αριθμούς στα σουτ.
Υστερεί μονο στα ριμπάουντ, κλεψίματα, τάπες. Με Ward και αν κάτσει του Oturu θα είναι τοπ.
Αν ο Evans είναι υγιής δεν χρειάζεστε κανένα Shorts.
By the way Ολυμπιακός με βάση τους αριθμούς είναι ήδη σούπερ στις ασσιστ και πολύ καλούς αριθμούς στα σουτ.
Υστερεί μονο στα ριμπάουντ, κλεψίματα, τάπες. Με Ward και αν κάτσει του Oturu θα είναι τοπ.
3
3

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Κάτσε ρε σύ πως δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός ..εγώ σου λέω να πέσει ο Σλούκας στα 18λ μ.ο..αν και φαντάσου στα κρίσιμα να μην παίζει καθόλου κατά πόσο θα συμφωνεί με αυτό ..Airman έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 12:28 pm
Νομίζω ότι ο ΠΑΟ, σε περίπτωση που ο Μπράουν δεν κλείσει καλά τη σεζόν και αποχωρήσει, θα κινηθεί για την περίπτωσή του Σορτς. Ο ανταγωνισμός που θεωρείς ότι θα έχει δεν είναι τόσο μεγάλος. Ο Σλούκας νομίζω ότι ξεκάθαρα θα έρχεται από τον πάγκο πλέον, έχοντας τον ρόλο του να διορθώνει ανορθογραφίες, να βοηθά με την εμπειρία του κτλ, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι αυτός ο μαέστρος, καθότι η χρονιά μεγάλη και επίπονη και ο ίδιος αν και εξαιρετικός για την ηλικία του και πραγματικά πολύ επιδραστικός για την ηλικία του, δεν είναι στην πρώτη νιότη. Αν λοιπόν αποχωρήσει ο Μπράουν, ο ΠΑΟ σίγουρα θα κινηθεί για οργανωτή περισσότερο και όχι τόσο για 2άρι καθότι εκεί υπάρχει ο Ναν και μπορεί να καλύψει εύκολα και ο Γκραντ αν χρειαστεί που είναι πιο πασπαρτού.
Έχεις τον ναν που παίζει 30λ βρέξει χιονίσει και τον γκραντ που παίζει 25 ακατέβατα ..Ένας παίκτης με στατους mvp δεν μπαίνει εύκολα εκεί μέσα
Αν βάλουμε και ότι για μπραουν θα δώσετε κανα εκατομμύριο αποζημίωση, ο ναν από 2,5 4,5 , ο λεσορ πήρε τα διπλά και ο οσμαν αύξηση .. Ε το καμπανάκι του καπ βαράει που θα χωρέσουν αλλά 2,5-3;
Ότι ο παο τον θέλει είναι σίγουρο , αν μπορεί να τον χωρέσει είναι άλλο θέμα .. εμένα μου φαίνεται πως όχι
0
- coach blue
- Reactions: 1363
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειχε πει ο Γιαννακης σε μια συνεντευξη οτι τα χρονια που επαιζε υπηρχαν πολλες περιπτωσεις αμερικανων ψηλων οι οποιοι δεν επαιζαν αμυνα για να ειναι κοντα στην ρακετα να γραφουν ριμπαουντ .Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 9:08 amΔιαφωνώ με τον Reignman και στο θέμα των ριμπάουντ. Και στο θέμα για το αν είναι διεκδικήσιμα η όχι και στο θέμα πόσο καλός ριμπάουντερ είναι.georbap έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 2:08 am
Όσο και αν διαφωνούμε στο πως οροματιζόμαστε το ρόστερ, δεν θα κρίνω τις επιλογές σου γιατί σέβομαι ότι έχεις την δική σου οπτική.
Παρόλα αυτά νομίζω ότι είσαι λίγο , να το πω ευγενικά , υπερβολικός με τον Σάσα.
Την σεζόν 14-15 σε ηλικία 19 ετών ήταν πρώτος σκόρερ στην Basketleague με μέσο όρο 16.8π και δεύτερος ριμπάουντερ με μ.ο 7.3 ριμπάουντ. Μήπως και τότε έπαιζε όλος ο ΑΡΗΣ για τον ετερόφωτο Βεζένκοφ;
Οι αριθμοί του στην Εθνική με μετριότατους συμπαίκτες πως δικαιολογούνται;
Μόνο στο αμυντικό σκέλος με βρίσκεις σύμφωνο.
Ο Βεζένκοφ πλήρωσε την λάθος επιλογή και την λάθος εποχή όταν έπεσε στο τότε "νεκροταφείο" παικτών της Μπαρτσελόνα και έφερε την καριέρα του πολύ πίσω , γιατί κατά τα άλλα ήταν και είναι μακράν από τους πιο ταλαντούχους Ευρωπαίους παίκτες που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια.
Τονίζω ξανά ότι δεν κρίνω το γεγονός πως θα προτιμούσες ένα ρόστερ χωρίς τον Σάσα , γιατί αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό και το δέχομαι.
Η άποψη όμως ότι σε άλλη ομάδα δεν θα είχε αυτή την ψευτοδυναμική όπως είπες, είναι τελείως αυθαίρετη και επ αυτής τοποθετούμαι.
Πιστεύω ότι το ποσοτο΄των contested rembound δεν διαφέρει σημαντικά από άλλων παικτών με υψηλό αριθμό ριμπάουντ αλλά δεν έχω στατιστικά να το υποστηρίξω.
Και είτε είναι είτε δεν είναι contested, τα ριμπάουντ είναι και θέμα αντίληψης και τοποθέτησεων, γιατί έχει ο Σάσα πολλά ριμπάουντ και όχι κάποιος άλλος, και δεν μιλάμε για την φετινή χρονιά μόνο.
Ας παμε λοιπον στην περιπτωση του βεζενκοφ . Τα περισσοτερα ριμπαουντ ειναι αμυντικα , κυριως στην κλοουζ αουτ αμυνα οπου αντι να ειναι κοντα στον αντιπαλο κλεινει μεσα για το ριμπαουντ . Πολλες οι περιπτωσεις που τελικα εφτανε η μπαλα στον παικτη του και ετρεχε ο σασα απο 4 μετρα αποσταση να δυσκολεψει το σουτ .
Οσο για τα επιθετικα ριμπαουντ εκμεταλλευεται αριστα οτι μετα απο αλλαγες ειναι με κοντο παικτη οποτε ακομα κι αν δεν φτασει η μπαλα στα χερια του να εκτελεσει εχει πλεονεκτημα για το ριμπαουντ .
Επισης επειδη ειναι εξπερ στο να χτυπαει την αμυνα οταν δινει βοηθειες βρισκεται συχνα με τα γνωστα του κοψιματα μονος με το καλαθι για ενα ευκολο ριμπαουντ .
Του δινουμε λοιπον οτι εχει υψηλο μπασκετικο iq .
Το μπασκετ βεβαια παιζεται και στις δυο πλευρες του παρκε .
Αν θελετε να μιλησουμε για την αμυνα μπορουμε καποια αλλη στιγμη .
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος coach blue την Παρ Απρ 18, 2025 1:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Καλά στα ριμπάουντ υστερούμε γιατί παίζουμε με τον Πίτερς 5ρι τόσο καιρό .. Ο μιλου λύνει το θέμα του ριμπάουντ .. ο φαλ όχι τόσο παρόλο το ύψος του , αλλά από Πίτερς σίγουρα καλύτεροςEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 12:55 pmΜην τα βαφετε μαύρα. Ο Σορτς δεν νομίζω να έλθει στον Παναθηναϊκό για να έχουμε 2 τοπ βιολια. Θα γίνει μπέρδεμα.
Κλεψίματα και άμυνες λείπει ο γουοκαπ ..
Συμφωνώ πάντως με τους παίκτες που λες .. σορτς γουορντ οτουρου και κλείσαμε .Σωστο και αυτο με Έβανς αλλά δύσκολα να είναι καλά
1
1

- Airman
- Reactions: 837
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
shaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 12:56 pmΚάτσε ρε σύ πως δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός ..εγώ σου λέω να πέσει ο Σλούκας στα 18λ μ.ο..αν και φαντάσου στα κρίσιμα να μην παίζει καθόλου κατά πόσο θα συμφωνεί με αυτό ..Airman έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 12:28 pm
Έχεις τον ναν που παίζει 30λ βρέξει χιονίσει και τον γκραντ που παίζει 25 ακατέβατα ..Ένας παίκτης με στατους mvp δεν μπαίνει εύκολα εκεί μέσα
Αν βάλουμε και ότι για μπραουν θα δώσετε κανα εκατομμύριο αποζημίωση, ο ναν από 2,5 4,5 , ο λεσορ πήρε τα διπλά και ο οσμαν αύξηση .. Ε το καμπανάκι του καπ βαράει που θα χωρέσουν αλλά 2,5-3;
Ότι ο παο τον θέλει είναι σίγουρο , αν μπορεί να τον χωρέσει είναι άλλο θέμα .. εμένα μου φαίνεται πως όχι
Πρώτον κάθε ομάδα δικαιούται να εξαιρέσει 2 παίχτες από την προσμέτρηση στο σάλαρι, συνεπώς ο ένας εξ' αυτων θα είναι ο Ναν και τα 4,5 που αναφέρεις. Το ίδιο πρόβλημα που περιγράφεις πιθανότατα να έχουν όλες οι ομάδες για παίχτες τύπου Σορτς, Μισιτς που θέλουν να πληρωθούν.
Οσον αφορά τα λεπτά τώρα, ο Σλούκας καλώς ή κακώς είναι 35+... Για την ηλικία του είναι επιδραστικότερος στο παιχνίδι από ό,τι ήταν σπουδαία γκαρντ στο παρελθόν, αλλά σαφέστατα δεν γίνεται να βασιστείς πάνω του για χοντρά λεπτά. Πέραν αυτού ο κόουτς συχνά πυκνά επενδύει σε τριπλέτα γκαρντ και δεύτερον δες πόσους τραυματισμούς έχω σαν ομάδα φέτος. Αν πχ ξεκινούσα την χρονιά με Λεσόρ, Γκέμπριελ και Γιουρτσεβέν στο 5, θα λέγαμε υπερβολή, θα λέγαμε πως θα χωρέσουν κτλ, να όμως που είναι απαραίτητοι. Ο Παο σε περίπτωση που φύγει ο Μπράουν, θα κινηθεί για οργανωτή και μάλιστα καλό. Δεν βγαίνει αλλιώς.
0
-
- Reactions: 754
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι εκνευριστικό αυτό που κάνει ο Σάσα στην άμυνα. Πιστεύω ότι και εγώ αν έπαιζα γκάρντ και ξεκίναγα drive προς την ρακέτα θα του έβαζα lay up. 9/10 φορές δεν κάνει καν προσπάθεια να κόψει τον επιτιθέμενο, απλά παίζει άμυνα με τα μάτια. Δεν τον θυμόμουν τόσο κακό στην πρώτη του θητεία, δεν είναι τυχαίο που δεν έπιασε στο NBA.coach blue έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 12:56 pmΕιχε πει ο Γιαννακης σε μια συνεντευξη οτι τα χρονια που επαιζε υπηρχαν πολλες περιπτωσεις αμερικανων ψηλων οι οποιοι δεν επαιζαν αμυνα για να ειναι κοντα στην ρακετα να γραφουν ριμπαουντ .Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 9:08 am
Διαφωνώ με τον Reignman και στο θέμα των ριμπάουντ. Και στο θέμα για το αν είναι διεκδικήσιμα η όχι και στο θέμα πόσο καλός ριμπάουντερ είναι.
Πιστεύω ότι το ποσοτο΄των contested rembound δεν διαφέρει σημαντικά από άλλων παικτών με υψηλό αριθμό ριμπάουντ αλλά δεν έχω στατιστικά να το υποστηρίξω.
Και είτε είναι είτε δεν είναι contested, τα ριμπάουντ είναι και θέμα αντίληψης και τοποθέτησεων, γιατί έχει ο Σάσα πολλά ριμπάουντ και όχι κάποιος άλλος, και δεν μιλάμε για την φετινή χρονιά μόνο.
Ας παμε λοιπον στην περιπτωση του βεζενκοφ . Τα περισσοτερα ριμπαουντ ειναι αμυντικα , κυριως στην κλοουζ αουτ αμυνα οπου αντι να ειναι κοντα στον αντιπαλο κλεινει μεσα για το ριμπαουντ . Πολλες οι περιπτωσεις που τελικα εφτανε η μπαλα στον παικτη του και ετρεχε ο σασα απο 4 μετρα αποσταση να δυσκολεψει το σουτ .
Οσο για τα επιθετικα ριμπαουντ εκμεταλλευεται ασιστα οτι μετα απο αλλαγες ειναι με κοντο παικτη οποτε ακομα κι αν δεν φτασει η μπαλα στα χερια του να εκτελεσει εχει πλεονεκτημα για το ριμπαουντ .
Επισης επειδη ειναι εξπερ στο να χτυπαει την αμυνα οταν δινει βοηθειες βρισκεται συχνα με τα γνωστα του κοψιματα μονος με το καλαθι για ενα ευκολο ριμπαουντ .
Του δινουμε λοιπον οτι εχει υψηλο μπασκετικο iq .
Το μπασκετ βεβαια παιζεται και στις δυο πλευρες του παρκε .
Αν θελετε να μιλησουμε για την αμυνα μπορουμε καποια αλλη στιγμη .
Από την άλλη αυτά που κάνει στην επίθεση για τεσσάρι ειναι από άλλο πλανήτη..Λέτε ότι είναι ετερόφωτος, αλλά στην εθνική Βουλγαρίας μόνος του δημιουργούσε για τον εαυτό του. Θεωρώ ότι μπορεί να κάνει και τα δυο, απλά στο σύστημα της ομάδας εκμεταλλεύεται στο έπακρο την μότιον. Και στον ΠΑΟ τα ίδια όργια θα έκανε, απλά με άλλον τρόπο.
Γενικά πάντα κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Είναι ελάχιστοι οι παιχτες που έχουν two way χαρακτήρα, είναι το ίδιο αποδοτικοί και στις δυο άκρες του παρκέ. Απλά για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους: όπως ο Πετρούσεφ χρειάζεται δίπλα του John Brown και Μπολομποι για να αποδώσει, έτσι και ο Σάσα χρειάζεται ένα αθλητικό τριάρι και ένα αθλητικό πεντάρι, να καλύπτουν τις αδυναμίες του. Δίπλα σε Μίλου και Σακ τριάρι τον ξεγύμνωνεις τελείως.
0