Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Αύγ 04, 2025 9:30 am

shaq7 έγραψε:
Κυρ Αύγ 03, 2025 10:00 pm
μεχρι στιγμης παντως εχουν κλεισει στην ευρωπη ενα σορο παικτες ολων των ειδων αλλα και τιμων..λονι γκραχαμ μποστον κτλ..Μην κανουν κανα αστειο να πουν ηταν στενη η αγορα και δεν υπαρχουν παικτες..θελω να δω που θα βρουν καλυτερο παικτη απο λονι και μποστον..μακαρι δηλαδη αλλα μπας και δεν παρουμε καν παικτη στο τελος και κοροιδευομαστε..
Αυτό το αστείο με την στενότητα της αγοράς έχει καταρριφθεί σαν χάρτινος πύργος. Κάποτε έλεγες ότι κυνηγούσαμε τον τάδε, αλλά δεν ήθελε να έρθει Ευρώπη. Τώρα από ότι φαίνεται έρχονται οι NBAers με το τσουβάλι.

Μόνο αν δεν πάρουμε κανέναν παίκτη το καταλαβαίνω. Αν πάει τέλος Αυγούστου και φέρουν τον νέο Μπραζτεικις ή φέρουν κάναν Φόρεστ, τότε θα πάω έξω από την ΚΑΕ να τους γιαουρτώσω.

Θα είναι τρελό φιάσκο να φέρουμε κάποιο σαπάκι, όταν όλο το καλοκαίρι κυκλοφορούσαν όλοι αυτοί ελεύθεροι.

Έτσι όπως τα έχουν κάνει φέτος θα κριθούν πάρα πολύ αυστηρά για την επιλογή που θα κάνουν.

Christofis

allstar
Reactions:

Εγω παντως εχω μπερδευτει παρα πολυ φετος.

1. Κινηθηκαμε για Μπαμπ( το εχουν πει ολοι οι ρεπορερς.

2. Ψαχτηκαμε για Κορντινιε(το δηλωσε προσφατα και ο Ουρμπονας για τους απιστους)

3. Κινηθηκαμε για Μισιτς(Για εκεινους που ακομη δεν το πιστευουν το εχει δηλωσει και ο προεδρος της Χαποελ οτι πηραμε παίκτη που ηθελε ο Ολυμπιακος και η Φενερ)

4. Ρωτησαμε για Φρανσισκο( το εγραψαν ολοι)

5. Ψαχτηκαμε για καθε λογης γκαρντ-φοργουορντ απο ΝΒΑ , summer league, G league.

Ολοι διαφορετικα χαρακτηριστικα αλλα τις τρεις καλυτερς περιπτωσεις που ειναι και φτηνες απο οτι φαινεται δεν τις κυνηγησαμε( Χαιλαντ, Μποστον, Χειζ).

Απο οτι φαινεται δεν θα παρουμε αλλον παικτη πριν την εναρξη της προετοιμασιας. Παντως υπηρξαν καλες περιπτωσεις παικτων με προποπτικη παρόλο που η αγορα ηταν στεγνη για ποιοτικους παικτες που θα κανουν αμεσα τη διαφορα. Κριμα που μαλλον θα μεινουμε με τα αποφαγια

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Αύγ 04, 2025 9:47 am

Dimmitz έγραψε:
Δευ Αύγ 04, 2025 9:22 am
JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Αύγ 03, 2025 10:44 pm

Οκ, πολύ "βολικός" τρόπος σκέψης για να δικαιολογεί ο καθένας την ομάδα του και να βγάζει τα κακώς κείμενα στο απυρόβλητο. Δεν θα τον υιοθετησω όμως, μπορώ να συζητώ με βάση ότι μαζεύεται και οχι με βάση τι μου φαίνεται λογικό ή τι θα ήθελα να συμβαίνει.

ΥΓ. Οκ ήττα του οσφπ που έχασε τον Μποστον, αλλά δεν είναι και Ναν, μπορεί να τους βγει Μπανγκο. Θα θέλει χρονο για να πιάσει.
Τι ήττα ρε μεγάλε; Ήττα ήταν ο Βαλαντσιούνας που φέρατε για ιατρικά. Για Μπόστον από που προκύπτει ότι ενδιαφερθήκαμε;
Που κολλάει ο Βαλασιουνας στο τοπικ σας πάλι? Πες μου την επόμενη φορά και για τον Τζαμπαρι Πάρκερ που έχασε η Μπαρτσα, :). Εσύ στο μεταξύ πιο κατω το αποκαλείς φιάσκο, όχι απλά ήττα (εκτός αν δεν πάρετε καθόλου παίχτη). Μάλιστα. Περίεργα μας τα λες. :peace:

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Αύγ 04, 2025 10:20 am

JohnnyPao έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Δευ Αύγ 04, 2025 9:22 am

Τι ήττα ρε μεγάλε; Ήττα ήταν ο Βαλαντσιούνας που φέρατε για ιατρικά. Για Μπόστον από που προκύπτει ότι ενδιαφερθήκαμε;
Που κολλάει ο Βαλασιουνας στο τοπικ σας πάλι? Πες μου την επόμενη φορά και για τον Τζαμπαρι Πάρκερ που έχασε η Μπαρτσα, :). Εσύ στο μεταξύ πιο κατω το αποκαλείς φιάσκο, όχι απλά ήττα (εκτός αν δεν πάρετε καθόλου παίχτη). Μάλιστα. Περίεργα μας τα λες. :peace:
Εσύ μας τα λες περίεργα! Πας να πλασάρεις ως ήττα κάτι που δεν ισχύει. Ούτε στο σδνα να δούλευες!

Ο ορισμός της ήττας είναι η περίπτωση Βαλαντσιούνας, γι αυτό την αναφερω.

Φιάσκο αποκάλεσα το σενάριο που ενώ κυκλοφορούν όλοι αυτοί οι παικταράδες ελεύθεροι, μας φέρουν παίκτη τύπου Φόρεστ από Ευρωπαϊκή αγορά, επειδή τάχα μου δεν βρήκαμε κάτι καλύτερο.

Καμία σχέση δλδ με αυτό που λες εσύ.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Αύγ 04, 2025 10:42 am

Dimmitz έγραψε:
Δευ Αύγ 04, 2025 10:20 am
JohnnyPao έγραψε:

Εσύ μας τα λες περίεργα! Πας να πλασάρεις ως ήττα κάτι που δεν ισχύει. Ούτε στο σδνα να δούλευες!

Ο ορισμός της ήττας είναι η περίπτωση Βαλαντσιούνας, γι αυτό την αναφερω.

Φιάσκο αποκάλεσα το σενάριο που ενώ κυκλοφορούν όλοι αυτοί οι παικταράδες ελεύθεροι, μας φέρουν παίκτη τύπου Φόρεστ από Ευρωπαϊκή αγορά, επειδή τάχα μου δεν βρήκαμε κάτι καλύτερο.

Καμία σχέση δλδ με αυτό που λες εσύ.
Το κάνω επίτηδες για να σαμποτάρω τους Αγγελοπουλους, Κοτζιά με λένε στο επίθετο, είναι ξάδερφος μου ο Τόλης.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Αύγ 04, 2025 11:05 am

Christofis έγραψε:

2. Ψαχτηκαμε για Κορντινιε(το δηλωσε προσφατα και ο Ουρμπονας για τους απιστους)

3. Κινηθηκαμε για Μισιτς(Για εκεινους που ακομη δεν το πιστευουν το εχει δηλωσει και ο προεδρος της Χαποελ οτι πηραμε παίκτη που ηθελε ο Ολυμπιακος και η Φενερ)

5. Ψαχτηκαμε για καθε λογης γκαρντ-φοργουορντ απο ΝΒΑ , summer league, G league.

Ολοι διαφορετικα χαρακτηριστικα αλλα τις τρεις καλυτερς περιπτωσεις που ειναι και φτηνες απο οτι φαινεται δεν τις κυνηγησαμε( Χαιλαντ, Μποστον, Χειζ).

Απο οτι φαινεται δεν θα παρουμε αλλον παικτη πριν την εναρξη της προετοιμασιας. Παντως υπηρξαν καλες περιπτωσεις παικτων με προποπτικη παρόλο που η αγορα ηταν στεγνη για ποιοτικους παικτες που θα κανουν αμεσα τη διαφορα. Κριμα που μαλλον θα μεινουμε με τα αποφαγια
θεωρητικα εφυγαν οι γκος βιλντοζα και στην θεση τους θα εχετε εβανς και αναβαθμισμενο ντορσει δηλαδη εσωτερικες μεταγραφες αλλα πιστευω οτι εναν ακομα στα γκαρντ θα παρετε

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Αύγ 04, 2025 11:06 am

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Αύγ 04, 2025 10:42 am

Το κάνω επίτηδες για να σαμποτάρω τους Αγγελοπουλους, Κοτζιά με λένε στο επίθετο, είναι ξάδερφος μου ο Τόλης.
ολο το σδνα στο φορουμ γραφει :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Αύγ 04, 2025 11:29 am

τουλουμπα έγραψε:
Christofis έγραψε:

θεωρητικα εφυγαν οι γκος βιλντοζα και στην θεση τους θα εχετε εβανς και αναβαθμισμενο ντορσει δηλαδη εσωτερικες μεταγραφες αλλα πιστευω οτι εναν ακομα στα γκαρντ θα παρετε
Συμφωνώ και εγώ σ αυτό που λες. Πιστεύω στα γκαρντ θα μείνουμε αρχικά έτσι και αν έχω καταλάβει καλά ψάχνουμε έναν play making wing.
Για τους φίλους πιο πάνω που λένε για φιάσκο κτλ δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει. Μερικοί μάλιστα αραδιάζουνε πάικτες για τους οποίους ενδιαφερθήκαμε και λένε το είπανε οι ρεπόρτες, οι ρεπόρτες δλδ που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Εγώ απ όσο ξέρω η ομάδα δεν είπε ποτέ για κανέναν παίκτη ότι ενδιαφέρεται, όλοι υποθέσεις κάνουν. Μάλιστα βγαίνουν κάθε μέρα υποτιθέμενοι παίκτες με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Είναι ξεκάθαρο: ή η ΚΑΕ τρολλάρει τα τσιράκια και τους ινσάιντερς και σπάνε πλάκα ή κανείς δεν έχει ιδέα για τίποτα και πετάνε όλοι ένα άκυρο όνομα μπας και τους κάτσει. Τσάμπα είναι άλλωστε.
Φαντάζομαι είναι λίγο δύσκολο ένας προπονητής αυτού του επιπέδου να μην ξέρει τι θέλει, άσχετα αν κατά τη γνώμη μας είναι σωστή ή όχι η επιλογή του.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Αύγ 04, 2025 11:39 am

τουλουμπα έγραψε:
Βασικά ο Έβανς στην θέση του Γκος, ο Λι στην θέση του Βιλντόζα, ο Γουόρντ στην θέση του Μακκίσικ. ο Χολ στην θέση του Φαλ και ο Κώστας στην θέση του Ράιτ.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Αύγ 04, 2025 11:46 am

Conan1982 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Βασικά ο Έβανς στην θέση του Γκος, ο Λι στην θέση του Βιλντόζα, ο Γουόρντ στην θέση του Μακκίσικ. ο Χολ στην θέση του Φαλ και ο Κώστας στην θέση του Ράιτ.
Όπως είναι το ρόστερ ερχομός κάποιου άλλου που θα παίρνει σοβαρά λεπτά, αν υποθέσουμε ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι υγιείς ακόμα και αν ο Έβανς δεν είναι ο παλιός του εαυτός αλλά ένας παίκτης των 15-20 λεπτών, βγαίνει μόνο αν φύγει ο Λι ή δεχθεί να έχει τον ρόλο του Μήτρου Λόνγκ.

Οπότε καταλαβαίνω γιατί δεν καίγονται για παίκτη και θα κάνουν κίνηση μόνο αν βρουν κάτι να κάνει τικ σε όλα τα κουτάκια. Εφόσον πάντα θεωρούν ότι ο Έβανς θα επιστρέψει στο 100%.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

golitog7 έγραψε:
Δευ Αύγ 04, 2025 11:29 am

Συμφωνώ και εγώ σ αυτό που λες. Πιστεύω στα γκαρντ θα μείνουμε αρχικά έτσι και αν έχω καταλάβει καλά ψάχνουμε έναν play making wing.
Για τους φίλους πιο πάνω που λένε για φιάσκο κτλ δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει. Μερικοί μάλιστα αραδιάζουνε πάικτες για τους οποίους ενδιαφερθήκαμε και λένε το είπανε οι ρεπόρτες, οι ρεπόρτες δλδ που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Εγώ απ όσο ξέρω η ομάδα δεν είπε ποτέ για κανέναν παίκτη ότι ενδιαφέρεται, όλοι υποθέσεις κάνουν. Μάλιστα βγαίνουν κάθε μέρα υποτιθέμενοι παίκτες με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Είναι ξεκάθαρο: ή η ΚΑΕ τρολλάρει τα τσιράκια και τους ινσάιντερς και σπάνε πλάκα ή κανείς δεν έχει ιδέα για τίποτα και πετάνε όλοι ένα άκυρο όνομα μπας και τους κάτσει. Τσάμπα είναι άλλωστε.
Φαντάζομαι είναι λίγο δύσκολο ένας προπονητής αυτού του επιπέδου να μην ξέρει τι θέλει, άσχετα αν κατά τη γνώμη μας είναι σωστή ή όχι η επιλογή του.
εχεις δει πολλες φορες ομαδες να βγαζουν επισημες ανακοινωσεις και να λενε μας ενδιαφερει ο ταδε παιχτης?

σωστα κανενας δημοσιογραφος ουτε στην ελλαδα ουτε στο εξωτερικο δεν ξερει τι του γινεται ολα ειναι κρυφα σχετικα με τις μεταγραφες αλλα τα γνωριζουν μονο ο μακης7 ο πορτολεονεφορεβερ και ο νικοςθρυλαρα των σοσιαλ :welcome:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Αύγ 04, 2025 11:48 am

pan24 έγραψε:

Οπότε καταλαβαίνω γιατί δεν καίγονται για παίκτη και θα κάνουν κίνηση μόνο αν βρουν κάτι να κάνει τικ σε όλα τα κουτάκια. Εφόσον πάντα θεωρούν ότι ο Έβανς θα επιστρέψει στο 100%.
τον εβανς εφοσον δεν τον εδιωξαν αλλα του ενεργοποιησαν την οψιον τον υπολογιζουν σαν τον λιντινγκ γκαρντ
δεν τον εχουν για να παιζει 10λεπτα

παντως πιστευω οτι στο ροστερ τους εναν ακομα κοντος χωραει

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Αύγ 04, 2025 12:22 pm

τουλουμπα έγραψε:
Christofis έγραψε:

Πολυ σωστα το λες. Ουτως η αλλως εγω ειμαι ο πρωτος που σας ειπα οτι ο εβανς ειναι καλα σωματικα και ελπιζω να ξεπερασει το ψυχολογικο κομματι που τον ταλανισε περσι στο τελος της σεζον.

Ο εβανς στη θεση του Γκος και ο Λι στη θεση του βιλντοζα. Ο ντορσει καβαλλα στο αλογο ειδικα αν κανει καλο ευρωπαικο. Ο φουρνιε χωρις την απραξια ενος ετους ουσιαστικα και ενα χρονο ηδη στην ομαδα. Ο γουορντ στη θεση του κανενα, τον παπανικολαου και τον Μακκισικ χωρις να υπαρχει αναγκη να φορτσαρουν ειμαστε θεωρητικα αναβαθμισμενοι σε συγκριση με περυσι.
Απλα επειδη υπαρχουν πολλα πιστευω εναν γκαρντ θα τον παρουμε. Απλα οταν δεν παιρνεις σορτς μαλεντον εντουαρντς που βγηκαν στην αγορα, Μισιτς, εξουμ, Ντινγουιντι που ειναι τοπ παικτες, Λονι, Μιλτον, Γκρειχαμ που ειναι ηταν παικταραδες στο ΝΒΑ ε περιμενεις τουλαχιστον 1 παικτη με προοπτικη να τον κανεις εσυ μαγκα. Ε οι καλυτεροι ειναι ο Χειζ, ο Μποστον και ο Χαιλαντ. Ε οταν ακουγεται οτι αυτοι κλεινουν αλλου με ποσα στα λεφτα που μπορεις να διαθεσεις ε οσο να ναι δεν μπορω να αντιληφθω γιατι πρεπει να περιμενουμε. Αν δεν υπηρχαν αυτοι οκ να περιμενεις οκτωμβριο κανενα κοψιμο . Αυτο δεν καταλαβαινω. Τι ψαχνουν;

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Αύγ 04, 2025 12:37 pm

pan24 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Όπως είναι το ρόστερ ερχομός κάποιου άλλου που θα παίρνει σοβαρά λεπτά, αν υποθέσουμε ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι υγιείς ακόμα και αν ο Έβανς δεν είναι ο παλιός του εαυτός αλλά ένας παίκτης των 15-20 λεπτών, βγαίνει μόνο αν φύγει ο Λι ή δεχθεί να έχει τον ρόλο του Μήτρου Λόνγκ.

Αυτό λέει η λογική, αυτήν την στιγμή ποσοτικά είμαστε εντάξει, ίσως και ποιοτικά. Δεν παίρνουμε παίκτη μόνο για να πάρουμε, (Μπραζντέικις) δεν καιγόμαστε, θα πρέπει να βρεθεί ένας παίκτης που να θεωρηθεί ότι μας ανεβάζει επίπεδο και μπορούμε να τον καλύψουμε οικονομικά, επίσης ερωτηματικό πόσο είναι αυτό.

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Αύγ 04, 2025 2:15 pm

Conan1982 έγραψε:
Δευ Αύγ 04, 2025 12:37 pm
pan24 έγραψε:

Αυτό λέει η λογική, αυτήν την στιγμή ποσοτικά είμαστε εντάξει, ίσως και ποιοτικά. Δεν παίρνουμε παίκτη μόνο για να πάρουμε, (Μπραζντέικις) δεν καιγόμαστε, θα πρέπει να βρεθεί ένας παίκτης που να θεωρηθεί ότι μας ανεβάζει επίπεδο και μπορούμε να τον καλύψουμε οικονομικά, επίσης ερωτηματικό πόσο είναι αυτό.
Ο μποστον και ο Χειζ ειναι τετοιοι. Ο δευτερος ειδικα ειναι και ευρωπαιος. Δεν ξερω τι καλυτερο σε οικονομικο πλαισιο μπορουμε να βρουμε

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”