Να κάνει τα ρεπά του Χουάντσο ή του Λεσόρ? Αν δεν βρίσκει χρόνο και ρόλο σε μας με την αποχώρηση Μιλουτίνοφ θα βρει στον Παο που οι δύο αυτές θέσεις είναι μπετόν αρμέ για τα επόμενα 3-4 χρόνια? Επίσης δεν θεωρώ ότι έχει και τις καλύτερες σχέσεις με Αταμάν αν θυμάμαι καλά δημοσιεύματα από την εποχή της κοινής τους παρουσίας σε Εφες. Εν πάσει περιπτώσει όλα γίνονται αλλά πιο πιθανή φαντάζει η παραμονή του στον Αστέρα ή ακόμα και καμιά Ρεάλ.melagis έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 1:50 pmΧρόνια πολλά Χριστός Ανέστη σε ολον τον κοσμο με υγεία......
Στα μπασκετικα μας τώρα.....
Όλα μα όλα θα κριθούν από την κατάκτηση ή μη της Ευρωλιγκα....
Τυχόν μη κατάκτηση θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλα τα μετωπα( προπονητή, παικτες)
Αν και η συμπεριφορά του Πετρουσεφ απέναντι στον Ολυμπιακο για εμένα είναι λάθος, καλώς ή κακώς ή ομάδα έχει τον παίκτη για ένα χρόνο στη διάθεσή της με συμβόλαιο....
Αυτό μας δίνει την άνεση χρόνου το καλοκαίρι να κάνουμε 1 ειλικρινή διάλογο με τα εξής 2 δεδομένα :
Φέρνει πρόταση με buy out και αποχωρεί....
Ή
Επέκταση συμβολαίου 4ετή με αυξημένες αποδοχές για να του δείξεις ότι τον υπολογίζεις πραγματικά....
Αν δεν δεχτεί, να πάει όπου θέλει....
Εγώ προβλέπω πάντως ότι το καλοκαίρι του 2026 θα πάει στους απέναντι......
Μακάρι να βγω ψεύτης...
Είναι ταλέντο και θα τον ήθελα.....
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- golitog7
- Reactions: 1725
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- kite26
- Reactions: 1002
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν τίθεται θέμα επιστροφής. Αν σε μια σχέση με μια γυναίκα ραγίσει το γυαλί, το μόνο που έχει να κάνεις είναι να προχωρήσεις. Φταις δε φταις, ό,τι και να έγινε ψηλά το κεφάλι, περπατάς και δε γυρίζεις πίσω. Ο χρόνος θα απαλύνει τις βαθιές πληγές, κάνοντας τη δουλειά του. Για γυναίκα μιλάμε, άρα με τον Πετρούσεφ πιο εύκολο είναι. Ας το ξεπεράσουμε και ας κοιτάξουμε μπροστά, κάνοντας πέρα τα what if. Πληγώθηκα κι εγώ με τον παικταρά, αλλά τι να κάνουμε τώρα...
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 70
- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
1
SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Απρ 21, 2025 3:16 pmKraftf παρακαλώ όχι χαρακτηρισμούς και προσωπικές κόντρες με άλλα μέλη.
Μιλήστε μπασκετικά.
Κ. διαχειριστά να ζητήσω καταρχάς συγγνώμη για το αν το ύφος μου ήταν επιθετικό προς κάποιον ή χρησιμοποίησα τυχόν προσωπικές εκφράσεις.
Δε βλέπω πάντως την ίδια ευαισθησία προς όλα τα μέλη.
Η δογματική προσέγγιση των θεμάτων και η απόλυτη έκφραση είναι η αιτία που εκτραχύνεται ο λόγος καμιά φορά.
Κατά τη γνώμη μου καλό θα είναι οι προειδοποιήσεις να στέλνονται ισοτροπικά, τουλάχιστον δημοσίως.
1
1

- Jimmyrogue84
- Reactions: 520
- Προειδοποιήσεις:
0
Παίκτη Πετρούσεβ τον ξεχνάμε απλά κι ωραία....melagis έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 1:50 pmΧρόνια πολλά Χριστός Ανέστη σε ολον τον κοσμο με υγεία......
Στα μπασκετικα μας τώρα.....
Όλα μα όλα θα κριθούν από την κατάκτηση ή μη της Ευρωλιγκα....
Τυχόν μη κατάκτηση θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλα τα μετωπα( προπονητή, παικτες)
Αν και η συμπεριφορά του Πετρουσεφ απέναντι στον Ολυμπιακο για εμένα είναι λάθος, καλώς ή κακώς ή ομάδα έχει τον παίκτη για ένα χρόνο στη διάθεσή της με συμβόλαιο....
Αυτό μας δίνει την άνεση χρόνου το καλοκαίρι να κάνουμε 1 ειλικρινή διάλογο με τα εξής 2 δεδομένα :
Φέρνει πρόταση με buy out και αποχωρεί....
Ή
Επέκταση συμβολαίου 4ετή με αυξημένες αποδοχές για να του δείξεις ότι τον υπολογίζεις πραγματικά....
Αν δεν δεχτεί, να πάει όπου θέλει....
Εγώ προβλέπω πάντως ότι το καλοκαίρι του 2026 θα πάει στους απέναντι......
Μακάρι να βγω ψεύτης...
Είναι ταλέντο και θα τον ήθελα.....
Όταν διατυμπανίζεις ότι θες ΝΒΑ με κάθε κόστος ή ότι θα έμενες και Ερυθρό Αστέρα σημαίνει είτε ότι είσαι ανώριμο χαζοχαρούμενο που δεν θυμάσαι ότι έχεις ακόμα 1 χρόνο συμβόλαιο με Ολυμπιακό, ή ότι τα λες εσκεμμένα γιατι δε γουστάρεις να γυρίσεις πίσω.
Ε παίκτες που δε γουστάρουν στο καλό να πάνε.
Αυτός είχε ξενερώσει που ρθε ο Σάσα και καλά έκανε, ήθελε χρόνο συμμετοχής.Τώρα αν διώξουν Μιλουτίνοβ και του τάξουν θέση βασικού στο 5 ίσως τον ενδιέφερε η προοπτική.
Ιδανικά το καλύτερο θα ήταν να φύγει ο πρώην παίκτης Φαλ, αλλά δυστυχώς τα σαϊνια του χουν κάνει συμβόλαιο και για του χρόνου, οπότε θα τον φάμε στη μάπα ακόμη 1 έτος.
0
- GK_23
- Reactions: 2552
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλύτερη ανάλυση για το θέμα του Petrusev δεν θα μπορούσε να υπάρξειreignman έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 4:59 amΜπορω να καταλαβω πολυ καλα τη θεση αλλα και τη σταση του Petrusev.
Πηραμε εναν παικτη 23 ετων στα 24, οταν ειμασταν στην 11η θεση στα μεσα της χρονιας καπου 23η-24η αγωνιστικη φεραμε και τον Wright και τους καναμε διδυμο.
Παρεα με Wright στο 4-5 βοηθησαν τοσο να ξεκωλησουν οσο και να σπρωξουν το καρο και να κανουμε ενα ρεκορ 9-1 και κλεισουμε την σεζον στην 5η θεση.
Μολις γυρισαν οι ψηλοι στο τελος της σεζον ειδε τα λεπτα να πεφτουν παλι.
Καπακια το καλοκαιρι και ενω το ροστερ ειναι φαινομενικα κλεισμενο φερνουμε Σασα και ουσιαστικα του λεμε αραξε τωρα στο 5λεπτο 10λεπτο σου και βλεπε ματσακια να μαθαινεις μπασκετακι.
Αρχικα φαινεται ενα παιδι που πιστευει υπερβολικα στον εαυτο του (σε σημειο και λιγο υπερβολικο τουλαχιστον οσον αφορα το ΝΒΑ) και σε αντιθεση με τον Wright εχει και manager ο οποιος ειναι μαφια στην Euroleague, λυνει και δενει.
Φαινεται σε κανεναν πραγματικα (χωρις κοκκινα γυαλια) οτι ειναι ακραιο πως στα 25 του πλεον, θελει να παιζει και οχι να κανει την λινατσα του Σασα ή να καθεται και να παρακαλαει/ελπιζει να τραυματιστουν οι συμπαικτες του ωστε να παιξει σοβαρα λεπτα?
Γιατι οταν τον ψηναμε να ερθει δεν νομιζω να του ειπε κανεις οτι "κοιτα, θα παιζεις κανα 5-10λεπτο ΑΛΛΑ μολις τραυματιζονται Fall και Milu θα παιζεις 20λεπτα στην ιδια 5αδα με Sasha ή Peters και θα τρως το expose της χιλιετιας και θα σε κραζουν ολοι ΑΛΛΑ πρεπει να νιωθεις ευλογημενος για αυτη την μοναδικη ευκαιρια που σου δινεται"?
Ή εχει κανεις την εντυπωση πως εστω οτι εδινε και την ψυχη του και ηταν μαγικος στις προπονησεις... θα ετρωγε λεπτα απο τον Σασα στο 4? Ο Σασα οτι και να γινει θα παιζει 30+ στα νορμαλ παιχνιδια και 35+ σε ολα τα αλλα.
O Τεξανος εχασε 14 παιχνιδια, ο Αργεντινος εχασε καμια 8αρα, αλλα 4 εχασε ο Goss, οι ψηλοι μας και αν εχασαν, 5 ο Fall αλλα ολα τα παιχνιδια τα παιζει με ρημαγμενο το μικρο του δακτυλο και να το πιανει σε καθε φαση, 10 ο Milu και σχεδον ολη τη σεζον ο Wright... Ποσα παιχνιδια και λεπτα επαιξαν οι Dorsey, NML & Mensah?
Μιλαμε για μια χρονια με πολλους τραυματισμους και παρολα αυτα καποιοι παιχτες δεν εβλεπαν παρκε και συνεχιζαμε να ταλαιπωρουμε εξτρα τους αλλους. Παιδια και αποπαιδια? Μπορει... αλλωστε ακουγεται συχνα αυτη η φραση τα τελευταια 2-3 χρονια.
Οταν λοιπον εχεις δει ολα αυτα και ταυτοχρονα ακους οτι "εα μωε τωα... η χρονια ειναι μεγαλη, θα σου δωθουν ευκαιριες (αν σακατευτει κανεις, ΙΣΩΣ) και πρεπει να ειναι μεγαλα τα ροστερ και χρονος υπαρχει για ολους...
Εγω προσωπικα δεν θα ηθελα να μεινω και ισως αν μπει αυτο σε συνδιασμο με οσα ειχαμε κουβεντιασει οταν γινοταν το ψηστηρι για να υπογραψω και τελικα δεν ειχαν σχεση με οσα εγιναν τοτε πιθανολογω πως δεν θα ηθελα και καμια σχεση με το club in general.
Απο το καλοκαιρι λοιπον πηραμε και οι 2 την αποφαση μας και συνεχιζουμε.

Θα προσθέσω μόνο πως ο Ολυμπιακός τον Φεβρουάριο του 2024 ανανέωσε τον Peters, με κλειστό διετές συμβόλαιο συνολικής αξίας 2,5 μυρίων, έως και το καλοκαίρι του 2026. Δεν γνωρίζουμε αν εκείνη την εποχή υπήρχε ήδη επικοινωνία με το Vezenkov σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του. Αν όμως υπήρχε και η υπόθεση Vezenkov δουλευόταν ήδη, τότε η πρόωρη ανανέωση του Peters σημαίνει ότι ποτέ δεν υπήρξε κάποιο μακροπρόθεσμο πλάνο αξιοποίησης του Petrusev.
Με αρκετή σιγουριά μπορούμε πλέον να πούμε ότι και οι τρεις χειμερινές μεταγραφές της περσινής σεζόν, Μήτρου-Long, Petrusev και Wright, ήταν περισσότερο διοικητικές κινήσεις παρά επιλογές του προπονητή. Τα όσα ακολούθησαν αποδεικνύουν ότι ο Μπαρτζώκας δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα "ζεστός" για κανέναν από τους τρεις αυτούς παίκτες.
Τον Μάρτιο του 2024, ο Fall υπέγραψε κλειστό τριετές συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027. Η φετινή είναι η πρώτη χρονιά του τριετούς συμβολαίου του, επομένως θα είναι στην ομάδα όχι για άλλο 1 έτος αλλά για ακόμα 2 έτη.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 9:24 amΙδανικά το καλύτερο θα ήταν να φύγει ο πρώην παίκτης Φαλ, αλλά δυστυχώς τα σαϊνια του χουν κάνει συμβόλαιο και για του χρόνου, οπότε θα τον φάμε στη μάπα ακόμη 1 έτος.
2
2

- reignman
- Reactions: 2921
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 9:24 am
Ιδανικά το καλύτερο θα ήταν να φύγει ο πρώην παίκτης Φαλ, αλλά δυστυχώς τα σαϊνια του χουν κάνει συμβόλαιο και για του χρόνου, οπότε θα τον φάμε στη μάπα ακόμη 1 έτος.
2 χρονια ακομα“Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μουστάφα Φαλ έως το καλοκαίρι του 2027.
Ο Γάλλος σέντερ θα φορά τα ερυθρόλευκα για ακόμη τρεις σεζόν”.

2/2 λοιπον για τους αγγελοπουλες.GK_23 έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 11:38 am
Με αρκετή σιγουριά μπορούμε πλέον να πούμε ότι και οι τρεις χειμερινές μεταγραφές της περσινής σεζόν, Μήτρου-Long, Petrusev και Wright, ήταν περισσότερο διοικητικές κινήσεις παρά επιλογές του προπονητή. Τα όσα ακολούθησαν αποδεικνύουν ότι ο Μπαρτζώκας δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα "ζεστός" για κανέναν από τους τρεις αυτούς παίκτες.
2η φορα που αποφασιζουν να ανοιξουν τις κανουλες και 2η φορα που βαζουν χερι στο ροστερ με προσωπικες κινησεις γραφοντας τον προπονητη στα ριαπαπα τους.
Τα ιδια ειχαν κανει και τις 2 σεζον με Γιαννακη/Υπομονη που ειχαν ανεβασει το μπατζετ στα 30 μυρια.
1
1

-
- Reactions: 325
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για Μήτρου Λονγκ :GK_23 έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 11:38 amΜε αρκετή σιγουριά μπορούμε πλέον να πούμε ότι και οι τρεις χειμερινές μεταγραφές της περσινής σεζόν, Μήτρου-Long, Petrusev και Wright, ήταν περισσότερο διοικητικές κινήσεις παρά επιλογές του προπονητή. Τα όσα ακολούθησαν αποδεικνύουν ότι ο Μπαρτζώκας δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα "ζεστός" για κανέναν από τους τρεις αυτούς παίκτες.
Για Πετρούσεφ :Για το πώς κατέληξε στην επιλογή του Μήτρου-Λονγκ:
«Εγώ πιστεύω ότι με βάση τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, αυτή την κίνηση έπρεπε να κάνουμε και συμφώνησαν βέβαια και οι πρόεδροι σε αυτό, ότι παίρνουμε ένα παίκτη, ενισχύουμε τον ελληνικό μας κορμό, αλλά είναι ένας παίκτης που έχει το επίπεδο. Είναι ξεκάθαρο. Ένας παίκτης που ήταν πολλά χρόνια στο ραντάρ ομάδων του ΝΒΑ, ήταν μεταξύ να είναι ΝΒΑ και να μην είναι. Ταυτόχρονα είναι ένας χαρακτήρας πολύ θετικός.
Για Ράιτ :“Υπογράψαμε τον Φίλιπ πέρσι από τις ΗΠΑ στον Ολυμπιακό. Και φυσικά δεν ήθελα να τον αφήσω να φύγει, εκείνος ήθελε να φύγει. Δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιον που δεν θέλει να μείνει. Μας βοήθησε να πάρουμε το Super Cup στην Ελλάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πολύ στο ταλέντο του”, ξεκαθάρισε ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”.
“Αλλά είμαστε άνθρωποι, θέλουμε να ζούμε και να εργαζόμαστε σε περιβάλλον που θέλουμε. Δεν γίνεται να πιέσεις κάποιον αν δεν το θέλει. Αν τον είχαμε θα ήταν μια διαφορετική κατάσταση. Χάνουμε ριμπάουντ, μας λείπει το ταλέντό του αλλά τώρα δεν μπορώ να πω κάτι. Είχαμε και τον Φαλ και τον Ράιτ, αλλά και οι δύο είναι εκτός τώρα για διαφορετικούς λόγους”
“Υπάρχουν πολλές δύσκολες αποφάσεις, για αυτό πληρωνόμαστε καλά για να τις παίρνουμε. Η απόφαση για τον Ράιτ ήταν η πιο δύσκολη που έχω πάρει στη δεύτερη θητεία μου στον Ολυμπιακό, γιατί τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση, γιατί μας άλλαξε την εικόνα. Αλλά αποφάσισα για λόγους αρχής να πάρω τους παίκτες που ξεκίνησαν τη χρονιά. Ο Μόουζες ήταν ο τελευταίος που ήρθε στην ομάδα, ούτως ή άλλως τον υπολογίζουμε για το Final Four. Όποιον και να έκοβα θα ήταν σωστό, όποιον και να έκοβα θα ήταν λάθος. Μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Τον Μόουζες τον αγαπώ σαν παίκτη και τον θαυμάζω. Μας έδωσε πολλά πράγματα και θα μας δώσει και άλλα”.
0
- GK_23
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραίες δηλώσεις. Ο τρόπος όμως που έχουν χρησιμοποιηθεί και οι τρεις αυτοί παίκτες εδώ και 1 χρόνο δεν πολυσυνάδουν με τις δηλώσεις αυτές.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 12:08 pmΓια Μήτρου Λονγκ :GK_23 έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 11:38 amΜε αρκετή σιγουριά μπορούμε πλέον να πούμε ότι και οι τρεις χειμερινές μεταγραφές της περσινής σεζόν, Μήτρου-Long, Petrusev και Wright, ήταν περισσότερο διοικητικές κινήσεις παρά επιλογές του προπονητή. Τα όσα ακολούθησαν αποδεικνύουν ότι ο Μπαρτζώκας δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα "ζεστός" για κανέναν από τους τρεις αυτούς παίκτες.
Για Πετρούσεφ :Για το πώς κατέληξε στην επιλογή του Μήτρου-Λονγκ:
«Εγώ πιστεύω ότι με βάση τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, αυτή την κίνηση έπρεπε να κάνουμε και συμφώνησαν βέβαια και οι πρόεδροι σε αυτό, ότι παίρνουμε ένα παίκτη, ενισχύουμε τον ελληνικό μας κορμό, αλλά είναι ένας παίκτης που έχει το επίπεδο. Είναι ξεκάθαρο. Ένας παίκτης που ήταν πολλά χρόνια στο ραντάρ ομάδων του ΝΒΑ, ήταν μεταξύ να είναι ΝΒΑ και να μην είναι. Ταυτόχρονα είναι ένας χαρακτήρας πολύ θετικός.
Για Ράιτ :“Υπογράψαμε τον Φίλιπ πέρσι από τις ΗΠΑ στον Ολυμπιακό. Και φυσικά δεν ήθελα να τον αφήσω να φύγει, εκείνος ήθελε να φύγει. Δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιον που δεν θέλει να μείνει. Μας βοήθησε να πάρουμε το Super Cup στην Ελλάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πολύ στο ταλέντο του”, ξεκαθάρισε ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”.
“Αλλά είμαστε άνθρωποι, θέλουμε να ζούμε και να εργαζόμαστε σε περιβάλλον που θέλουμε. Δεν γίνεται να πιέσεις κάποιον αν δεν το θέλει. Αν τον είχαμε θα ήταν μια διαφορετική κατάσταση. Χάνουμε ριμπάουντ, μας λείπει το ταλέντό του αλλά τώρα δεν μπορώ να πω κάτι. Είχαμε και τον Φαλ και τον Ράιτ, αλλά και οι δύο είναι εκτός τώρα για διαφορετικούς λόγους”
“Υπάρχουν πολλές δύσκολες αποφάσεις, για αυτό πληρωνόμαστε καλά για να τις παίρνουμε. Η απόφαση για τον Ράιτ ήταν η πιο δύσκολη που έχω πάρει στη δεύτερη θητεία μου στον Ολυμπιακό, γιατί τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση, γιατί μας άλλαξε την εικόνα. Αλλά αποφάσισα για λόγους αρχής να πάρω τους παίκτες που ξεκίνησαν τη χρονιά. Ο Μόουζες ήταν ο τελευταίος που ήρθε στην ομάδα, ούτως ή άλλως τον υπολογίζουμε για το Final Four. Όποιον και να έκοβα θα ήταν σωστό, όποιον και να έκοβα θα ήταν λάθος. Μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Τον Μόουζες τον αγαπώ σαν παίκτη και τον θαυμάζω. Μας έδωσε πολλά πράγματα και θα μας δώσει και άλλα”.
Δεν είναι μομφή προς το Μπαρτζώκα να λέμε ότι δεν ήταν "ζεστός" για τον Petrusev. Είναι δικαίωμά του να προτιμά να δουλέψει με τους παίκτες που αυτός πιστεύει ότι ταιριάζουν καλύτερα στο πλάνο του.
Δεν ξέρω αν τον έγραψαν στα ριαπαπά τους αλλά εγώ προσωπικά δεν είδα ποτέ κάποια ιδιαίτερη "κάψα" του Μπαρτζώκα να δουλέψει με τον Petrusev ή να βάλει στο rotation τον Μήτρου-Long. Το πιθανότερο είναι ο ίδιος να ήταν ουδέτερος ως προς αυτές τις προσθήκες και οι Αφοί να το πήραν πάνω τους, ειδικά μετά τις αποτυχημένες κινήσεις των Sikma και Brazdeikis.reignman έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 11:53 am2/2 λοιπον για τους αγγελοπουλες.
2η φορα που αποφασιζουν να ανοιξουν τις κανουλες και 2η φορα που βαζουν χερι στο ροστερ με προσωπικες κινησεις γραφοντας τον προπονητη στα ριαπαπα τους.
Τα ιδια ειχαν κανει και τις 2 σεζον με Γιαννακη/Υπομονη που ειχαν ανεβασει το μπατζετ στα 30 μυρια.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GK_23 την Τετ Απρ 23, 2025 12:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο Μήτρου Λονγκ όσο έπαιξε ήταν κακός, ο Πετρούσεφ και ο Ράιτ έπαιζαν φουλ όταν αποκτήθηκαν και δε πρέπει να ξεχνάμε και τους λόγους που αποκτήθηκαν : ο πρώτος ως διόρθωση του εγκλήματος με τον Σίκμα και ο δεύτερος ως έξτρα προσθήκη μετά τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ. ήρθε για τρίτος ψηλός, ήταν δεδομένο ότι θα παίζει λιγότερο με τους άλλους δύο παρόντες.
σε κάθε περίπτωση δεν έχει σημασία το πώς εξελίχθηκε η πορεία των παικτών στην ομάδα, έβαλα τις δηλώσεις του Μπαρτζώκα γιατί μου έκανε εντύπωση η σιγουριά σου ότι ήταν διοικητικές παρεμβάσεις και όχι επιλογές του προπονητή. οι δηλώσεις μάλλον το αντίθετο δείχνουν.
είναι άλλο να λέμε ότι μια μεταγραφή ήταν λανθασμένη και εντελώς άλλο λέβελ το ότι την επέβαλλε η διοίκηση.
1
1

- Conan1982
- Reactions: 3284
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για το Ράιτ κι εγώ δεν βλέπω να μην έχει αξιοποιηθεί, από την αρχή εξ ανάγκης ίσως πήρε χρόνο, και αρκετά έπαιζε και πέρυσι και φέτος αναλογικά με τις αδυναμίες του κυρίως στην τακτική. Δεν ξέρω αν εστιάζει κάποιος στο διάστημα που έπαιζε λίγο πριν την απουσία του αλλά ήταν φυσιολογικό αφού έπρεπε να φορμαριστουν Μιλού, Γάλα.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δε με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ ούτε τον Μπαρτζώκα ούτε τους Αγγελόπουλους και μπορούμε να μιλήσουμε όσο θες για το αν κάποια μεταγραφή ήταν καλή ή κακή ή τι λάθη έκανε ο προπονητής και όλα αυτά που είναι και ωραίες συζητήσεις.
το να λέμε όμως ότι η διοίκηση επέβαλλε τρεις παίκτες στον προπονητή τον ίδιο χειμώνα είναι αρκετά σοβαρό και ξεφεύγει από το αγωνιστικό και νομίζω θα πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις ή έστω ισχυρές ενδείξεις ότι όντως συνέβη πριν το θεωρήσουμε δεδομένο.
για εμένα π.χ. οι δηλώσεις του ίδιου του Μπαρτζώκα είναι ισχυρές ενδείξεις ότι δε συνέβη κάτι τέτοιο.
1
1

- GK_23
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμπλήρωσα κάτι στο προηγούμενο post μου. Δεν ισχυρίζομαι ότι τους επέβαλλε η διοίκηση αλλά ότι ο προπονητής ήταν ουδέτερος ως προς την απόκτηση των παικτών αυτών. Δεν "καιγόταν" ιδιαίτερα για τις προσθήκες αυτές. Εμένα αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί ένα χρόνο μετά. Κανείς προπονητής δεν θα βγει να δηλώσει ανοιχτά κάτι τέτοιο. Στις ελληνικές ομάδες αυτά γίνονταν και πάντα θα γίνονται. Ουκ ολίγες φορές οι Γιαννακόπουλοι είχαν "φορέσει" παίκτες σε ολόκληρο Ομπράντοβιτς.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 12:27 pmο Μήτρου Λονγκ όσο έπαιξε ήταν κακός, ο Πετρούσεφ και ο Ράιτ έπαιζαν φουλ όταν αποκτήθηκαν και δε πρέπει να ξεχνάμε και τους λόγους που αποκτήθηκαν : ο πρώτος ως διόρθωση του εγκλήματος με τον Σίκμα και ο δεύτερος ως έξτρα προσθήκη μετά τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ. ήρθε για τρίτος ψηλός, ήταν δεδομένο ότι θα παίζει λιγότερο με τους άλλους δύο παρόντες.
σε κάθε περίπτωση δεν έχει σημασία το πώς εξελίχθηκε η πορεία των παικτών στην ομάδα, έβαλα τις δηλώσεις του Μπαρτζώκα γιατί μου έκανε εντύπωση η σιγουριά σου ότι ήταν διοικητικές παρεμβάσεις και όχι επιλογές του προπονητή. οι δηλώσεις μάλλον το αντίθετο δείχνουν.
είναι άλλο να λέμε ότι μια μεταγραφή ήταν λανθασμένη και εντελώς άλλο λέβελ το ότι την επέβαλλε η διοίκηση.
Τι σου φαίνεται δηλαδή τόσο σοβαρό και παράλογο; Η διοίκηση να έχει τον πρώτο λόγο σε μια μεταγραφή και όχι ο προπονητής;
1
1

- kite26
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλημέρα παιδιά, τα ευχάριστα νέα είναι ότι έπεσε ο πυρετός την κατάλληλη μέρα. Έχουμε μάχη το βράδυ. Ο σοβαρός Ολυμπιακός, επειδή δεν έχει παίκτη να πάρει από το χέρι την ομάδα και να κάνει carry* (δανεισμός από το λολ), δεν έχει την πολυτέλεια να "κάτσει" και πρέπει να λειτουργεί άψογα ομαδικά. Όχι μόνο τα λάθη απαγορεύονται, χρειάζεται συνολικό upgrade : Στις βολές, στη συγκέντρωση, στο τρίποντο, στην άμυνα, σε όλα!
*όχι μόνο σε θέμα σκορ, συνολικό κουβάλημα.
Επιβάλλονται παριζιάνικα ψώνια το καλοκαίρι. Όποιος έπιασεν, έπιασεν.
*όχι μόνο σε θέμα σκορ, συνολικό κουβάλημα.
Επιβάλλονται παριζιάνικα ψώνια το καλοκαίρι. Όποιος έπιασεν, έπιασεν.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
"σοβαρό" μου φαίνεται να εκφράζεται σιγουριά και να χρησιμοποιούνται λέξεις όπως "αποδεικνύουν" για πράγματα που ξεκάθαρα δε μπορούν να αποδειχτούν ή που αν μπορούν δεν έχει συμβεί ως τώρα.GK_23 έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 12:39 pmΣυμπλήρωσα κάτι στο προηγούμενο post μου. Δεν ισχυρίζομαι ότι τους επέβαλλε η διοίκηση αλλά ότι ο προπονητής ήταν ουδέτερος ως προς την απόκτηση των παικτών αυτών. Δεν "καιγόταν" ιδιαίτερα για τις προσθήκες αυτές. Εμένα αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί ένα χρόνο μετά. Κανείς προπονητής δεν θα βγει να δηλώσει ανοιχτά κάτι τέτοιο. Στις ελληνικές ομάδες αυτά γίνονταν και πάντα θα γίνονται. Ουκ ολίγες φορές οι Γιαννακόπουλοι είχαν "φορέσει" παίκτες σε ολόκληρο Ομπράντοβιτς.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 12:27 pm
ο Μήτρου Λονγκ όσο έπαιξε ήταν κακός, ο Πετρούσεφ και ο Ράιτ έπαιζαν φουλ όταν αποκτήθηκαν και δε πρέπει να ξεχνάμε και τους λόγους που αποκτήθηκαν : ο πρώτος ως διόρθωση του εγκλήματος με τον Σίκμα και ο δεύτερος ως έξτρα προσθήκη μετά τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ. ήρθε για τρίτος ψηλός, ήταν δεδομένο ότι θα παίζει λιγότερο με τους άλλους δύο παρόντες.
Τι σου φαίνεται δηλαδή τόσο σοβαρό και παράλογο; Η διοίκηση να έχει τον πρώτο λόγο σε μια μεταγραφή και όχι ο προπονητής;
δεν είναι προσωπικό το θέμα, ολόκληρο τόπικ έχει ανοιχτεί που συζητιέται ακριβώς αυτό

στο τελευταίο σου ποστ λες "Εμένα αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί ένα χρόνο μετά" το οποίο απέχει πολύ από το "αποδεικνύουν".
το "Στις ελληνικές ομάδες αυτά γίνονταν και πάντα θα γίνονται" είναι ένα γενικό συμπέρασμα που σίγουρα έχει βάσεις και αν έγραφες ότι θα μπορούσε να συνέβη κάτι τέτοιο με τον Φουρνιέ π.χ. θα το καταλάβαινα. δε θα έλεγα ότι είναι δεδομένο αλλά ότι είναι ένα σενάριο που δε θα έπεφτα από τα σύννεφα αν όντως ίσχυε.
το ότι αυτό συνέβη με τους 3 συγκεκριμένους παίκτες δε βασίζεται κάπου και δε δικαιώνεται ούτε αγωνιστικά ούτε με τις δηλώσεις του Μπαρτζώκα που ουσιαστικά λένε το ακριβώς αντίθετο.
0