Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- eddiedimitris
- Reactions: 669
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Reactions: 2437
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ναι το είδα κι εγώ αυτό, είχε πολύ φάση στο μεταξύ το beef τους. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση από όσα είπαν οι δυο τους. Καταρχάς αυτό που λέει ο Σακ, δηλαδή ο 3ος σας σεντερ να μπορεί να παίξει και 1ος δεν υπάρχει. Εδώ εμείς ψάχναμε έναν 2ο που να μπορεί να παίξει και 1ος για πίσω από τον Λεσσορ και δεν βρίσκαμε με τίποτα! Οι καλοί παίχτες έχουν απαίτηση να παίζουν, δεν θα έρθουν για να κάνουν τα ρεπά των υπολοίπων. Το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός πάντως στους ψηλούς του το καλοκαίρι είναι πραγματικός γρίφος.golitog7 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 3:30 pmΤο είπε ο Τζιμ (Hoopfellas) χθες στον τσακωμό με Συρίγο. Σε φάση πληροφορία που δεν ήθελε να την πει αλλά τα πήρε στην Κράνα με τις βλακείες του Συρίγου περί Φαλ.Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 8:52 am
Ακούγεται πάντως πολύ έντονα στην μπασκετική πιάτσα των ατζέντηδων ότι η τριάδα του Ολυμπιακού στο 5 την νέα χρονιά θα απαρτίζεται από Φαλ, Οτούρου ( ή ίδιου τύπου) και………Παπαγιάννη!!!
Μην με ρωτάς που το έμαθα, αλλά με τον Φαλ όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό αφού έχει άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο!!!! Οπότε, Μίλου και Ραϊτ σύμφωνα με τα παραπάνω μάλλον μας αφήνουν!!! Βέβαια αυτά ισχύουν τώρα , σε ένα μήνα τι θα ισχύει είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, έχε το πάντως κατά νου!!!
Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να είμαστε βλάκες για να διώξουμε Μιλου. Ωραίος ο Οτουρου αλλά δεν ξέρω αν θα τον έβαζα πάνω από Μιλουτινοφ. Και οι τρεις αποκλείεται ε;
- Μουσταφα Φαλ : Ο Γάλλος θα είναι 34 του χρόνου και ως γνωστόν οι ψηλοί όσο μεγαλώνουν ρίχνουν την απόδοση τους ακόμα πιο έντονα συγκριτικά με τους γκαρντ. Τα καλά παιχνίδια του Γάλλου δηλαδή θα είναι όλο και λιγότερα όσο περνάει ο καιρός. Το θετικό του είναι πως αποτελεί έναν εξαιρετικό πασέρ από το ποστ και γύρω του τρέχει όλη η motion επίθεση του Μπαρτζώκα, αν τον αλλάξεις, αλλάζεις και το σύστημα. Ταυτόχρονα είναι και εξαιρετικός αμυντικός, τόσο στο low post, όσο και στις αλλαγές. Βέβαια βγάζει πολλά θέματα τραυματισμού, ενώ στα κρίσιμα τα τελευταία 2,5 χρόνια αγνοείται. Στην ηλικία του και στη κατάσταση του νομίζω θα ήταν ότι πρέπει ως 2ος σεντερ, αλλά ο βασικός πρέπει να είναι αισθητά πιο ποιοτικός και ο 3ος σας επίσης να μπορεί να παίξει (να μην είναι επιπέδου Τανούλη δηλαδή) για να μπορεί να αντικαθιστά τον Φαλ όποτε τραυματίζεται.
- Νικολα Μιλουτινοφ : Τρομερά ποιοτικός παίχτης, 30αρης ακόμα, με σπουδαίες εμφανίσεις σε εθνική Σερβίας, αλλά και σε πολλά κρίσιμα ματς του ΟΣΦΠ τα τελευταία 2 χρόνια. Τον είδαμε στη σειρά με τη Μπαρτσα πέρσι, στους τελικούς της Α1, φέτος με τη Ρεαλ, το παιδί στα καλά του είναι σίγουρα στους τοπ 5 σεντερ της Ευρώπης. Όμως τα καλά του είναι λίγα, έχει σοβαρά θέματα conditioning, ναι στα Πλέι Οφ είναι τρομερός, αλλά δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του για να σε πάει έως εκεί, προτιμά τα ποτά και τα ξενύχτια. Κι αυτός θα σας έκανε μόνο ως 2ος με έναν βασικό που δεν χάνει παιχνίδια και αρκετά ποιοτικό για να σας κουβαλήσει στη Ρεγκιουλαρ Σιζον και να δωσει μετά τη σκυτάλη στον Σέρβο. Επίσης θα χρειαζόταν κι ένας 3ος επιπέδου για να τον αντικαθιστά όποτε τραυματίζεται.
- Μοουζες Ραιτ : φιλότιμος παίχτης, μόλις 26 χρονών, έχει αναλάβει πολύ μεγαλύτερο ρόλο στον ΟΣΦΠ από ότι του αναλογούσε σε διάφορες συνθήκες και ανταπεξήλθε. Πολύ αθλητικός, αλλάζει λίγο το playing style συγκριτικά με τους άλλους 2 seven footers και ανακατεύει τη τράπουλα κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Φέρνει αθλητικοτητα που έχει ανάγκη ο ΟΣΦΠ αλλά είναι ελλιπής τακτικά στην άμυνα. Για 3ος είναι μια χαρά, υπό συνθήκες παίζει και 2ος.
Αξίζει το παραπάνω πακέτο σχεδόν 4,5 εκατομμύρια? Ο Μιλουτινοφ ζητάει 2 για να ανανεώσει, ο Φαλ παίρνει 1,8 και 600χιλ θα θέλει και ο Ράιτ... Στα μάτια μου η απάντηση είναι όχι. Και οι τρεις τους είναι παιδιά του Ολυμπιακού, παιδιά του Μπαρτζώκα, εκείνος τους έκανε παίχτες και καταλαβαίνω ότι συναισθηματικά είναι δύσκολο να τους αποχωριστεί. Ωστόσο, οι Φαλ και Μιλουτινοφ δεν γίνεται να παραμείνουν στην ίδια ομάδα. Και οι δύο τους είναι εξαιρετικοί για 2οι, ανεπαρκείς όμως για βασικοί, για να συνυπήρχαν θα έπρεπε στη θέση του Ράιτ να υπάρχει ένας πολύ πιο ποιοτικός παίχτης (και καλύτερος αμυντικός) όπως ο Οτουρου, αλλά τέτοιοι παίχτες δεν πρόκειται ποτέ να δεχθούν τέτοιους ρόλους. Περα απο το ζήτημα των τραυματισμών είναι και το θέμα του ότι ο ΟΣΦΠ δεν μπορεί να έχει δύο παρόμοιους παίχτες στην ίδια θέση, χρειάζεστε κι έναν αθλητικό ψηλό όπως και να το κάνουμε. Το δίλημμα μεταξύ Μιλουτινοφ και Φαλ είναι πολύ δύσκολο, ποιον κρατάς και ποιον αλλάζεις για έναν mobile center? Την απάντηση στη δίνει το 3ετες του Φαλ συγκριτικά με το ότι ο Μιλου μένει ελεύθερος. Κρατάς λοιπόν τον Φαλ για μπακαπ 5αρι, φέρνεις έναν επιπέδου Μπρουνο Φερνάντο για βασικο και έχεις και τον Ράιτ για 3ο. Σου βγαίνει και πολύ πιο φθηνά. Ο Μιλουτινοφ με βαριά καρδιά πρέπει να φύγει. Και τα λεφτά που περισσεύουν τα επενδυετε στην αναβάθμιση της περιφέρειας σας.
Δεν αποκλείω το σενάριο να παραμείνετε του χρόνου με την ίδια 3αδα (δλδ Φαλ - Μιλουτινοφ - Ραιτ) αλλά στα μάτια μου θα είναι λάθος και θα αναρωτιέστε πάλι γιατί παίζει ο Πιτερς 5αρι..
ΥΓ. Αν ο Μπαρτζώκας δεν θέλει 3 ξένους στη θέση σεντερ δεν θα μου φαινόταν κακή επιλογή ο Παπαγιάννης για 3ος ψηλός, όσο κι αν τον σιχαίνεστε η πλειοψηφία από εδώ. Και στον ΠΑΟ θα τον ήθελα (αυστηρά) για 3ο δηλαδή. Με Φαλ έχετε παιχνίδι στο ποστ και motion, με Οτουρου αθλητικοτητα και Pick & Roll, με Παπαγιάννη θα έχετε και επιλογές για Pick & Pop με ένα 5αρι που στρετσάρει το γήπεδο. Οι δύο πρώτοι στο μεταξύ είναι ΣΟΥΠΕΡ αμυντικά, οπότε δεν θα είναι τόσο έντονα τα προβλήματα του Παπαγιάννη στα μετόπισθεν. Τα 1,7 εκατ που παίρνει εδώ και δύο χρόνια πρέπει να τα ξεχασει, δεν νομίζω να τα βρει και πουθενά αλλού, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στη χώρα του και να παίξει για σοβαρή ομάδα ως 3ος (και υπό συνθήκες 2ος όποτε τραυματίζεται ο Φαλ, δεν καταλαβαίνω γιατί να αρνηθεί). Ακόμα και στη Μπαρτσα ή σε όποια ομάδα επιπέδου πρώτης 10αδας τον θέλει, δεν θα έχει ιδιαίτερα καλύτερο ρόλο από αυτόν του 3ου-2ου σεντερ. Στη Φενερ πάντως για όσους θυμούνται δεν ήταν τόσο κακός όσο τον περιγράφετε εδώ, η ομάδα του έφτασε Φάιναλ 4 κι αυτός είχε σοβαρό ρόλο.
1
1

- GK_23
- Reactions: 2515
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μιλουτίνοφ δεν είχε συνεργαστεί με το Μπαρτζώκα στην πρώτη του θητεία στην ομάδα. Η μοναδική τους συνύπαρξη είναι την τωρινή διετία στον Ολυμπιακό. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος συναισθηματισμός από την πλευρά του προπονητή σε περίπτωση αποχώρησης του Μιλουτίνοφ. Το ίδιο πάνω-κάτω ισχύει και με τον Ράιτ.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Απρ 27, 2025 3:41 amΑξίζει το παραπάνω πακέτο σχεδόν 4,5 εκατομμύρια? Ο Μιλουτινοφ ζητάει 2 για να ανανεώσει, ο Φαλ παίρνει 1,8 και 600χιλ θα θέλει και ο Ράιτ... Στα μάτια μου η απάντηση είναι όχι. Και οι τρεις τους είναι παιδιά του Ολυμπιακού, παιδιά του Μπαρτζώκα, εκείνος τους έκανε παίχτες και καταλαβαίνω ότι συναισθηματικά είναι δύσκολο να τους αποχωριστεί. Ωστόσο, οι Φαλ και Μιλουτινοφ δεν γίνεται να παραμείνουν στην ίδια ομάδα. Και οι δύο τους είναι εξαιρετικοί για 2οι, ανεπαρκείς όμως για βασικοί, για να συνυπήρχαν θα έπρεπε στη θέση του Ράιτ να υπάρχει ένας πολύ πιο ποιοτικός παίχτης (και καλύτερος αμυντικός) όπως ο Οτουρου, αλλά τέτοιοι παίχτες δεν πρόκειται ποτέ να δεχθούν τέτοιους ρόλους.
Ο Μπαρτζώκας θεωρεί τον Φαλ σημαντικό κομμάτι της ομάδας, αυτός είναι άλλωστε ο starter σέντερ. Η διοίκηση επίσης αξιολογεί τον Φαλ ως τον σημαντικότερο ψηλό της ομάδας. Σε πρόσφατη συνέντευξη τους σχετικά με τα 100 χρόνια του συλλόγου, οι Αγγελόπουλοι ρωτήθηκαν για το ποια θεωρούν την καλύτερη 5άδα του Ολυμπιακού επί των ημερών τους και έδωσαν τον Φαλ στη θέση του σέντερ. Επομένως, συνολικά ο οργανισμός του Ολυμπιακού αξιολογεί τον Φαλ ως σημαντικότερο παίκτη από το Μιλουτίνοφ. Για αυτό και ο Φαλ πήρε πέρυσι αυτό το απίθανο τριετές κλειστό συμβόλαιο, που ανήκει μάλλον στις τοπ 5 υπεραξίες που έχουν πληρώσει οι Αγγελόπουλοι ως ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού.
Ακόμα λοιπόν και αν η εικόνα των δύο παικτών στα δύο ματς με τη Ρεάλ επαναληφθεί σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν, οι Αγγελόπουλοι δεν πρόκειται να προσφέρουν στον Μιλουτίνοφ συμβόλαιο μεγαλύτερο από αυτό του Φαλ. Στο δικό τους μυαλό ο Φαλ αξίζει περισσότερα από το Μιλουτίνοφ, άσχετα αν ο Μιλουτίνοφ μπορεί να βρει συμβόλαιο αντίστοιχο με αυτό του Fall στην αγορά.
1
1

-
- Reactions: 2437
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εχεις δίκιο ότι ο Μπαρτζώκας είχε ως παίχτη τον Μιλουτινοφ πρώτη φορά πέρσι. Είπα ότι και οι 3 είναι παιδιά του Ολυμπιακού και του προπονητή, ότι δηλαδή και οι 3 έγιναν παίχτες επιπέδου γιουρολιγκ σε αυτή την ομάδα. Ίσως και να έπρεπε να το διευκρινίσω για τον Μιλου αλλά οκ, όντως αυτός είναι παιδί του Οσφπ μόνο (και των Αφών) και οχι του Μπαρτζώκα. Λογικό λοιπόν να μην υπάρχει συναισθηματισμός εδώ από μεριάς του κόουτς. Τον Ράιτ πάντως ο Μπαρτζω τον έκανε παίχτη, πέρασε και τη περιπέτεια με την υγεία του το παιδί, έχει βγει και μπροστά όποτε έχουν τραυματιστεί οι άλλοι 2, θα ήταν κατανοητό το να θέλει ο κοουτς Β να τον κρατήσει.GK_23 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 27, 2025 4:02 amΟ Μιλουτίνοφ δεν είχε συνεργαστεί με το Μπαρτζώκα στην πρώτη του θητεία στην ομάδα. Η μοναδική τους συνύπαρξη είναι την τωρινή διετία στον Ολυμπιακό. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος συναισθηματισμός από την πλευρά του προπονητή σε περίπτωση αποχώρησης του Μιλουτίνοφ. Το ίδιο πάνω-κάτω ισχύει και με τον Ράιτ.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Απρ 27, 2025 3:41 amΑξίζει το παραπάνω πακέτο σχεδόν 4,5 εκατομμύρια? Ο Μιλουτινοφ ζητάει 2 για να ανανεώσει, ο Φαλ παίρνει 1,8 και 600χιλ θα θέλει και ο Ράιτ... Στα μάτια μου η απάντηση είναι όχι. Και οι τρεις τους είναι παιδιά του Ολυμπιακού, παιδιά του Μπαρτζώκα, εκείνος τους έκανε παίχτες και καταλαβαίνω ότι συναισθηματικά είναι δύσκολο να τους αποχωριστεί. Ωστόσο, οι Φαλ και Μιλουτινοφ δεν γίνεται να παραμείνουν στην ίδια ομάδα. Και οι δύο τους είναι εξαιρετικοί για 2οι, ανεπαρκείς όμως για βασικοί, για να συνυπήρχαν θα έπρεπε στη θέση του Ράιτ να υπάρχει ένας πολύ πιο ποιοτικός παίχτης (και καλύτερος αμυντικός) όπως ο Οτουρου, αλλά τέτοιοι παίχτες δεν πρόκειται ποτέ να δεχθούν τέτοιους ρόλους.
Ο Μπαρτζώκας θεωρεί τον Φαλ σημαντικό κομμάτι της ομάδας, αυτός είναι άλλωστε ο starter σέντερ. Η διοίκηση επίσης αξιολογεί τον Φαλ ως τον σημαντικότερο ψηλό της ομάδας. Σε πρόσφατη συνέντευξη τους σχετικά με τα 100 χρόνια του συλλόγου, οι Αγγελόπουλοι ρωτήθηκαν για το ποια θεωρούν την καλύτερη 5άδα του Ολυμπιακού επί των ημερών τους και έδωσαν τον Φαλ στη θέση του σέντερ. Επομένως, συνολικά ο οργανισμός του Ολυμπιακού αξιολογεί τον Φαλ ως σημαντικότερο παίκτη από το Μιλουτίνοφ. Για αυτό και ο Φαλ πήρε πέρυσι αυτό το απίθανο τριετές κλειστό συμβόλαιο, που ανήκει μάλλον στις τοπ 5 υπεραξίες που έχουν πληρώσει οι Αγγελόπουλοι ως ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού.
Ακόμα λοιπόν και αν η εικόνα των δύο παικτών στα δύο ματς με τη Ρεάλ επαναληφθεί σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν, οι Αγγελόπουλοι δεν πρόκειται να προσφέρουν στον Μιλουτίνοφ συμβόλαιο μεγαλύτερο από αυτό του Φαλ. Στο δικό τους μυαλό ο Φαλ αξίζει περισσότερα από το Μιλουτίνοφ, άσχετα αν ο Μιλουτίνοφ μπορεί να βρει συμβόλαιο αντίστοιχο με αυτό του Fall στην αγορά.
Τη δήλωση την Αφων για τον Φαλ δεν την έχω δει αλλά για να το λες σε πιστεύω, όντως πάντως μιλάμε για υπεραξία. Εκεί που λες ότι δύσκολα θα δώσουν στον Μιλου συμβόλαιο ισάξιο με του Φαλ σε χάνω λίγο, καθώς ο Σέρβος έχει ήδη σχεδόν ισοποσο συμβόλαιο με τον Γάλλο, το θέμα είναι μην πάρει ακόμα περισσότερα το καλοκαίρι.
Με βάση τα όσα λες πάντως (και όσα διαβάζω σχεδόν από παντού να πω την αλήθεια) καταλαβαίνω πως στο δίλημμα Φαλ ή Μιλου ο Οσφπ θα επιλέξει τον Φαλ, θα φέρει έναν αθλητικό ψηλό στη θέση του Μιλουτινοφ και θα δει αν θα κρατήσει για 3ο τον Ράιτ ή θα πάει για Παπαγιάννη, ώστε να αδειάσει μια θέση ξένου. Αυτό είναι το πλάνο αυτή τη στιγμή αν και δεν είναι απίθανο ο Μιλουτινοφ με τη ποιότητα του να το φέρει τούμπα και να πάτε του χρόνου ως έχετε στους ψηλούς.
Εσυ τι θα επέλεγες?
1
1

- shaq7
- Reactions: 6575
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εγώ θεωρώ οι αφοί του έχουν μεγάλη αγάπη του νικου..εκτός και στράβωσαν τώρα επειδή ζητάει πολλά , είναι κάτι που είναι ικανοί..
Πάντως είναι παίκτης του κορμού,30χρ έλληνας στην ουσία και στο παρελθόν έχει προσφέρει παρότι του απαγόρευσαν να πάει στην τσσκα αλλά και το σημαντικότερο έκανε σκόντο για τον ολυμπιακό.. αυτοί λιώνουν με κάτι τέτοια .
Σίγουρα θα παίξει ρόλο και η αντίδραση του κόσμου..
Εγώ νομίζω ότι αν πάνε όλα καλά στην χρονιά θα μείνει
Τζον εγώ θεωρώ ότι ο ραιτ είναι περίπτωση που μπορείς να τον βάλεις πρώτο Σέντερ χωρίς να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο .Νταξει δεν λέμε ότι ο τρίτος θα ναι επιπέδου λεσορ ή μπουκερ αλλά εμείς ανά τα χρόνια είχαμε για τρίτο Σέντερ τον Οθέλο , τον Γιάνγκ τον μιλου νομίζω ακόμα και τον ντανστον. Στα ξεκινήματα τους εννοώ..να βρούμε κάποιον ανερχόμενο κελεπούρι που οκ δεν είναι κάθε μέρα του Άι Γιαννιού το ξέρω
Πάντως είναι παίκτης του κορμού,30χρ έλληνας στην ουσία και στο παρελθόν έχει προσφέρει παρότι του απαγόρευσαν να πάει στην τσσκα αλλά και το σημαντικότερο έκανε σκόντο για τον ολυμπιακό.. αυτοί λιώνουν με κάτι τέτοια .
Σίγουρα θα παίξει ρόλο και η αντίδραση του κόσμου..
Εγώ νομίζω ότι αν πάνε όλα καλά στην χρονιά θα μείνει
Τζον εγώ θεωρώ ότι ο ραιτ είναι περίπτωση που μπορείς να τον βάλεις πρώτο Σέντερ χωρίς να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο .Νταξει δεν λέμε ότι ο τρίτος θα ναι επιπέδου λεσορ ή μπουκερ αλλά εμείς ανά τα χρόνια είχαμε για τρίτο Σέντερ τον Οθέλο , τον Γιάνγκ τον μιλου νομίζω ακόμα και τον ντανστον. Στα ξεκινήματα τους εννοώ..να βρούμε κάποιον ανερχόμενο κελεπούρι που οκ δεν είναι κάθε μέρα του Άι Γιαννιού το ξέρω
0
-
- Reactions: 1291
- Προειδοποιήσεις:
1
Την τριαδα των ψηλων δεν θα την ακουμπουσα αν ηταν για παικτες που κυκλοφορουσαν στην Ευρωλιγκα. Οι μονοι παικτες που θα μπορουσαν υπο προϋποθέσεις καποιοι να παιξουν μπροστα από τους δυο δεινοσαυρους :
1. Λεσορ - ασχολιαστο
2. Ταβαρες- ασχολιαστο
3. Ταις: υπεγραψε τριετες
4. Βεσελι : Η πορεια του φθηνει περισσοτερο
5. Μετου: Σοβαρος τραυματισμος
6. Μπρουνο Φερναντο: υπεγραψε τριετες
7. Χειζ: Δεν μου γεμιζει το ματι για πρωτος
8. Πετρουσεφ: εχουμε γραψει αμετρητες σελιδες για αυτο
9. Μπολομποι: Περασε και δεν ακουμπησε
10. Πουαριε: εχει αλλο ενα χρονο συμβολαιο
11. Οτουρου: Δεν μου γεμιζει το ματι και στην εφες 16 λεπτα μεσο ορο παιζει αρα ειναι δευτερος
12. Μπουκερ: Μεγαλος ηλικιακα δεν ταιριαζει με το πως παιζουμε ενω εχει και ενα αποτυχημενο περασμα σε ομαδα με ψηλους στοχους
13. Νιμπο: Σοβαρος τραυματισμος
14. Λεντει: Περισσοτερο 4 παρα 5
15. Ταιρικ Τζοουνς: Μανουριαστηκε με τον Μπαρτζωκα
16. Ντοντα Χολ: Πολυ κακη αντιληψη του παιχνιδιου
17. Σακο: πολυ σοφτ
18. Τρεβον Γουιλιαμς: Καθολου αθλητικος
1. Λεσορ - ασχολιαστο
2. Ταβαρες- ασχολιαστο
3. Ταις: υπεγραψε τριετες
4. Βεσελι : Η πορεια του φθηνει περισσοτερο
5. Μετου: Σοβαρος τραυματισμος
6. Μπρουνο Φερναντο: υπεγραψε τριετες
7. Χειζ: Δεν μου γεμιζει το ματι για πρωτος
8. Πετρουσεφ: εχουμε γραψει αμετρητες σελιδες για αυτο
9. Μπολομποι: Περασε και δεν ακουμπησε
10. Πουαριε: εχει αλλο ενα χρονο συμβολαιο
11. Οτουρου: Δεν μου γεμιζει το ματι και στην εφες 16 λεπτα μεσο ορο παιζει αρα ειναι δευτερος
12. Μπουκερ: Μεγαλος ηλικιακα δεν ταιριαζει με το πως παιζουμε ενω εχει και ενα αποτυχημενο περασμα σε ομαδα με ψηλους στοχους
13. Νιμπο: Σοβαρος τραυματισμος
14. Λεντει: Περισσοτερο 4 παρα 5
15. Ταιρικ Τζοουνς: Μανουριαστηκε με τον Μπαρτζωκα
16. Ντοντα Χολ: Πολυ κακη αντιληψη του παιχνιδιου
17. Σακο: πολυ σοφτ
18. Τρεβον Γουιλιαμς: Καθολου αθλητικος
2
2

- yawn.brigade
- Reactions: 528
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ασήμαντη λεπτομέρεια αλλά ο Μπαρτζώκας και ο Μίλου πρωτοσυνεργάστηκαν τη χρονιά που επέστρεψε ο πρώτος στον Ολυμπιακό, το Γενάρη του 2020. το καλοκαίρι που ακολούθησε πήγε ο Μίλου στην ΤΣΣΚΑ. όχι ότι έχει καμιά σημασία, για ιστορικούς λόγους το αναφέρω
για τον Μίλου είναι τρομερό το πόσο αλλάζει η άποψη του κόσμου για αυτόν αν κάνει κάποιο καλό παιχνίδι ή καλή σειρά.
για το αν τον θέλουμε στο ρόστερ μας και τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να κρίνουμε συνολικά την απόδοση του. είμαστε ευχαριστημένοι από αυτά που είδαμε δυο χρόνια τώρα;
είναι γεγονός ότι εμφανίζεται στα κρίσιμα, εκεί που μετράει και περισσότερο. είμαστε όμως σίγουροι ότι θα συνεχίσει να το κάνει αυτό και τα επόμενα χρόνια με τέτοια εξωγηπεδική ζωή και με τόσους τραυματισμούς; εγώ έχω αμφιβολίες και θα τον ανανέωνα μόνο αν κάνει τόσο εντυπωσιακό φίνις στη σεζόν που απλά δε θα μπορείς να το αγνοήσεις.

για τον Μίλου είναι τρομερό το πόσο αλλάζει η άποψη του κόσμου για αυτόν αν κάνει κάποιο καλό παιχνίδι ή καλή σειρά.
για το αν τον θέλουμε στο ρόστερ μας και τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να κρίνουμε συνολικά την απόδοση του. είμαστε ευχαριστημένοι από αυτά που είδαμε δυο χρόνια τώρα;
είναι γεγονός ότι εμφανίζεται στα κρίσιμα, εκεί που μετράει και περισσότερο. είμαστε όμως σίγουροι ότι θα συνεχίσει να το κάνει αυτό και τα επόμενα χρόνια με τέτοια εξωγηπεδική ζωή και με τόσους τραυματισμούς; εγώ έχω αμφιβολίες και θα τον ανανέωνα μόνο αν κάνει τόσο εντυπωσιακό φίνις στη σεζόν που απλά δε θα μπορείς να το αγνοήσεις.
0
- kite26
- Reactions: 1143
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πόσες και πόσες φορές με έχει τσαντίσει που μπαινοβγαίνει στα πιτς στη ρέγκιουλαρ; Όμως, είναι ρέγκιουλαρ. Ξέρεις το πιο σημαντικό, ότι εκεί που πρέπει, όταν πρέπει θα είναι εκεί και θα καθαρίσει. Ο Μίλου όχι μόνο πρέπει να μείνει. Θα πρέπει να έχει παίκτες-στηρίγματα στο 5 που θα τον ξεκουράζουν. Αν μπορεί να το κάνει ο Μωυσής οκ, αλλά σε αντίθετη περίπτωση, εκεί θες ένα τρίτο σέντερ. Δεν αφήνεις τον πρώτο σου σέντερ να φύγει έτσι απλά.yawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Απρ 27, 2025 11:13 amασήμαντη λεπτομέρεια αλλά ο Μπαρτζώκας και ο Μίλου πρωτοσυνεργάστηκαν τη χρονιά που επέστρεψε ο πρώτος στον Ολυμπιακό, το Γενάρη του 2020. το καλοκαίρι που ακολούθησε πήγε ο Μίλου στην ΤΣΣΚΑ. όχι ότι έχει καμιά σημασία, για ιστορικούς λόγους το αναφέρω![]()
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 128
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μιλου ζοριζεται τωρα με 34 αγωνες σαν δευτερος, θα τον εμπιστευτεις σαν πρωτο σε σεζον 38 αγωνων του χρονου? Σε καμια περιπτωση. Ο φαλ ειναι 2 χρονια μεγαλυτερος και βγαζει λιγοτερους τραυματισμους απο τον μιλου στα30kite26 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 27, 2025 12:07 pmΠόσες και πόσες φορές με έχει τσαντίσει που μπαινοβγαίνει στα πιτς στη ρέγκιουλαρ; Όμως, είναι ρέγκιουλαρ. Ξέρεις το πιο σημαντικό, ότι εκεί που πρέπει, όταν πρέπει θα είναι εκεί και θα καθαρίσει. Ο Μίλου όχι μόνο πρέπει να μείνει. Θα πρέπει να έχει παίκτες-στηρίγματα στο 5 που θα τον ξεκουράζουν. Αν μπορεί να το κάνει ο Μωυσής οκ, αλλά σε αντίθετη περίπτωση, εκεί θες ένα τρίτο σέντερ. Δεν αφήνεις τον πρώτο σου σέντερ να φύγει έτσι απλά.yawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Απρ 27, 2025 11:13 amασήμαντη λεπτομέρεια αλλά ο Μπαρτζώκας και ο Μίλου πρωτοσυνεργάστηκαν τη χρονιά που επέστρεψε ο πρώτος στον Ολυμπιακό, το Γενάρη του 2020. το καλοκαίρι που ακολούθησε πήγε ο Μίλου στην ΤΣΣΚΑ. όχι ότι έχει καμιά σημασία, για ιστορικούς λόγους το αναφέρω![]()
1
1

- kite26
- Reactions: 1143
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τι να το κάνω αν βγάζει λιγότερους τραυματισμούς αν δεν μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς και αιτία νίκης; Διαφωνώ με αυτή τη λογική. Οφείλουμε να δίνουμε προτεραιότητα σε τέτοιους παίκτες ανεξαρτήτως ονόματος και συμπάθειας. Δεύτερο σέντερ ψάχνει ο Ολυμπιακός, πολύ απλά γιατί για τρίτος είναι ο Φαλ.Jeight έγραψε: ↑Κυρ Απρ 27, 2025 12:12 pmΟ μιλου ζοριζεται τωρα με 34 αγωνες σαν δευτερος, θα τον εμπιστευτεις σαν πρωτο σε σεζον 38 αγωνων του χρονου? Σε καμια περιπτωση. Ο φαλ ειναι 2 χρονια μεγαλυτερος και βγαζει λιγοτερους τραυματισμους απο τον μιλου στα30kite26 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 27, 2025 12:07 pm
Πόσες και πόσες φορές με έχει τσαντίσει που μπαινοβγαίνει στα πιτς στη ρέγκιουλαρ; Όμως, είναι ρέγκιουλαρ. Ξέρεις το πιο σημαντικό, ότι εκεί που πρέπει, όταν πρέπει θα είναι εκεί και θα καθαρίσει. Ο Μίλου όχι μόνο πρέπει να μείνει. Θα πρέπει να έχει παίκτες-στηρίγματα στο 5 που θα τον ξεκουράζουν. Αν μπορεί να το κάνει ο Μωυσής οκ, αλλά σε αντίθετη περίπτωση, εκεί θες ένα τρίτο σέντερ. Δεν αφήνεις τον πρώτο σου σέντερ να φύγει έτσι απλά.
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 128
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να φτασεις στα κρισιμα με τον μιλου πρωτο δεννθα φτασεις. Οποτε δεν εχει νοημα να ζητας να εμφανιστει στα κρισιμα. Ξαναλεω 20 ομ;δες του χρονου και Μιλου πρωτος δεν υπαρχει σαν σεναριο στο μυαλο του μπαρτζωκα
1
1

- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι... ΚΑΙ?15. Ταιρικ Τζοουνς: Μανουριαστηκε με τον Μπαρτζωκα
Εδω του εχουν μανουριασει ποσες φορες παιχτες μας και το περνατε "αβαβα" γιατι συμβαινουν αυτα στην ενταση του παιχνιδιου.
Δεν συμβαινει στην ενταση του παιχνιδιου να μανουριασει ο αντιπαλος που θελει να σε νικησει κιολας?
Αυτα ειναι μικρομλκιτσες imho. Περισοτερο δραματικη την σκηνη την εκαναν ενας δυο συμπαικτες του που ξαφνικα αρχισαν να τον τραβανε λες και εβγαλε μαχαιρι παρα το γεγονος οτι ηθελε να πει κατι στον Μπαρτζωκα.
0