Ολυμπιακός Off Topic
Συντονιστής: Captains
- CptHarlock
- Reactions: 38
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- shaq7
- Reactions: 6618
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
εντωμεταξυ ρε παιδια ειναι 5χιλ τα διαρκειας αλλα δεν εχουν ανοιξει να μπορει να παρει καποιος που δεν ειχε περσι..Στην ουσια επειδη 2χιλ απο τους περσινους δεν ανανεωσαν ψαχνουμε φαντασματα..εκτος και αν νομιζει καποιος οτι αν ανοιξουν δεν θα βρεθουν 2χιλ ατομα να παρουν διαρκειας 
Εντωμεταξυ εμεις μεχρι 7.5 μπορουμε..ο παο εχει 11.5 γιατι εχει και 20χιλ γηπεδο..(και ας βγαλεις οτι επειδη εχει μεγαλυτερο γηπεδο εχει και πολλα περισσοτερα φτηνα εισιτηρια)

Εντωμεταξυ εμεις μεχρι 7.5 μπορουμε..ο παο εχει 11.5 γιατι εχει και 20χιλ γηπεδο..(και ας βγαλεις οτι επειδη εχει μεγαλυτερο γηπεδο εχει και πολλα περισσοτερα φτηνα εισιτηρια)
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Αύγ 22, 2024 3:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- coach blue
- Reactions: 1367
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άλλοι προπονητές σαν επίσης κυρια αιτία. Μα θα πει κάποιος στην τρίτη ευρώλιγκα ήταν ο μπαρτζωκας. Άλλος μπαρτζωκας ήταν τότε και άλλος τώρα. Τότε σαν νέος προπονητής ακολουθησε δοκιμασμένες συνταγές. Πήρε μια έτοιμη ομάδα που έπαιζε με συγκεκριμένο τρόπο και πείραξε ελάχιστα πράγματα.prime7 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 1:09 pmΣκεφτόμουν γιατί η ομάδα μας έχει τόσο αρνητικό ρεκόρ σε Final 4 και ποια είναι η διαφορά των 3 Ευρωπαϊκών που πήραμε σε σχέση με αυτών που χάσαμε. Και νομίζω στην πλειονότητα είναι ο απόλυτος σταρ (guard) στην ομάδα που λείπει. Στις 2 είχαμε Σπανούλη και στην άλλη τον Ρίβερς.
Φέτος για άλλη μια χρονιά θεωρώ σφάλμα μεγατόνων να έχεις τέτοια ομάδα και να μην φέρνεις ένα Παικαταρά κοντό να περνει την μπάλα όταν καίει. Ειλικρινά δεν ξέρω τι σκέφτονται. Ναι το Σεφ είναι άθλιο αλλά αν κάνει η ομάδα την κίνηση που πρέπει να δείτε πως θα ξεπουληθούν τα διαρκείας.
Τώρα προσπαθεί να φτιάξει τις δικές του συνταγές, μόνο που με αυτά τα υλικά δεν τρώγονται.
Η ομάδα του τώρα είναι αρκετά επίπεδα κάτω από αυτή του 13.
Μακάρι ομως να είχαμε τον μπαρτζωκα του 13. Ήταν πιο τολμηρός, πιο συχνό ροτεισον και αν κάτι δεν έβγαινε δεν το κράταγε τόσο επίμονα. Επίσης αντίστοιχα αν μέσα στο παιχνίδι του έβγαινε κάτι εκτός πλάνου το κράταγε όσο ήταν αποδοτικό.
Τώρα για τις ευρώλιγκες σε Τουρκία, Μαδρίτη και πέρυσι χάσαμε απλά από καλύτερες ομάδες.
Σε Βελιγράδι ήταν βατή και σε καουνάς ήταν αυτοκτονία.
1
1

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ρε παιδια στις 2 ευρωλιγκες που χασαμε τωρα δεν ειχαμε τον σλουκα?ποιον θελατε για γκαρντ για να το παρει?
επισης στις αλλες που χασαμε ειχαμε τον σπανουλη...
Τι σου κανει ομως η ρημαδα η μπαλα ε..αν το κρεμασμενο πανω στον φαλ σουτ του γιουλ χανοταν τωρα ο μπαρτζωκας θα ταν ο νεος φιλ τζαξον..εγω την καταλαβαινω την πικρια αλλα αντι να λεμε οτι ο μπαρτζωκας με 8 και 10εκ μας εκανε διεκδικητες ευρωλιγκας λεμε οτι δεν ειναι τολμηρος η ειναι εμμονικος κτλ..Περσι αυτο το ροστερ που πηγε φ4 ηθελε μαγο για να παει οχι προπονητη..Να του την πουμε που το εφτιαξε ναι αλλα οχι κατι για τις προπονητικες του ικανοτητες..
επισης στις αλλες που χασαμε ειχαμε τον σπανουλη...
Τι σου κανει ομως η ρημαδα η μπαλα ε..αν το κρεμασμενο πανω στον φαλ σουτ του γιουλ χανοταν τωρα ο μπαρτζωκας θα ταν ο νεος φιλ τζαξον..εγω την καταλαβαινω την πικρια αλλα αντι να λεμε οτι ο μπαρτζωκας με 8 και 10εκ μας εκανε διεκδικητες ευρωλιγκας λεμε οτι δεν ειναι τολμηρος η ειναι εμμονικος κτλ..Περσι αυτο το ροστερ που πηγε φ4 ηθελε μαγο για να παει οχι προπονητη..Να του την πουμε που το εφτιαξε ναι αλλα οχι κατι για τις προπονητικες του ικανοτητες..
6
3
3

-
- Reactions: 2445
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Πολύ ωραία ανάλυση της κατάστασης.Sokos έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 2:42 pmΕίναι καθαρά συναισθηματικό το ζήτημα κατά την άποψή μου.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 17, 2024 6:34 pmΠέρσι ο οσφπ είχε πουλήσει 7 χιλιάδες διαρκείας, μου κάνει μεγάλη εντύπωση που μετα την προσθήκη Βεζενκοφ (με μισθό 3,5 εκατ ετησίως) δεν έχουν ανανεωθεί ούτε καν τα 5 χιλιάδες εκ των 7. Αναλογικά με τα 11,5 χιλιάδες διαρκείας που έχει πουλήσει ο ΠΑΟ μου φαίνεται πραγματικά μικρό το νούμερο. Γιατί πιστεύετε πως συμβαίνει αυτό?
Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε (και πολύ καλά έκανε) το κύμα ενθουσιασμού. Είχε να πάει final 4 12 χρόνια και τις τελευταίες σεζόν είχε πέσει σε ανυποληψία. Ξαφνικά από προτελευταίος βρέθηκε πρωταθλητής και με ένα γήπεδο που μπορεί να εκμεταλλευτεί όπως επιθυμεί. Λογικό μου φαίνεται να υπάρχει τρέλα σε πολλούς οπαδούς να βρεθούν μετά από τόσα χρόνια κοντά στην ομάδα τους, τώρα που πρωταγωνιστεί ξανά.
Ο Ολυμπιακός από την άλλη ενώ έχει μια πιο σταθερή πορεία, δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει την κούπα. Μέχρι πέρυσι στην Ελλάδα έπαιζε πρακτικά μόνος του, με τεράστια διαφορά δυναμικότητας από τον δεύτερο. Φέτος δεν κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα χάνοντας 3 συνεχόμενες φορές (ακόμα και οριακά, ακόμα και με τραυματισμούς και και και). Ακόμα και η επιστροφή Vezenkov δεν νομίζω ότι μπορεί να προκαλέσει τον απαιτούμενο ενθουσιασμό, ίσως γιατί δεν γεννά τις κατάλληλες προσδοκίες στο μυαλό των περισσότερων. Και πριν 2 χρόνια στην ομάδα ήταν και πάλι δεν κατάφερε να το σηκώσει. Δεν υπάρχει αυτό το καινούριο και το φρέσκο να συγκινήσει τον κόσμο. Ακόμα και το top guard που κλείσαμε θα αργήσει να επανέλθει, αν επανέλθει ποτέ πλήρως. Το ότι ο Παναθηναϊκός πήρε τον παικταρά στα guard που θέλαμε κι εμείς (Nunn) και σήκωσε κούπες ενώ εμείς κλείσαμε τη σεζόν με άδεια χέρια επηρεάζει αρνητικά.
Το κερασάκι στην τούρτα είναι το ΣΕΦ. Δεν γίνεται να ζητάς τόσα λεφτά και να χεις πανιά στην οροφή για να μην μπάζει νερά όταν βρέχει, να φεύγει ο κόσμος τουλάχιστον με χολέρα από τις τουαλέτες και να περιμένεις να γίνει το προολυμπιακό για να μπει προσωρινός κλιματισμός στο γήπεδο (αλήθεια αυτό έμεινε ή το ξήλωσαν?). Ένα γήπεδο παλιατζούρα με τον κόσμο σε τεράστια απόσταση από το παρκέ. Το "προϊόν" που πουλάς είναι πολύ χειρότερο του ανταγωνιστή σου και στα μάτια των "πελατών" σου δεν αξίζει τα λεφτά του.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν ειναι και λίγο 2,5 χιλιάδες οπαδοί του οσφπ που στήριξαν πέρσι να λένε πως φέτος που έγινε τόσο μεγάλη επένδυση δεν στηρίζουν. Αυτό με την χωρητικότητα των γηπέδων δεν καταλαβαίνω που κολλάει. Δεν σου λέω να πουλήσετε 11,5 χιλ διαρκείας όπως εμείς, αλλά να κάνετε sold out αυτά που βγάζει η ομάδα. Δεν είναι προβληματικό που έχουμε φτάσει τέλη Αυγούστου, το ροστερ έχει κλείσει και δεν έχουν βγει ακόμα τα νέα διαρκείας, γιατί δεν έχουν πάει καθόλου καλά οι ανανεώσεις και όλο το αναβάλουν? Οκ κάνατε μια κακή χρονιά, αλλά διπλασιασατε το μπατζετ, η κατάσταση του σεφ και το ότι ο φίλαθλος κόσμος του οσφπ προτιμά να πάρει διαρκείας στο ποδόσφαιρο με καλύπτουν σαν απαντήσεις, τα είπαν και πολλά παιδιά παραπάνω. Αλλά μην λέμε κι ολας ότι τα 4,5 χιλιάδες διαρκείας είναι μια χαρά τέλη Αυγούστου, στον παο και 15χιλ διαρκείας να βγάζανε (αν ήταν μεγαλύτερο το γήπεδο) ο κόσμος θα τα επαιρνε. Τέλος πάντων εγώ νομίζω πως από πολύ παλιά ο κόσμος του Παναθηναϊκού ειναι πιο μπασκετικός, ενώ οι ολυμπιακοί προτιμούν το μπάσκετ, αυτό βλέπω.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 3:19 pmεντωμεταξυ ρε παιδια ειναι 5χιλ τα διαρκειας αλλα δεν εχουν ανοιξει να μπορει να παρει καποιος που δεν ειχε περσι..Στην ουσια επειδη 2χιλ απο τους περσινους δεν ανανεωσαν ψαχνουμε φαντασματα..εκτος και αν νομιζει καποιος οτι αν ανοιξουν δεν θα βρεθουν 2χιλ ατομα να παρουν διαρκειας
Δεν συμφωνώ πάντως πως έγινε sold out μόνο επειδή πήραμε ευρωλιγκα μετά από χρόνια, εγώ θυμάμαι και τις χρονιές του Τσαβι sold out γινόντουσαν συνεχώς, ακόμα και τη 2η σεζόν που είχαμε σκουπιστει από την φενερ και πήραμε τον Lekavicius να μας σωσει (αχ θεέ μου...) και πάλι sold out είχε γίνει στα διαρκειας.
0
- golitog7
- Reactions: 1841
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μην αρπάζεσαι αγαπητέ. Εννοούσα την Ευρώπη πορφανώς. Το ελληνικό πρωτάθλημα (πρωτάθλημα που το παίρνουν και θα το παίρνουν εις τον αιώνα τον άπαντα μόνο δύο ομάδες) είναι της πλάκας.CptHarlock έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 3:08 pmΔεν κερδίζει τίποτα; Τα δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα και τα τρία συνεχόμενα κύπελα μάλλον τα φανταστήκαμε δηλαδή, δεν ήταν κάτι το πραγματικό. Εκτός και αν έχει σαρώσει τους τίτλους γενικά το τμήμα, οπότε δεν είναι άξιο λόγου να το αναφέρουμε.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν είπα κάτι τέτοιο φίλε, δεν χρειάζεται να αλλάζεις τα λόγια μου γιατί μάλλον προς εμένα πάει η απάντηση. Είπα πως ο φίλαθλος κόσμος του παο είναι στη πλειοψηφία του μπασκετικος και οχι μονο τώρα επί Αλαφουζου αλλά ακόμα και πριν αναλάβει ο Παύλος Γιαννόπουλος το μπάσκετ και το κάνει επαγγελματικό, τότε είχε και στη μπάλα επιτυχία η ομάδα, αλλά νιώθω πως το τμήμα μπάσκετ τραβούσε λίγο περισσότερο. Απτην αλλη ο οσφπ ανέκαθεν εχει και είχε κατά βάση ποδοσφαιρικη βάση, δεν χρειάζεται να μηδενιζουμε λέγοντας πως δεν έχει μπασκετικό κοινό, απλώς όχι τόσο μεγάλο. Μπορεί επίσης να έχετε πιο μεγάλο fanbase και σε άλλα αθλήματα συγκριτικά με εμάς, όχι μόνο στην μπάλα.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 4:36 pmΓια τα εισιτήρια μ' όλη την γκρίνια ο Ολυμπιακός εξάντλησε το 94% των διαθέσιμων εισιτηρίων 5η πίσω από σερβικές, Ζαλγκίρις και Μπάγερν, 6η σε μ.ο έχοντας μικρότερο και χειρότερο γήπεδο απ' όλες που τον ξεπέρασαν. Δεν έχει κανένα έρεισμα να λέμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει μπασκετικό κοινό.
3
2
1

- golitog7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Φίλε JohnyPao ο βασικός λόγος που πούλησε περισσότερα εισιτήρια ο Παο είναι ότι για πολλά χρόνια είχε μέτρια προς κακή ομάδα που έβλεπε τα φ4 από την τηλεόραση. Αυτό σε συνδιασμό με την εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία του Οσφπ που αυτά τα χρόνια και καλύτερη κατά βάση ομάδα είχε αλλά και τα φ4 μπούχτησε δημιουργούν ένα λογικό hype προς την πράσινη πλευρά. Ούτε περισσότερο μπασκετικό κοινό έχει ο Παο ούτε τίποτα, μην αραδιάζουμε πάλι τα ίδια. Και οι δύο ομάδες πανηγυρτζίδες οπαδούς έχουν που στα πανω γεμίζουν το γήπεδο και στα κάτω εξαφανίζονταιJohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 4:21 pmΔεν ειναι και λίγο 2,5 χιλιάδες οπαδοί του οσφπ που στήριξαν πέρσι να λένε πως φέτος που έγινε τόσο μεγάλη επένδυση δεν στηρίζουν. Αυτό με την χωρητικότητα των γηπέδων δεν καταλαβαίνω που κολλάει. Δεν σου λέω να πουλήσετε 11,5 χιλ διαρκείας όπως εμείς, αλλά να κάνετε sold out αυτά που βγάζει η ομάδα. Δεν είναι προβληματικό που έχουμε φτάσει τέλη Αυγούστου, το ροστερ έχει κλείσει και δεν έχουν βγει ακόμα τα νέα διαρκείας, γιατί δεν έχουν πάει καθόλου καλά οι ανανεώσεις και όλο το αναβάλουν? Οκ κάνατε μια κακή χρονιά, αλλά διπλασιασατε το μπατζετ, η κατάσταση του σεφ και το ότι ο φίλαθλος κόσμος του οσφπ προτιμά να πάρει διαρκείας στο ποδόσφαιρο με καλύπτουν σαν απαντήσεις, τα είπαν και πολλά παιδιά παραπάνω. Αλλά μην λέμε κι ολας ότι τα 4,5 χιλιάδες διαρκείας είναι μια χαρά τέλη Αυγούστου, στον παο και 15χιλ διαρκείας να βγάζανε (αν ήταν μεγαλύτερο το γήπεδο) ο κόσμος θα τα επαιρνε. Τέλος πάντων εγώ νομίζω πως από πολύ παλιά ο κόσμος του Παναθηναϊκού ειναι πιο μπασκετικός, ενώ οι ολυμπιακοί προτιμούν το μπάσκετ, αυτό βλέπω.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 3:19 pmεντωμεταξυ ρε παιδια ειναι 5χιλ τα διαρκειας αλλα δεν εχουν ανοιξει να μπορει να παρει καποιος που δεν ειχε περσι..Στην ουσια επειδη 2χιλ απο τους περσινους δεν ανανεωσαν ψαχνουμε φαντασματα..εκτος και αν νομιζει καποιος οτι αν ανοιξουν δεν θα βρεθουν 2χιλ ατομα να παρουν διαρκειας
Δεν συμφωνώ πάντως πως έγινε sold out μόνο επειδή πήραμε ευρωλιγκα μετά από χρόνια, εγώ θυμάμαι και τις χρονιές του Τσαβι sold out γινόντουσαν συνεχώς, ακόμα και τη 2η σεζόν που είχαμε σκουπιστει από την φενερ και πήραμε τον Lekavicius να μας σωσει (αχ θεέ μου...) και πάλι sold out είχε γίνει στα διαρκειας.
3
3

- golitog7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Που ήταν το μπασκετικό κοινό τα προηγούμενα χρόνια που ο Παο έπαιζε μεταξύ συγγενών και φίλων?JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 4:45 pmΔεν είπα κάτι τέτοιο φίλε, δεν χρειάζεται να αλλάζεις τα λόγια μου γιατί μάλλον προς εμένα πάει η απάντηση. Είπα πως ο φίλαθλος κόσμος του παο είναι στη πλειοψηφία του μπασκετικος και οχι μονο τώρα επί Αλαφουζου αλλά ακόμα και πριν αναλάβει ο Παύλος Γιαννόπουλος το μπάσκετ και το κάνει επαγγελματικό, τότε είχε και στη μπάλα επιτυχία η ομάδα, αλλά νιώθω πως το τμήμα μπάσκετ τραβούσε λίγο περισσότερο. Απτην αλλη ο οσφπ ανέκαθεν εχει και είχε κατά βάση ποδοσφαιρικη βάση, δεν χρειάζεται να μηδενιζουμε λέγοντας πως δεν έχει μπασκετικό κοινό, απλώς όχι τόσο μεγάλο. Μπορεί επίσης να έχετε πιο μεγάλο fanbase και σε άλλα αθλήματα συγκριτικά με εμάς, όχι μόνο στην μπάλα.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 4:36 pmΓια τα εισιτήρια μ' όλη την γκρίνια ο Ολυμπιακός εξάντλησε το 94% των διαθέσιμων εισιτηρίων 5η πίσω από σερβικές, Ζαλγκίρις και Μπάγερν, 6η σε μ.ο έχοντας μικρότερο και χειρότερο γήπεδο απ' όλες που τον ξεπέρασαν. Δεν έχει κανένα έρεισμα να λέμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει μπασκετικό κοινό.
6
5
1

- Conan1982
- Reactions: 3554
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λέω όμως ότι αυτό δεν προκύπτει από τα νούμερα, ούτε από τα δικά μας πέρυσι που πήγαμε εξαιρετικά παρά την γκρίνια για την απόδοση της ομάδας ούτε από τα δικά σας τις προηγούμενες χρονιές εκτός από τις χρονιές που υπήρχε προσδοκία όπως με τον Τσάβι που αναφέρεις.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 4:45 pmΔεν είπα κάτι τέτοιο φίλε, δεν χρειάζεται να αλλάζεις τα λόγια μου γιατί μάλλον προς εμένα πάει η απάντηση. Είπα πως ο φίλαθλος κόσμος του παο είναι στη πλειοψηφία του μπασκετικος και οχι μονο τώρα επί Αλαφουζου αλλά ακόμα και πριν αναλάβει ο Παύλος Γιαννόπουλος το μπάσκετ και το κάνει επαγγελματικό, τότε είχε και στη μπάλα επιτυχία η ομάδα, αλλά νιώθω πως το τμήμα μπάσκετ τραβούσε λίγο περισσότερο. Απτην αλλη ο οσφπ ανέκαθεν εχει και είχε κατά βάση ποδοσφαιρικη βάση, δεν χρειάζεται να μηδενιζουμε λέγοντας πως δεν έχει μπασκετικό κοινό, απλώς όχι τόσο μεγάλο. Μπορεί επίσης να έχετε πιο μεγάλο fanbase και σε άλλα αθλήματα συγκριτικά με εμάς, όχι μόνο στην μπάλα.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 4:36 pmΓια τα εισιτήρια μ' όλη την γκρίνια ο Ολυμπιακός εξάντλησε το 94% των διαθέσιμων εισιτηρίων 5η πίσω από σερβικές, Ζαλγκίρις και Μπάγερν, 6η σε μ.ο έχοντας μικρότερο και χειρότερο γήπεδο απ' όλες που τον ξεπέρασαν. Δεν έχει κανένα έρεισμα να λέμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει μπασκετικό κοινό.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
τα 3 τελευταια χρονια αν δεν κανω λαθος εχουμε κανει σολντ αουτ και τα διαρκειας αλλα και ρεκορ σολντ αουτ των ματς..σε αντιθεση ο παο αποτι θυμαμαι πηγαινε 500 ατομα σε κατι ματς ευρωλιγκας.
Η αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχει μπασκετικος λαος,ολοι ποδοσφαιρικοι ειναι στην πλειοψηφια ,απλα επειδη ειμαστε και πανηγυρτζηδες παμε οπου εχει νικες..Ο παο δηλαδη η γνωμη μου ειναι οτι πηγε προς το μπασκετ γιατι ειναι το μονο αθλημα που κερδιζει οχι γιατι του αρεσει περισσοτερο το μπασκετ..Μια χρονια πηγε για πρωταθλημα με τον γιοβανοβιτς και ξαφνικα οι ''μπασκετικοι΄ τρεχαν στην λεωφορο..
Οταν εμεις φετος εχουμε παρει ευρωπαικο στην μπαλα και φερνουμε παικτες 17εκ οπως καρμο και τετοιους..ε προφανως ολοι στην μπαλα θα παρουν ,ας φερναμε στο μπασκετ και τον λεμπρον η προτεραιοτητα θα ταν αλλη.Παρεπιπτωντος και εκει γινανε τρελες αυξησεις ωστε να μην μπορει να παρει καποιος και στα 2.
Το οτι καε το αναβαλλει δεν το ξερουμε..παντως παραπονο για το ροστερ δεν εχω ακουσει απο κανεναν,οσοι γκρινιαζουν ειναι για τις τιμες η γιατι ο παο πηρε το οακα και εμας μας ζητατε τα ιδια για το αχουρι..Που συμφωνω μαζι τους κιολας.
Εμενα δεν μου φαινεται περιεργο που 2,5χιλ απο τους περσινους δεν ανανεωνουν..αλλος μπορει να μην εχει να δωσει τα ΔΙΠΛΑ λεφτα απο περσι,αλλος να πηγε φανταρος,στο εξωτερικο..να παντρευτηκε και μην τον αφηνει η γυναικα του..Προφανως θα ναι και μερικοι που κουραστηκαν να μην βλεπουν κουπα ευρωλιγκας.Θα το εβρισκα προβλημα αν οταν παιζουμε του χρονου δεν ειναι προς γεματο το γηπεδο..η να γινουν λιγοτερα σολντ αουτ. Που και παλι ετσι που εχουν παει οι τιμες δεν αδικω κανεναν..
Προσωπικα και εγω που δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με την μπαλα,του χρονου αν ειναι να παω χ φορες γηπεδο(ειμαι απο επαρχια) δεν θα παω σε ολα στο μπασκετ..χωρις να εχω καποιο παραπονο απο το μπασκετ..
Η αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχει μπασκετικος λαος,ολοι ποδοσφαιρικοι ειναι στην πλειοψηφια ,απλα επειδη ειμαστε και πανηγυρτζηδες παμε οπου εχει νικες..Ο παο δηλαδη η γνωμη μου ειναι οτι πηγε προς το μπασκετ γιατι ειναι το μονο αθλημα που κερδιζει οχι γιατι του αρεσει περισσοτερο το μπασκετ..Μια χρονια πηγε για πρωταθλημα με τον γιοβανοβιτς και ξαφνικα οι ''μπασκετικοι΄ τρεχαν στην λεωφορο..
Οταν εμεις φετος εχουμε παρει ευρωπαικο στην μπαλα και φερνουμε παικτες 17εκ οπως καρμο και τετοιους..ε προφανως ολοι στην μπαλα θα παρουν ,ας φερναμε στο μπασκετ και τον λεμπρον η προτεραιοτητα θα ταν αλλη.Παρεπιπτωντος και εκει γινανε τρελες αυξησεις ωστε να μην μπορει να παρει καποιος και στα 2.
Το οτι καε το αναβαλλει δεν το ξερουμε..παντως παραπονο για το ροστερ δεν εχω ακουσει απο κανεναν,οσοι γκρινιαζουν ειναι για τις τιμες η γιατι ο παο πηρε το οακα και εμας μας ζητατε τα ιδια για το αχουρι..Που συμφωνω μαζι τους κιολας.
Εμενα δεν μου φαινεται περιεργο που 2,5χιλ απο τους περσινους δεν ανανεωνουν..αλλος μπορει να μην εχει να δωσει τα ΔΙΠΛΑ λεφτα απο περσι,αλλος να πηγε φανταρος,στο εξωτερικο..να παντρευτηκε και μην τον αφηνει η γυναικα του..Προφανως θα ναι και μερικοι που κουραστηκαν να μην βλεπουν κουπα ευρωλιγκας.Θα το εβρισκα προβλημα αν οταν παιζουμε του χρονου δεν ειναι προς γεματο το γηπεδο..η να γινουν λιγοτερα σολντ αουτ. Που και παλι ετσι που εχουν παει οι τιμες δεν αδικω κανεναν..
Προσωπικα και εγω που δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με την μπαλα,του χρονου αν ειναι να παω χ φορες γηπεδο(ειμαι απο επαρχια) δεν θα παω σε ολα στο μπασκετ..χωρις να εχω καποιο παραπονο απο το μπασκετ..
1
1

- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Θα σταθω εδω γιατι στα περισσοτερα εχουν δωθει ηδη απαντησειςJohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 4:21 pmΔεν σου λέω να πουλήσετε 11,5 χιλ διαρκείας όπως εμείς, αλλά να κάνετε sold out αυτά που βγάζει η ομάδα. Δεν είναι προβληματικό που έχουμε φτάσει τέλη Αυγούστου, το ροστερ έχει κλείσει και δεν έχουν βγει ακόμα τα νέα διαρκείας, γιατί δεν έχουν πάει καθόλου καλά οι ανανεώσεις και όλο το αναβάλουν? Οκ κάνατε μια κακή χρονιά, αλλά διπλασιασατε το μπατζετ...
Με τιποτα δεν εγινε 2x το budget.
2023-24
Walkup 1.2
Goss 1.1
Canaan 0.85
Λουντζης 0.4
#5 0.7
Brazdeikis 0.9+0.5 buyout
Shaq 0.6
Παπανικολάου 1.1
Peters 0.9
Sikma 0.45(0.7 δεν ηταν)
Fall 0.9 (προ ανανέωσης)
Milutinov 1.8
Τανουλης 0.25
+
Wright 0.45
NML 0.45
Petrusev 0.75
Total
€13.3Μ
2024-25
Walkup 1.2
Goss 1.1
Dorsey €1.2($1.35)
Vildoza 1.25
Evans 0.5
#5 0.7
NML 0.45
Shaq 0.6
Pap 1.1
Sasha 3.7
Peters 1.4
Petrusev 1.1
Milutinov 1.8
Fall 1.8
Wright 0.6
Τανουλης 0.25
Total
€18.75M
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος reignman την Πέμ Αύγ 22, 2024 5:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ ανόμοια τα ποσά στους ψηλούς με τους κοντούς... Ο Πετρούσεφ περνει όσα ο καλύτερος guard μας. Φαλ Μιλου τους πατάνε κάτω.... Σάσα ξεφεύγει...reignman έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 5:08 pmΘα σταθω εδω γιατι στα περισσοτερα εχουν δωθει ηδη απαντησειςJohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 4:21 pmΔεν σου λέω να πουλήσετε 11,5 χιλ διαρκείας όπως εμείς, αλλά να κάνετε sold out αυτά που βγάζει η ομάδα. Δεν είναι προβληματικό που έχουμε φτάσει τέλη Αυγούστου, το ροστερ έχει κλείσει και δεν έχουν βγει ακόμα τα νέα διαρκείας, γιατί δεν έχουν πάει καθόλου καλά οι ανανεώσεις και όλο το αναβάλουν? Οκ κάνατε μια κακή χρονιά, αλλά διπλασιασατε το μπατζετ...
Με τιποτα δεν εγινε 2x το budget.
2023-24
Walkup 1.2
Goss 1.1
Canaan 0.85
Λουντζης 0.4
Λαρεντζακης 0.7
Brazdeikis 0.9+0.5 buyout
Shaq 0.6
Παπανικολάου 1.1
Peters 0.9
Sikma 0.45(0.7 δεν ηταν)